Jump to content

LG KP500

Spidergr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πόση ώρα πρεπει να το φορτήσω για πρώτη φορά???

Προφανως το πηρες.Μεγια σου.

7 ωρες χρειαζεται.Εγω το ειχα βαλει ολο το βραδυ.Καθε φορα που το φορτιζεις να το βαζεις πολλες ωρες για μεγαλυτερη διαρκεια.

• Απαντήσεις 1,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Προφανως το πηρες.Μεγια σου.

7 ωρες χρειαζεται.Εγω το ειχα βαλει ολο το βραδυ.Καθε φορα που το φορτιζεις να το βαζεις πολλες ωρες για μεγαλυτερη διαρκεια.

Πρώτον ευχαριστώ! Δεύτερον εισαι σιγουρος οτι θέλει τοσες πολλές ώρες?:worry:

Παιδιά σήμερα το πρωί το πηρα κ εγώ! Μια χαρά κινητό είναι... Κ η ενταση κατα την αναπαραγωγη video μια χαρά είναι! Το μόνο μειωνεκτιμα που εχω βρει μεχρι τωρα ειναι οτι πρεπει να παταω συνηθως 2 φορες το εικονικο πληκτρο προκειμενου να πατηθεί σωστά!

Mεγεια το μπισκοτο!!:)..εισαι σιγουρος πως ειναι οκ η ενταση του ηχειου του??:blink:..ρε φιλε σορρυ αλλα αν θεωρεις νορμαλ οταν βλεπεις ενα βιντεο να το εχεις στην σιγαση και οταν πας την ενταση στο 1 να ειναι σαν να την πηγες στο 8-10 τοτε τι να πω..:X

iPhone 3G ➡ 5S ➡ 6S ➡ 7 Plus ➡ XR ➡ 11 ➡ 12 ➡ 14 Pro 

Samsung Galaxy A5, S7, S8, S22 Ultra

Other phones: LG Optimus L9, Motorola Moto X. Xiaomi Mi 8 Lite, Honor Play, Xiaomi Mi A1, Huawei P20, Google Pixel 6a

Mεγεια το μπισκοτο!!:)..εισαι σιγουρος πως ειναι οκ η ενταση του ηχειου του??:blink:..ρε φιλε σορρυ αλλα αν θεωρεις νορμαλ οταν βλεπεις ενα βιντεο να το εχεις στην σιγαση και οταν πας την ενταση στο 1 να ειναι σαν να την πηγες στο 8-10 τοτε τι να πω..:X

παντοτε φιλικα..

Other phones: LG Optimus L9, Motorola Moto X. Xiaomi Mi 8 Lite, Honor Play, Xiaomi Mi A1, Huawei P20, Google Pixel 6a

Πρώτον ευχαριστώ! Δεύτερον εισαι σιγουρος οτι θέλει τοσες πολλές ώρες?:worry:

Στον Γερμανο ετσι μου εχουν πει.7ωρες.

Το video που είδα το τράβηξα εγώ αλλά όχι από αυτό το κινητό (από το nokia 6220), όσο για το firmware πώς μπορώ να την δω?

Ποσες φορες θα στειλω αυτο το post;:lol:

Μενου-Ρυθμισεις-Ρυθμισεις τηλεφωνου-Πληροφοριες τηλεφωνου.

Παιδιά σήμερα το πρωί το πηρα κ εγώ! Μια χαρά κινητό είναι... Κ η ενταση κατα την αναπαραγωγη video μια χαρά είναι! Το μόνο μειωνεκτιμα που εχω βρει μεχρι τωρα ειναι οτι πρεπει να παταω συνηθως 2 φορες το εικονικο πληκτρο προκειμενου να πατηθεί σωστά!

Αυτο δεν ειναι μειονεκτημα!

Πατας μια φορα το κουμπι(η οποιο κουμπι να ειναι για δεις την ωρα πχ αν εισαι στο δρομο) και μετα το ξαναπατας για να το ξεκλειδωσεις...

τα κανει ολα και δεν παιρνει τηλεφωνο............

αντε γειαα!!!!!!!!!!!

Καφε ομως δν φτιαχνει..:p

Εγω δν εχω παραπονο γενικα απ'το τηλεφωνο αυτο..εδω απλα ισχυει το οτι πληρωσεις θα παρεις..οσον αφορα αυτο με το ηχειο ελπιζω να διορθωθει με καποια μελλοντικη αναβαθμηση..:)

Οντως.Για τους απαιτητικους ειναι αυτο.Μπαινεις στο web και παιρνεις τηλεφωνα.Η ακομα καλυτερα ενα netbook που ειναι και μικρο...

Μην ειμαστε ομως :offtopic:

Πόση ώρα πρεπει να το φορτήσω για πρώτη φορά???

Μέχρι να σου εμφανιστεί η ένδειξη ότι φόρτισε πλήρως.

(Αν το φορτίζεις κλειστό τότε ακούγεται ηχητική ένδειξη. )

Από εκεί κει μετά και 40 χρόνια να το αφήσεις στη πρίζα παραπάνω δε θα φορτίσει. :)

...

Ισίδωρε θα σε μαλώσω :D :p

Αυτά γινόντουσαν σε μπαταρίες Ni cad που υπήρχαν πριν 15 χρόνια και όχι τώρα.

Αυτά που λένε στα καταστήματα είναι "κατάλοιπα" του τότε, πασπαλισμένα με λίγο δήθεν ενδιαφέρον για τον πελάτη.

Όταν το πήρα εγώ ο πωλητής μου το είπε σχεδόν εμπιστευτικά :ninja: , "να το φορτίσεις 12 ώρες τη πρώτη φορά". :lol::lol: .

Ισίδωρε θα σε μαλώσω :D :p

Αυτά γινόντουσαν σε μπαταρίες Ni cad που υπήρχαν πριν 15 χρόνια και όχι τώρα.

Αυτά που λένε στα καταστήματα είναι "κατάλοιπα" του τότε, πασπαλισμένα με λίγο δήθεν ενδιαφέρον για τον πελάτη.

Όταν το πήρα εγώ ο πωλητής μου το είπε σχεδόν εμπιστευτικά :ninja: , "να το φορτίσεις 12 ώρες τη πρώτη φορά". :lol::lol: .

Περσυ μου το ειχαν πει...

Εμενα μου ειχαν πει 6-7 ωρες..κι εγω απλα παντοτε απανταω ''α, οκ..ευχαριστω'' για να ειμαι και ευγενικος..:lol:..

+1000..σε αυτο συμφωνω απολυτως..ετσι ακριβως ειναι..:O:dash:

Εμενα μου ειχαν πει 6-7 ωρες..κι εγω απλα παντοτε απανταω ''α, οκ..ευχαριστω'' για να ειμαι και ευγενικος..:lol:..

Τοτε καλα ελεγα...:):O

λοιπον θα ηθελα να μαθω καποια πραγματα. . .

Θελω ενα κινητο αμεσα και το ειδα και μου αρεσε.

ι τιμη ειναι μεσα στο ορια μοθ με χαλαει που δεν ειναι 3G αλλα δεν νομιζς να μοθ ηταν και πολυ χρησιμο.

σκεφτόμουν να παρω το LG viewty αλλα είδα πως δεν με συμφερνε. και ειπα πως το "μπισκοτακι" θα μου ταιριαζε πιο πολυ μιας που δεν εχω τρελες απετήσεις.

Θα μου πείτε την γνωμη σας???Την χρειαζομαι πολυ. . .

απλα θελω

1)να ειναι αφης(ξερετε να αλλαξω λιγο παραστασεις συνεχεια SE βαρετηκα)

2)να εχει ή εστω να περνει καρτα μνημης μεγαλυτερι απο 4GB

3)να ειναι καπως σε λογικι τιμη (Ξερεται να το ζητησω απο τους γονεις μου μολις βγούν τα αποτελεσματα των πανελληνίων, μην τους βγει ο κουκος αηδονι:p)

4)να ειναι καπως καλο το ηχείο του (να μπορω να καταλαβαινω τι λεει ο τραγουδιστης απο το αγαπιμενο μου Rock συγκροτημα)

5)και θα ηθελα επισης να μπορω να στελνω με ανεσι μηνυματα

πολλα ζηταω???:innocent:

Υ.Γ. Θα με βοηθίσεται?

λοιπον θα ηθελα να μαθω καποια πραγματα. . .

Θελω ενα κινητο αμεσα και το ειδα και μου αρεσε.

ι τιμη ειναι μεσα στο ορια μοθ με χαλαει που δεν ειναι 3G αλλα δεν νομιζς να μοθ ηταν και πολυ χρησιμο.

σκεφτόμουν να παρω το LG viewty αλλα είδα πως δεν με συμφερνε. και ειπα πως το "μπισκοτακι" θα μου ταιριαζε πιο πολυ μιας που δεν εχω τρελες απετήσεις.

Θα μου πείτε την γνωμη σας???Την χρειαζομαι πολυ. . .

απλα θελω

1)να ειναι αφης(ξερετε να αλλαξω λιγο παραστασεις συνεχεια SE βαρετηκα)

2)να εχει ή εστω να περνει καρτα μνημης μεγαλυτερι απο 4GB

3)να ειναι καπως σε λογικι τιμη (Ξερεται να το ζητησω απο τους γονεις μου μολις βγούν τα αποτελεσματα των πανελληνίων, μην τους βγει ο κουκος αηδονι:p)

4)να ειναι καπως καλο το ηχείο του (να μπορω να καταλαβαινω τι λεει ο τραγουδιστης απο το αγαπιμενο μου Rock συγκροτημα)

5)και θα ηθελα επισης να μπορω να στελνω με ανεσι μηνυματα

πολλα ζηταω???:innocent:

Υ.Γ. Θα με βοηθίσεται?

1) Ναι ειναι αφης και μαλιστα αρκετα μεγαλη 3''

2)Στη συσκευασια δν εχει καρτα μνημης αλλα δεχεται μεχρι 8gb micro sd

3)Για μενα 180€ που εχει (μπορεις να το βρεις και πιο φθηνα αν το ψαξεις καλα..) ειναι μια χαρα..λογικοτατη τιμη..:)

4)Το ηχειο του ειναι αρκετα δυνατο..αν διαβασεις τι εχουμε γραψει στις προηγουμενες σελιδες θα καταλαβεις..:p

5)Εχει πληκτρολογιο qwerty (κανονικου μεγεθους) κατα την εγγραφη μηνυματων αν στρεψεις το κινητο κατα 180 μοιρες..αυτο μπορει να σε δυσκολεψει λιγο στην αρχη..αλλα σιγα-σιγα θα το συνηθησεις..;)

Καλα αποτελεσμετα να εχεις ευχομαι..κι εγω φετος εδινα..:)

Σε ευχαριστω πολυ για την βοηθεια/ / /

καλα αποτελεσματα σου ευχομαι!!!!!!!!!!!!1

μια ερωτηση ακομα εαν γινεται

Η οθόνη αφής θέλει πολυ πίεση?

και το πενακι ειναι απαρέτητό ή απλα προερετικο για καποιες λειτουργιες?

Σε ευχαριστω πολυ για την βοηθεια/ / /

καλα αποτελεσματα σου ευχομαι!!!!!!!!!!!!1

μια ερωτηση ακομα εαν γινεται

Η οθόνη αφής θέλει πολυ πίεση?

και το πενακι ειναι απαρέτητό ή απλα προερετικο για καποιες λειτουργιες?

Eυχαριστω!!:)

Οχι δν θελει πολυ πιεση..γενικα εχει καλη ανταποκρισιμοτητα..το πενακι δν ειναι απραιτητο, μια χαρα το χειριζεσαι και με τα δαχτυλα..εγω να φανταστεις μονο μια φορα εχω χρησιμοποιησει το πενακι, στην αρχη οταν το πηρα..:p

Και κατι τελευταιο..μην γραφεις με αυτη την γραφη..ειναι λιγο μεγαλα τα γραμματα και το ροζ χτυπαει καπως..:)

Ρε μεγάλε, έκανα γαϊδουρινή υπομονή και διάβασα όλα σου τα posts. Αυτό εδώ όμως ήταν το κάτι άλλο! Λοιπόν, έχουμε και λέμε:

....

Χωρίς παρεξήγηση, Στέφανος.

1. Δηλαδή η υπερβολική ένταση που έχει το ηχείο είναι της φαντασίας μου;

Oντως.Πολυ σωστο αυτο που λες!

Πιανου ιδεα ηταν να βαλει στο 1 τοσο δυνατα το ηχειο;Τουλαχιστον να ειχε ρυθμιση!Και δεν το βελτιωνουν στις νεες εκδοσεις που βγαζουν συνεχεια!

Guys συμφωνω με ολους σας οσον αφορα τον ηχο..αν ειναι mp4 συνηθως εχουν κωδικοποιηση ηχου aac..ενω αν ειναι 3gp η κωδικοποιηση του ηχου ειναι amr ο οποιος στην υψηλη ενταση ακουγεται χαλια..πραγμα που οπως ειπε και καποιος συμφορουμιτης πιο πανω καθιστα αδυνατη την αναπαραγωγη βιντεο..(και τσαμπα η μεγαλη οθονη του)..:(

Και οσες φορες επιχειρησα να δω καποιο βιντεο τα ατομα που βρισκονταν στον ιδιο χωρο με μενα μου ελεγαν να το χαμηλωσω αλλα πως να το χαμηλωσω αν η ενταση του ηταν ηδη στο 1..:mad:

...και τις ανικανότητάς μου να χρησιμοποιώ τα προγράμματά μου;

Λοιπον ειπα να ασχοληθω περισσοτερο με το θεμα του βιντεο:

-μετετρεψα καποια βιντεο σε mpeg4 (mp4) με codec ηχου mpeg4aac και το αποτελεσμα ηταν ο ηχος του βιντεο να ειναι καθαροτατος οταν επαιζε στο κινητο αλλα ηταν υπερβολικα δυνατος..και ολα αυτα με την ενταση στο 1.

-επειτα μετετρεψα ενα βιντεο σε 3gp με codec ηχου libamr_nb (ή και .amr αλλιως, που ειναι ο τυπος που αποθηκευονται τα αρχεια απο τις ηχογραφησεις) και το αποτελεσμα ηταν ο ηχος να ειναι και δυνατα και χαλια ποιοτητα (νομιζες οτι θα εσπαγε το ηχειο:X)..και ολα παλι στην ενταση στο 1.

Αυτα με το βιντεο..

2. Τουλάχιστον ειρωνικό το σχόλιο οπότε συγνώμη που δεν θα απαντήσω.

3. Γνωρίζω αρκετά καλά τα νούμερα που αναφέρεις όπως και το γεγονός ότι σχεδόν ποτέ δεν επιτυγχάνονται οι μέγιστες θεωρικά ταχύτητες. Όμως όταν τα αρχεία μεταφέρονται με την ταχύτητα του 706,5KB/sec τότε εσύ σε ποια έκδοση της τεχνολογίας USB θα το αντιστοιχούσες. Και αν δεν το θεωρείς πρόβλημα τότε με ένα πρόχειρο υπολογισμό θα δεις ότι για 1GB (=1048576KB) θα χρειαστείς 1048576/706,5/60sec=24,7min. Για τα 8GB θα χρειαστούν πάνω από τρεις ώρες. Χαίρομαι αν στο δικό σου τηλέφωνο πετυχαίνεις αυτές τις ταχύτητες, όμως εγώ δεν έχω δει ακόμη πάνω από 706-708KB/sec. (Να υποθέσω ότι για τις ταχύτητες που παραθέτεις χρησιμοποιείς το κινητό και όχι τον USB αντάπτορα που είδα στο e-shop,γιατί αλλιώς αλλάζει το θέμα).

4. Πριν όμως μπω στη διαδικασία να ενοχλήσω τους ανθρώπους, δεν θα έπρεπε πρώτα να επιβεβαιώσω ότι το πρόβλημα υπάρχει και ότι δεν έχει βρεθεί ήδη λύση; Και εφόσον εμένα με εξυπηρετεί η 12ωρη ένδειξη είναι τόσο μεγάλη αμαρτία να θέλω να τη βλέπω σωστά;

....

Λαμβάνοντας, λοιπόν, υπόψιν τα παραπάνω μαζί με το ότι αναφέρεις ότι δε θέλεις να πληρώσεις για ανύπαρκτα χαρακτηριστικά (τα οποία τελικά δεν είναι και τόσο ανύπαρκτα) αλλά από την άλλη δε θέλεις και να παρεξηγηθείς και δε θα αλλάξεις κινητό λόγω των παραπάνω γιατί η κύρια χρήση που το θέλεις είναι να παίρνεις τηλέφωνο, το μόνο συμπέρασμα που μπορεί να βγάλει κάποιος που θα διαβάσει όλα σου τα posts (όπως εγώ), είναι ότι το μόνο που ήθελες να κάνεις είναι απλώς να... γκρινιάξεις χωρίς κάποιο ιδιαίτερο λόγο! Δυστυχώς ή ευτυχώς όμως σε ένα αποκλειστικά τεχνολογικό forum, τα πράγματα που γράφονται, πρέπει να έχουν κάποια υπόσταση γιατί μπορεί να επηρεάσουν κάποιο μη γνώστη του αντικειμένου στην αγορά ή τη μη αγορά κάποιου προϊόντος.

Χωρίς παρεξήγηση, Στέφανος.

Ίσως να μην ήμουν αρκετά σαφείς. Το ότι δεν θα αλλάξω κινητό δεν είναι γιατί το μόνο που κάνω με αυτό είναι να τηλεφωνώ. Απλά λέω ότι είμαι αναγκασμένος προς το παρόν να συμβιβαστώ με το γεγονός ότι δεν μπορώ να χρησιμοποιώ όλα τα άλλα χαρακτηριστικά για τα οποία διάλεξα αυτή τη συγκεκριμένη συσκευή. Εάν το γνώριζα αυτό φυσικά και δεν θα το επέλεγα. Και δεν θα με πείραζε τόσο ώστε να "γκρινιάζω άδικα". Όμως, όπως βλέπεις κι εσύ, υπάρχουν και άλλοι που έχουν τα ίδια "ανύπαρκτα" προβλήματα.

Έκανα κι εγώ γαϊδουρινή υπομονή και ξαναδιάβασα όλα τα posts μου για να δω αν, έστω και εν αγνοία μου, πρόσβαλα κάποιον για να έχω τέτοια ειρωνική απάντηση. Νομίζω το μόνο που έκανα είναι να παραθέτω τις εμπειρίες μου από τη χρήση του τηλεφώνου αυτού. Αν δεν κάνω λάθος τέτοια φόρουμ υπάρχουν για να ανταλλάσουμε τις πραγματικές εμπειρίες και να αναδεικνύουμε προβλήματα που δεν θα μπορούσαν να γίνουν γνωστά διαφορετικά, και ίσως να βρίσκουμε και λύσεις, και να βοηθήσουν έναν υποψήφιο αγοραστή να κάνει μια ενημερωμένη αγορά. Αν παρεξήγησα τη χρήση του φόρουμ και προσέβαλα κάποιον ζητώ συγνώμη.

Χωρίς παρεξήγηση! :lol:

Τεραστιο το post σου φιλε StatusMalus..:blink:

Κι εγω υποστηριξα πιο πανω το γεγονος οτι εδω μπορει ο καθενας ελευθερα να πει την αποψη του για το εν λογω κινητο..:)

1. Δηλαδή η υπερβολική ένταση που έχει το ηχείο είναι της φαντασίας μου;

Οχι δν ειναι στην φαντασια σου..δυστυχως ειναι πραγματικοτητα..αλλωστε και αλλα μελη υποστηριζουν οτι ειναι υπερβολικη η ενταση του ηχειου..:down:

Παιδιά το επαναλαμβάνετε συνέχεια, δεν κοστίζει όμως 180 ευρώ:

http://www.skroutz.gr/search?keyphrase=kp500&cat_id=

Παιδιά το επαναλαμβάνετε συνέχεια, δεν κοστίζει όμως 180 ευρώ:

http://www.skroutz.gr/search?keyphrase=kp500&cat_id=

Το skroutz εχει ολες τις τιμες απο ολα τα καταστηματα. Τα καταστηματα που μας ενδιαφερουν ειναι τα:Multirama,Πλαισιο και Γερμανος γιατι μονο απο εκει αγοραζουμε( οι περισσοτεροι). Αντε και κανενα Vodafone,Wind η Κοσμοτε.

Το Πλαισιο το εχει 160€ Μειωθηκε 20€.

Το skroutz εχει ολες τις τιμες απο ολα τα καταστηματα. Τα καταστηματα που μας ενδιαφερουν ειναι τα:Multirama,Πλαισιο και Γερμανος γιατι μονο απο εκει αγοραζουμε( οι περισσοτεροι). Αντε και κανενα Vodafone,Wind η Κοσμοτε.

Το Πλαισιο το εχει 160€ Μειωθηκε 20€.

Και σιγα σιγα ολο θα κατεβαινει...