Jump to content

StatusMalus

Members
  • Δημοσιεύσεις

    28
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About StatusMalus

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 6

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Άγνωστο

StatusMalus's Achievements

  1. Ίσως το Excel θα μπορούσε να βοηθήσει σε αυτή την περίπτωση. Εάν έμπαιναν όλα τα user names των χρηστών που άφησαν σχόλια σε αυτό το νήμα, μετά θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί το Excel για να αφαιρέσει αυτόματα όσα user names ήταν περισσότερα του ενός. Στο τέλος, θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί η αρίθμηση των user names που θα απομείναν στο Excel για να βγει ο νικητής. Συγχαρητήρια στον Νικητή.
  2. Κάνοντας πάντως μια αναζήτηση για το θέμα, είδα ότι κάποια ανεπίσημα site είδη άρχισαν να το αναφέρουν με ημερομηνία Tue, 03 Nov 2020. Λένε ότι είναι μόνο ένα security patch. Δεν προσθέτει κάποια νέα δυνατότητα. Ακόμη και έτσι, το θεωρώ σημαντικό ότι η Samsung ακόμη κλείνει τρύπες στη συσκευή.
  3. Μου ήρθε πάλι ενημέρωση. Την έκανα, αλλά εξακολουθεί να λέει στο "Επίπ. επιδιόρθ. ασφάλ. Android" ότι είναι 1 Απριλίου 2020. Στην "Έκδοση Kernel" και "Κατάσταση προστασίας SE για Android" βλέπω ημερομηνία Tue Nov 03 2020. Εσείς τι ημερομηνία βλέπετε;
  4. Αν και δεν έχω πραγματοποιήσει προσωπικά την διαδικασία, μπορείς εδώ: https://www.samsung.com/gr/support/mobile-devices/how-can-i-restore-the-factory-settings/ να βρεις τις οδηγίες από την ίδια την Samsung. Όπως θα διαβάσεις εκεί, η Samsung συμβουλεύει πρώτα να γίνει backup των δεδομένων με την εφαρμογή τους Smart Switch, ακριβώς γιατί με την Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων θα διαγραφούν τα δεδομένα. Ένα βήμα που πρέπει να προσέξεις ιδιαίτερα είναι να θυμάσαι τον λογαριασμό Google (user name και password) με τον οποίο είναι συνδεδεμένη η συσκευή. Ο λόγος επεξηγήται από την Samsung εδώ: https://www.samsung.com/gr/support/mobile-devices/what-is-the-device-protection-or-factory-reset-protection-frp/
  5. Θα μας τρελάνει η Samsung. Μετά από τόσο καιρό ξηρασίας, σήμερα έλαβα ενημέρωση ασφαλείας 1 Απριλίου 2020 :).
  6. ΠΡΟΣΟΧΗ !!! Υπάρχουν αναφορές ότι το συγκεκριμένο μοντέλο έχει σχεδιαστικό πρόβλημα με το wifi. Κάποιοι χρήστες που το αγόρασαν παρατήρησαν ότι αν το κρατάνε με συγκεκριμένο τρόπο (οριζόντια και από τις γωνίες) επηρεάζεται η ταχύτητα του wifi και υπάρχουν και πιθανότητες αποσύνδεσης. Και επειδή πρόκειται για πρόβλημα στο υλικό μέρος, δεν μπορεί να διορθωθεί με κάποια αναβάθμιση στο λογισμικό. Για παράδειγμα, δείτε το εξής βίντεο στο YouTube (περίπου στο ): Πριν προχωρήσετε σε αγορά, ελέγξτε πρώτα αν αληθεύουν οι αναφορές αυτές. Και αν αληθεύουν σκεφτήκατε αν το συγκεκριμένο πρόβλημα θα είναι κάτι που θα σας ενοχλεί ή όχι.
  7. @tonyreverse Στην επεξεργασία της επαφής που θέλεις να αντιστοιχίσεις μια φωτογραφία κάνε ταπ (κλικ; πως να το μεταφράσω; ) πάνω στο default εικονίδιο με τον ανώνυμο χαρακτήρα. Μετά ακολούθα τις οδηγίες της συσκευής. Δεν χρειάζεται να είναι σε συγκεκριμένες διαστάσεις γιατί έχει εργαλείο που σου ζητήσει να επιλέξεις (να περικόψεις) πιο τμήμα της φωτογραφίας θέλεις να εμφανίζεται. Είναι απλές, αλλά αν χρειαστείς περισσότερη βοήθεια...
  8. Στο βιβλιαράκι του πάντως γράφει ότι μπορεί να εμφανίσει αρχεία Excel, PowerPoint, Word, κειμένου και pdf. :confused:
  9. Μπορείς να μας δώσεις λίγες λεπτομέρειες για τη μορφή του βίντεο; Τι κωδικοποιητές χρησιμοποιεί για τον ήχο και την εικόνα, τι ανάλυση έχει κλπ; Μια πρόχειρη λύση είναι να κωδικοποιήσεις ένα αντίγραφό του στις προδιαγραφές του cookie, χάνοντας βέβαια λίγο σε ποιότητα αλλά τουλάχιστον θα το έχεις μαζί σου.
  10. Αγαπητέ Στέφανε. Για άλλη μια φορά αποδεικνύεις ότι δεν δίνεις και πολύ μεγάλη προσοχή σε αυτά που διαβάζεις και βιάζεσαι να βγάλεις λανθασμένα συμπεράσματα. Δεν απεκάλεσα εσένα φαιδρό αλλά τα επιχειρήματά σου. Το να λες, στην ουσία, ότι π.χ. ο aristos1908 δεν ξέρει τι βλέπει με τα ίδια του τα μάτια, ότι ο isidorosr20595, ο filipsyros, εγώ και τόσοι άλλοι σε Ελλάδα και εξωτερικό που έχουν πρόβλημα με την ένταση του ηχείου στην αναπαραγωγή βίντεο είναι ανίκανοι να καταλάβουν αν κάτι δεν πάει καλά με αυτό και όλα αυτά με το "βαρυσήμαντο" επιχείρημα ότι το δικό σου κινητό "...είναι super και πηγαίνει σφαίρα...", τι άλλο εκτός από φαιδρό θα μπορούσε να είναι; Και είσαι τόσο σίγουρος ότι κάνουμε όλοι κάτι λάθος; Δηλ. δεν σου πέρασε καθόλου από το μυαλό ότι στις πάνω από 2.000.000 μονάδες του cookie που έχουν πουληθεί, σε κάποιες από αυτές, κάτι μπορεί να άλλαξε στη γραμμή παραγωγής; Αν στο δικό σου δεν εμφανίζονται αυτά τα προβλήματα, πρώτος εγώ ήμουν αυτός που χάρηκε. Και για κάποιον που από το πρώτο κιόλας post που απηύθυνε προς εμένα ήταν προσβλητικός και ειρωνικός είναι άξιο απορίας πως δίνεις συμβουλές για το πως πρέπει να μιλάμε. Και μένω με το ερώτημα πώς αυτό: το θεωρείς ειρωνικό τι στιγμή που λίγο πιο πάνω εσύ ήσουν αυτός που έγραψε αυτό: ως απάντηση σε post μου που δεν απευθύνονταν καν προς εσένα. Δηλ. εσύ μπορείς να μιλάς με αυτόν τον τρόπο αλλά στους άλλους απαγορεύεται; Αν παρατήρησες, στη ουσία, από τα δικά σου λόγια παρεξηγήθηκες. Όσο για την διόρθωση του post, απλά το έγραψα εν τάχυ και μπόρεσα να το διαβάσω αργότερα. Είχε κάποιο μικρό ορθογραφικό που άλλαζε ελαφρώς το νόημα και έγραψα, εν τη ρύμη του λόγου, λάθος τη χώρα προέλευσης της εταιρίας. Από πότε υπάρχει πλαφόν στο χρόνο διόρθωσης ενός post; Γιατί, τι νόμιζες ότι έγινε και το ζητάς με τόσο επιτακτικό τρόπο; Όπως σου πρότεινα και πιο πάνω μπορούμε αν θέλεις να συνεχίσουμε τη συζήτηση με π.μ. Κανείς από τους υπόλοιπους δεν χρωστάει να διαβάζει ανούσιες αντιπαραθέσεις. Πολλοί έχουν διαβάσει τα post μου. Όσοι βρήκαν κάτι χρήσιμο το κράτησαν. Όσοι βρήκαν κάτι που δεν συμφωνούσαν το προσπέρασαν. Αν σε ενοχλούν τόσο πολύ τα post μου μπορείς απλά να τα αγνοήσεις. Πάντοτε φιλικά.
  11. Αγαπητέ Στέφανε. Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δυσκολεύεσαι τόσο πολύ να σεβαστείς τις εμπειρίες των άλλων και προσπαθείς συνεχώς να τους αποδεικνύεις με φαιδρότητες ότι έχουν λάθος, τι στιγμή που κανένας δεν σε κατηγόρησε ότι οι δικές σου εμπειρίες δεν είναι αληθινές. Η μνήμη που αγόρασε ο φίλος αν παρατήρησες καλά είναι Class 6, η ταχύτερη έκδοση που υπάρχει σήμερα, και κατασκευάζεται από μια αξιοσέβαστη εταιρία την Transcend. Επειδή εσύ προτίμησες κάποια συγκεκριμένη μάρκα όλες οι υπόλοιπες είναι σκάρτες; Αν διαβάσεις συνοπτικά τις απαντήσεις που έχεις δώσει στα post μου μέχρι τώρα, αναλύοντας άλλ' αντ' άλλων, θα δεις ποιος προσπαθεί να κάνει τον παντογνώστη. isidorosr20595 Αν αποφασίσεις να προσπαθήσεις ξανά για αναβάθμιση στείλε μου π.μ. για να βοηθήσω όσο μπορώ με την "παντογνωσία" μου. (Έχω ολοκληρώσει με επιτυχία τη διαδικασία οπότε μιλάω από εμπειρία :lol:)
  12. Φίλε aristos1908, για το θέμα που ανάφερες πιο πάνω σχετικά με την καθυστέρηση της εμφάνισης των φωτογραφιών δεν έχει σχέση η ταχύτητα της κάρτας. Τα πολυμέσα είναι από τη φύση τους "βαριά". Απλά αυτή είναι η επεξεργαστική δύναμη του κινητού. Η κάρτα σου είναι μια χαρά.
  13. Και στο δικό μου έχει την ίδια συμπεριφορά. Αυτό συμβαίνει γιατί κάθε φορά που μπαίνει στη Συλλογή δημιουργεί από την αρχή όλα τα εικονίδια προεπισκόπησης (είτε είναι αρχεία φωτογραφίας είτε είναι βίντεο). Όσο αυτά αυξάνονται τόσο θα αυξάνεται και η καθυστέρηση. Αυτές είναι οι δυνατότητες του hardware του κινητού. Όσο για το μέγεθος, και εμένα μου φαίνεται πολύ να είναι 3.5mb αλλά αυτό μπορεί να οφείλεται σε πολλούς παράγοντες. Μια φώτο ενός μονόχρωμου τοίχου για παράδειγμα μπορεί να συμπιεστεί περισσότερο από μια φώτο δάσους που έχει περισσότερες λεπτομέρειες. Μπορείς επίσης να μειώσεις το μέγεθος επιλέγοντας μια μικρότερη ρύθμιση στην Ποιότητα λήψης (με αντίστοιχη μείωση στο αποτέλεσμα της τελικής εικόνας) ή να επιλέξεις μικρότερη ανάλυση.
  14. Αγαπητέ Στέφανε, δεν είμαστε εδώ για να λύσουμε δα και κανένα κοσμογονικό ζήτημα οπότε μην ανησυχείς. Όμως από τα λεγόμενά σου φαίνεται ότι δεν κατάλαβες τι ήταν αυτά που έγραψα. Ποτέ δεν είπα ότι τρίζει το μεγάφωνο. Και ήμουνα ξεκάθαρος ότι το πρόβλημα εμφανίζεται στην αναπαραγωγή βίντεο και όχι μουσικής. Όπως χαρακτηριστικά έγραψε κάποιος άλλος συμφορουμήτης, δεν μπορείς να παρακολουθήσεις βίντεο χωρίς να σε φωνάζουν οι διπλανοί να το χαμηλώσεις ή τελικά να το κλείσεις. Είναι ενοχλητικά δυνατό. Αυτό είναι το πρόβλημα. Αν στο δικό σου κινητό δεν εμφανίζονται αυτά τα προβλήματα τότε χαίρομαι ιδιαίτερα. Αυτό όμως δεν ακυρώνει τις εμπειρίες των άλλων. Εξακολουθείς να μου προσάπτεις ανακρίβειες χωρίς να αναφέρεις ποιες είναι αυτές. (Σου υπενθυμίζω ότι όλα όσα αντιμετώπισα από τη χρήση αυτού του κινητού επιβεβαιώθηκαν και από άλλους χρήστες, σε ελληνικά αλλά και ξένα φόρουμ π.χ. . Είμαστε όλοι ανακριβείς; ) Υ.Γ. Επειδή αν συνεχίσουμε την κουβέντα μεταξύ μας θα μας βαρεθούνε όλοι οι υπόλοιποι, αν χρειάζεται να διευκρινίσω κάτι στείλε μου π.μ.
×
×
  • Create New...