Jump to content

[Symbian^1 (ex S60 5th Ed.)] Απορίες / Ερωτήσεις / Προβλήματα για εφαρμογές

Itchrist86
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μόλις δοκίμασα και εγώ την εφαρμογή pencil και είναι αρκετά χρήσιμη, λειτουργεί σωστά και στο μαρκάρισμα των μηνυμάτων.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

• Απαντήσεις 4,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

καλημέρα παιδιά, κατοχος κι εγω ενός 5800 εδω και κανα 15ημερο...

ξέρει κανεις αν μπορούμε να βάλουμε το sygic drive σε αυτό; και πως;

Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία!

καποια στιγμή θα τα καταφέρεις....

Δημήτρης

και εγω αυτο ηθελα να μαθω παιδια δεν υπαρχει καποιο προγραμμα για να μην πληρωνουμε την nokia maps..γιατι στο Ν95 να γινετε...

και εγω αυτο ηθελα να μαθω παιδια δεν υπαρχει καποιο προγραμμα για να μην πληρωνουμε την nokia maps..γιατι στο Ν95 να γινετε...

Μέχρι στιγμής υπάρχουν μόνο τα Nokia Maps και Garmin. Το δεύτερο δεν λειτουργεί ακόμα 100%. Θα πρέπει να περιμένουμε λίγο ακόμα ώστε να προσαρμοστούν κ άλλα προγράμματα πλοήγησης στο νέο touch interface του 5800.

Για δωρεάν πλοήγηση μέσω του nokia maps διαβάστε με λίγο προσοχή το αντίστοιχο θέμα του Nokia Maps και θα βρείτε τρόπο που σας δίνει δωρεάν πλοήγηση.

Μέχρι στιγμής υπάρχουν μόνο τα Nokia Maps και Garmin. Το δεύτερο δεν λειτουργεί ακόμα 100%. Θα πρέπει να περιμένουμε λίγο ακόμα ώστε να προσαρμοστούν κ άλλα προγράμματα πλοήγησης στο νέο touch interface του 5800.

Για δωρεάν πλοήγηση μέσω του nokia maps διαβάστε με λίγο προσοχή το αντίστοιχο θέμα του Nokia Maps και θα βρείτε τρόπο που σας δίνει δωρεάν πλοήγηση.

Καλά, για μια βδομάδα είναι μόνο... και δεν μπορούμε όλοι να βάζουμε κάθε φορά άλο αριθμο κινητού...:blink:

κανας τρόπος να το.. "μονιμοποιήσουμε";;)

Δημήτρης

Καλά, για μια βδομάδα είναι μόνο... και δεν μπορούμε όλοι να βάζουμε κάθε φορά άλο αριθμο κινητού...:blink:

κανας τρόπος να το.. "μονιμοποιήσουμε";;)

Να στέλνεις κάθε φορά από διαφορετικό αριθμό κινητού.;)

Μόνιμο μόνο με $$.

Δεν υπάρχει άλλος τρόπος μέχρι στιγμής.

μάλιστα... όπως το βλέπω, θα εξαντλήσω τα κινητα φίλων, συγγενων, παιδιών, γνωστών και όταν με πάρουν στο κυνήγι, αν δεν έχει γίνει κάτι μέχρι τότε (ελπίζω σε καμιά 10-12 αριθμούς κινητών άρα κανα 3μηνο το βγάζω) θα τα σκάσω τα €€€ :cry:

Δημήτρης

Τώρα τελευταία αρχίζουν και βγαίνουν πολλές χακιές. Οπότε είναι θέμα ημερών να σπάσει και αυτό. ;)

Πρόταση προς τους διαχειριστές:

Υπάρχει δυνατότητα σε αυτό το θέμα,αλλά και στα υπόλοιπα παρόμοιας λογικής(π.χ. Παιχνίδια Symbian OS v9.4 & v9.5 ,Θέματα Symbian OS v9.4 & v9.5 κ.τλ.) στο πρώτο post να συγκεντρώνονται όλες οι εφαρμογές που αναφέρονται κατά καιρούς;

Δηλαδή το όνομα της εφαρμογής,ένα link που θα οδηγεί στο post που έγινε αναφορά στην εφαρμογή αυτή και μία μικρή περιγραφή της κάθε εφαρμογής;

Σας ευχαριστώ!

Υπάρχει αυτή η δυνατότητα, απλά χρειάζεται κάποιος να κάτσει και να βρει όλα τα σχετικα ποστ με τα αντίστοιχα λινκ και να κάνει edit το πρώτο ποστ. Αυτό μπορείς να το κάνεις και εσύ ο ίδιος και να στέλνεις με ΡΜ το edit που έκανες και να το ενημερώνει ο εκάστοτε moderator.

Symbian: Fring for Nokia 5800 Beta

http://dailymobile.se/2009/02/14/symbian-fring-for-nokia-5800-beta/

ShakeSMS for Nokia 5800, N97, E66 and N85

http://dailymobile.se/2009/02/14/shakesms-for-nokia-5800n97e66-and-n85/

http://dailymobile.se/wp-content/uploads/2009/02/20090212419mo2.jpg

με προβληματα το fring.το δοκιμασα και μολις συνδεεται για πολυ λιγο με πεταει εξω και ξαναπροσπαθει να συνδεθει.:mad:
[sIGPIC][/sIGPIC]AEK FC. FUN

φιλε stendor οταν παω να περασω το προγραμματακι shakesms μου γραφει το κινητο 'σφαλμα πιστοποιητικου....' τι πρεπει να κανω?

το google kai to msn μου τα βγαζει εμενα οταν συνδεομαι σε δικτυο φιλε κωστα

γιατι μου γραφει το κινητο σφαλμα πιστοποιητικου?

το google kai to msn μου τα βγαζει εμενα οταν συνδεομαι σε δικτυο φιλε κωστα

σε ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση..κ μπαινεις κανονικα μσν?με wifi συνδεεσαι?προσπαθω να μπω facebook αλλα μου λεει οτι βαζω λαθος κωδικους..συμβαινει κ σε σενα αυτο?

σε ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση..κ μπαινεις κανονικα μσν?με wifi συνδεεσαι?προσπαθω να μπω facebook αλλα μου λεει οτι βαζω λαθος κωδικους..συμβαινει κ σε σενα αυτο?

οχι εμενα στο facebook εβαλα τους κωδικους και μπηκε κατευθειαν.ναι με wlan.msn δεν δοκιμασα.

γιατι μου γραφει το κινητο σφαλμα πιστοποιητικου?

προφανώς γιατι δεν εκανες την εφαρμογή signed και η συγκεκριμένη θέλει υπογραφη. Εμενα έπαιξε κανονικά αλλά δε βόλεψε...

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

φιλε stendor οταν παω να περασω το προγραμματακι shakesms μου γραφει το κινητο 'σφαλμα πιστοποιητικου....' τι πρεπει να κανω?

τι προγραμμα ειναι αυτο?

πως το κανεις αυτο φιλε δως μου λιγο τα φωτα σου εχω απο το πρωι παιδευομαι να διαβαζω και δεν βγαζω ακρη

πρέπει να δώσεις το ΙΜΕΙ σου στο διπλανό topic που βγαζουν πιστοποιητικά να περιμένεις κανά 2ημερο να στο ετοιμάσουν και να ακολουθήσεις τις οδηγίες είναι πολύ απλή διαδικασία

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=228724

Δες εδώ πια είναι τα μαγαζάκια.

σε ευχαριστω πολυ!!αλλα ειμαι τελειως ασχετος δεν ξερω τι πρεπει να κατεβασω..

θα ηθελα τους χαρτες για το 5800 το Windows MSN κ ενα προγραμμα να ανοιγει word k exell μπορει να μου δωσει λινκ καποιος να τα κατεβασω???pleaseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!:(:(:(

aggeloshonda & kwstas_ofi

Το S60 5th Edition Platform FAQ το διαβάσατε πριν ρωτήσετε;

:whistle:

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Aπαγορευονται τα link που οδηγουν σε πειρατικο περιεχομενο. Εαν θελεις μπορεις να μαθεις μονο τους τιτλους των προγραμmατων που ψαχνεις και να τα κατεβασεις μονος σου απο τα παραπανω forum.
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr