captum Δημ. August 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2009 Πλέον με DVR, TiVo, επαναλήψεις κλπ, η σειρά κοντεύει τα 12 εκ. τηλεθεατές. Άντε, περιμένω πώς και πώς να τελειώσει για να δω όλα τα επεισόδια μαζεμένα, όπως έκανα και με την 1η σεζόν! Ελπίζω η γενικότερη επιτυχία του HBO φέτος, και η άνοδος των άλλων καλωδιακών δικτύων με σειρές όχι μόνο καλογυρισμένες, αλλά και με αυξημένη τηλεθέαση, να "σπρώξουν" τον ανταγωνισμό και την ποιότητα των τεσσάρων "βασικών" καναλιών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YpNoS Δημ. August 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2009 Παντως ειναι γεγονος οτι η 2η σαιζον ειναι υπερβολικα πιο ενδιαφερουσα απο την 1η.. Χαιρομαι που δεν το απερριψα αμεσως και αποφασισα να δω το πρωτο επεισοδιο της. Με μεγαλη αγωνια αναμενουμε το 2χ11! με πολλα υποσχομενο τιτλο.. Season 2, Episode 11: Frenzy Original Air Date—30 August 2009 :) Παράθεση Dream big and dare to fail.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. August 25, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2009 ωραίο και το 10 πάμε για μεγάλο φινάλε -I will kill her... -Good... How? :lol: Εξαιρετικό, όχι απλά ωραίο. Αφασία η ατάκα της Sookie! :lol: :lol: :lol: Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captum Δημ. September 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2009 Ξεκίνησα τον "μαραθώνιο" της 2ης σεζόν, έχω δει τα 7 πρώτα και ελπίζω μέχρι Τρίτη το αργότερο να έχω δει και το αυριανό φινάλε. Πολύ καλή η σεζόν, έχω την αίσθηση ότι κυλάει πιο γρήγορα από την 1η, κυρίως επειδή τα storylines είναι περισσότερα και πιο "μυστηριώδη" φέτος. Το μόνο βαρετό μέχρι το σημείο που είμαι, ήταν η "πρώην"/δημιουργός του Bill και τα '20s flashbacks. Κατά τα άλλα, πολύ καλές ατάκες, προσεγμένη ατμόσφαιρα, όσο υπερβολική πρέπει ώστε να ακροβατεί ανάμεσα στο σοβαρό και το γελοίο με επιτυχία. Πολύ πετυχημένες και οι μουσικές επιλογές, από τα christian rock κομμάτια στις σκηνές με την Αδελφότητα (ποιος ακούει τραγούδια με τέτοιους στίχους; ), μέχρι το "Bleeding :p Love" της Leona Lewis στη σκηνή της Jessica με τον νεαρό. Διάβασα ότι η ηθοποιός που υποδύεται τη Σάρα θα εμφανιστεί στο Office. Can't wait! Για μένα η συγκεκριμένη ήταν από τις ευχάριστες εκπλήξεις της χρονιάς! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stroggoff Δημ. September 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2009 Γενικά μου αρέσουν οι μουσικές επιλογές τους. Ειδικά το Louisiana Hot Sauce στη σκηνή με τον Jason να φαντασιώνεται την Sarah στο Barbeque. :D Παράθεση patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 (Special Edition & VGA CD Beta II), Indiana Jones 3 και LOOM, Grim Fandango Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captum Δημ. September 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2009 Γενικά μου αρέσουν οι μουσικές επιλογές τους. Ειδικά το Louisiana Hot Sauce στη σκηνή με τον Jason να φαντασιώνεται την Sarah στο Barbeque. :D +1, γενικά η συγκεκριμένη σκηνή ήταν :up: Και φυσικά το Bad Things των τίτλων αρχής είναι εξαιρετικό ως επιλογή, imo. Ατάκα από το 2x08: Sarah: You're worse than Judas! Jason: Why, what did he do to you? :lol: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. September 12, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2009 Βασικά η Sarah είναι πολύ άσχημη για να πω ότι μου αρέσει :p και έχει πολύ εκνευριστικό ρόλο για να πω ότι την συμπαθώ. Ανέκαθεν, οι θεούσοι/ες με εκνεύριζαν (και περιμένω ανυπόμονα σε κάποια στιγμή του έργου/ της σειράς την τιμωρία τους :) :) ) Αύριο το Big Finale της 2ης (απίστευτα επιτυχημένης) σεζόν: 2x12 - Beyond Here Lies Nothin' Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. September 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2009 Βασικά η Sarah είναι πολύ άσχημη για να πω ότι μου αρέσει :p και έχει πολύ εκνευριστικό ρόλο για να πω ότι την συμπαθώ. Ανέκαθεν, οι θεούσοι/ες με εκνεύριζαν (και περιμένω ανυπόμονα σε κάποια στιγμή του έργου/ της σειράς την τιμωρία τους :) :) ) Αύριο το Big Finale της 2ης (απίστευτα επιτυχημένης) σεζόν: 1x12 - Beyond Here Lies Nothin' 2x12 perhaps? :shifty: Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. September 12, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2009 Perhaps. :rolleyes: My bad :p Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maria02 Δημ. September 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2009 Είπα και εγώ πριν λίγες μέρες να αρχίσω την σειρά μιας και μου αρέσει ότι έχει σχέση με βρυκόλακες και αν και κάποιες στιγμές η πρώτη season μου φάνηκε κάπως αργή αλλά καλή,η δεύτερη είναι μακράν καλύτερη!Έχουν μπει νέοι ρόλοι εξελίχθηκαν και κάποιοι παλιοί και έχει περισσότερο σασπένς! Ξέρετε αν συνεχιστεί και για τρίτη χρονια;Φαντάζομαι ναι αφού πάει τόσο καλά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stroggoff Δημ. September 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2009 Ξέρετε αν συνεχιστεί και για τρίτη χρονια;Φαντάζομαι ναι αφού πάει τόσο καλά! Ναι, η 3η season θα προβληθεί το επόμενο καλοκαίρι. Παράθεση patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 (Special Edition & VGA CD Beta II), Indiana Jones 3 και LOOM, Grim Fandango Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. September 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2009 Πάρτε και λίγο κουτσομπολιό... http://www.couchpotato.gr/2009/09/09/love-on-set-of-true-blood/ Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captum Δημ. September 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2009 Ωραίο το φινάλε, η σκηνή του θανάτου της Μαινάδας από τον "θεό" μού άρεσε πολύ, όπως και η στιγμιαία απογοητευσή της όταν διαπιστώνει ότι "there was no God". Anyway, το φινάλε αφήνει πολλά ενεδεχόμενα ανοιχτά για τον Bill, ενώ μένει να δούμε και τι ακριβώς έχει στο μυαλό της η Jessica... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. September 14, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2009 Ωραίο το φινάλε, η σκηνή του θανάτου της Μαινάδας από τον "θεό" μού άρεσε πολύ, όπως και η στιγμιαία απογοητευσή της όταν διαπιστώνει ότι "there was no God". Anyway, το φινάλε αφήνει πολλά ενεδεχόμενα ανοιχτά για τον Bill, ενώ μένει να δούμε και τι ακριβώς έχει στο μυαλό της η Jessica... Βασικα για να πω την αλήθεια μου άρεσε αρκετά μεν αλλά περίμενα κάτι παραπάνω. Δεν είναι ότι κάτι παρέλειψαν ή ότι κάτι έμεινε ημιτελές, απλά ήθελα κάτι ακόμα (ίσως μια ώρα παραπάνω :p) Συμφωνώ με τον captum, εξαιρετική φωτογραφία η σκηνή του θανάτου της Maryann - η οποία και θα μου λείψει απίστευτα στην τρίτη σεζόν αλλά και εμπνευσμένη η ατάκα της αν και, captum, νομίζω πως το θέτει σαν ερώτημα "Was there no God?" και όχι σαν κατάφαση "These was no God", κάτι που αν με ρωτάς το κάνει ακόμα πιο τραγικό. Νομίζω πως ακόμα και τη στιγμή του θανάτου της η Maryann ειναι τραγική φιγούρα όσο κακό και να έκανε γιατί στην πραγματικότητα το μόνο που ήθελε ήταν ο Θεός της και ο οποίος δεν ήρθε ποτέ - μην ξεχνάς άλλωστε πόσο αρέσκεται ο Alan Ball να παίζει με τις προσδοκίες και τους πόθους των ανθρώπων - ή των Μαινάδων στη συγκεκριμένη περίπτωση :p. Όπως και να 'χει, η συγκεκριμένη ατάκα νομίζω πως ανήκει στην ίδια κατηγορία με το "God Hates Fangs". Ανάλογα πως το βλέπει ο καθένας, δίνει και διαφορετική ερμηνεία στη MaryAnn και όλα όσα έκανε στο Bontemps. Τελειώνοντας, νομίζω πως είναι ασφαλές να πούμε πως η 2η σεζόν του True Blood ήταν η πιο επιτυχημένη...sophomore (όπως λένε και οι φίλοι μας οι Αμερικάνοι) σεζόν των τελευταίων ετών. Το True Blood από 1.4 εκ. τηλεθεατές κατάφερε να φτάσει να κάνει περίπου 5 εκ. τηλεθεατές σε κάθε επεισόδιο, από άποψη καλλιτεχνικής αξίας νομίζω πως έφτασε το ζενίθ του (και θα ήθελα να παραμείνει εκεί για τουλάχιστον ένα χρόνο ακόμα πριν αρχίσει η πτώση - άντιθετα με τα Dexter ή Weeds), οι storylines ήταν ενδιαφέρουσες και διαφορετικές από την πρώτη σεζόν (συνηθισμένο φαουλ σε σειρές) και τη διασκέδασα όσο λίγες σειρές τα τελευταία χρόνια. Επόμενη δόση: Ιούνιος 2010! Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captum Δημ. September 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2009 Συμφωνώ με τον captum, εξαιρετική φωτογραφία η σκηνή του θανάτου της Maryann - η οποία και θα μου λείψει απίστευτα στην τρίτη σεζόν αλλά και εμπνευσμένη η ατάκα της αν και, captum, νομίζω πως το θέτει σαν ερώτημα "Was there no God?" και όχι σαν κατάφαση "These was no God", κάτι που αν με ρωτάς το κάνει ακόμα πιο τραγικό. Νομίζω πως ακόμα και τη στιγμή του θανάτου της η Maryann ειναι τραγική φιγούρα όσο κακό και να έκανε γιατί στην πραγματικότητα το μόνο που ήθελε ήταν ο Θεός της και ο οποίος δεν ήρθε ποτέ - μην ξεχνάς άλλωστε πόσο αρέσκεται ο Alan Ball να παίζει με τις προσδοκίες και τους πόθους των ανθρώπων - ή των Μαινάδων στη συγκεκριμένη περίπτωση :p. Όπως και να 'χει, η συγκεκριμένη ατάκα νομίζω πως ανήκει στην ίδια κατηγορία με το "God Hates Fangs". Ανάλογα πως το βλέπει ο καθένας, δίνει και διαφορετική ερμηνεία στη MaryAnn και όλα όσα έκανε στο Bontemps. Συμφωνώ, ήταν τέτοια η έκπληξη και απογοήτευσή της, που εκλαμβάνεται και ως ερώτημα, αλλά νομίζω πως αν είχε λίγα δευτερόλεπτα ακόμα στη διάθεσή της, θα ήταν σίγουρα κατάφαση. Και ναι, αν σκεφτούμε ότι σε όλη τη σεζόν (και υποθέτω σε μεγάλο μέρος της "ζωής" της) η Maryann ζούσε την ευτυχία και τις απολαύσεις της ζωής μόνο δια μέσου της κυρίευσης των "υπηκόων" της, χωρίς η ίδια να συμμετέχει άμεσα/σαρκικά σε αυτές, μπορούμε να μιλάμε για ένα καταδικασμένο πλάσμα που το μόνο που επιζητούσε ήταν η λύτρωση μέσα από την ένωση με τον Θεό (όπως ακριβώς ανέφερες κι εσύ). Ο Θεός της ναι μεν δεν ήρθε, αλλά νομίζω ότι τη λύτρωση τη βρήκε τελικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. September 14, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2009 Ναί άλλωστε νομίζω πως αυτό έχει αναφερθεί και σε προηγούμενο επεισόδιο (ίσως και στο αμέσως προηγούμενο; ) και μάλιστα είχε κάνει τρομερή εντύπωση στη Sookie το γεγονός πως στην ουσία η MaryAnn επεδίωκε το θάνατο γιατί θα ήταν η λύτρωσή της . Προσωπικά νομίζω πως η MaryAnn ήταν ο καλύτερος χαρακτήρας της 2ης σεζόν. Ίσως γιατί όπως είπες και εσύ οι σαρκικές απολαύσεις ήταν το μόνο που είχε στη ζωή της, περιμένοντας αιώνια τον Θεό που Έρχεται. Τραγική ειρωνεία το τέλος της. Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stroggoff Δημ. September 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2009 Ήταν μια πολύ καλή season. Με ένα όχι και τόσο καλό φινάλε. Νομίζω ότι αυτό που δε μου άρεσε ήταν ότι το επεισόδιο ήθελε να φτάσει σε συγκεκριμένα checkpoints (πχ η MaryAnn έπρεπε να εξολοθρευτεί, ο Sam να "θυσιαστεί" αλλά να σωθεί, ο Eggs έπρεπε οπωσδήποτε να σκοτωθεί) και η ενδιάμεση ιστορία θα ήταν είτε βαρετή ή κάπως πρόχειρη. Επίσης δεν μου άρεσε το ότι το επεισόδιο σχεδόν αγνόησε το build-up από τα προηγούμενα. Πχ. Οι Jason και Andy εξουδετερώθηκαν από followers, ούτε καν την ίδια τη MaryAnn ενώ μέχρι τότε είχαν επιδείξει αντιστάσεις, ο Eric έμεινε να παίζει Yatzee με τη Βασίλισσα, η Sookie ενώ αποτελεί απειλή για την MaryAnn περιφέρεται ελεύθερα κατά το πιο κρίσιμο σημείο της τελετής, η MaryAnn ξεγελιέται και εξολοθρεύεται από ένα πλάσμα που... το φαντάστηκε (; ) ο Sam; Άφησε πάντως κάποια στοιχεία για το τι θα δούμε στην 3η season, και αυτά δείχνουν να έχουν ενδιαφέρον. Παράθεση patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 (Special Edition & VGA CD Beta II), Indiana Jones 3 και LOOM, Grim Fandango Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. September 14, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2009 Συμφωνώ σε κάποια σημεία stroggoff, αν και μου άρεσε το γεγονός πως η κορύφωση του επεισοδίου ήταν στο πρώτο μισάωρο. Νομίζω πως αυτά τα "πρέπει" που λες ίσχυαν και στο περσινό φινάλε. Άλλωστε νομίζω πως αυτή ήταν η κεντρική ιστορία της δεύτερης σεζόν - η MaryAnn και το τι περίεργο παίζει με αυτήν - αλλά δε νομίζω πως κανείς μας έμεινε σε αυτό το θέμα. Ήταν τόσα πολλά και ενδιαφέροντα τα storylines. Όσο για τον Sam αν θυμάμαι καλά η δύναμή του είναι να μεταμορφώνεται σε όποιο ζώο έχει δει, αρκεί να το θυμάται. Και αν δεν κάνω λάθος αυτό ήταν ένα είδος ταυρου, οπότε θα μπορούσε να το είχε δει κάπου και να το θυμόταν. Άλλωστε και τον σκύλο δεν τον έβλεπε όλη την ώρα - τον είχε στο μυαλό του, αλλά δεν τον έβγαζε από τη φαντασία του. Βέβαια, δεν ξέρω αν ο ταύρος που παρουσιάστηκε υπάρχει ακριβώς έτσι και στην πραγματικότητα,I'm just guessing. Για τον Eggs συμφωνώ, αλλά για να σου πω την αλήθεια χάρηκα που τον ξεφορτώθηκαν. I was always rooting for Tara and Sam. Αν και από ότι διάβασα σε spoilers του Alan Ball για την τρίτη σεζόν κάτι θα παιχτεί ανάμεσα σε Tara και Jason. Πάντως αυτό που διαβάζω παντού σα σχόλιο είναι το ότι αν η Sookie δεν είναι τελείως θνητή ή απλός άνθρωπος, αυτό σημαίνει πως και ο Jason έχει κάποια δύναμη Για όποιον ενδιαφέρεται, ο Alan Ball έδωσε μια αρκετά αποκαλύπτική συνέντευξη για την τρίτη σεζόν στον Ausiello. Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stroggoff Δημ. September 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2009 Άλλωστε νομίζω πως αυτή ήταν η κεντρική ιστορία της δεύτερης σεζόν - η MaryAnn και το τι περίεργο παίζει με αυτήν - αλλά δε νομίζω πως κανείς μας έμεινε σε αυτό το θέμα. Ήταν τόσα πολλά και ενδιαφέροντα τα storylines. Από τα καλά της MaryAnn πέρα από την Forbes που ήταν ακριβώς όπως έπρεπε, ήταν πως δόθηκε η αφορμή να ακουστεί η ατάκα από τη Βασίλισσα ότι "κάθε πλάσμα φαντάστηκε (και συνεπώς καθόρισε) την ύπαρξη του" που μου άρεσε πολύ ως ιδέα για το πως εξελίχθηκαν και προέκυψαν τα μη ανθρώπινα όντα στη σειρά. Όσο για τον Sam αν θυμάμαι καλά η δύναμή του είναι να μεταμορφώνεται σε όποιο ζώο έχει δει, αρκεί να το θυμάται. Και αν δεν κάνω λάθος αυτό ήταν ένα είδος ταυρου, οπότε θα μπορούσε να το είχε δει κάπου και να το θυμόταν. Άλλωστε και τον σκύλο δεν τον έβλεπε όλη την ώρα - τον είχε στο μυαλό του, αλλά δεν τον έβγαζε από τη φαντασία του. Βέβαια, δεν ξέρω αν ο ταύρος που παρουσιάστηκε υπάρχει ακριβώς έτσι και στην πραγματικότητα,I'm just guessing Έτσι είναι. Η αντίρρησή μου αναφέρεται σε αυτό το τελευταίο που λες. Ο λευκός ταύρος έμοιαζε κάπως αφύσικος. Και επιπλέον χαλάστηκα λίγο που η MaryAnn δεν ανίχνευσε την παρουσία του Sam Για τον Eggs συμφωνώ, αλλά για να σου πω την αλήθεια χάρηκα που τον ξεφορτώθηκαν. I was always rooting for Tara and Sam. Αν και από ότι διάβασα σε spoilers του Alan Ball για την τρίτη σεζόν κάτι θα παιχτεί ανάμεσα σε Tara και Jason. Δεν τον συμπάθησα ποτέ τον Eggs, ούτε αυτή τη season υπήρξε ιδιαίτερη προσπάθεια από το σενάριο να τον κάνουν κεντρικό ή συμπαθητικό χαρακτήρα με βάθος. Καλά έκαναν και τον ξεφορτώθηκαν, καλά έκαναν και το συνέδεσαν με τις τύψεις του, αλλά ειλικρινά πιο άκυρο και με το στανιό τρόπο να σκοτωθεί δεν μπορώ να σκεφτώ. Η αυτοκτονία μάλλον τους φάνηκε πολύ κοινότυπο σενάριο. Και ένα παράπλευρο πρόβλημα είναι ότι η Tara επανέρχεται στην πρότερη μίζερη κατάσταση, ίσως και χειρότερη από της 1ης season. Παράθεση patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 (Special Edition & VGA CD Beta II), Indiana Jones 3 και LOOM, Grim Fandango Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. September 14, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2009 Από τα καλά της MaryAnn πέρα από την Forbes που ήταν ακριβώς όπως έπρεπε, ήταν πως δόθηκε η αφορμή να ακουστεί η ατάκα από τη Βασίλισσα ότι "κάθε πλάσμα φαντάστηκε (και συνεπώς καθόρισε) την ύπαρξη του" που μου άρεσε πολύ ως ιδέα για το πως εξελίχθηκαν και προέκυψαν τα μη ανθρώπινα όντα στη σειρά. Έτσι είναι. Η αντίρρησή μου αναφέρεται σε αυτό το τελευταίο που λες. Ο λευκός ταύρος έμοιαζε κάπως αφύσικος. Και επιπλέον χαλάστηκα λίγο που η MaryAnn δεν ανίχνευσε την παρουσία του Sam Έχεις δίκιο για αυτό που λες για τη Βασίλισσα. Δεν τη θυμόμουνα τη φράση (ίσως δεν την πρόσεξα πολύ όταν ειπώθηκε) αλλά είναι από τις καλύτερες τις σεζόν. Για τη MaryAnn τώρα ίσως δεν ανίχνευσε την παρουσία του Sam γιατί δε μπορούσε αφού ήταν μεταμορφωμένος σε ταύρο ή (και αυτή η εξήγηση μου αρέσει περισσότερο) ήταν τόσο τυφλωμένη από την οργή στην Sookie αλλά κυρίως από τον διακαή πόθο να συναντήσει επιτέλους το Θεό Που Έρχεται, που "έκλεισε τα μάτια" και έπεσε θύμα της δικής της επιθυμίας - κοινώς, έπεισε τον εαυτό της να κατεβάσει τις άμυνες και να δοθεί στον Θεό που πίστεψε πως επιτέλους ήρθε. Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charmed_powers Δημ. September 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2009 Με το που ειχα δει τη πρεμιερα του 2 κυκλου ειχα αποφασισει να το σταματησω γιατι δε μπορουσα να περιμενω καθε εβδομαδα για νεο επεισοδιο!Και αυτο εκανα!Κατεβασα προχτες ολα τα επεισοδια και μολις τωρα ειδα το finale. ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ σεζον με ενα ετσι και ετσι finale ομως.Ενω μεχρι το 11 επεισοδιο υπαρχει ενα build-up και περιμενεις κατι πολυ δυνατο για season finale τελικα ολα τελειωνουν καπως γρηγορα και αποτομα.Περιμενα κατι πολυ πιο δυναμικο για τελευταιο επεισοδιο! Καλα ποσο ακυρο τροπο βρηκαν για να ξεκανουν τον Eggs...ελεος! Ο Bill λογικα επεσε θυμα απαγωγης απο τον Eric η απο καποιους που εβαλε η Vampire Queen γιατι εμαθε για το "V" Και ακομα κατι...Τωρα που ο Sam ηπιε απο το αιμα του Bill(και μαλιστα με το κιλο :p) δεν ειναι πια συνδεδεμενοι μεταξυ τους?Οπως ο Lafayette και η Sookie με τον Eric? Παράθεση THE POWER OF FOUR [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkal Δημ. September 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2009 Τέλος και αυτή η σεζον. Σίγουρα καλύτερη απο την πρώτη αλλά το τελευταίο επεισόδιο ήταν έτσι και έτσι λίγο "γρήγορο" Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YpNoS Δημ. September 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2009 Ολα καλα οσον αφορα την μαιναδα και τον τραγικο θανατο της.. Απο κει και περα, διεκρινα ενα αρκετα προχειρο σεναριο με κουραστικες και αχρειαστες σκηνες σε μεγαλο μερος του επεισοδιου.. Θα μπορουσαν και καλυτερα σιγουρα ομως, σε σχεση με την 1η, η 2η σαιζον ηταν σιγουρα καλυτερη. Ημουν στα προθυρα να μην ξανα-ασχοληθω ομως με κερδισε. Εις αναμονη της 3ης λοιπον για ενα ευχαριστο καλοκαιρι του 2010 χωρις φωτιες ;) Παράθεση Dream big and dare to fail.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
of815 Δημ. September 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2009 Το True Blood στον Ant1 Prime Eleven από τη νέα σεζόν... Έχω δει 1ο κύκλο.Η σειρά μαμάει...Αλλά μόνο 12 επεισόδια η σεζόν?;) Είμαι σίγουρος ότι θα σκίσει στην ελληνική tv!:D:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. September 16, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2009 ???? Σοβαρά μιλάς;; Πολύ φοβάμαι πως πολλές από τις πιο καλές σκηνές του True Blood (οι οποίες έχουν να κάνουν με σεξ και αίμα :p) θα κοπούν. Και χωρίς αυτές θα είναι σαν να λείπει κάτι. Όπως και να χει, πολύ καλή η κίνηση του ΑΝΤ1. (οι σειρές των καλωδιακών δικτύων συνήθως είναι μικρές) Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts