elteo Δημ. August 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2009 Το θέμα είναι πως διαχειρίζεται την ενεργεια. Και η Νοκια βάζει 1200 αλλά 1.5 μέρα κρατούν. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PIGASOS7 Δημ. August 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2009 ΠΗΡΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 2 ΗΜΕΡΕΣ ΤΟ LG KP500 ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΟΡΤΩΣΩ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΙΟ.ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΝ VASILISX ΔΗΛΑΔΗ ΜΟΥ ΛΕΕΙ :καλύψη μεγιστου οριου java. διαγραφεί ενος για να εγκατασταθει το υπαρχον ΠΙΟ ΠΡΙΝ ΕΙΧΑ ΤΟ ΣΟΝΥ Κ750 ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ.ΣΤΟ LG ΤΑ ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΕΙ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΜΝΗΜΗ ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΦΟΡΤΩΣΟΥΜΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. August 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2009 Νομίζω δεν υπάρχει λύση για το πρόβλημα σου:( Να σε παρακαλέσω όμως να γράφεις με πεζά γράμματα γιατί με τα κεφαλαία είναι σαν να φωνάζεις:)(κανόνες του Φορουμ..) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PIGASOS7 Δημ. August 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2009 Νομίζω δεν υπάρχει λύση για το πρόβλημα σου:( Να σε παρακαλέσω όμως να γράφεις με πεζά γράμματα γιατί με τα κεφαλαία είναι σαν να φωνάζεις:)(κανόνες του Φορουμ..) ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση ελπιζω να βρεθει λυση ενω το κινητο ειναι μαματο με απογοητευσε στον τομεα αυτο δηλαδη οτι δεν μπορεις ναφορτωσεισ πολλα παιχνιδια.κριμα γιατι η οθονη ειναι τρομερη.οσο για τα κεφαλαια sorry δεν το γνωριζα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis64 Δημ. August 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2009 Σκεφτομαι μαζι με καποια ακομη , να το παρω το ροζ για την γυναικα μου. Επειδη εχει συνηθισει με μενου Νοκια , ειδικα στα μυνηματα , μπορειτε να μου πειτε αν υπαρχει διαφορα η ειναι ιδιο το μενου? Επισης λογω αφης , ειναι ευκολη η συγγραφη μυνηματων? Σας ευχαριστω πολυ.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filipsyros Δημ. August 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2009 Σκεφτομαι μαζι με καποια ακομη , να το παρω το ροζ για την γυναικα μου. Επειδη εχει συνηθισει με μενου Νοκια , ειδικα στα μυνηματα , μπορειτε να μου πειτε αν υπαρχει διαφορα η ειναι ιδιο το μενου? Επισης λογω αφης , ειναι ευκολη η συγγραφη μυνηματων? Σας ευχαριστω πολυ.:) Oχι, εχει διαφορα απο το μενου της νοκια...εχει τελειως διαφορετικη δομηση. Οσον αφορα τα μηνυματα η συγγραφη τους γινεται με ενα virtual (εικονικο) πληκτρολογιο qwerty και δν θα ελεγα οτι ειναι ιδιαιτερα ευκολη καθως κανεις πολλα λαθη..αυτος ηταν και ενας απ'τους λογους που θελω να το δωσω...γενικα ομως ειναι ενα αξιολογο τηλεφωνο και σε πολυ καλη τιμη..:) Παράθεση iPhone 3G ➡ 5S ➡ 6S ➡ 7 Plus ➡ XR ➡ 11 ➡ 12 ➡ 14 Pro Samsung Galaxy A5, S7, S8, S22 Ultra Other phones: LG Optimus L9, Motorola Moto X. Xiaomi Mi 8 Lite, Honor Play, Xiaomi Mi A1, Huawei P20, Google Pixel 6a Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrusec13 Δημ. August 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2009 Τι βιντεο παιζει??εβαλα ενα βιντεο mp4 κ δε το επαιζε,εστειλα βιντεο mp4 απο νοκια στο lg και παλι δε το επαιξε.τι τυπους παιζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkal Δημ. August 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2009 Γεια χαρά σε όλους! Το πήρα σήμερα και έχω το εξής πρόβλημα: μετατρέπω avi σε 3gp η mp4, τα περναω στην κάρτα μνήμης αλλά μετά μου λεει πως δεν υποστηρίζεται το αρχείο όταν πάω να το ανοίξω. Η μετατροπή γίνεται με xilisoft. Μπορεί να με βοηθήσει κανείς;;; Ευχαριστώ! πρόσεξε η ανάλυση να είναι 320Χ240. Αν χρησιμοποιείς το xilisoft κάντο με το προφιλ ipod mpeg4 normal. Τι βιντεο παιζει??εβαλα ενα βιντεο mp4 κ δε το επαιζε,εστειλα βιντεο mp4 απο νοκια στο lg και παλι δε το επαιξε.τι τυπους παιζει? :) :) :) Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. August 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2009 Θελω να παρω το Cookie για την κοπελα μου .. αλλα απο τεχνολογια δνε τα παει καλα...Θα τα βρει σκουρα ή να της το παρω? Να αναφερω πως εχει στην κατοχη της ενα Motorola U9.Τα κυρια πραγματα που θελει να εχει ειναι 1)Αυτονομια 2-3 μερες Τα κυριοτερα που κανει ειναι να ακουει καμια ωρα μουσικη την ημερα και να μιλαει καμια ωρα στο τηλεφωνο... Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdrolito Δημ. August 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2009 ΠΑιδιά μια βοήθεια!! Έχω προσπαθήσει να συγχρονίσω το cookie μου με τον Η/Υ μου αλλά δεν γίνεται τίποτα!!:( Βγάζει μύνημα ότι κάποιο πρόβλημα με την com ή κάτι τέτοιο.... Ενώ το ''βλέπει'' κανονικά σαν μνήμη και κάνω μεταφορά αρχείων χωρίς πρόβλημα ,δεν μπορεί να το ''δει'' όταν συνδέομαι σαν PC Suite (στην ρύθμιση συννδεση USB). Το προσπάθησα και σε δεύτερο Η/Υ που έχω αλλά μάταια ,τα ίδια κάνει κι αυτός. Σχετικά με την μπαταρία: Το πήρα την Παρασκευή -κι ενώ το έχω τρελάνει στην χρήση για να μάθω τα κόλπα του - σήμερα Δευτέρα είναι στις 2 μπάρες!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. August 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2009 Εάν είναι στις 2 μπάρες ξεκίνα να ψάχνεις φορτιστή. Γιατί με το που πέφτει από τις 3 στις 2 έχεις βαριά μισή μέρα. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tazio Δημ. August 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2009 ... Βγάζει μύνημα ότι κάποιο πρόβλημα με την com ή κάτι τέτοιο.... Ενώ το ''βλέπει'' κανονικά σαν μνήμη και κάνω μεταφορά αρχείων χωρίς πρόβλημα ,δεν μπορεί να το ''δει'' όταν συνδέομαι σαν PC Suite (στην ρύθμιση συννδεση USB). Το προσπάθησα και σε δεύτερο Η/Υ που έχω αλλά μάταια ,τα ίδια κάνει κι αυτός. ... Αν θυμάμαι σωστά πρέπει να φταίει το κλείδωμα του πληκτρολογίου, αν το έχεις ενεργοποιημένο απενεργοποίησε το. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdrolito Δημ. August 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2009 Αν θυμάμαι σωστά πρέπει να φταίει το κλείδωμα του πληκτρολογίου, αν το έχεις ενεργοποιημένο απενεργοποίησε το. Δεν ξέρω πως..αλλά έτσι ξαφνικά άρχησε το σύστημα να δουλεύει:O Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elpidoforos07 Δημ. August 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2009 γεια σας παιδια. Ενω δεν ειχα κανενα προβλημα με το κινητο τις τελευταιες μερες ενω μιλαω στο τηλεφωνο ξαφνικα διακοπτεται η κληση και πρεπει να καλεσω παλι. εχετε καμια ιδεα τι συμβαινει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariara12345 Δημ. August 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2009 Παιδια Καινουργιο Pack Για το Lg το cookie Κατεβαζεται μονο με login στο gamato http://www.gamato.info/details.php?id=a8fb31ecad5b989fc26e9d976039f9411c6c267d Υ.Σ Εγω το παραγκηλα αυτο το κινητο. Τωρα Περιμένω Να Ερθει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astreapower Δημ. August 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2009 re paidia as me bohthisei kapoios poio programma na xrisimopoihsw gia na metatrepsw tainies ti analush ti morfh? gt den mou tis paizei se plirh othoni gamwto Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astreapower Δημ. August 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2009 re paidia as me bohthisei kapoios poio programma na xrisimopoihsw gia na metatrepsw tainies ti analush ti morfh? gt den mou tis paizei se plirh othoni gamwto edit συγνωμη για τα greeklish το ειχα ξεχασει!!:cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariara12345 Δημ. August 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2009 Μεσα σε αυτο το pack εχει converter. Σου Λεω και ονομα Format Factoty Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dieu5 Δημ. August 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2009 paides eimai apo thessaloniki kai thelo na agoraso thiki kai prostateutiko gia tin othoni... alla i episimi antiprosopeia tis lg den exei kanei eisagogi leei... an gnorizei kaneis apo pou mporo na agoraso kai idios an kserei kapoio magazi thelo na apofigo tin paraggelia meso internet... tnx prokatavolika gia tis apantiseis Από Ομάδα Διαχείρισης του myphone.gr: Από την 1η Σεπτεμβρίου 2009, δεν θα επιτρέπεται η χρήση των «greeklish» καθώς επίσης και η γραφή τύπου SMS. Τα μηνύματα που έχουν γραφτεί με αυτήν την πρακτική θα διαγράφονται, χωρίς προειδοποίηση. Θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε την σχετική ανακοίνωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dieu5 Δημ. August 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2009 και μια αλλη ερώτηση οταν σε πέρνουν τηλέφωνο μπορει να σου λέει ποιος σε πέρνει? τα nokia έχουν τετοια ιδιότητα τα cookie έχουν κάτι τέτοιο?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariara12345 Δημ. August 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2009 2 θήκες που βρήκα μέσω skroutz http://www.e-click.gr/index.php?target=products&product_id=36284 http://www.telmarket.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=2826&category_id=6&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&Itemid=1 και προστατατευτικο οθόνης http://www.mobilecenter.gr/index.php?target=products&product_id=30610 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astreapower Δημ. August 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2009 Μεσα σε αυτο το pack εχει converter. Σου Λεω και ονομα Format Factoty το εχω το προγραμμα απλα δεν ξερω σε ποια ακριβως μορφη πρεπει να το ρθμνισω και δεν ξερω και σε ποια αναλυση.. μορφη επιλεγω mp4 με αναλυση 320χ240 αλλα στο κινητο δεν δειχνει την ταινια σε πληρη οθονη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tazio Δημ. August 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2009 2 θήκες που βρήκα μέσω skroutz http://www.e-click.gr/index.php?target=products&product_id=36284 http://www.telmarket.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=2826&category_id=6&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&Itemid=1 και προστατατευτικο οθόνης http://www.mobilecenter.gr/index.php?target=products&product_id=30610 Ακριβά είναι. Τις ζελατίνες προστασίας στο e bay τις δίνουν δώρο μαζί με τις θήκες σιλικόνης. Οι crystal case αυξάνουν τον όγκο της συσκευής και αν χτυπηθούν κάνουν ημάδια σαν ιστός αράχνης. Προτίμησε θήκη σιλικόνης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parampampom Δημ. August 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2009 ειχα ξαναστειλει μυνημα..ειχα προβλημα με τρεμοπαιγμα στη μπαρα του κινητου και στο πανω μερος της οθονης σε ορισμενα μενου..τελικα το κινητο πηγε στην lg οπου ειπαν πως χρειαζεται αντικατασταση...το αντικατεστησαν και το κινητο που ελαβα εχει το ιδιο τρεμοπαιγμα που ειχε και το προηγουμενο και το ιδιο μικρο ξεθωριασμα χαμηλα της οθονης...δεν ξερω αν ειναι οντως τελικα προβλημα και γιατι δεχτηκαν την αντικατασταση..παντως δεν εχω σκοπο να το ξαναστειλω..δεν μπορω να περιμενω κι αλλες δεκα πεντε μερες ας το χαρω τωρα και βλεπουμε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. August 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2009 Εγώ στην θέση σου θα το ξαναπήγαινα και αν μου λέγανε πως δεν γίνεται αντικατάσταση ή κατι τέτοιο θα τους έβριζα, θα έφευγα και θα το πούλαγα για να πάρω το Star της Samsung. Πάντως είσαι πολύ άτυχως!Να πάρεις το ίδιο κινητό 2 φορές και τις 2 να έχει το ίδιο πρόβλημα!Μπορεί να σου έδωσαν και το ίδιο:worry::blink:Να έκαναν αναβάθμιση και να στο ξαναέδωσαν:lol::p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts