chocbhed_6630 Δημ. December 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2008 ελπιζω τουλαχιστον οταν ερθει να εχει ξεπερασει την πρωιμη φαση και τις παιδικες ασθενιες που τη συνοδευουν(βλεπε κατασκευη,κολληματα,bugs) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polo1400 Δημ. December 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2008 +1 και απο εμένα. Αύριο πάω να αγοράσω το omnia και ο θεός βοηθός :) Εγω το πηρα σημερα!Ειναι super!!!!!Δεν μπορουσα να περιμενω αλλο ελεω επιδοτησης!Με το καλο να σας ερθει σε ολους το 5800!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. December 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2008 Οριστικα τελη ιανουαριου το νωριτερο με αρχες φλεβαρη το αργοτερα επισημα απο τα κεντρικα της( αλφα.....) .Για αυτο παραγγελνω το meizu m8 στα 309 ευρω και τελος ας το εχουν να το χαιρονται Aυτο παλι που το εμαθες εσυ κ λες οτι ειναι κ οριστικα?? :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTROPIC Δημ. December 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2008 κι οριστικα να μην ειναι,ειναι εμφανες οτι προς τα κει παει η δουλεια.Υπομονη... "When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atsagas Δημ. December 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2008 Ρώτησα σήμερα στο Νοκιαshop εδώ στα Μέγρα και λέει μέσα στις επόμενες ημέρες με τιμή γύρω στα 370. Παιδιά ρώτησα χθες στο Γερμανό και είπαν ότι έχουν ενημέρωση για την επόμενη εβδομάδα. Δηλαδή το προλαβαίνουμε για δώρο Χριστουγγένων. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. December 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2008 Απο που το πηρες φιλε polo ; iPhone 14 Pro Max iWatch 9 Airpods Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. December 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2008 Εχει 3.2'' οθονη. Αρα το 7710 παραμενει το κορυφαιο σε μεγεθος (3.5'') Nokia τηλεφωνο Σωστα? Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. December 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2008 Παιδιά ρώτησα χθες στο Γερμανό και είπαν ότι έχουν ενημέρωση για την επόμενη εβδομάδα. Δηλαδή το προλαβαίνουμε για δώρο Χριστουγγένων. Θα δειξει... :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. December 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2008 Nokia 5800 XpressMusic: Photogallery http://img257.imageshack.us/img257/2893/02fg1.th.jpg http://www.mobilmania.sk/Mobilnetelefony/Ar.asp?ARI=10634&CHID=5&EXPS=&EXPA= [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antreasM77 Δημ. December 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2008 βλεπωντας κι εγω πολλα αρνητικα σχολια,πηγα και πηρα ενα n95 8gb μεταχειρισμενο,να το καρατησω κανα 6μηνακι,και οταν εχει ερθει το 5800 και εχουν εξαληφθει τα διαφορα το ξαναβλεπω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chocbhed_6630 Δημ. December 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2008 Εγω παντως που ρωτησα σημερα στο κατάστημα της νόκια στο αιγάλεω μου είπαν οτι δεν ξέρουν ακόμα (συγκεκριμένα οτι δεν υπάρχει καν σαν κωδικιός στην αλφα κόπυ για να το παραγγείλουν) και επειδή στο παρελθόν καταστήματα αλυσίδων τύπου γερμανός,wind,πλαίσιο κ.λ.π. έχουν φέρει συσκευές απο παράλληλη εισαγωγή καλο είναι να μην βιαστούμε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polo1400 Δημ. December 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2008 Απο που το πηρες φιλε polo ; Δεν πηρα το 5800 αλλα το Omnia!Βαρεθηκα να περιμενω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Paris Δημ. December 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2008 Σημερα κυκλοφορει γερμανια σε επιλεγμενα καταστηματα: http://www.nokia.de/A41449483 My soul is painted like the wings of butterflies, Fairy tales of yesterday, will grow but never die, I can fly, my friends! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. December 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2008 Eλπιζω να μην αργησει να κανει tην εμφανιση του και στην ελλαδα :) http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. December 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2008 Δεν πηρα το 5800 αλλα το Omnia!Βαρεθηκα να περιμενω! καλυτερη αυτη η αγορα σου. ασε καλυτερα πρωτα να ερθει το 5800 να δουμε τι ρολο βαραει γιατι πολλα λεγωντε. Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2008 Eλπιζω να μην αργησει να κανει tην εμφανιση του και στην ελλαδα :) πολυ αργει ομως... αντε βαρεθηκα το σιριαλ με το tube... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. December 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2008 καλυτερη αυτη η αγορα σου. ασε καλυτερα πρωτα να ερθει το 5800 να δουμε τι ρολο βαραει γιατι πολλα λεγωντε. Ποσο καιρο μετα την κυκλοφορια οτυ θα ξερουμε οτι δεν εχει προβληματα? :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. December 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2008 Ποσο καιρο μετα την κυκλοφορια οτυ θα ξερουμε οτι δεν εχει προβληματα? αμεσα φιλε μου,το αν εχει καποια bugs δεν λεει τιποτα,αναβαθμιση και τελος. τον αν εχει προβληματα ομως στο θεμα ποιοτητας κατασκευης τοτε μαλλον σημαινει οτι αλλο ενα υπερτιμημενο κινητο της nokia βρισκεται στα χερια μας,υπερτιμημενο λογω ποιοτητας. οπως επισης αν η οθονη του πιξελιαζει τι να το κανουμε το μεγαλο της και πλουσιο της μεγεθος. και τελος,τα πληκτρα αφης,αν θελει πενακι στις περισσοτερες λειτουργιες του κι εφαρμογες τοτε σιγουρα δε θα χαρακτηριζεται για την ευχρηστια του. τα λεω μαζεμενα,ομως ετσι ειναι τα πραγματα,το να το βλεπω να το χειριζοντε στο ιντερνετ δεν μου λεει κατι προσωπικα. Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTROPIC Δημ. December 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2008 Σε διαφορα ρωσικα fora και blogs πεφτει λιγο θαψιμο παντως.Ενδεικτικα καποιοι χρηστες μετα απο τοση αναμονη το επεστρεψαν/μεταπουλησαν μεσα σε 2-3 μερες-κατι που δεν ειχε γινει ουτε με το Ν95(το οποιο ειχε κι αυτο τα κουσουρια του στην αρχη) Θα ναι απογοητευση παντως αν ερθει και αργοπορημενο και προβληματικο "When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Babakliaris Δημ. December 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2008 Εγω το πηρα σημερα!Ειναι super!!!!!Δεν μπορουσα να περιμενω αλλο ελεω επιδοτησης!Με το καλο να σας ερθει σε ολους το 5800!!! Κι εγώ ελέω επιδότησης σήμερα το πήρα :P. Πιστέυω πως δεν θα την μετανιώσω την επιλογή και η νόκια ας το κρατήσει για το καλοκαίρι το κινητο της εαν δεν το βιάζεται :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voltron Δημ. December 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2008 Εγω παντως που ρωτησα σημερα στο κατάστημα της νόκια στο αιγάλεω μου είπαν οτι δεν ξέρουν ακόμα (συγκεκριμένα οτι δεν υπάρχει καν σαν κωδικιός στην αλφα κόπυ για να το παραγγείλουν) και επειδή στο παρελθόν καταστήματα αλυσίδων τύπου γερμανός,wind,πλαίσιο κ.λ.π. έχουν φέρει συσκευές απο παράλληλη εισαγωγή καλο είναι να μην βιαστούμε τι πειράζει αν είναι παράλληλη εισαγωγή? αν έχει ελληνικά μια χαρά. αφού δεν έχει keypad :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djuan1988 Δημ. December 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2008 Μάλλον για την εγγύηση λέει. Αλλά νομίζω ότι να είναι από χώρα της ευρωπαϊκής ένωσης τότε δεν υπάρχει πρόβλημα. مفاجأة Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. December 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2008 Aν το παρω απο Γερμανια υπαρχει κανενα προβλημα???η εγγυηση δεν ειναι πανευρωπαικη?? :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dragonmaster Δημ. December 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2008 παιδια στο skroutz εχει 2 καταστηματα που το δινουν 469 ευρω,καλα θα μας τρελανουν ολοι μπας και μας πουλανε φυκια για μεταξωτες κορδελες που ειναι τα 350 και που τα 470???? Όσοι θυσιάζουν στοιχειώδεις ελευθερίες για λίγη ασφάλεια, δεν αξίζουν ούτε ελευθερία ούτε ασφάλεια. Μη πάντα επίστασθαι προθύμεο, μη πάντων αμαθής γένη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
electricgr Δημ. December 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2008 Μην κανεις ετσι,εδω το expansys το ελληνικο δινει το NOKIA 5800, 634 ευρω....Τα καταστηματα που βρηκες στο skroutz γραφουν οτι θα ειναι συντομα διαθεσιμο,μεχρι τοτε ο καθενας βαζει οτι τιμη θελει.Παντως εγω βαρεθηκα λιγο την αναμονη....οποτε συνεχιζω με WM και HTC TOUCH HD... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts