Jump to content

duck72

Members
  • Δημοσιεύσεις

    22
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by duck72

  1. Ποιά τα πλεονεκτήματα και επιπλεόν δυνατότητες μιας hackαρισμένης συσκευής (N97);
  2. Μπαταρία χωρητικότητας 1320 mAh (BL-5J), σαν μικρή μου φαίνεται για τα χαρακτηριστικά του N900
  3. Πρόταση προς τους διαχειριστές: Υπάρχει δυνατότητα σε αυτό το θέμα,αλλά και στα υπόλοιπα παρόμοιας λογικής(π.χ. Παιχνίδια Symbian OS v9.4 & v9.5 ,Θέματα Symbian OS v9.4 & v9.5 κ.τλ.) στο πρώτο post να συγκεντρώνονται όλες οι εφαρμογές που αναφέρονται κατά καιρούς; Δηλαδή το όνομα της εφαρμογής,ένα link που θα οδηγεί στο post που έγινε αναφορά στην εφαρμογή αυτή και μία μικρή περιγραφή της κάθε εφαρμογής; Σας ευχαριστώ!
  4. Δεν μπορώ να καταλάβω αυτή τη μανία με τα πολλά MP.Τι παραπάνω προσφέρουνα τα 8 σε σχέση με τα 5MP; Οι αισθητήρες που υπάρχουν στα κινητά είναι τόσο μικροί σε μέγεθος που θεωρώ υπερβολή ακόμη και τα 5MP για να έχουμε ένα "ποιοτικό" αποτέλεσμα στις φωτογραφίες,που και πάλι παρουσιάζουν αρκετό θόρυβο. Σε τελική ανάλυση ένα κινητό δεν είναι μόνο ΤΑ MP ΚΑΙ Ο ΦΑΚΟΣ.Γι'αυτό υπάρχουν και οι compact φωτογραφικές μηχανές. Προσωπικά θεωρώ το κινητό ότι καλύτερο και καινοτόμο έχει παρουσιάσει η Nokia μετά το αγαπημένο μου N70.
  5. Επίσης νομίζω πως το ίδιο,ίσως να μπορεί να ειπωθεί και για τα Internet Tablet(Ν810 κ.τ.λ.) σε λίγο καιρό.
  6. Πραγματικά υπέροχη συσκευή!Ένα gadget με τα όλα του! Προσωπικά μέχρι στιγμής δεν μπορώ να βρω κανένα μειονέκτημα.Ακόμη και το dual led έναντι του xenon για εμένα είναι πλεονέκτημα καθώς δεν με ενδιέφερε ποτέ ιδιαίτερα η λήψη φωτογραφιών με κινητό,αλλά η λήψη video.
  7. http://www.youtube.com/watch?v=1-23EToh43M Δείτε στο 0:24 και στο 1:28. Μάλλον η Nokia το έχει πάρει αρκετά θερμά το όλο θέμα
  8. Ναι! Υπάρχει πιθανότητα να ευθύντεται αυτό για την αδυναμία σύνδεσης;
  9. Δηλαδή νομίζεις πως φταίει το κινητό; Μήπως είναι πρόβλημα του firmware.Μήπως εάν περάσω του περάσω την τελευταία έκδοση(εφόσον δεχτεί) του firmware το πρόβλημα λυθεί;Γιατί δεν τολμώ να της το ξεκλειδώσω γιατί κυκλοφορούν κάτι πιτσιρίκια στη περιοχή που παλιότερα της έκλεβαν σύνδεση(όταν το είχε ξεκέιδωτο).
  10. Καλημέρα! Προσπαθώ από εχθές να συνδέσω το W960i μιας φίλης με το modem/router που διαθέτει αλλά μάταια.Έχω περάσει την Mac Address του κινητού στο modem,έχω ορίσει την ασφάλεια σε wpa(στο modem είναι ενεργοποιημένη η ασφάλεια σε wpa/wpa2 mixed mode) με aes έχω περάσει το συνθηματικό στο κινητό,ο dhcp server είναι ενεργοποιημένος,έχω περάσει το ssid στο κινητό καθώς της το έχω να μην εκπέμπει. Τελικά το τηλέφωνο εντοπίζει το ασύρματο δίκτυο που πρέπει να εντοπίσει και δείχνει δίπλα ένα λουκετάκι(λογικό) και ένα αστεράκι(επίσης λογικό) αλλά όταν πατάω σύνδεση αδυνατεί να συνδεθεί. Τι συμβαίνει; Το modem το έχω βάλει να εκπέμει σε 802.11b/g ταυτόχρονα Ευχαριστώ!
  11. Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις! Η εγκατάσταση του KDE μου φαίνεται πολύ καλή ιδέα,όμως η ταχύτητα απόκρισης της συσκευής πως είναι με το KDE;Έχεις παρατηρήσει καθυστερήσεις ή κολλήματα; Ευχαριστώ!
  12. Αυτό το γνωρίζω.Νόμιζα ότι αναφερόταν σε back-up της προηγούμενης έκδοσης του firmware.Λάθος μου...
  13. Πώς το κάνουμε το back-up;
  14. Τί είναι προτιμότερο:Η ανβάθμιση over-the-air με τα μόλις 2ΜΒ ή με τον παραδοσιακό τρόπο με το καλώδιο; Αυτό το ρωτάω όχι για το πια διαδιακσία είναι πιο ακίνδυνη,αλλά μήπως το κινητό αποδίδει καλύτεραε άν αναβαθμιστεί παραδοσιακά σε σχέση με την άλλη μέθοδο στην οποία όπως φαίνεται περνάνε μόνο οι αλλαγές πάνω από το υπάρχον firmware.(Όπως στα Windows μπορούμε να περάσουμε ένα νέο SP ή να το κάνουμε slipstreaming και καθαρή εγκατάσταση οπού τελικά έχουμε και καλύτερες επιδόσεις)
  15. Υπάρχει κάποια εφαρμογή για επεξεργασία αρχείων κειμένου(όχι απλό .txt,κατά προτίμηση .doc) για τη συγκεκριμένη συσκευή(ή και για το N800);Παντού βλέπω να αναφέρεται το google Docs,αλλά θα προτιμούσα κάτι για offline επεξεργασία;Κατά τα άλλα νομίζω πως είναι ότι πρέπει για τις ώρες που βρίσκουμε μακριά από τον υπολογιστή! Και κάτι ακόμη:Ο browser που διαθέτει έχει δυνατότητα ανοίγματος πολλαπλών καρτέλων(tabs) [όπως π.χ. ο firefox στους κανονικούς υπολογιστές];
  16. Η μπροστινή όψη του κινητού σε κάθε περίπτωση μάυρη θα είναι.Η διαφορά χρώματος είναι για την πίσω όψη. Τόσο δύσκολο είναι να κυκλοφορήσει και σε γαλάζιο εξ'αρχής;
  17. Αφού αυτή είναι η μέγιστη τιμή SAR σε εργαστηριακές συνθήκες μάλιστα δεν το θεωρώ μειονέκτημα,καθώς σε συνθήκες καθημερινής χρήσης το SAR θα είναι αρκετά χαμηλότερο και σίγουρα κάτω από 1. Μακάρι να κυκλοφορήσει όσο το δυνατόν συντομότερα! Η έκδοση με το χρώμα Lagoon Blue θα έρθει Ελλάδα;
  18. Δηλαδή πρόκειται για ένα επεξεργαστή και άλλον ένα για την επιτάχυνση των γραφικών και όχι περί διπλού επεξεργαστή(είται διπλού πυρήνα ή δύο πανομοιότυπων επεξεργαστών) και ανάλογα το μοντέλο του κινητού και επιπλέον ξεχωριστό επεξεργαστή γραφικών όπως π.χ. στο N82;
  19. Όταν αναφέρεται ότι το N82 επί παραδείγματι, έχει dual cpu,τί εννοεί; Είναι ένας επεξεργαστής με δυό πυρήνες οι πρόκειται για δύο όμοιους επεξεργαστές στην ίδια συσκευή; Τι είναι καλύτερο;Dual cpu με χαμηλότερη συχνότητα λειτουργίας,όπως στο Ν82 ή single cpu και λίγο υψηλότερη συχνότητα λειτουργίας όπως στο νέο N78; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας!
×
×
  • Create New...