d2000217 Δημ. October 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2008 Παιδες μην το μετατρεψουμε το θεματακι σε vs! :) Το iPhone ειναι φουμαρα για μεταξωτες κορδελες... ΤΕΛΟΣ!!!:X Το ΜΟΝΟ καινουριο που εδωσε ειναι το πως αλληλεπιδρας με την συσκευη! ΤΠΤ αλλο! Σε ολα τα αλλα ειναι απλα ΞΕΦΤΙΛΑ!!! Ετσι απλα! Μην το συνεχισουμε!! Το 5800 θα κανει 370€ μολις βγει στην Ελληνικη αγορα!!;):happy: ΔΕΝ υπαρχει ανταγωνιστικη προταση και ελπιζω η ΝΟΚΙΑ να χ***ει στις πωλησεις ωστε να υπαρξει και υποστηριξη λογισμικου αλλα και για να μπει δυναμικα ωστε να μην βγαινουν καποιοι και να το παιζουν "αναλυτες της αγορας"!!! Η αγάπη αποτελείται απο μια μοναδική ψυχή που κατοικεί σε δύο σώματα! (Αριστοτέλης) [sIGPIC][/sIGPIC] Proud Owner of a Xbox360 fully updated!!! (http://www.enternity.gr) Next Generation Consoles WAR:http:// http://www.vgchartz.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valsam Δημ. October 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2008 Το 370 απο που το εβγαλες ? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yannisg Δημ. October 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2008 Α, και μια και μίλησες για το touch του iPhone, θα μου επιτρέψεις μία ερώτηση. Το χειμώνα, όταν έχει κρύο και φοράς γάντια, πώς απαντάς στις κλήσεις σου; :lol: μαλλον δεν επεσε στα χερια σου ενα iphone..:happy: επι του θεματος τωρα...ουτε στο 1/10 , δεν καλυπτει αυτα που προσφερει το iphone..λαθος λοιπον η συγκριση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. October 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2008 Hands-on with the Nokia 5800 XpressMusic Tube [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theka_2003 Δημ. October 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2008 Το 370 απο που το εβγαλες ?Από εδώ: The Nokia 5800 XpressMusic will be available worldwide beginning in the fourth quarter of 2008 for an estimated retail price of 279 EUR before taxes and subsidies.Για την ακρίβεια βγαίνει γύρω στα 330€ ;) Πόσο καπέλο πια να βάλει η alpha copy; Σίγουρα θα έχει αρκετά κάτω απο 400€ ;) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2522986#post2522986 http://img842.imageshack.us/img842/3747/01092010017.th.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. October 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2008 Με τον impreza_sti , νόμιζα οτι είχαμε λύσει το θέμα για το που βρίσκονται τα 2 ηχεία της συσκευής. Όμως το κείμενο αναφέρει οτι βρίσκονται στις δυο πλευρές της συσκευής. Πού όμως; :worry: Φιλε mirrorofsorrow πριν δημοσιευσω την προηγουμενη φωτογραφια εσπαγα το κεφαλι μου να θυμηθω που ειχα δει καθαρα τα ηχεια.Ψαχνω εδω και μια ωρα και για δες που ητανε μπροστα στα ματια μας.:dizzy::fool:Οποτε μαλλον τυπογραφικο λαθος ητανε η λαθος του γουγλη στην μεταφραση.:whip: [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. October 4, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2008 Άψογος. Τώρα μένει να εξακριβώσουμε τι ακριβώς κάνει το πορτάκι δίπλα σε αυτό της κάρτας μνήμης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terrestial Δημ. October 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2008 μαλλον δεν επεσε στα χερια σου ενα iphone..:happy: :lol: Η γνωστή αντίδραση από έναν οπαδό της Apple που δεν μπορεί να καταλάβει πως είναι δυνατόν κάποιος να μη γουστάρει το wow-iPhone!!! Οπότε η μόνη απάντηση που μπορεί να δώσει στον εαυτό του είναι πως δεν το έχει δει, γιατί αλλιώς θα είχε πέσει κάτω ξερός. :lol: Έχω βαρεθεί να λέω τα ίδια τα ίδια, αλλά θα το ξαναπώ άλλη μια φορά. Η πρώτη μου επαφή (και μάλιστα πολύ εκτενής) με το iPhone ήταν μέσα στον 1ο μήνα της κυκλοφορίας του (και μιλάω για το 1ο iPhone). Τον Ιούλιο του 2007. Δεν ξέρω πόσοι από εσάς τους όψιμους οπαδούς του στο Ellada είχατε καν ακούσει γι΄αυτό τότε... Τα ίδια μου έλεγαν βέβαια πριν από καιρό και κάτι άλλοι συνάδελφοί σου. Ήταν κι αυτοί σίγουροι πως μόλις το δω θα τρέξω σαν τρελός να το αγοράσω. Σχετικά μπορείς να δεις εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2381355#post2381355 επι του θεματος τωρα...ουτε στο 1/10 , δεν καλυπτει αυτα που προσφερει το iphone..λαθος λοιπον η συγκριση :lol::lol::lol: Το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. October 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2008 Παιδια σας θερμοπαρακαλω ,μην το κανουμε vs .....:O [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. October 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2008 Άψογος. Τώρα μένει να εξακριβώσουμε τι ακριβώς κάνει το πορτάκι δίπλα σε αυτό της κάρτας μνήμης. Επιμενω οτι ειναι αυτο που ειχα γραψει οτι το αλλο πορτακι ειναι για καρτα sim.Δες το σημειο απο τον συνδεσμο του βιντεο που ειχα δωσει.Με βγαλμενη την μπαταρια δεν φαινεται,αν δεν κανω λαθος,καποια θεση για sim οπως εχουν ολα μεχρι τωρα.Αν προσεξεις το σημειο που εχω μαρκαρει δεν μοιαζει οτι ειναι θεση για sim με το βελος και το σχημα απο κατω με διακεκομενες γραμμες στο μεγεθοςsim;Και αν μπορω να υπολογισω καλα με το ματι σε εκεινη την ευθεια ειναι και το πορτακι. [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. October 4, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2008 Ναι, δεν διαφωνώ. Τα υπολόγισα και διαπίστωσα οτι είναι στο ίδιο ύψος το πορτάκι με την θέση της sim όπως φαίνεται στην συνημμένη φωτογραφία. Απλά, μπορεί να γίνει καμία τρελή έκπληξη και να μας πουν, σαν κερασάκι, οτι παίρνει 2 κάρτες μνήμης! Αυτό θα ήταν κορυφή. :D :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. October 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2008 Ναι, δεν διαφωνώ. Τα υπολόγισα και διαπίστωσα οτι είναι στο ίδιο ύψος το πορτάκι με την θέση της sim όπως φαίνεται στην συνημμένη φωτογραφία. Απλά, μπορεί να γίνει καμία τρελή έκπληξη και να μας πουν, σαν κερασάκι, οτι παίρνει 2 κάρτες μνήμης! Αυτό θα ήταν κορυφή. :D :) Να σου πω την αληθεια και εγω αυτο σκεφτηκα μολις το ειδα.Καποιοι ομως το εχουν ηδη για δοκιμη,δεν θα το ειχαν αναφερει; [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. October 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2008 Αν όντως δεχόταν 2 κάρτες μνήμης θα το είχαν ήδη αναφέρει πρώτο πρώτο μαζί με την οθόνης αφής, γιατί θα ήταν κάτι τελειώς καινούργιο το οποίο δεν έχει υπάρξει σε άλλη συσκευή (απ' όσο ξέρω και γνωρίζω). Θα ήταν κάτι ξεχωριστό και επαναστατικό για την αποθήκευση δεδομένων. Το πιο πιθανό είναι αυτό που είπατε και πριν, ότι είναι για την κάρτα sim. iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valsam Δημ. October 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2008 Ρε παιδια ειμαι ο μονος που εχει το Ν95 και περιμενει πως και πως να βγει το 5800, η υπαρχουν κι'αλλοι που σκεφτονται οτι τα Ν85,Ν79,Ν96 απλα αφηνουν μια γευση ξαναζεσταμενου φαγητου και ουσιαστικα δεν αξιζει καποιος να τα παρει αντικαταστοντας το 95αρι και οτι το 5800 φερνει κατι πραγματικα διαφορετικο σε σουπερ τιμη? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. October 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2008 Ρε παιδια ειμαι ο μονος που εχει το Ν95 και περιμενει πως και πως να βγει το 5800, η υπαρχουν κι'αλλοι που σκεφτονται οτι τα Ν85,Ν79,Ν96 απλα αφηνουν μια γευση ξαναζεσταμενου φαγητου και ουσιαστικα δεν αξιζει καποιος να τα παρει αντικαταστοντας το 95αρι και οτι το 5800 φερνει κατι πραγματικα διαφορετικο σε σουπερ τιμη? Οτι φερνει κατι διαφορετικο,τουλαχιστον για nokia,το κανει.Λιγο ηρεμια ομως δεν βλαπτει.Ακομα δεν παρουσιαστηκε καλα καλα.Ας βγει πρωτα στην αγορα,να φανουν τα τυχον προβληματα που θα εχει.Μην ξεχνιομαστε,ουσιαστικα ειναι ενα πειραμα για την nokia με πολλους beta users που θα προκυψουν.Εδω παλιοτερα με καποια μοντελα ειχαν γινει μεγαλα λαθη,ποσο μαλλον τωρα που μιλαμε για εναν τομεα αγνωστο στην εταιρεια με το symbian πολυ δυσκολο για τετοια σχεδια οπως δηλωνουν ατομα που κατεχουν το θεμα. [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. October 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2008 Είναι όντως κάτι διαφορετικό από την Nokia μετά από τόσες συσκευές που μοιάζουν μεταξύ τους σε εμφάνιση και χαρακτηριστικά αλλά εγώ που έχω Ν95 δεν καίγομαι τόσο πολύ να αλλάξω την συσκευή μου, διότι με καλύπτει απόλυτα. Θέλω να το δω από κόντα το 5800 μόλις κυκλοφορήσει και επίσημα στην Ελλάδα όπως και το Ν85 αλλά δεν θα τρέξω να τ' αποκτήσω από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας όπως έκανα με το Ν95, θα περιμένω να δω πως θα κυλήσουν και τότε θα αποφασίσω. Εξάλλου θα έρθουν και άλλες συσκευές με touch screen, οι οποίες θα εντάσωνται και στις high-end συσκευές της Νokia. Το μόνο σίγουρο είναι ότι με τιμή γύρω στα 350-400€ θα είναι μια πολύ καλή και εντυπωσιακή σε εμφάνιση πρόταση η οποία θα έχει touch screen και symbian που βολεύει αρκετό κόσμο. iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paulito Δημ. October 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2008 Ειρήνη υμίν παιδιά μου.... Το ότι το iphone σε επίπεδο interface προσφέρει κάτι διαφορετικό και πιο εύχρηστο για τον απλό χρήστη το κατανοούμε και το σεβομαστε όλοι... Το ότι η Nokia βγάζει 20 χρόνια κινητα επίσης το σεβόμαστε όλοι, άλλωστε κατέχει και το μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς παγκοσμίως.... Είναι πρώτη φορά που η Nokia βγάζει κινητό αφής, 1.5 χρόνο μετα το iphone και περισσοτερα χρονια μετα από αλλες εταιρίες... Νομίζω ότι μπορούμε να δείξουμε επιείκια στην Nokia αν η οθόνη της δεν είναι τόσο αποτελεσματίκη. Εξάλλου η τιμή του είναι άλλος ένας παράγοντας που μας προδιαθέτει γι΄αυτό.... Όσο για το iphone με την super-duper-wow οθόνη που κοστίζει 550 ευρώ στην καλύτερη περίπτωση... Την επιείκια τους τη δείξανε όλοι όσοι το πήρανε για τις ελλείψεις του (κάποιες από αυτές αναφέρω στην υπογραφή μου) που είτε τις γνώριζαν και δεν τους απασχολούν είτε πιαστήκανε μακάκες και τώρα διασκεδάζουν την ήττα τους με σχόλια του τύπου: Εγώ έχω το iphone τι να μου πεις και συ....? Η nokia τουλάχιστον δεν πήγε να τα βάλει με κανέναν βγάζοντας τον αντι-iMac ή το αντι-iPod... Κάνει αυτο που ξέρει καλύτερα από τον καθέναν να κάνει και εισάγει καινοτόμα στοιχεία όταν κρίνει εκείνη ότι είναι έτοιμη... Και φυσικά από ότι φαίνεται διορθώνει και την τιμολογιακή της πολιτική... ...μου άλλαξαν όλη τη μητρική του DELL δωρεάν, και μάλιστα εκτός εγγύησης! ;) HUAWEI IDEOS X5 PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terrestial Δημ. October 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2008 Ρε παιδια ειμαι ο μονος που εχει το Ν95 και περιμενει πως και πως να βγει το 5800, η υπαρχουν κι'αλλοι που σκεφτονται οτι τα Ν85,Ν79,Ν96 απλα αφηνουν μια γευση ξαναζεσταμενου φαγητου και ουσιαστικα δεν αξιζει καποιος να τα παρει αντικαταστοντας το 95αρι και οτι το 5800 φερνει κατι πραγματικα διαφορετικο σε σουπερ τιμη? Πολύ καλό το 5800, δε λέω, αλλά νομίζω οτι υστερεί σε δυνατότητες σε σχέση με το N85. 3MP έναντι 5MP, 80ΜΒ αντί για 128MB (οι μόνοι λόγοι που θα με έκαναν να αλλάξω το N95 μου είναι η λίγη RAM και η μικρή μπαταρία) και ίσως το N85 να είναι και γρηγορότερο, εφόσον οι δύο συσκευές έχουν ακριβώς τον ίδιο επεξεργαστή, αλλά τεράστια διαφορά στην ανάλυση της οθόνης (η διαχείριση όλων αυτών των pixels κοστίζει). Άσε που δεν τρελαίνομαι για touchscreens. Νομίζω ότι είναι μία μόδα της εποχής, η οποία μπορεί μεν να εντυπωσιάζει, αλλά δεν έχει πολλά να προσφέρει σε επίπεδο χρηστικότητας. Βέβαια, παρόλα αυτά δεν είμαι ακόμη σίγουρος. Πρέπει να το παίξω το 5800 για να αποφασίσω. Αν η χρήση του είναι πολύ απολαυστικότερη και η ευχρηστία του ισάξια τουλάχιστον με των N95, Ν85 κλπ, δεν αποκλείεται να αλλάξω άποψη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. October 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2008 Παιδιά νομίζω βγαίνουμε εκτός θέματος (ήδη το έχει αναφέρει 1 φορά ο nervous) και αρχίζουμε πάλι τα περι συγκρίσεων με άλλες συσκευές. Το 5800 δεν έχει καμία σχέση με τις ήδη υπάρχουσες συσκυές της Νokia και ειδικά με τις συσκευές της σειράς Ν. Τα Ν95 και Ν85 είναι high-end συσκευές και προσανατολίζονται στο τόμεα των πολυμέσων ενώ το 5800 είναι mid-range και προσανατολίζεται στο τομέα της μουσικής (το λέει και το όνομα του), γι' αυτό άλλωστε θα κοστίζει τόσο. Ούτε η Nokia αποφάσισε να αλλάξει της πολιτικής της στις τιμές κοστολόγισης των κινητών της. Μόλις βγει συσκεύη με οθόνη αφής και τεχνικά χαρακτηριστικά που θα είναι κορυφαία σε κάθε τομέα τότε θα δούμε πόσο πραγματικά θα κοστίζει ένα touch screen κινητό της Nokia. Τέλος δεν υπάρχει λόγος να το συγκρίνουμε με το iPhone, γιατί πολύ απλά είναι τελείως διαφορετικές συσκευές που απευθύνονται σε τελειώς διαφορετικούς χρήστες. To iPhone είναι τηλέφωνο βάση των αναγκών του Αμερικάνικου αγοραστικού κοινού και όχι βάση του Ελληνικού. Αλλιώς βλέπουν τα κινητά εκεί και αλλιώς εμείς εδώ. Όσοι το έχουν καλά κάνουν και το χαίρονται, όσοι δφεν το έχουν καλα κάνουν και δεν το αγοράζουν, προσωπικές ανάγκες είναι αυτές και ο καθένας επιλέγει. Δεν έχει νόημα να το κάνουμε το θέμα vs, γιατί πολύ απλά δεν βγάζει πουθενά και το μόνο που καταφέρνουμε να κάνουμε είναι να κουράζουμε όλους αυτούς που θέλουν να διαβάζουν το συγκεκριμένο θέμα και να γεμίζουμε το ποστ με εκτός θέματος μηνύματα. Γι' αυτό τον λόγο εξάλλου υπάρχουν οι Διαξιφισμοί. Αυτά από εμένα και τελειώνω εδώ το εκτός θέματος ποστ μου. Ευχαριστώ! :bow: Υ.Γ. Όλα τα παραπάνω είναι καθαρά δική μου απόψη και πως το βλέπω εγώ. iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. October 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2008 Να συμφωνήσω απόλυτα με το φίλο stendor. Ας λήξει εδώ το θέμα. ;) Κατά τα άλλα, επιστρέφοντας στα του Tube, το θεωρώ αρκετά ενδιαφέρουσα πρόταση. Προφανώς η Nokia θέλει να κάνει με ασφάλεια το μεγάλο βήμα προς τις συσκευές αφής και βγάζει μια συσκευή midrange σαν προπομπό, σαν κυματοθραύστη, η οποία ουσιαστικά θα υπαγορεύσει την μετέπειτα πορεία των κορυφαίων Touch UI S60. Πάντως αν δεν έχει βασικά μειονεκτήματα, σε αυτή την τιμή θα αποτελεί μία αρκετά δελεαστική αγορά. :D Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valsam Δημ. October 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2008 Παιδιά νομίζω βγαίνουμε εκτός θέματος (ήδη το έχει αναφέρει 1 φορά ο nervous) και αρχίζουμε πάλι τα περι συγκρίσεων με άλλες συσκευές. Το 5800 δεν έχει καμία σχέση με τις ήδη υπάρχουσες συσκυές της Νokia και ειδικά με τις συσκευές της σειράς Ν. Τα Ν95 και Ν85 είναι high-end συσκευές και προσανατολίζονται στο τόμεα των πολυμέσων ενώ το 5800 είναι mid-range και προσανατολίζεται στο τομέα της μουσικής (το λέει και το όνομα του), γι' αυτό άλλωστε θα κοστίζει τόσο. Ούτε η Nokia αποφάσισε να αλλάξει της πολιτικής της στις τιμές κοστολόγισης των κινητών της. Μόλις βγει συσκεύη με οθόνη αφής και τεχνικά χαρακτηριστικά που θα είναι κορυφαία σε κάθε τομέα τότε θα δούμε πόσο πραγματικά θα κοστίζει ένα touch screen κινητό της Nokia. Τέλος δεν υπάρχει λόγος να το συγκρίνουμε με το iPhone, γιατί πολύ απλά είναι τελείως διαφορετικές συσκευές που απευθύνονται σε τελειώς διαφορετικούς χρήστες. To iPhone είναι τηλέφωνο βάση των αναγκών του Αμερικάνικου αγοραστικού κοινού και όχι βάση του Ελληνικού. Αλλιώς βλέπουν τα κινητά εκεί και αλλιώς εμείς εδώ. Όσοι το έχουν καλά κάνουν και το χαίρονται, όσοι δφεν το έχουν καλα κάνουν και δεν το αγοράζουν, προσωπικές ανάγκες είναι αυτές και ο καθένας επιλέγει. Δεν έχει νόημα να το κάνουμε το θέμα vs, γιατί πολύ απλά δεν βγάζει πουθενά και το μόνο που καταφέρνουμε να κάνουμε είναι να κουράζουμε όλους αυτούς που θέλουν να διαβάζουν το συγκεκριμένο θέμα και να γεμίζουμε το ποστ με εκτός θέματος μηνύματα. Γι' αυτό τον λόγο εξάλλου υπάρχουν οι Διαξιφισμοί. Αυτά από εμένα και τελειώνω εδώ το εκτός θέματος ποστ μου. Ευχαριστώ! :bow: Υ.Γ. Όλα τα παραπάνω είναι καθαρά δική μου απόψη και πως το βλέπω εγώ. Τελικα πως καθοριζονται οι οροι high-end και mid-range,απο την τιμη? Οταν λες οτι Τα Ν95 και Ν85 είναι high-end συσκευές και προσανατολίζονται στο τόμεα των πολυμέσων ενώ το 5800 είναι mid-range και προσανατολίζεται στο τομέα της μουσικής τι ενοεις δηλ. οτι το 5800 δεν μπορει να αναπαραγει ολα τα γνωστα ειδη πολυμεσων ? Μα φυσικα και μπορει και μαλιστα σε πολυ μεγαλυτερη και υψηλοτερης αναλυση οθονη !!!!!!!! Τελικα εδω στην Ελλαδα εχουμε μαθει να τα κρινουμε ολα βαση τιμης,δηλ. αν ειναι ακριβο αυτοματος ειναι και καλο! Ε' οχι ρε παιδια δεν ειναι ετσι πχ. τα Timbeland που τα παιρνω απο την αμερικη 80 δολ. (και εκει θεωρουνται σχετικα φθηνη μαρκα)εδω κανουν 250 ευρω και λεμε οτι ειναι καλη μαρκα(που δεν παυουν να ειναι σκυλια!) !!! Δηλ. δειτε το και αλλιος αν δεν ελεγε η nokia οτι το 5800 ειναι mid-range και δεν εδινε την τιμη του και το εφερνε η alpha clopy στα 600 ευρω πιστευω οτι οι περισοτεροι θα το εκθιαζαν ! Και φυσικα αντιδρουν μερικοι κατοχοι i-phone και υποστιριζουν οτι ειναι το σουπερ-ντουπερ τηλ.(παρα τις τρομερες ελειψεις του!)γιατι πολλοι εσκασαν 600ευρω να το παρουν και σου λενε για ναναι ακριβο ειναι και καλο! Εχω εναν φιλο που πηγαινε αμερικη 3 φορες τον μηνα (δουλευει σε αεροπορικη εταιρια)και ειχει χεστει στο ταλιρο φερνοντας i-phone και τα πωλουσε σχεδον στην διπλασια τιμη! (ειχε!τερμα τα γουστα με το 3gγιατι το δινουν μονο με συμβολαιο!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. October 4, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2008 Όσον αφορά την τιμή του, είναι σαφές οτι η Nokia επέλεξε να το ρίξει με πάρα πολύ χαμηλή τιμή στην αγορά, όχι γιατί είναι φτιαγμένο απο φθηνά υλικά αλλά γιατί αποσκοπεί στις υψηλές πωλήσεις. Στόχος του δηλαδή είναι να χτυπήσει τις υπόλοιπες ανταγωνιστικές εταιρίες και να προσελκίσει όσο το δυνατό περισσότερους πελάτες στο νέο αυτό βήμα της. Αν σκεφτούμε οτι το Ν96 θεωρείται high-end συσκευή και το 5800 mid-range, θα διαπιστώσουμε οτι τελικά αυτό δεν είναι τίποτα άλλο παρά τρικ του μάρκετιν της εταιρίας ωστε να δικαιολογηθεί το αυξημένο του κόστος πώλησης. Τι λείπει απο το 5800; Ίσως περισσότερα ΜΡ στην κάμερα, ο βλακώδης σχεδιασμός των N series και ίσως μια μικρότερης χωρητικότητας μπαταρία. Γιατί όταν κυκλοφορεί ένα N series σταθμός, η γκρίνια είναι το κύριο χαρακτηριστικό στα φόρουμ. N95 (τζόγος με το κιλό, χαμηλή RAM κλπ), Ν95 8GB (κοροιδία για τους κατόχους του απλού,τιμή) και Ν96 (μπαταρία, τίποτα καινοτόμο, τιμή κλπ). Στο 5800, κανένα παράπονο, άρα δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να χαρακτηριστεί high-end. Ή κάνω λάθος; :worry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. October 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2008 Όσον αφορά την τιμή του, είναι σαφές οτι η Nokia επέλεξε να το ρίξει με πάρα πολύ χαμηλή τιμή στην αγορά, όχι γιατί είναι φτιαγμένο απο φθηνά υλικά αλλά γιατί αποσκοπεί στις υψηλές πωλήσεις. Στόχος του δηλαδή είναι να χτυπήσει τις υπόλοιπες ανταγωνιστικές εταιρίες και να προσελκίσει όσο το δυνατό περισσότερους πελάτες στο νέο αυτό βήμα της. Αν σκεφτούμε οτι το Ν96 θεωρείται high-end συσκευή και το 5800 mid-range, θα διαπιστώσουμε οτι τελικά αυτό δεν είναι τίποτα άλλο παρά τρικ του μάρκετιν της εταιρίας ωστε να δικαιολογηθεί το αυξημένο του κόστος πώλησης. Τι λείπει απο το 5800; Ίσως περισσότερα ΜΡ στην κάμερα, ο βλακώδης σχεδιασμός των N series και ίσως μια μικρότερης χωρητικότητας μπαταρία. Γιατί όταν κυκλοφορεί ένα N series σταθμός, η γκρίνια είναι το κύριο χαρακτηριστικό στα φόρουμ. N95 (τζόγος με το κιλό, χαμηλή RAM κλπ), Ν95 8GB (κοροιδία για τους κατόχους του απλού,τιμή) και Ν96 (μπαταρία, τίποτα καινοτόμο, τιμή κλπ). Στο 5800, κανένα παράπονο, άρα δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να χαρακτηριστεί high-end. Ή κάνω λάθος; :worry: Μην το λες, πάντα υπάρχει περιθώριο για γκρίνια. Ας έρθει πρώτα το 5800, ας έρθουν και οι αντίστοιχες Nseries υλοποιήσεις και τα λέμε. :rolleyes: Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. October 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2008 Ευτυχώς που δεν αντέγραψαν και τις δυνατότητές του. Γιατί τότε δε θα είχαμε MMS, ανταλλαγή αρχείων με bluetooth, καταγραφή video, αναφορά παράδοσης, φλας στις φωτογραφίες, ανοιχτό λειτουργικό, κλπ... Εσύ μπορείς να το κόβεις και 1000 αν θέλεις, το θέμα είναι ότι η τιμή ανακοινώθηκε από τη Nokia και είναι 279€ προ φόρων. Δηλαδή πώς είναι το touch του iPhone; Έχει απτική ανάδραση; Και σε πείραξε η δόνηση του Armani; Μα το αγαπημένο σου iPhone ούτε καν αυτή την πρωτόγονη ανάδραση δεν έχει. Ναι, η ανάδραση του 5800 θα είναι με δόνηση, αλλά όχι σε όλη τη συσκευή, στην οθόνη μόνο. Και αυτή είναι η πρώτη προσπάθεια, γιατί ήδη η Nokia δουλεύει, για το επόμενο της τηλέφωνο με οθόνη αφής, μία πρωτοποριακή ανάδραση που θα μιμείται τα πραγματικά πλήκτρα. Ψάξε τη σχετική ευρεσιτεχνία που κατοχύρωσε πριν από κάποιους μήνες για περισσότερες λεπτομέρειες... Α, και μια και μίλησες για το touch του iPhone, θα μου επιτρέψεις μία ερώτηση. Το χειμώνα, όταν έχει κρύο και φοράς γάντια, πώς απαντάς στις κλήσεις σου; :lol:φιλαρακο μου,ποιος σου ειπε εσενα οτι εχω κολλημα με το iphone και το καθε iphone,εχω αλλαξει τοσα κινητα που πλεον δεν εχω αισθηση. για την τιμη αν δεν το δεις σε καταστηματα τοτε μην προτρεχεις. οσο για το touch feeling του iphone ειναι μια χαρα οπως και πολλοι αλλοι λενε,κι οχι κολλημενοι. δεν το κρινω αν δεν το δω βεβαια πρωτα ετσι? σαν εμφανιση ειναι πολυ ωραιο σιγουρα. απλα ολοι πλεον λεμε οτι το iphone ειχε κι εχει πολλες ελλειψεις που ισως καποιες καλυφθουν στο μελλον απο καποιες εφαρμογες,ομως ηταν ειναι και θα ειναι το πρωτο που απλα εδωσε σειρα στα υπολοιπα στο να εχουν κατι απο αυτο,κι απο οθονη κι απο θεμα εμφανισης. ας μην το συνεχιζουμε ομως και χαλασουμε το θεμα,υπαρχουν και οι διαξιφισμοι. εγω το 5800 το περιμενω πως και πως γιατι οπως και να το κανουμε,symbian ειναι αυτο.κι αν ειναι και ποιοτικο τοτε απλα super. Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOPRINIOTIS Δημ. October 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2008 High-end συσκευη για μενα ειναι αυτη που οταν παρουσιαζεται φευγει μπροστα απο τον ανταγωνισμο.Πχ θα ηταν το 5800 high-end συσκευη αν ειχε τουλαχιστον 128 ΜΒ ραμ μην πω και παραπανω,επεξεργαστη βαρβατο(οχι οτι δνε εχει και τωρα)Καμερα με πανω απο 5ΜΡ και φανερα καλυτερο και μεγαλυτερο φακο απο οτι εχουμε συνηθισει και ειδικοτερα κατι προτοπωριακο σε θεμα εργονομιας και πρακτικοτητας(βλεπε Διπλο slide N95).Το Ν95 πληρουσε τα παντα απο αυτα πριν 1,5 χρονο γι αυτο ηταν high-end συσκευη,το 5800 δεν τα πληρει ολα ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ. Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts