Jump to content

LG KP500

Spidergr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

δουλεύει κανείς το τηλέφωνο χωρις την προστατευτικη ζελατινα???ειναι ευαισθητη η οθόνη σε γρατσουνιές?Επειδή έχει λερωθεί πολύ και πολύ γρηγορα η δική μου και θέλω να τη βγαλω τελείως...

• Απαντήσεις 1,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

δουλεύει κανείς το τηλέφωνο χωρις την προστατευτικη ζελατινα???ειναι ευαισθητη η οθόνη σε γρατσουνιές?Επειδή έχει λερωθεί πολύ και πολύ γρηγορα η δική μου και θέλω να τη βγαλω τελείως...

Kι εμενα εχει λερωθει αρκετα παρ'ολο που το εχω μονο 4 ημερες..γενικα οι οθονες αφης ειναι ευαισθητες (εξαιρεση του iphone-ipod touch και καποιων αλλων)..προτεινω αν παιζεται στο κινητο να παιζεται χωρις τη χρηση του stylus γτ εμενα μολις χαρακτηκε ελαφρα η ζελατινα..:mad:..(παλι καλα η ζελατινα και οχι η οθονη του..). Θα σου προτεινα να μην το χρησιμοποιεις χωρις ζελατινα καθως η οθονη του λερωνεται με το παραμικρο. Εκτος κι αν δεν σε ενοχλουν οι δαχτυλιες στην οθονη οποτε ολα οκ..επισης μπορεις να καθαρισεις την ζελατινα (τουλ. να φυγουν οι περισσοτερες δαχτυλιες) με ενα απλο πανακι..:)

iPhone 3G ➡ 5S ➡ 6S ➡ 7 Plus ➡ XR ➡ 11 ➡ 12 ➡ 14 Pro 

Samsung Galaxy A5, S7, S8, S22 Ultra

Other phones: LG Optimus L9, Motorola Moto X. Xiaomi Mi 8 Lite, Honor Play, Xiaomi Mi A1, Huawei P20, Google Pixel 6a

καμια καρτα μνημης εχετε να προτεινετε? 2 ή 4 giga σε καλη τιμη.

Eδω τις εχει ολες:): http://www.multirama.gr/products/search?term=micro+sd

Αυτη εχω:http://www.multirama.gr/products/product?pid=0330376&catid=061011

16gb microsd hc δεχεται??..θα την διαβαζει..γτ σκεφτομαι να το φορτωσω με αρκετα βιντεο και τραγουδια..θα μ'αρεσε να το ειχα σαν κυριο mp3/mp4 player..:D

Other phones: LG Optimus L9, Motorola Moto X. Xiaomi Mi 8 Lite, Honor Play, Xiaomi Mi A1, Huawei P20, Google Pixel 6a

16gb microsd hc δεχεται??..θα την διαβαζει..γτ σκεφτομαι να το φορτωσω με αρκετα βιντεο και τραγουδια..θα μ'αρεσε να το ειχα σαν κυριο mp3/mp4 player..:D

Oχι,μεχρι 8GB δεχεται.

(http://www.e-germanos.gr/e-germanos/products/showCloseUp.eg?productListId=47280&selectedCategoryId=93 αν θελεις να το επαληθευσεις)

Ρε παιδια τελικα απο κοσμοτε ειναι brnaded.Eixa ξαναρωτησει πιο πανω αλλα τελικα μαλωσατε μεταξη σας.

http://gr.lgmobile.com/web/web.product.manualSoftwareRF.laf

εδω παντως ακομα κοσμοτε τιποτα ενω για αλλες συσκευες εχει update.

Ξερει κανεις τιποτα?

ΗΤΑΝ ΛΑΘΟΣ ΑΛΛΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ

Ρε παιδια τελικα απο κοσμοτε ειναι brnaded.Eixa ξαναρωτησει πιο πανω αλλα τελικα μαλωσατε μεταξη σας.

http://gr.lgmobile.com/web/web.product.manualSoftwareRF.laf

εδω παντως ακομα κοσμοτε τιποτα ενω για αλλες συσκευες εχει update.

Ξερει κανεις τιποτα?

Να αναθαθμισεις το κινητο θελεις;

Ε ναι γιατι τρωει τα κολληματακια του με 10b που εχει τωρα.στα widget kai kamia fora ginete mple η οθονη και κολλαει και καμια φορα κλεινει και μονο του

Ε ναι γιατι τρωει τα κολληματακια του με 10b που εχει τωρα.στα widget kai kamia fora ginete mple η οθονη και κολλαει και καμια φορα κλεινει και μονο του

Εμενα ουτε μια φορα δεν το εχει παθει.

Κατεβασε αυτο που λεει KP500 GREECE(δεν νομιζω ειναι σωστη η ονομασια του αλλα καπως ετσι λεγεται)

Εγω δεν μπορεσα να την κανω!:(

Εχει EUROPE OPEN,GREECE,VODAFONE.Για ευνοητους λογους η τελευταια αποριπτετε.Και γιατι να μη κανω τη EUROPE OPEN?Οποτε πιστευω πραγματικα δε ξερεις και μου εδωσες απαντηση μουφεξ.Αμα ησουν στη θεση μου τι θα εκανες?

Εχει EUROPE OPEN,GREECE,VODAFONE.Για ευνοητους λογους η τελευταια αποριπτετε.Και γιατι να μη κανω τη EUROPE OPEN?Οποτε πιστευω πραγματικα δε ξερεις και μου εδωσες απαντηση μουφεξ.Αμα ησουν στη θεση μου τι θα εκανες?

To GREECE.Γιατι να βαλεις EUROPE OPEN;Να γινει καμια βλακεια με την γλωσσα η κατι αλλο;Αφου το λεει κιολας GREECE.

καμια καρτα μνημης εχετε να προτεινετε? 2 ή 4 giga σε καλη τιμη.

Εγώ πήρα αυτή , πολύ καλή και σε άριστη τιμή !!! :)

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.554744

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ή ανήθικα ή παράνομα ή παχαίνουν...

ποσοι απο εσας εχουν βγαλει το προστατευτικο που ειχε πανω το τηλεφωνο αρχικα και βαλατε αυτο που έχει μεσα στο κουτι? οπως το βλεπω ειναι καλυτερη ποιοτητα πλαστικου το εφεδρικο.

update: Πηγα τελικα να βαλω το αλλο προστατευτικο και τα εκανα χαλια. αποτελεσμα να μεινω χωρις προστατευτικο! τωρα τι κανω? ειναι scratch-proof η οθονη?που θα βρω αλλες? παιζει στη θεσσαλονικη καμια αντιπροσωπεια της LG?

ποσοι απο εσας εχουν βγαλει το προστατευτικο που ειχε πανω το τηλεφωνο αρχικα και βαλατε αυτο που έχει μεσα στο κουτι? οπως το βλεπω ειναι καλυτερη ποιοτητα πλαστικου το εφεδρικο.

update: Πηγα τελικα να βαλω το αλλο προστατευτικο και τα εκανα χαλια. αποτελεσμα να μεινω χωρις προστατευτικο! τωρα τι κανω? ειναι scratch-proof η οθονη?που θα βρω αλλες? παιζει στη θεσσαλονικη καμια αντιπροσωπεια της LG?

γεια σας!!! ειμαι ετοιμος να τ παρω το κινητακι για την κοπελα μου! Μονο δυο ερωτησεις εχω! Τι γινετε με τα μηνυματα, δλδ βολευει καθολου γιατι στελνει αρκετα:lol::lol::lol:

Και δευτερον αν το παρω απο Γερμανο εγω εχω Κοσμοτε συνδεση, μπορει να περασει στον λογαριασμο μου και να μου ερχεται πχ το παγιο στα 40 ευρω?:D :(Για να μην το σκασω ντουκου! Α, δεν εχω πιστωτικη by the way:happy:

γεια σας!!! ειμαι ετοιμος να τ παρω το κινητακι για την κοπελα μου! Μονο δυο ερωτησεις εχω! Τι γινετε με τα μηνυματα, δλδ βολευει καθολου γιατι στελνει αρκετα:lol::lol::lol:

Και δευτερον αν το παρω απο Γερμανο εγω εχω Κοσμοτε συνδεση, μπορει να περασει στον λογαριασμο μου και να μου ερχεται πχ το παγιο στα 40 ευρω?:D :(Για να μην το σκασω ντουκου! Α, δεν εχω πιστωτικη by the way:happy:

Boλευει καπως αλλα πρεπει να το συνηθησει πρωτα.Οσων για το δευτερο δεν καταλαβα τι εννοεις.Την καρτα SIM που εχεις σε αυτο το κινητο να την βαλεις στο ΚΡ500 και να συνεχισεις να εχεις συνδεση COSMOTE;Αν ειναι αυτο γινεται.

Boλευει καπως αλλα πρεπει να το συνηθησει πρωτα.Οσων για το δευτερο δεν καταλαβα τι εννοεις.Την καρτα SIM που εχεις σε αυτο το κινητο να την βαλεις στο ΚΡ500 και να συνεχισεις να εχεις συνδεση COSMOTE;Αν ειναι αυτο γινεται.

οχι εννοω οτι εχω κοσμοτε συνδεση με παγιο 30 ευρω... Αν μπορω να το κανω 40 ευρω το παγιο και να σκασω μονο 50 στο κινητο;) για να μην δωσω με την μια 170 να μου ερθει πιο ομαλα αλλα δεν ξερω αν γινεται:confused:

οχι εννοω οτι εχω κοσμοτε συνδεση με παγιο 30 ευρω... Αν μπορω να το κανω 40 ευρω το παγιο και να σκασω μονο 50 στο κινητο;) για να μην δωσω με την μια 170 να μου ερθει πιο ομαλα αλλα δεν ξερω αν γινεται:confused:

Νομιζω πως γινεται.Η παρε τους τηλεφωνο να τους ρωτησεις αν γινεται και αν γινεται πηγαινε να το παρεις.

Εμενα το αρχικο που ειχε εχει γινει λιγο χαλια..κι εγω επειδη δν ειμαι αξιος να βαλω ενα σκριν προτεκτορ σε οθονη ρωτησα πιο πανω εναν φιλο και μου ειπε εναν τροπο..πιστευω θα ειναι αποτελεσματικος..:D..γενικοτερα οι οθονες αφεις θελουν προσοχη..

Νομιζω πως γινεται.Η παρε τους τηλεφωνο να τους ρωτησεις αν γινεται και αν γινεται πηγαινε να το παρεις.

ευχαριστω φιλε μου θα το ψαξω!!!! :):) ειναι κριμα να σκασω 170 ντουκου:lol::lol:

Παιδιά μπαίνω κι εγώ στο club...

Αύριο πάω να το πάρω..

Ακόμα δεν ξέρω απο που...

Θα τριγυρίσω σταμαγαζιά μέχρι να το βρω σε καλή τιμή...

Siemens M55, Siemens CX75, Mitsubishi M342i,Sony Ericsson P910i, Sony Ericsson W950i, Sony Ericsson P1i, Sony Ericsson W960i, Samsung Omnia i900 16gb, Samsung innov8, Motorola Milestone, Motorola Atrix, Motorola RAZR MAXX, Samsung Note II, Samsung Note III, Samsung Note IV, Samsung A8

isidore .... χρόνια πολλά ρε , να τα εκατοστήσεις !!! Χαρούμενα Γενέθλια ! :up:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ή ανήθικα ή παράνομα ή παχαίνουν...

Φίλτατο kotetsi,

Όπου και να έψαξα δεν βρήκα καμμία ....

Να λοιπον οι φωτογραφίες του δικού μου cookie ....

Είναι χαμηλής ποιότητας αλλά θα καταλάβεις πάνω-κάτω την διαφορά με αυτές που έχουν ανεβασμένες τα περισσότερα online καταστήματα