DesertSMisSRaiN Δημοσιεύτηκε September 17, 2008 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 17, 2008 http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/5/56/Truebloodintertitle.png H νέα sci-fi σειρά του ΗΒΟ, βασισμένη στα βιβλία Southern Vampire Series της Charlaine Harris και υπο την επιμέλεια του δημιουργού του Six Feet Under, Alan Ball. Η Σούκι είναι μια σερβιτόρα με τηλεπαθητικές ικανότητες, σε μια επαρχιακή πόλη της Αμερικής, σε έναν κόσμο όπου οι βρυκόλακες ζουν κανονικά ανάμεσα στους ανθρώπους αφού οι διατροφικές τους ανάγκες καλύπτονται από "συνθετικό αίμα". Η ζωή της Σούκι πρόκειται να αλλάξει πλήρως όταν γνωρίζει τον Bill, τον πρώτο βρυκόλακα που θα εμφανιστεί στην περιοχή της. Εξαιρετικές ερμηνείες (με προσοχή στη λεπτομέρεια), πολύ καλό cast, ενδιαφέροντες χαρακτήρες και υπόθεση. PS: Το δεύτερο επεισόδιο ήταν ΠΟΛΥ καλύτερο από το 1ο :p Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charmed_powers Δημ. September 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2008 Ειναι γαματη η σειρα...Χτες ειδα και το δευτερο επεισοδιο και εχω κολλησει.... Αlan Ball = Six Feet Under = Εγγυηση;) Παράθεση THE POWER OF FOUR [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. September 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2008 Δηλώνω ανεμιστήρας (fan). Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YpNoS Δημ. September 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2008 Δηλαδη την προτεινετε την σειρα? δεν με ενθουσιασε η υποθεση οποτε δεν την εχω "δοκιμασει" ακομα. Παράθεση Dream big and dare to fail.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasia_the_slayer Δημ. September 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2008 Εχω δει τα πρωτα 2 επισοδεια και-ως ανεμιστηρας(lol) τετοιου ειδους σειρων,ταινιων κτλ,-μπορω να πω πως δεν με απογοητεθσε !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charmed_powers Δημ. September 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2008 Κατι που θυμηθηκα τωρα! Στην αρχη του δευτερου επεισοδιου δειχνει πολυ γρηγορα το εξωφυλλο μιας εφημεριδας που γραφει "ANGELINA ADOPTS VAMPIRE BABY":lol::p Ελιωσα:p Παράθεση THE POWER OF FOUR [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YpNoS Δημ. September 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2008 Αποφασισα να δω το πρωτο επεισοδιο (και ισως και το 2ο για να ειμαι πιο δικαιος) και θα επανελθω με εντυπωσεις. Angelina adopts vampire baby? :lol:Τρεχε Pitt. Παράθεση Dream big and dare to fail.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. September 18, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2008 Βασικά, δεν είναι το κλασσικό sci-fi. Συνήθως στα ανάλογα sci-fi shows, οι βρυκόλακες κρύβονται, δεν προσπαθούν να βρουν ένα μέρος στην κοινωνία των ανθρώπων. Το πιο χαζό "αρνητικο" σχόλιο που διάβασα ήταν (νομίζω) από review του TVGuide, όπου έλεγε ότι ο Ball δεν μπορεί να ξεφύγει από τις "αλληγορίες" του. Αν ΑΥΤΟ είναι αρνητικό για μια σειρά, δηλαδή μιλώντας για ένα συγκεκριμένο είδος ανθρώπων, βαμπιρ, whatever να αναφέρεσαι γενικότερα στο "being different, being accepted", τότε η καλύτερη σειρά όλων των εποχών πρέπει να είναι το Μικρό Σπίτι στο Λιβάδι. Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrreto Δημ. September 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2008 Ωραια η σειρα,θα ψαξω να τσιμπησω και τα βιβλια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angski86 Δημ. September 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2008 μολις ειδα το πρωτο επεισοδιο και μου αφησε πολυ καλες εντυπωσεις εχω μια ερωτηση στο πρωτο επεισοδιο που καθονται στο τραπεζι η σουκι και ο μπιλ παιζει ενα τραγουδι ξερει κανεις ποιο κομματι ειναι αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captum Δημ. September 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2008 Η σειρά ανανεώθηκε ήδη για 2η σεζόν! Μέσα στο Σ/Κ λογικά θα δω τα 2 πρώτα επεισόδια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angski86 Δημ. September 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2008 εχουν βγει υποτιτλοι για το δευτερο επεισοδιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. September 18, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2008 εχουν βγει υποτιτλοι για το δευτερο επεισοδιο; Όχι ακόμα. Λογικά, αύριο ή μεθαύριο θα βγουν :) Επίσης, είναι ΠΟΛΥ καλό αυτό που συνέβη. Μέχρι στιγμής καμία άλλη σειρά που να θυμάμαι δεν έχει ανανεωθεί για δεύτερη σεζόν από το δεύτερο μόλις επεισόδιο. και το αξίζει...αν συνεχίσει έτσι! Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YpNoS Δημ. September 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2008 Δεν με ενθουσιασε πολυ. Πιο πολυ για κοινωνικη σειρα μου φανηκε, με τους κακομοιρους vampires να αποτελουν την κοινωνικη μειοψηφια, παρα για περιπετεια κτλ. Εκτος και εαν απο το 2ο επεισοδιο and on, εμφανιστουν καποια στοιχεια μυστηριου στην γενικη πλοκη. :rolleyes: Ωραια ομως η απεικονιση του Αμερικανικου Νοτου - επιτυχημενη τοσο στην νοοτροπια οσο και στις καλες προφορες. ;) Παράθεση Dream big and dare to fail.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charmed_powers Δημ. September 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2008 Η σειρά ανανεώθηκε ήδη για 2η σεζόν! Μέσα στο Σ/Κ λογικά θα δω τα 2 πρώτα επεισόδια... Και νομιζα οτι το ειδα πρωτος:p Τεσπα...απο εδω το διαβασα εγω True Blood Renewed for a Second Season! Παράθεση THE POWER OF FOUR [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angski86 Δημ. September 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2008 μολις ειδα το πρωτο επεισοδιο και μου αφησε πολυ καλες εντυπωσεις εχω μια ερωτηση στο πρωτο επεισοδιο που καθονται στο τραπεζι η σουκι και ο μπιλ παιζει ενα τραγουδι ξερει κανεις ποιο κομματι ειναι αυτο? ξερει κανεις ποιο κομματι ηταν η φωνη του τραγουδιστη εμοιαζε καπως με του marilyn manson Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. September 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2008 Καλό και το δεύτερο επεισόδιο. Αλλά έχω την αίσθηση οτι ακόμα δεν έχει δείξει τίποτα και θα γίνει πολύ πιο ενδιαφέρουσα στα επόμενα επεισόδια. Επίσης, στο 2ο μάθαμε οτι μερικοί έχουν την δυνατότητα να μεταμορφώνονται. Αυτό θέλω να δω πως θα το χρησιμοποιήσουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. September 22, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2008 Μήπως λες για το τρίτο;; Εκτός και αν αυτό που λες εννοείς ότι το μάθαμε από τη συζήτηση Sookie-Bill. Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. September 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2008 Ναι, εκεί που τον ρωτάει τι δυνατότητες έχει και της απαντάει οτι η μοναδική εντυπωσιακή ιδιότητα είναι να ζωντανεύει νεκρούς. Φαντάζομαι αυτός είναι και ο λόγος που πήγε σπίτι του στο τέλος του 2ου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. September 23, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2008 Καλό και το 1x03. Αν και μπλέκει λίγο το πράγματα για τη σχέση Bill-Sookie. Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. September 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2008 Ωραίο και το 3ο επεισόδιο αν και είχε πάρα πολύ μπλα-μπλα. Μία ωραία γκόμενα είχε η σειρά και την σκοτώσαν; Έλεος. Περίεργο μου φαίνεται που όλα τα επεισόδια έχουν τόσο μεγάλη διάρκεια. Μου θυμίζει το Dexter που όλα διαρκούσαν 50+. Πως την βγάζουν πέρα με τα κανάλια και τον έξτρα χρόνο που χρειάζονται για τις διαφημήσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonypap Δημ. September 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2008 Φίλε mirrorofsorrow το HBO είναι καλωδιακό, δεν έχει διαφημίσεις γενικά, ή έχει μόνο στο τέλος, δεν θυμάμαι ακριβώς. Το ίδιο και στο Showtime που έχει το Dexter ή το Californication κ.ο.κ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. October 7, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2008 Άλλο ένα εξαιρετικό επεισόδιο! Πραγματικά, για μένα τα πράγματα έχουν ξεκαθαρίσει. Τo True Blood ΕΙΝΑΙ η καλύτερη νέα σειρά της σεζόν. . & - Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrreto Δημ. October 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2008 Aν εβγαιναν και οι υποτιτλοι καλα θα ηταν..:wacko::wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charmed_powers Δημ. October 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2008 Άλλο ένα εξαιρετικό επεισόδιο! Πραγματικά, για μένα τα πράγματα έχουν ξεκαθαρίσει. Τo True Blood ΕΙΝΑΙ η καλύτερη νέα σειρά της σεζόν. . & - Για το προχθεσινο δε λες? Οντως καταπληκτικο... Δε ξερω αν ειναι η καλυτερη ακομα...θελω να δω και το Dollhouse του Joss Whedon που καθυστερει ακομα δυστυχως! Σιγουρα ειναι ενα "διαμαντακι" της φετινης σεζον...απο τα ελαχιστοτατα φετος:p Παράθεση THE POWER OF FOUR [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts