stefanw595 Δημ. May 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2009 Δοκιμασα την public beta του spbTV και απλα τα σπαει :D Δεν βρηκα τοσες μερες ουτε ενα bug. H συνδεση στο 1.1 γινεται στο αψε σβησε(χωρις λαθη και ακυρα που εδινε η 1.0)(με προυποθεση να χεις και μια σεβαστη ταχυτητα στο wifi--με 3g δε δοκιμασα). Η επιλογη για downgade ποιοτητας για χαμηλες συνδεσεις ειναι πρακτικοτατη. Τα καναλια σε πλοιοψηφια streamαρουν καλα χωρις παραμορφωση(εκτος του mad που σε σημεια δε μπορεις να δεις τι δειχνει σχεδον). Οverall η εφαρμογη ειναι must για το κινητο. Παιζουν ολα τα καναλια χωρις προβλημα? Γιατι στην 1.00 εκδοση ουτε τα μισα δεν παιζουν!! Απο Ελληνικα εχει εκεινα τα 2 που εχει και η πρωτη εκδοση? Παιζουν κανονικα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mafster Δημ. May 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2009 Παιζουν ολα τα καναλια χωρις προβλημα? Γιατι στην 1.00 εκδοση ουτε τα μισα δεν παιζουν!! Απο Ελληνικα εχει εκεινα τα 2 που εχει και η πρωτη εκδοση? Παιζουν κανονικα? αν εχεις την free εκδοση τοτε θα εξακολουθουν να μην παιζουν....(λεεεεμε τωρα αααααν ) :D ολα τα καναλια παιζουν κανονικοτατα και φορτωνουν με την μια:) *τωρα για τα ελληνικα καναλια περα απ το mad αλλο καναλι δε βρηκα.(ισως μου διεφυγε,ισως το εβγαλαν) :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. May 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2009 Tωρα ειδα την παλιοτερη εκδοση και εχει εκτος απο το mad εχει και το ΣΚΑΙ. Μαλιστα για να την τσεκαρουμε την καινουρια εκδοση και ελπιζω να την βρω ολοκληρη...:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaleaNatur Δημ. May 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2009 atm εγω βλεπω mad,δουλευει μια χαρα στην καινουργια εκδοση...το σκαι δεν βλεπω να το εχει... ps.εμενα δεν μου ζητησε seri@l :S Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mafster Δημ. May 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2009 atm εγω βλεπω mad,δουλευει μια χαρα στην καινουργια εκδοση...το σκαι δεν βλεπω να το εχει... ps.εμενα δεν μου ζητησε seri@l :S πιθανο τοτε εμενα να μη μου δειχνε εκεινη τη στιγμη γιατι ο γειτονας θα την ειχε λιωσει την συνδεση του κι εγω δε μπορουσα να του παρω ουτε kb :D:D:rolleyes: τωρα για το code .... λογικα αν ειχες την 1.0 μεσα πρωτα και δεδομενου οτι το registration γινεται online μονο και με verification οταν εισαγεις το serial τοτε εχει κρατησει το ιδιο και εισαι registered οσες αναβαθμισεις σε αλλη εκδοση κι αν κανεις ;);):happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. May 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2009 Μολις το εβαλα, μια χαρα κανει, μονο το mad tv βρηκα απο ελληνικα, υπαρχει και αλλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mafster Δημ. May 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2009 Μολις το εβαλα, μια χαρα κανει, μονο το mad tv βρηκα απο ελληνικα, υπαρχει και αλλο? στην εκδοση 1.1 υπαρχει μονο το mad απο ελληνικα προς το παρον. στην 1.0 υπαρχει και το ΣΚΑΙ.(η απουσια του απ την νεοτερη public beta εκδοση δε ξερω αν οφειλεται στο οτι ειναι beta.)ελπιζουμε στο μελλον να χει περισσοτερα ελληνικα (αν και νομιζω οτι αν δεν τα προτεινουμε στο site του spb μαλλον δε θα τα δουμε ποτε.) *κατι που με προβληματιζει ειναι αν υπαρξει νεο καναλι πιο μετα θα γινει αυτοματα add στο menu των καναλιων η θα πρεπει να γινει με καποιο τροπο χειροκινητα....? ειδωμεν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. May 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2009 Mπηκα στο σαιτ της spb μηπως εχει και επιπλεον καναλια που τα προσθετεις απο μονος σου αλλα τιποτα...Κριμα γιατι τι να τα κανεις τα ξενα το θεμα ειναι να βλεπουμε κανενα ελληνικο και το mad δεν ειναι και κανενα καναλι που να παρακολουθω...Ας ελπισουμε οτι θα προστεθουν νεα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mafster Δημ. May 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2009 Mπηκα στο σαιτ της spb μηπως εχει και επιπλεον καναλια που τα προσθετεις απο μονος σου αλλα τιποτα...Κριμα γιατι τι να τα κανεις τα ξενα το θεμα ειναι να βλεπουμε κανενα ελληνικο και το mad δεν ειναι και κανενα καναλι που να παρακολουθω...Ας ελπισουμε οτι θα προστεθουν νεα... στο spbclub λενε οτι η εφαρμογη δεν εχει αυτη τη δυνατοτητα ''ακομα''.δε θα ξαφνιαζομουν αν εβλεπα τετοια επιλογη σε επομενο update :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. May 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2009 Nαι οντως ειναι νεα εφαρμογη ακομη και ειναι οι πρωτες εκδοσεις οποτε πιθανον σε καποιες επομενες εκδοσεις να δουμε κατι τετοιο..:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. May 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2009 Παντως θεμα να χρεωνεσαι δεν παιζει απο την στιγνη που μπαινουμε απο wifi, ετσι δεν ειναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rafkt Δημ. May 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2009 Σε καμία περίπτωση δεν χρεώνεσαι όταν χρησιμοποιείς wifi!!! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. May 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2009 Eyecall Με το EyeCall,όταν έχετε μια εισερχόμενη κλήση που δεν θέλετε να απαντήσετε μπορείτε να κουνήσετε το χέρι σας πάνω από το κινητό και να μπει στο αθόρυβο.Έπειτα,αν βάλετε το χέρι σας πάνω από το κινητό για 1-2" θα στάλει αυτόματα σε αυτόν που καλεί ένα sms με ένα μύνημα που έχετε προκαθορίσει. Video : http://www.youtube.com/watch?v=VyABX2M73y8 Site : http://www.eyesight-tech.com/News12.aspx Το εχω δοκιμασει στο 5800 μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggeloshonda Δημ. May 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2009 παιδια κανα προγραμματακι να σπαει κωδικους απο κλειδωμενα ασυρματα δικτυα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. May 31, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2009 Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα. Εκτός αυτού, είναι και παράνομο κιόλας.:ninja: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. June 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2009 Μόλις δοκίμασα το Εyecall και λειτουργεί μια χαρά. Πολύ εφετζίδικο. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spagi Δημ. June 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2009 Παιδια δεν ειχανε πει στη νοκια οτι τελη μαιου θα εβγαζαν καινουρια εκδοση του email ? Νομιζω ειχε βγει στα beta labs πρωτα. Εχουμε κανα νεο απο αυτο? Και επισης το Nokia Messaging v10.00.10 που εμφανιστηκε στο μαγαζακι τι είναι αν το εχει δοκιμασει κανεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rafkt Δημ. June 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2009 Και επίσης το Nokia Messaging v10.00.10 που εμφανιστηκε στο μαγαζακι τι είναι αν το εχει δοκιμάσει κανεις? Το Nokia Messaging, είναι η εφαρμογή που βασικά χρησιμοποιώ πιο πολύ εγώ στο κινητό μου... Είναι εφαρμογή που σου κάνει push, τα email του λογαριασμού σου πχ gmail. Το push σημαίνει, για όσους δεν γνωρίζουν, ότι δεν κάνεις κάθε φορά ανανέωση το mailbox για να δεις αν έχεις νέα μηνύματα.. Λειτουργεί σαν τα sms, όταν είναι να έχεις νέο email, θα σε ειδοποιήσει... Το μόνο κακό είναι ότι αναγκάζεσαι να μένεις συνδεδεμένος με τον server της Νόκια, χωρίς βέβαια να ανταλλάζεις δεδομένα αν δεν έχεις νέα μηνύματα, με αποτέλεσμα η μπαταρία να κρατάει μια μέρα το πολύ... Επίσης να το τονίσω ότι η η υπηρεσία προσφέρεται τώρα από τη νόκια, ενώ αργότερα, δεν ξέρουμε πότε, θα σταματήσει να λειτουργεί από server της Νόκια, και θα λειτουργεί από την κάθε εταιρεία που είναι ο καθένας μας πχ wind cosmote, όπου θα είναι κάτι ανάλογο με το BlackBerry Email, που χρεώνεσαι ένα ποσό το μήνα... Προς το παρών όποιος τη χρησιμοποιεί δεν χρεώνεται κάτι, εκτός το δεδομένα που κατεβάζει όποτε χρειάζεται, και όταν η Νόκια αλλάξει κάτι στην υπηρεσία θα υπάρξει ενημέρωση και σχετική διακοπή χρήσης της!!! Πιστεύω να ήμουν κατατοπιστικότατος ;) !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spagi Δημ. June 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2009 Ευχαριστω για την απαντηση φιλε μου. Αυτη η εφαρμογη χρησιμευει πιο πολυ για gmail,hotmail κτλ? Εγω πχ χρησιμοποιώ στο κινητο ενα pop3 λογαριασμο για να παιρνω τα μαιλ μου απο το πανεπιστημιο. Θα με βολευε να εβαζα για αυτο το Messaging? Παντως δεν χρησιμοποιω καποιο dataplan και τα μαιλ τα παιρνω οταν εχω wifi. Οποτε δεν με πειραζει να τα παιρνω συνεχως τα μαιλ. Εγω νομιζα οτι αυτο θα αντικαθιστουσε ολη την εφαρμογη για μηνυματα και μαιλ στο κινητο και θα την εκανε ποιο ευχρηστη. Ευχαριστω για τις πληροφοριες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. June 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2009 Μόλις δοκίμασα το Εyecall και λειτουργεί μια χαρά. Πολύ εφετζίδικο. :) Το δοκιμασα και γω αλλα δεν με ικανοποιησε, με το παραμικρο κουνημα του κινητου απενεργοποιει τον ηχο. Παντως και απο μονο του το κινητο εχει τετοια λειτουργια, οταν χτυπα το κινητο και το αναποδογυρισεις τοτε σταματα ο ηχος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. June 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2009 Συμφωνώ. Απο την στιγμή που το πήρα, χρησιμοποιώ την συγκεκριμένη λειτουργία και δε μου έχει δημιουργήσει κανένα πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyr0s Δημ. June 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2009 Το δοκιμασα και γω αλλα δεν με ικανοποιησε, με το παραμικρο κουνημα του κινητου απενεργοποιει τον ηχο. Παντως και απο μονο του το κινητο εχει τετοια λειτουργια, οταν χτυπα το κινητο και το αναποδογυρισεις τοτε σταματα ο ηχος. Επίσης αν το έχεις στην τσέπη ή στη θήκη δεν προλαβάινει να χτυπήσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. June 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2009 Facebook launches client for S60 5th Edition http://www.symbian-guru.com/wp-content/uploads/2009/05/walkthrough_of_the_feature.jpg http://www.allaboutsymbian.com/news/item/9803_Facebook_launches_client_for_S.php Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chocbhed_6630 Δημ. June 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2009 καλη σαν εφαρμογη,αρκετα γρηγορη.Εχει ομως αρκετο δρομο εξελιξης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. June 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2009 Επιτέλους. Τόσο καιρό το περιμέναμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts