gjimmys Δημ. November 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2008 Στο gsmarena καποιος λεει για 19/10/08 εγω πηρα τηλεφωνο σημερα σε ενα Νοκια shop και μου ειπε πως τα χριστουγεννα θα ειναι εδω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hitechisious Δημ. November 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2008 1ον δε νοείται σε κινητό με 3 ίντσες οθόνη να μη βάλεις screen protector. 2ον Μία τσέπη έχει το παντελόνι σου και τα βάζεις όλα μαζί? καλα τωρα τετοιου τυπου επιχειρηματα μονο απο nokia freaks χωρις παρεξηγηση κιολας. Εχω το ν82 και ξερω μαλλον τι ειναι νοκια και φθηνη πλαστικουρα η τελος παντων πεσ μου ενα κινητο απο τα κορυφαια της που δεν ειναι μες την πλαστικουρα.... το κιν μου πραγματικα το προσεχω παρα πολυ αλλα ακομα και με την προσεκτικη καθημερινη χρηση βλεπω γρατσουνιες. σε πληροφορω οτι το πισω μερος του κινητου εχει πολλες γρατσουνιες μονο και μονο επειδη οταν ακουμπας το κινητο σε ενα τραπεζι ανεπαισθητα το σερνεις στιγμιαια.δε ειπα κατι παραλογο λιγη παραπανω αντοχη στις πολυ απλες συνθηκες....μονο και μονο (χωρις υπερβολη)απο την απλη τριβη με αντικειμενα πανω στα οποια ακουμπας στο κινητο επερχεται φθορα..... τωρα απο που εβγαλα το συμπερασμα για το 5800..??? ε...ειδα τισ φωτο κι απλα δε μου φανηκε η νοκια να εχει αλλαξει την μεχρι τωρα πολιτικη της και νομιζω εναι φανερο αυτο οσο κι αν θελουν καποιοι να εθελοτυφλουν....... Αγγελίες μόνο στο Buy & Sell forum Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Boss82 Δημ. November 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2008 καλα τωρα τετοιου τυπου επιχειρηματα μονο απο nokia freaks χωρις παρεξηγηση κιολας. Α πάλι καλά που μου συστήνεις να μην παρεξηγηθώ, γιατί με ξέρεις κι από χθες και ξέρεις πως είμαι freak. ok... Εχω το ν82 και ξερω μαλλον τι ειναι νοκια και φθηνη πλαστικουρα η τελος παντων πεσ μου ενα κινητο απο τα κορυφαια της που δεν ειναι μες την πλαστικουρα.... 1ον δεν σχολίασα αυτά που λες περί πλαστικούρας. Μίλησα για την οθόνη μόνο 2ον σου λέω Ν90 Καλά το "έχω Ν82 άρα ξέρω τι είναι Νοκια" ασχολίαστο επιχείρημα... το κιν μου πραγματικα το προσεχω παρα πολυ αλλα ακομα και με την προσεκτικη καθημερινη χρηση βλεπω γρατσουνιες. σε πληροφορω οτι το πισω μερος του κινητου εχει πολλες γρατσουνιες μονο και μονο επειδη οταν ακουμπας το κινητο σε ενα τραπεζι ανεπαισθητα το σερνεις στιγμιαια.δε ειπα κατι παραλογο λιγη παραπανω αντοχη στις πολυ απλες συνθηκες....μονο και μονο (χωρις υπερβολη)απο την απλη τριβη με αντικειμενα πανω στα οποια ακουμπας στο κινητο επερχεται φθορα..... Καλά κάνεις και προσέχεις το κινητό σου. Κι εγώ το προσέχω το δικό μου. Αλλά δεν κατάλαβα ακόμη γιατί πήγες και αγόρασες αυτή την πλαστικούρα... Δεν το είδες πριν το παρεις? Βέβαια τώρα με την εμπειρία σου βγάζεις συμπεράσματα από τις φωτογραφίες που πριν λίγο καιρό δεν έβγαζες ούτε από κοντά... τωρα απο που εβγαλα το συμπερασμα για το 5800..??? ε...ειδα τισ φωτο κι απλα δε μου φανηκε η νοκια να εχει αλλαξει την μεχρι τωρα πολιτικη της και νομιζω εναι φανερο αυτο οσο κι αν θελουν καποιοι να εθελοτυφλουν....... Για να τελειώνουμε με το θέμα δε διαφώνισα μαζί σου στο ότι το 5800 θα είναι πλαστικούρα. Και πολύ πιθανό (σε συνδιασμό με τη χαμηλή του τιμή) να είναι. Βέβαια αν έχει καλή κατασκευή θα είναι μια ευχάριστη έκπληξη Επειδή λοιπόν δε φαίνεται να καταλαβαίνεις και δημιουργείς διαφωνίες που δεν υπαρχουν απλα και μόνο για να πεις τα αυτονόητα και να βγεις δικαιωμένος ξαναπαραθέτω τα λόγια σου... σορυ παιδια αλλα αν ειναι ιδια η ποιοτητα υλικων οπως στα νεα nseries τοτε βλεπω την ομορφη οθονουλα του να ειναι θολη απο τις απλες καθημερινες γρατσουνιες απο κερματα στη τζεπη. ...και αναρωτιέμαι τι προηγούμενα παραδείγματα έχεις από οθόνες touch της νόκια για να βγάλεις συμπέρασμα και για αυτη...? Και επιτέλους εκτώς από screen protector πάρε παντελόνι με 4 τσέπες όπως όλοι οι άνθρωποι. Φιλικά και χωρίς παρεξήγηση πάντα:) Λεωνίδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voltron Δημ. November 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2008 σορυ παιδια αλλα αν ειναι ιδια η ποιοτητα υλικων οπως στα νεα nseries τοτε βλεπω την ομορφη οθονουλα του να ειναι θολη απο τις απλες καθημερινες γρατσουνιες απο κερματα στη τζεπη. ειναι και 3 ιντσες οθονη ειναι πολυ ευκολο να γρατσουνιστει. βλεπω ομως και απο τις φωτο οτι η νοκια δεν εγκατελειψε ουτε σαυτο το καινουργιο μοντελο την φθηνη πλαστικουρα. Αχχ νοκια δε θα μαθεις ποτε.......... http://www.zagg.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ion83 Δημ. November 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2008 Όποιος προσέχει το κινητό των πεντακοσίων και βάλε ευρώ βάζοντάς το γυμνό στην τσέπη του....τότε δικαιωματικά είναι έτοιμος να πάει στην Πάνια να εξομολογηθεί τον καημό του και να κλάψει....για να γελάσουμε και οι υπόλοιποι....!!!!:lol: http://banners.wunderground.com/banner/gizmotemp/global/stations/16716.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. November 12, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2008 Nokia 5800 XpressMusic - Camera samples http://img514.imageshack.us/img514/94/nokia580001zf5.jpg http://dailymobile.se/2008/11/12/nokia-5800-xpressmusic-camera-samples/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agamithite Δημ. November 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2008 Καλησπέρα παιδιά. Παρακολουθώ το thread καιρό τώρα γιατί εχεί καιρό να με αγγίξει symbian κινητό από επόχης N70. Πιστεύω ότι το 5800 έχει να προσφέρει πραγματικά κάτι καινούργιο σε σχέση με τις μεχρι τώρα non-touch υλοποιήσεις της series60. Μακάρι να μας εκπλήξει το ίδιο θετικά και στην πράξη... Τωρα βλέποντας τα δείγματα απ την κάμερα του παρατηρώ έναν μώβ χρωματισμό στο άνω δεξί άκρο της φωτό θυμιζοντάς μου τα πρώτα Ν95. Πάντως ελπίζω πως, αν είναι κάτι που θα υπάρχει στα μοντέλα παραγωγής, θα διορθωθεί με μελλοντικές αναβαθμίσεις. Illusionary profit ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. November 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2008 Nokia 5800 May Not Be As Cheap As You Thought!! http://www.symbian-freak.com/news/008/11/5800_may_not_be_as_cheap_as_you_thought.htm [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voltron Δημ. November 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2008 Nokia 5800 May Not Be As Cheap As You Thought!! http://www.symbian-freak.com/news/008/11/5800_may_not_be_as_cheap_as_you_thought.htm WE ARE IN DEEP SHIT :mad::mad::mad: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. November 12, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2008 Μην δίνετε βάση στα γραφόμενα αυτού του site. Άλλωστε ΠΑΝΤΑ, ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ, λίγο πριν την επίσημη κυκλοφορία τους, σκάνε περικοί και βάζουν οτι τιμή τους κατέβει στο κεφάλι. Μόνο όταν ακούσουμε επίσημη τιμή απο alpha copy ή τις αντίστοιχες αντιπροσωπείες ευρωπαϊκών χωρών, θα μπορούμε να κάνουμε λόγο για χαμηλές ή υψηλές τιμές. Μέχρι στιγμής, απλά κάντε υπομονή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polo1400 Δημ. November 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2008 Το site παντως της nokia στην Ισπανια το εχει προπαραγγελια με 429 ευρω!Μολις το τσεκαρα!Θα δειξει!Ελπιζω να ισχυει αυτο που μου ειχανε πει απο τα Nokia Shop πριν λιγες ημερες! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voltron Δημ. November 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2008 Μην δίνετε βάση στα γραφόμενα αυτού του site. Άλλωστε ΠΑΝΤΑ, ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ, λίγο πριν την επίσημη κυκλοφορία τους, σκάνε περικοί και βάζουν οτι τιμή τους κατέβει στο κεφάλι. Μόνο όταν ακούσουμε επίσημη τιμή απο alpha copy ή τις αντίστοιχες αντιπροσωπείες ευρωπαϊκών χωρών, θα μπορούμε να κάνουμε λόγο για χαμηλές ή υψηλές τιμές. Μέχρι στιγμής, απλά κάντε υπομονή. helloooooooooooooo????????????? ΡΕ ΠΑΙΔΙA να βλέπετε και λίγο τα links δε βλάπτει.... http://tienda.nokia.es/nokia-es/product.aspx?sku=3889898&culture=es-ES Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. November 12, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2008 Όσοι βιάζονται να το ΠΡΟπαραγγείλουν, ας δώσουν και 700. Η συσκευή ακόμα δεν έχει κυκλοφορήσει πουθενά. Η πρώτη κυκλοφορία αναμένεται να γίνει αποκλειστικά στην ρώσσικη αγορά στις 2 Δεκέμβρη. Είναι δυνατόν να έβγαζε το ισπανικό παράρτημα μικρότερη τιμή και ημερομηνία διάθεσης 1 μέρα πριν; Εμάς δεν μας ενδιαφέρει πόσο θα έχει τότε σε συγκεκριμένες αγορές. Μας ενδιαφέρει μόνο πόσο θα το κοστολογήσουν όταν έρθει στην ελληνική αγορά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voltron Δημ. November 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2008 όπα εδώ μας λέει αλλα... The Finnish company has announced that the Nokia 5800 XpressMusic can be purchased freely in the independent channel and its online store at a price of 429 euros (including VAT) that includes a voucher worth 100 euros to buy songs on the music shop Nokia Music Store. άρα χωρίς το voucher πάει στα 330. το θέμα είναι αν θα πουληθεί χωρίς την υπηρεσία η θα υποχρεωθούμε να δώσουμε όλοι 430 euro για την "κολοιπιρεσια", στα @@ μας δηλαδή η υπηρεσία :mad: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polo1400 Δημ. November 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2008 όπα εδώ μας λέει αλλα... άρα χωρίς το voucher πάει στα 330. το θέμα είναι αν θα πουληθεί χωρίς την υπηρεσία η θα υποχρεωθούμε να δώσουμε όλοι 430 euro για την "κολοιπιρεσια", στα @@ μας δηλαδή η υπηρεσία Που το διαβασες αυτο ? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voltron Δημ. November 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2008 Που το διαβασες αυτο ? http://www.viabinaria.com/en/2008/11/nokia-5800-expressmusic-libre-a-429-euros.html It would have cost 279 euro (excluding taxes) and instead set the price to take home this touchscreen smartphone is leavened 429 euros (taxes included). The 429 euro include, however, even a good 100 euro explains Francisco Montalvo, director of products, services and software Spain "The Nokia 5800 XpressMusic is targeted to a wide audience, who loves technology and wants to extract the maximum value from your phone without limitations. With a 100 euro voucher to be used in Nokia Music Store, music fans can stay updated on the latest music news. " http://www.nokiaspace.net/2008/11/07/nokia-5800-a-429e-dopotutto-me-laspettavo/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polo1400 Δημ. November 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2008 Μακαρι να ισχυσουν οσα ξερουμε γιατι βλεπω να ξενερωνουμε αν μας φορτωσουν και την κωλουπηρεσια μαζι! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voltron Δημ. November 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2008 Μακαρι να ισχυσουν οσα ξερουμε γιατι βλεπω να ξενερωνουμε αν μας φορτωσουν και την κωλουπηρεσια μαζι! όχι παιδί μου η NOKIA είναι έξυπνη. σκέφτηκε τελείως "τσατσικα". θα τα πάρο από την υπηρεσία που θα ανοίξω και θα δώσω το τηλέφωνο σε χαμηλή τιμή. φάτε τώρα το πουλάκι :mad: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polo1400 Δημ. November 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2008 Καλα τα λες!Αυτο παντως δεν το ειχε πει κανενας!Παντου λεγανε γαι ενα χρονο δωρεαν η υπηρεσια comes with music (προσωπικα δεν με ενδιαφερει καθολου)!Παντως ας περιμενουμε λιγο να δουμε τι θα γινει! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voltron Δημ. November 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2008 (προσωπικα δεν με ενδιαφερει καθολου) πως θα φέρει κόσμο στην υπηρεσία τις? όχι σαν τι vodafone που έδινε σκέτη τι συσκευή (iphone )και πήγαιναν όλοι και έκαναν συμβόλαια με άλλες εταιρείες. έτσι έχανε η vodafone πελάτες. έτσι και η nokia τώρα αναγκαστικά θα τραβήξει κόσμο στην υπηρεσία τις. αλλιώς κατά 95% μη σου πω 99% κανεις δε θα τι χρησιμοποιούσε. για @@ μας έχει? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgehh Δημ. November 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2008 Δεν υπάρχει πρόβλημα θα έχουνε πέσει άλλα κινητά καλύτερα ως τότε ντροπή της, αυτή θα χάσει ομως, και εγω το είχα ως στόχο αλλά αν ακούω αυτά... mobile fan user Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polo1400 Δημ. November 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2008 Σε νεα επικοινωνια που ειχα πριν απο λιγο με Nokia Shop μου ειπε πως το τηλεφωνο συμφωνα με e-mail Που τους εστειλαν την περασμενη παρασκευη θα ερθει αρχες Δεκεμβρη λογω αυξημενης ζητησης και μου ειπε πως η τιμη του θα ειναι μεταξυ 310-330 ευρω!Μου ειπε επισης οτι υπαρχει στον καταλογο τους και ηδη εχουν γινει παραγγελιες απο το καταστημα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. November 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2008 καποιες σελιδες πιο πισω ειχα αναφερει οτι στανταρ δεν θα ειχε τοσο χαμηλα στην τιμη,ελπιζω να μην επιβεβαιωθω και σε αυτο. Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick21 Δημ. November 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2008 Μακάρι να είναι χαμηλή η τιμή του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toni50 Δημ. November 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2008 εγω παντως που ειχα παρει τηλ. ενα καταστημα της νοκια μου ειπε πως θα γυρω στα 330-350 το πολυ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts