GiorgosH Δημ. October 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2008 Μια χαρά είναι το προ.. Απλά έχει πολλές διαφορές από το προηγούμενο και είναι αισθητές... Πολύ πιο ρεαλιστικό το gameplay και λιγότερι αυτοματισμοί ΑΙ (πχ με το Χ όταν μαρκάρει ο παίκτης, στη θέση που παίρνουν οι παίκτες, κτλ.) και πλέον ελεγχεις πιο πολύ τον παίκτη που στέλνεις την μπάλα... Εν αναμονή του update με τα ρόστερς και όλα καλα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. October 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2008 Το συγκεκριμένο topic αναφέρεται στο PES 2009 και μόνο σ'αυτό. Mην το μετατρέπετε σε PES vs Fifa. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teo_vaf Δημ. October 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2008 εμενα απο το φιφα μου αρεσει που μπαινουν ευκολα τα φαουλ αλλα και το μανατζερ και το κο-οπ-σεσον πολλοι λεν οτι το προ θα ειναι καλυτερο απο το φιφα αυτην την χρονια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george1007 Δημ. October 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2008 Ευχάριστα νέα ακούω!!!!Ελπίζω να μην μπαίνουν πάλι απ'ευθείας τα κόρνερ στο PC!Έλεος! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chameleon Δημ. October 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2008 ειπαμε να το κανουν ρεαλιστικο αλλα το παρακαναν.....ειναι πιο αργο και απο replay...ειδικα το live ειναι εκνευριστικο....ημαρτον...ξενερωσα.... Παράθεση Across the satellite beams Across the oceans or seas To the lighthouse I could be I see some soldiers with guns And they are killing for fun They are killing to entertain me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosdas Δημ. October 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2008 Καποιος που να ξερει πως βγαινουν καλες σεντρες. Στο περσινο ηθελε δυο πατηματα της σεντρας. Τωρα δεν μπορω να καταλαβω τη διαφορα του ενος με τα δυο πατηματα. τη βγαζει συνεχεια σε ακυρα σημεια. Ειτε πρωτο δοκαρι, τι πρωτο δλδ...πολυ πιο πριν το πρωτο, ειτε στο δευτερο που δεν υπαρχει παιχτης. Μονο απο κορνερ εχω βαλει κεφαλια σε καμια 10αρια παιχνιδια που εχω παιξει. Φαουλακια μπαινουν ευκολα απο κοντινη αποσταση. το εχω τρεις μερες τωρα και εχω λιωσει πανω απο το παιχνιδι, η διαφορα απ'οτι εχω καταλαβει στο ενα πατημα του κουμπιου της σεντρας απο το διπλο πατημα ειναι οτι με το ενα πατημα την κανει λομπα ενω με τα δυο την κανει πιο κοφτη, γρηγορη κ λιγοτερο ψηλη φυσικα... ειπα φετος να το μαθω πολυ καλα για να μπορω να κοντραρω στα ισα φιλους κ γνωστους γιατι με εχουν ταραξει στις τεσσαροπενταρες απο περσι :wacko: εγω εχω ενα αλλο προβλημα ρε παιδια, οποιος μπορει να με βοηθησει, πως γινεται ολοι να βαζουν γκολ με σουτ απο τον θεο κι εγω να την στελνω στα περιστερια, υπαρχει καποιο ιδιαιτερο κολπο, καποιος συνδιασμος κουμπιων που κανει τα σουτ πιο δυνατα κτλ??? σορρυ αλλα ειμαι λιγο ψιλοασχετος, ενω σε ολα τα ματς απο passing game ειμαι αρσεναλ του βενγκερ στο γκολ θυμιζω κατι απο Πανθρακικο :lol::p Παράθεση Ἓν οἶδα ὅτι οὐδὲν οἶδα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. October 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2008 ειπαμε να το κανουν ρεαλιστικο αλλα το παρακαναν.....ειναι πιο αργο και απο replay...ειδικα το live ειναι εκνευριστικο....ημαρτον...ξενερωσα.... Εμένα πάλι γιατί μου φαίνεται το online ΤΕΛΕΙΟ? Ακόμα και στους Legends έπαιξα συμπαικτης με άλλους 3 Online πήγαινε το παιχνίδι λες και έπαιζα στο σαλόνι με άλλους 3... Βρε μήπως πήραμε άλλες εκδόσεις!! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. October 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2008 Δοκιμασε να πατησεις 2 φορες σουτ για να το κανει με δυναμη, η μια φορα μαζι με R2 για να κανει πλασεδια σε γωνια... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chameleon Δημ. October 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2008 Εμένα πάλι γιατί μου φαίνεται το online ΤΕΛΕΙΟ? Ακόμα και στους Legends έπαιξα συμπαικτης με άλλους 3 Online πήγαινε το παιχνίδι λες και έπαιζα στο σαλόνι με άλλους 3... Βρε μήπως πήραμε άλλες εκδόσεις!! :D δεν αναφερομαι στην ταχυτητα του online...Μια χαρα τα παει εκει.,,ουτε lag ,ουτε τιποτα... στην ταχυτητα του gameplay αναφερομαι...εμετος..εχω την εντυπωση οτι στο online ειναι ακομα πιο αργο..... Παράθεση Across the satellite beams Across the oceans or seas To the lighthouse I could be I see some soldiers with guns And they are killing for fun They are killing to entertain me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
embrime78 Δημ. October 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2008 δεν αναφερομαι στην ταχυτητα του online...Μια χαρα τα παει εκει.,,ουτε lag ,ουτε τιποτα... στην ταχυτητα του gameplay αναφερομαι...εμετος..εχω την εντυπωση οτι στο online ειναι ακομα πιο αργο..... Για το προ 09 μιλατε ρε παιδια?εχω καταφερει να παιξω 8 ματς ,(στο pc)μαλλον να αρχισω γιατι ποτε δεν εχουν τελειωσει...παντα η συνδεση με τον αντιπαλο χανεται και κερδιζω τα ματς 3-0.:pΟσο για λαγκ...αστο καλυτερα.(Εχω 8αρα γραμμη )Εκει που βγαινω τετ α τετ,γινεται μια διακοπη και αντι να δω την μπαλα στα αντιπαλα διχτυα βλεπω τον αντιπαλο ως δια μαγειας να φευγει στην κοντρα..,ευχομαι να βελτιωθει και να βγαλουν κανενα update με τα ροστερ γιατι ειναι απαραδεκτοι παλι φετος:!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosdas Δημ. October 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2008 :DΔοκιμασε να πατησεις 2 φορες σουτ για να το κανει με δυναμη, η μια φορα μαζι με R2 για να κανει πλασεδια σε γωνια... Σ'ευχαριστω πολυ, θα το δοκιμασω αποψε κιολας, φανταζομαι ομως εγω θα πρεπει να πατησω το R1 πλεον καθως εχω αλλαξει την διαταξη των κουμπιων κι εχω βαλει το τρεξιμο στο R2 για να μην μπερδευομαι με τον φιφα, θελω να εχω τα ιδια κουμπια κ στα 2 παιχνιδια :p οταν λες σουτ κ το κουμπι R1 ή R2 οποιο εχω τελος παντων, το κανει μονο του πλασε στην γωνια? οεν τω μεταξυ πρεπει να ειμαι τοσο ασχετος που γκολ βαζω μονο με σεντρες, εχω χασει τα απιστευτα τετ α τετ αλλα εχω βαλει κατι γκολαρες με σεντρα με κεφαλιες κ βολ πλανε αστα να πανε αλλα στα τετ α τετ θυμιζω κατι απο κολομπουρδα ολα πανω στον τερματοφυλακα παρολο που διαλεγω γωνια, παιζω στο επιπεδο regular μεχρι να παρω τα πανω μου κ να μαθω το παιχνιδακι καλα καλα, λετε να πεσω κι αλλο επιπεδο σαν ψιλο αρχαριος? παντως στο regular τα παω πολυ καλα! δοκιμασα στο top class χθες, πηρα ΜΙΛΑΝ κ επαιξα με ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ, εχασα μονο 1-0 αλλα με εκαναν να αισθανομαι οτι οι παιχτες μου περπατουσαν, ηταν πιο γρηγοροι κ απο τους δικους μου παρολο που τους ετρεχα!!!:lol: οποτε εχουμε κ λεμε, 2 φορες το κουμπι του σουτ για πιο δυνατο σουτ κ για πλασε γωνια σουτ κ R1! αντε καλη μου τυχη, ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ, ηρθε η ωρα σου!!!:ninja: Παράθεση Ἓν οἶδα ὅτι οὐδὲν οἶδα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
acidburn Δημ. October 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2008 Πήρα κ τα δυο σε έκδοση υπολογιστή...δε ξερω τι γινεται στις κονσολες αλλα το φίφα με απογοητεύσε.είχα ακούσει τόσα καλα κ ειπα να το παρω...οσο αφορά το προ βελτιωμένο απο το πέρσινο αλλα υστερεί σε ροστερ.κατά τα αλλα ειναι το ποδόσφαιρακι που με κέρδισε κ οταν βρίσκω χρόνο παίζω.ειδικά εκεί που δημιουργείς παίκτη κ ξεκινάς καριέρα ειναι οτι καλυτερο... Σημειώστε ότι στην έκδοση για PC η EA δεν έχει ενσωματώσει το καινούργιο gameplay. Το έπαιξα στο PSP και απλά είναι το καλύτερο ποδοσφαιράκι που έχω παίξει. Δεν έχω δοκιμάσει ακόμα το PES09 αλλά δεν πιστεύω να αλλάξω γνώμη. Παράθεση Oh my God. They killed Kenny! You bastards! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s2117 Δημ. October 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2008 στο mode Become a Legend,έχετε προσέξει μήπως εάν τα στατιστικά ανεβαίνουν πιο εύκολα αν είσαι σε καλύτερη ομάδα ή είναι το ίδιο όπου και να είσαι??Για να ξέρω αν θα πάρω μεταγραφή :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ouzo Δημ. October 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2008 Μια βοήθεια παιδιά. Έχω το PES2009 για PC. Έχω κάνει κάποια χαζή ρύθμιση και από εκείνη τη στιγμή δεν μπορώ σε ένα παιχνίδι να παίζω με όλους τους παίχτες της ομάδας. Για παράδειγμα, αν διαλέξω την εθνική Ελλάδας, μου δίνει τη δυνατότητα να χειρίζομαι μόνο τον Κυργιάκο. Πως μπορώ να το κάνω να παίζουν όλοι οι παίχτες ή έστω να επιστρέψω στις default ρυθμίσεις του παιχνιδιού? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s2117 Δημ. October 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2008 Εκεί που πας το χειριστήριο αριστερά για να πάρεις την ελλάδα λογικά πατάς το τετράγωνο αν θυμάμαι καλά και το εχεις βάλει μάλλον στο fix εσύ να έχεις μόνο ένα παίχτη,τώρα πρέπει να το πας στο semi-auto νομίζω...για σίγουρα θα το κοιτάξω σ λίγο να σου πω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. October 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2008 Tωρα αυτο ειναι φυσιλογικο????? Σε λιγο θα πεταξει!!!! http://img13.imagehosting.gr/out.php/i311845_Untitled1.jpg Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s2117 Δημ. October 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2008 χαχαχαχχαχα!!!!Απίστευτο!!!αχαχαχαχαχαχαχα!!!!φαντάσου να του το ριχνες και γωνία που θα πήγαινε!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. October 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2008 Οχι,εγω ειχα τον τερμα.Το αριστερο βελακι πατησα και αυτος απογειωθηκε. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s2117 Δημ. October 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2008 πόσο jump έχει ο τέρμας :) !!!!!!!!shaolin soccer κι έτσι ε?:-P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. October 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2008 Δεν ξερω,εγω δεν πειραξα τιποτα.Χθες το κατεβασα,επαιξα εναν αγωνα χθες και εναν σημερα.Αυτο σημερα το εκανε. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros_dl Δημ. October 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2008 Tωρα αυτο ειναι φυσιλογικο????? Σε λιγο θα πεταξει!!!! http://img13.imagehosting.gr/out.php/i311845_Untitled1.jpg Χέρια ψηλά,και όλα τα φτάνω...:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. October 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2008 Τι ανάλυηση πρέπει να είναι η φώτο μας για να φτιάξουμε το face στο PES2009 (PS3) ???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s2117 Δημ. October 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2008 Πάντως δε μου πολυαρέσει το παιχνίδι είναι λίγο κουραστικό,ΟΚ πιο αληθοφανές αλλά δε βγαίνει φάση στην επίθεση,όλο κάτι περίεργα τάκλιν που κόβουνε τα πάντα γίνονται! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. October 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2008 Tωρα αυτο ειναι φυσιλογικο????? Σε λιγο θα πεταξει!!!! http://img13.imagehosting.gr/out.php/i311845_Untitled1.jpg XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA Κόντεψα να πνιγώ με τον καφέ μόλις το είδα!!!!!:lol: ΑΠΙΘΑΝΟ!!! :rotfl: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrist0s4 Δημ. November 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2008 Kserei kaneis an tha vgei patchaki me ellinikes omades? :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts