Jump to content

duck72

Members
  • Δημοσιεύσεις

    22
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

duck72's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Ποιά τα πλεονεκτήματα και επιπλεόν δυνατότητες μιας hackαρισμένης συσκευής (N97);
  2. Μπαταρία χωρητικότητας 1320 mAh (BL-5J), σαν μικρή μου φαίνεται για τα χαρακτηριστικά του N900
  3. Πρόταση προς τους διαχειριστές: Υπάρχει δυνατότητα σε αυτό το θέμα,αλλά και στα υπόλοιπα παρόμοιας λογικής(π.χ. Παιχνίδια Symbian OS v9.4 & v9.5 ,Θέματα Symbian OS v9.4 & v9.5 κ.τλ.) στο πρώτο post να συγκεντρώνονται όλες οι εφαρμογές που αναφέρονται κατά καιρούς; Δηλαδή το όνομα της εφαρμογής,ένα link που θα οδηγεί στο post που έγινε αναφορά στην εφαρμογή αυτή και μία μικρή περιγραφή της κάθε εφαρμογής; Σας ευχαριστώ!
  4. Δεν μπορώ να καταλάβω αυτή τη μανία με τα πολλά MP.Τι παραπάνω προσφέρουνα τα 8 σε σχέση με τα 5MP; Οι αισθητήρες που υπάρχουν στα κινητά είναι τόσο μικροί σε μέγεθος που θεωρώ υπερβολή ακόμη και τα 5MP για να έχουμε ένα "ποιοτικό" αποτέλεσμα στις φωτογραφίες,που και πάλι παρουσιάζουν αρκετό θόρυβο. Σε τελική ανάλυση ένα κινητό δεν είναι μόνο ΤΑ MP ΚΑΙ Ο ΦΑΚΟΣ.Γι'αυτό υπάρχουν και οι compact φωτογραφικές μηχανές. Προσωπικά θεωρώ το κινητό ότι καλύτερο και καινοτόμο έχει παρουσιάσει η Nokia μετά το αγαπημένο μου N70.
  5. Επίσης νομίζω πως το ίδιο,ίσως να μπορεί να ειπωθεί και για τα Internet Tablet(Ν810 κ.τ.λ.) σε λίγο καιρό.
  6. Πραγματικά υπέροχη συσκευή!Ένα gadget με τα όλα του! Προσωπικά μέχρι στιγμής δεν μπορώ να βρω κανένα μειονέκτημα.Ακόμη και το dual led έναντι του xenon για εμένα είναι πλεονέκτημα καθώς δεν με ενδιέφερε ποτέ ιδιαίτερα η λήψη φωτογραφιών με κινητό,αλλά η λήψη video.
  7. http://www.youtube.com/watch?v=1-23EToh43M Δείτε στο 0:24 και στο 1:28. Μάλλον η Nokia το έχει πάρει αρκετά θερμά το όλο θέμα
  8. Ναι! Υπάρχει πιθανότητα να ευθύντεται αυτό για την αδυναμία σύνδεσης;
  9. Δηλαδή νομίζεις πως φταίει το κινητό; Μήπως είναι πρόβλημα του firmware.Μήπως εάν περάσω του περάσω την τελευταία έκδοση(εφόσον δεχτεί) του firmware το πρόβλημα λυθεί;Γιατί δεν τολμώ να της το ξεκλειδώσω γιατί κυκλοφορούν κάτι πιτσιρίκια στη περιοχή που παλιότερα της έκλεβαν σύνδεση(όταν το είχε ξεκέιδωτο).
  10. Καλημέρα! Προσπαθώ από εχθές να συνδέσω το W960i μιας φίλης με το modem/router που διαθέτει αλλά μάταια.Έχω περάσει την Mac Address του κινητού στο modem,έχω ορίσει την ασφάλεια σε wpa(στο modem είναι ενεργοποιημένη η ασφάλεια σε wpa/wpa2 mixed mode) με aes έχω περάσει το συνθηματικό στο κινητό,ο dhcp server είναι ενεργοποιημένος,έχω περάσει το ssid στο κινητό καθώς της το έχω να μην εκπέμπει. Τελικά το τηλέφωνο εντοπίζει το ασύρματο δίκτυο που πρέπει να εντοπίσει και δείχνει δίπλα ένα λουκετάκι(λογικό) και ένα αστεράκι(επίσης λογικό) αλλά όταν πατάω σύνδεση αδυνατεί να συνδεθεί. Τι συμβαίνει; Το modem το έχω βάλει να εκπέμει σε 802.11b/g ταυτόχρονα Ευχαριστώ!
  11. Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις! Η εγκατάσταση του KDE μου φαίνεται πολύ καλή ιδέα,όμως η ταχύτητα απόκρισης της συσκευής πως είναι με το KDE;Έχεις παρατηρήσει καθυστερήσεις ή κολλήματα; Ευχαριστώ!
  12. Αυτό το γνωρίζω.Νόμιζα ότι αναφερόταν σε back-up της προηγούμενης έκδοσης του firmware.Λάθος μου...
  13. Πώς το κάνουμε το back-up;
×
×
  • Create New...