Jump to content

[Symbian^1 (ex S60 5th Ed.)] Απορίες / Ερωτήσεις / Προβλήματα για εφαρμογές

Itchrist86
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μια φορά την δοκίμασα όταν είχε βγει το update κ δεν την λειτούργησα πολύ για να το ψάξω. Μια που τη έβαλα κ μια που την έβγαλα.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

• Απαντήσεις 4,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Έβαλα την 0.09(4) και, όντως, βγαίνει παραθυράκι με επιλογές, μια εκ των οποίων είναι έξοδος.

Το περίεργο είναι ότι από την στιγμή που την πέρασα πάνω από προηγούμενη, θα έπρεπε τα εικονίδια να διατηρηθούν. Όμως, έδειχνε να τα φορτώνει όλα από την αρχή.

Έβαλα την 0.09(4) και, όντως, βγαίνει παραθυράκι με επιλογές, μια εκ των οποίων είναι έξοδος.

Το περίεργο είναι ότι από την στιγμή που την πέρασα πάνω από προηγούμενη, θα έπρεπε τα εικονίδια να διατηρηθούν. Όμως, έδειχνε να τα φορτώνει όλα από την αρχή.

Ειναι λιγο καλυτερη εκδοση απο την προιγουμενη αλλα ακομα δεν ειναι και top.

Αργει ακομα να νεταρει, αλλα που θα παει θα στρωσει σε επομενη εκδοση

O έξυπνος ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, ο πονηρός ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ο ηλίθιος ΕΠΙΜΕΝΕΙ..... Στο τελευταιο θα βαζουμε και nicknames και δεν θα φτάνει το πλαίσιο...

Αν πατησετε συνεχωμενα στο μαυρο κενο πριν τις φωτο δεν σας βγαζει 3 επιλογες και μια εξ αυτων EXIT.

Κωστα ωραιο tip!:)

Ευχαριστω!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Why So Serious?

Κωστα ωραιο tip!:)

Ευχαριστω!

Να'σαι καλα Γιαννη

Και εσυ Keep tuning to ΝDRIVE :)

O έξυπνος ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, ο πονηρός ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ο ηλίθιος ΕΠΙΜΕΝΕΙ..... Στο τελευταιο θα βαζουμε και nicknames και δεν θα φτάνει το πλαίσιο...

Bγήκε νέα έκδοση του Opera Mini (4.2.14320) και δουλεύει αρκετα καλά. Όταν πατάς κάπου ανταποκρίνεται αμέσως και οχι με το 2~3 πάτημα όπως πρίν. Κατεβάστε απο http://mini.opera.com

Eπίσης κάποιο καλό παιδί σας ανέβασε την ελληνική έκδοση με μονταρισμένο εικονίδιο επειδή το default είναι χάλια και δε του αρέσει, σε γνωστό φόρουμ.

καλησπερα παιδια.υπαρχει εφαρμογη η εστω τροπος να συνδεσω κινητο με mail και να με ειδοποιει οταν υπαρχει καινουργιο μειλ και να το κατεβαζει η απο το δικτυο η απο wifi?

καλησπερα παιδια.υπαρχει εφαρμογη η εστω τροπος να συνδεσω κινητο με mail και να με ειδοποιει οταν υπαρχει καινουργιο μειλ και να το κατεβαζει η απο το δικτυο η απο wifi?

Θα φτιάξεις λογαριασμό στο 5800 και στις ρυθμίσεις του mail υπάρχει μενού για αυτόματη ανάκτηση των email. Εκεί θα βρεις τις ρυθμίσεις που ζητάς.

Θα φτιάξεις λογαριασμό στο 5800 και στις ρυθμίσεις του mail υπάρχει μενού για αυτόματη ανάκτηση των email. Εκεί θα βρεις τις ρυθμίσεις που ζητάς.

ευχαριστω..και ενημερωνεται αυτοματα οταν ερχεται mail?

ευχαριστω..και ενημερωνεται αυτοματα οταν ερχεται mail?

Ναι μόλις κατεβάσει τα mail θα βγει η ένδειξη με το παπάκι (@).

Το divx το δοκίμασα και, ενώ ανοίγει, δεν αποκρίνεται σε κανένα πάτημα. Πλήρης ασυμβατότητα δηλαδή. Το coreplayer, όσοι το δοκίμασαν αναφέρουν οτι παίζει κανονικά. Κατεβάσεις την νεότερη επίσημη έκδοση και το σπας απο τις προηγούμενες. Δεν το έχω δοκιμάσει.

Το smartmovie, χθες που σέρφαρα, το κατέβασα απο το επίσημο site και, παρόλο που στην αρχή με πέταγε έξω, λειτουργεί κανονικά. Για το αν λειτουργεί και σπασμένο, θα το ψάξω σήμερα.

Γεια σας και απο μενα παιδια,νεος κατοχος 5800.Το divx ουτε σε μενα αποκρινεται.Το x-plore 1.31 ειναι καλο?

καποιον track- id τεσταρισμενο σε 5800????:blink:

Θα ηθελα και εγω καποιον track - id.

καποιον track- id τεσταρισμενο σε 5800????:blink:

Θα ηθελα και εγω καποιον track - id.

Παιδιά επειδή έχω ψάξει και εγώ, δεν έχω βρει κάτι.

Αναμένουμε τη νεότερη έκδοση του Shazam ID η οποία θα είναι συμβατή με τη 5η έκδοση της S60.

Το x-plore 1.31 ειναι καλο?

Πάρα πολύ καλό!

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

εμενα μου ζηταει το python runtime k δεν ανοίγει εχω το python 1.9.3.5 θελει κατι αλλο;

εμενα μου ζηταει το python runtime k δεν ανοίγει εχω το python 1.9.3.5 θελει κατι αλλο;

Θέλει πύθωνα 1.9.4 και πάνω

http://soft.mobile-master.org/others/Python_1.9.4.sis

Θέλει πύθωνα 1.9.4 και πάνω

http://soft.mobile-master.org/others/Python_1.9.4.sis

Εγκατέστησα το python 1.9.4 από το link αλλά δεν ξεκινάει.Επίσης δεν δουλεύει και το xpressnote.Έκανα επανεκκίνηση αλλά τίποτα.

Εγκατέστησα το python 1.9.4 από το link αλλά δεν ξεκινάει.Επίσης δεν δουλεύει και το xpressnote.Έκανα επανεκκίνηση αλλά τίποτα.

Το ιδιο και μενα.

Για πειτε καμια ιδεα βρε παιδια. Σταματησε να δουλευει ο x-plore ετσι ξαφνικα. Το απεγκατεστησα το εγκατεστησα ξανα, το υπογραψα, αλλα τιποτα. Τρεχει και κλεινει αμεσως. και την 1,30 -1,31 αλλα.... καμια βοηθεια;

Τα έχεις και τα δύο στην ίδια μνήμη (κάρτα μνήμης);

Παιδιά,το Photoflow μου ανοίγει μονο τις φωτό που έχω βγαλει από εκεί ή αυτές που έχω πάρει από το παλιό μου κινητο με bluetooth, ενώ αυτές που έχω περάσει από τον υπολογιστή,ούτε τις βρίσκει καν, αν και ειναι και αυτες σε jpg!!!Το ίδιο κάνει και το PhotoBrowser....

Ξερουμε κάτι;

Τα έχεις και τα δύο στην ίδια μνήμη (κάρτα μνήμης);

Οχι.Το python στη μνήμη της συσκευής και το xpressnote και xpressalarm στην κάρτα μνήμης.Το xpressnote ζητά να εγκαταστήσω το python

Οχι.Το python στη μνήμη της συσκευής και το xpressnote και xpressalarm στην κάρτα μνήμης.Το xpressnote ζητά να εγκαταστήσω το python

εγω τα ξαναεκανα εγκατασταση κ τωρα δουλευει κανονικα το xpressnote

καποιος που περασε το python runtime ας βοηθησει ή καλυτερα αν ετρεξε το xpressalarm

Μόνο εγώ δε νιώθω καθόλου ασφαλής να δίνω τους κωδικούς μου σε nimbuzz και λοιπά;...

Απο τους λίγους. :) Γιατί δε νοιώθεις ασφαλής; Δεν δίνεις και αριθμό πιστωτικής που, σε τέτοια περίπτωση, θα το καταλάβαινα να έχεις ενδοιασμούς.

Το x-plore 1.31 ειναι καλο;

Για μένα η καλύτερη και πιο χρήσιμη εφαρμογή που υπάρχει αυτή την στιγμή για symbian 9. Είναι η μοναδική εφαρνογή που έχω αγοράσει. ;)

αυτές που έχω περάσει από τον υπολογιστή,ούτε τις βρίσκει καν, αν και ειναι και αυτες σε jpg!!!Το ίδιο κάνει και το PhotoBrowser... Ξερουμε κάτι;

Το Nokia photo browser τα βρίσκει όλα, αλλά αργεί πολύ. Εγώ για να ενημερωθεί το ανοίγω, και το αφήνω να τρέχει στο παρασκήνιο μέχρι να ενημερωθεί. Μόλις επειστρέφω σε αυτό, τις έχει βρει όλες τις νέες φωτο και έχει δημιουργήσει και τις μικρογραφίες τους. Θέλει δουλειά ακόμα για να γίνει σταθερό.

Έχει δοκιμάσει κανείς να τρέξει την εφαρμογή Nixie Watch? Εγώ το έκανα εγκατάσταση μαζί με το python v1.45 αλλά ανοίγει κ κλείνει η εφαρμογή, δεν τρέχει καθόλου.