panagis_89 Δημ. February 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2011 ελεος ρε παιδια για το C6 δεν ειναι διαθεσιμο κανενα παιχνιδι... Παράθεση Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801) Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V. Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nothing Δημ. February 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2011 (edited) εμενα παλι τιποτα δε κατεβαινει... ολα κολλανε στο ληψη 0% ή στο συνδεση... edit : απλα ειχε φαει φρικη και μετα απο ενα reboot ολα μια χαρα... Edited February 22, 2011 by nothing Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. March 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2011 Παιδια βγηκε επιτελους το Java Game Angry Birds by Novchik, for Nokia Symbian^1 Ενταξει δεν ειναι και σαν αυτο τον symbian^3 συσκευων αλλα το εβαλα στο 5530 της γυναικας μου και παιζει μια χαρα για s60v5 ειναι μια χαρα!!! ;) Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ardarel7 Δημ. March 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2011 εχει κανενας να προτεινει κανενα καλο παιχνιδι για το κινητο;; mods αν δεν εβαλα την ερωτηση στο σωστο θεμα σας παρακαλω μετακινηστε το.. απλα επειδη αφορα το χ6 το εβαλα εδω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htc_diamond Δημ. March 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2011 Γεια σας ειμαι ενας κατοχος ενως ΝΟΚΙΑ 5230.Σημερα μου κωλισε να βαλω Παιχνιδακια στο κινητο για να μην βαριεμε στο λεοφορειο.Μπορει καποιος να με βοιθησει πως μπορω να βαλω παιχνιδια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. March 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2011 Πως εγκαθιστώ αρχεία sis, sisx, jar και wgz; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasarasx6 Δημ. October 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2011 γεια σας παιδια... βλεπω τα παιχνιδια που υποστηριζουν τα android και ζηλευω... μπορειτε να μου πειτε ποια ειναι τα καλυτερα παιχνιδια για το x6??? δεν το περιμενα τοσο φτωχο το symbian στα παιχνιδια... υπαρχει μηπως καποιος τροπος να παιζω παιχνιδια απο αλλο λογισμικο στο symbian???(δεν νομιζω να υπαρχει αλλα ειπα να ροτησω γιατι ποτε δεν ξερεις) Σας ευχαριστω εκ των προτερων... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2011 βρες το angry birds αν σε αρεσει. επίσης μπορείς να περάσεις emulators και να παίζεις τα games που υποστηρίζονται από τον καθένα. πχ gameboy ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasarasx6 Δημ. October 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2011 βρες το angry birds αν σε αρεσει. επίσης μπορείς να περάσεις emulators και να παίζεις τα games που υποστηρίζονται από τον καθένα. πχ gameboy ;) το angry birds το εχω ψαξει αλλα δεν μπορω να βρω αυτο που παιζει στα android ή στα symbian^3... για emulators θα ψαξω... Σε ευχαριστω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Telis13 Δημ. November 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2011 Μήπως ξέρει κανείς σας αν μπορώ να βρω angry birds ή ninjump για το 5800 ; τα έχει ένας φίλος μου σε android και μου αρέσουν πολύ αλλά δεν τα βρήκα πουθενά (δωρεάν) :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george1703 Δημ. March 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2012 γεια σας μπορειται να μου πειται ρε παιδια απο που μπορω να κατεβαζω παιχνιδια hd και καμια αξιολογη εφαρμογη για το sony ericsson vivaz με symbian γιατι ενω κατεβαζω απο τις και ή δεν παιζουν ή εχουν χαλια ανάλυση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts