Jump to content

Αγορά αυτοκινήτου: Κατηγορία «Coupe και Cabrio»

Βασίλης
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

μα δεν ειπε οτι ειναι ποιο αργα

για ελαφρωμα του μπροστινου μερους ειπε .

για μενα η ελλαδα δεν κανει για ανοιχτα αυτοκινητα .

η πολυ κρυο εχει η πολυ ζεστη .

Ως ευτυχής κάτοχος ενός Astra twintop turbo να ενημερώσω πως στην Ελλάδα τα cabrio είναι για 9 μηνες τον χρόνο. Καλοκαίρι το έχεις ανοιχτό το βραδάκι , ανοιξη και φθινόπορο την ημέρα ( για φωτοσύνθεση :))

Και αν έχεις μεταλικό "ταβάνι" δεν έχεις και απώλειες θερμότητας τον χειμώνα.

Made for Greece :D

Gh174 G-500 768 GD-70 8210 Z-5 SL45 8310 515 T68 T68i 7650 P800 T600 gd-87 SL 55 GX20 3650 P900 GX30 410i 7610 V902 8020 K750i N73 N95 Kaiser II N95 8gb, N85 E55 E52 SGS SGS2 SGS3 NoteII Note3 Note4 SGS7e Note8 P20pro  P30pro Pixel6Pro VivoX60Pro Iphone14ProMax ...Keep on Spending!

• Απαντήσεις 405
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

ποιο roadster /coupe με 35-45 χιλιαρικα, μεταχειρισμενο ? (πχ mx5, z4, slk, ΤΤ, rx8 ktl)

Z4 coupe με 35-45 δεν βρίσκεις...

Εαν θελεις γκαζια τοτε πας για ή ΤΤ ή rx8.

Αμα θελεις γκλαμουρια πας για Z4 ή SLK.

...για το mx5 δεν εχω αποψη:lol:

Βασικά πάρε TT... :p

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

London is a state of mind

Nai me liga logia.Mono to TT aksizei ap ola auta.Ta alla ola exoun poli onoma pano tous kai fimi kai gi auto anevainei ipervolika i timi tous.

Lotus Elise

Kalo amaksi me epidoseis.Alla poli strimoksidi.stin teliki me ena kart tha eisai kai pio aneta tha vgazeis kai pio polla gousta.Alla an exeis ta xrimata tote nai pas gi auto to amaksi.

και το ΤΤ ειναι υπερτιμημενο και προσθιοκινητο....

σε αυτα τα λεφτα εγω θα επαιρνα το αμερικανικο με τα 265 πισωκινητα αλογα,και ας εχει χειροκινητη οροφη,χαλια πλαστικα και ουτε μιση θηκη...

Εγω θα σου προτεινα να αγορασεις ενα honda s2000.Το αμαξι εχει ολα οσα θελει ενας νεος.Ειναι μουρατο (δεν υπαρχει γκομενα που να μην την αρεσει),εχει αλητικο στυλ,δυναμη,ειναι πισωκινητο και θορυβο που σε καθηλωνει.Η τιμη του ξεκιναει απο 25.000ευρω και φτανει μεχρι τις 30.000ευρω.Οι τιμες αυτες αφοραν το s2000 μοντελο 2002-2004.

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

και το ΤΤ ειναι υπερτιμημενο και προσθιοκινητο....

σε αυτα τα λεφτα εγω θα επαιρνα το αμερικανικο με τα 265 πισωκινητα αλογα,και ας εχει χειροκινητη οροφη,χαλια πλαστικα και ουτε μιση θηκη...

Ego ennoo to quattro.

Εγω θα σου προτεινα να αγορασεις ενα honda s2000.Το αμαξι εχει ολα οσα θελει ενας νεος.Ειναι μουρατο (δεν υπαρχει γκομενα που να μην την αρεσει),εχει αλητικο στυλ,δυναμη,ειναι πισωκινητο και θορυβο που σε καθηλωνει.Η τιμη του ξεκιναει απο 25.000ευρω και φτανει μεχρι τις 30.000ευρω.Οι τιμες αυτες αφοραν το s2000 μοντελο 2002-2004.

Simfono me ola auta pou les.To provlima einai oti to cabrio an thelo na to kano hardtop meta panta tha exei ateleia stin orofi.Kai an to agoraso hardtop tha me pianei kleistofovia.Kai giati na doseis tosa xrimata gia ena amaksi pou i odigiki thesi einai xalia?

Xαλια η θεση του S2000????Νταξει δεν ειναι σαν της slk,(για ΤΤ δεν ξερω) αλλα οχι και χαλια.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Ε ναι ρε παιδια οχι και χαλια η θεση του s2000.Το αμαξι εχει στυλ αλητικο και μουρατο,οχι χλιδη οπως η Mercedes.Παντως επειδη εχω εμπειρια και απο τα δυο αμαξια,το S το γουσταρω τρελα σε ολα του,το slk πολυ χλιδη και αθορυβο,μου την δινει οταν δν ακουω το μοτερ να ουρλιαζει λιγακι.Α και κατι ακομη,το slk ειναι γκομεναπαγιδα σιγουρα,αλλα προσοχη γτ πισω ειναι ελαφρυ και γλιστραει αρκετα.

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Ε ναι ρε παιδια οχι και χαλια η θεση του s2000.Το αμαξι εχει στυλ αλητικο και μουρατο,οχι χλιδη οπως η Mercedes.Παντως επειδη εχω εμπειρια και απο τα δυο αμαξια,το S το γουσταρω τρελα σε ολα του,το slk πολυ χλιδη και αθορυβο,μου την δινει οταν δν ακουω το μοτερ να ουρλιαζει λιγακι.Α και κατι ακομη,το slk ειναι γκομεναπαγιδα σιγουρα,αλλα προσοχη γτ πισω ειναι ελαφρυ και γλιστραει αρκετα.

Kαι συ αναποδα τα λες τωρα.Το honda μπαινει με τις πορτες,η slk δε γλιστραει τοσο,κυριως λογω ηλεκτρονικων,αλλα και παλι δε φευγει το πισω μερος τοσο ευκολα οσο του S2000.Oσο για την γκομενοπαγιδα δε νομιζω να ειναι ενας υπολογισιμος παραγοντας για επιλογη αυτοκινητου.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το s μπαινει πορτες,σκουπιζει και θελει χερια οντως.Απλα λεω οτι και το slk επειδη ειναι mercedes και εχει πολυ πραμα απο βοηθητικα συστηματα,στα πολλα τα γκαζια,γλισταρει λιγακι αλλα γλυκα.Σας υπενθυμιση το λεω.Σιγουρα το S φευγει πολυ,αλλα αμα εισαι χερας,παει τερμα.Οσο για το γκομενοπαγιδα,εγω οσους ξερω το πηρανε μονο για εφε στις γκομενες.:)

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

• 3 weeks later...

Γειά σας παιδιά,

σκέφτομαι να αγοράσω αμάξι και κλείνω προς cabrio μεριά. Λοιπόν θα ήθελα να σας ρωτήσω. Θα διαθέτω 18000 με 20000 ευρώ στο χέρι και διατίθεμαι να αγοράσω αμάξι μέχρι 25000 με 26000. Ενδιαφέρομαι για το Renault Megane το cc αλλά αν προκύψει καμιά καλύτερη προσφορά για το Peugeot το 307 cc λόγω απόσυρσής του για το 308cc, μπορεί και να το σκεφτώ.

1) Ποιά ειναι η γνώμη σας?

2) Σαν ασφάλεια και σαν ποιότητα (να μην βγαίνουν προβλήματα γενικώς) παρατηρήσατε τίποτα όσοι τυχόν τα έχετε?

3) Η μεταπωλητική τους αξία σε διάστημα 5 χρόνων πώς πάει?

4) Ενδιαφέρομαι για τους χώρους στις πίσω θέσεις. Νομίζω οτι το Megane υπερέχει ή κάνω λάθος?

Θα δωσεις τοσα χρηματα φιλε μου,για να αγορασεις γαλλικο αυτοκινητο?Μεγα λαθος κατα την γνωμη μου.Δουλεψα λιγακι στην renault σε μια μεγαλη αντιπροσωπεια εδω στην Β.Ελλαδα,και τα προβληματα που εβγαζαν τα καινουργια renault,απλα δεν λεγονται.Προτιμησε να παρεις κατι πολυ πιο αξιοπιστο και ομορφο.Εγω στην θεση σου θα αγοραζα honda s2000 μεταχειρισμενο,αλλα 5 χρονων σιγα.Οσο για την αξια του,να πεσει σε 5 χρονια το πολυ 4 χιλιαρικα.

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Δεν σκέφτομαι με τίποτα μεταχειρισμένο. Αφου θα δώσω που θα δώσω τόσα να πάρω ένα καινούριο που έστω και αν βγάλει προβλήματα θα με καλύπτει η εγγύηση. Εμένα με ενδιαφέρει αν είναι καλη αγορά και τι έχουν να πουν οι κάτοχοι αυτών των αμαξιών

4) Ενδιαφέρομαι για τους χώρους στις πίσω θέσεις. Νομίζω οτι το Megane υπερέχει ή κάνω λάθος?

slk 200 kompressor mporei na sou paei k ligo parapanw alla milame gia arma.(sorry gia ta greeklish alla eimai apo pc xwris el)

Θα δωσεις τοσα χρηματα φιλε μου,για να αγορασεις γαλλικο αυτοκινητο?Μεγα λαθος κατα την γνωμη μου.Δουλεψα λιγακι στην renault σε μια μεγαλη αντιπροσωπεια εδω στην Β.Ελλαδα,και τα προβληματα που εβγαζαν τα καινουργια renault,απλα δεν λεγονται.Προτιμησε να παρεις κατι πολυ πιο αξιοπιστο και ομορφο.Εγω στην θεση σου θα αγοραζα honda s2000 μεταχειρισμενο,αλλα 5 χρονων σιγα.Οσο για την αξια του,να πεσει σε 5 χρονια το πολυ 4 χιλιαρικα.

αληθεια πιστευετε οτι θελει διθεσιο??:wacko:

[sIGPIC][/sIGPIC]TOYOTA COROLLA AE86..&τα μυαλα στα καγκελα!!!

Tα πιο ομορφα καμπριο βγαινουν διθεσια,τα 4θυρα καμπριο απλως ειναι ασχημα.

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Φιλε μου αν εισαι τυπος που δεν βαριεσαι τα συνεργεια παρε τοτε renault.Οσο για την εγγυηση σκεψου τι θα κανεις αφου τελειωσει οπου τοτε θα αρχισει πραγματικα να ζηταει το αμαξι.Αφου δινεις τοσα λεφτα παρε σαφως κατι καλυτερο.Το EOS ας πουμε δεν σου αρεσει?Το καμπριο της ford?

Οσο ωραια και να ειναι τα γαλκα μεινε μακρια τους. Για δες το Opel astra το οποιο εχει και μεγαλυτερη εγγυηση και turbo κινητηρα sta 1.6 . Επισης δες και το EOS με επεκταση εγγυησης στα 4 χρονια.

Αφου ο Αγγλος δεν γραφει :

“ Χάου αρ γιου”

ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ

“ti kaneis” ?;;;;;;;;;;;?;;;;;;;;;;;;

ΟΧΙ ΑΛΛΑ GREEKLISH!