Jump to content

Αγορά αυτοκινήτου: Κατηγορία «Coupe και Cabrio»

Βασίλης
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

εχω την εντυπωση πως το rallye δεν ειναι τζιπακι οπως το jimny, εκτος αν κανω λαθος.....

πιστευεις δηλαδη οτι ενα rallye προσφερει καλυτερη οδηγικη απολαυση απο ενα πισοκινητο και ενα 4κινητο?

μπορεις δηλαδη με ενα rallye να μπιες με το πλαι σε μια στροφη ή να γυρισεις με το πλαι μια ολοκληρη πλατεια, οπως θα το εκανες με ενα mx-5 ή ενα rx8 (δεν βαζω αλλα πισωκινητα και 4κινητα γιατι εχουν πολυ περισσοτερη δυναμη)?

http://www.xperiagamer.com/images/Android_Menu_Icons.jpg

• Απαντήσεις 405
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Δηλαδή η οδηγική απόλαυση κρίνεται από το αν μπορείς να μπεις κάπου με το πλάι;

ΟΚ. Σταματάω εδώ. Δεν έχει νόημα.

Proud owner of: Master System III , SNES , Mega Drive , Saturn , PSone , N64 , Dreamcast , PS2 , GameCube , XBox , XBox 360 , Wii , PS3 , PSP , DS .....

PC: CPU Phenom II 955 - MB MSI 790FX-GD70 - Corsair Vengeance 1x4GB - Sapphire 5850 Xtreme - WD800ADFD - COOLERMASTER RS-1000 SILENT PRO M 1000W

σιγουρα οχι μονο αυτο. αλλα ειναι ενας παραγοντας που σιγουρα τα μπροστοκινητα δεν τον εχουν. γιαυτο σταθηκα σε αυτο μονο.
http://www.xperiagamer.com/images/Android_Menu_Icons.jpg

Δηλαδή η οδηγική απόλαυση κρίνεται από το αν μπορείς να μπεις κάπου με το πλάι;

ΟΚ. Σταματάω εδώ. Δεν έχει νόημα.

Κοιτα αυτος ειναι ο κανονας και δεν αλλαζει!

Ποιο fun to drive αθτοκινητα ειναι τα πισωκινητα απο τα αλλα!Αλλα μη συγκρινουμε διαφορετικες κατηγοριες ειναι εγγλημα!

ΘΑΣΟΣ το σμαραγδενιο νησι!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/12161p_goldenbeach1.JPG

Kalos i kakos sta lefta pou kanei to rallye den nomizo na exei pisokinito me tis epidoseis tou rallye.Kai auto ginetai giati ta pisokinita kai ta tetrakinita theloun pio polles ores meletis kai einai pio polieksoda.Endeiktika to antistoixo pisokinito rallye an ipirxe tha ekane toulaxiston 3 me 4 xiliades euro perissotera.

Κοιτα αυτος ειναι ο κανονας και δεν αλλαζει!

Ποιο fun to drive αθτοκινητα ειναι τα πισωκινητα απο τα αλλα!Αλλα μη συγκρινουμε διαφορετικες κατηγοριες ειναι εγγλημα!

Eιναι αναλογα τι θεωρεις fun to drive.Σε μια αναβαση η καταβαση(που για μενα αυτο ειναι οδηγικη απολαυση) το προσθιοκινητο και τετρακινητο ειναι το ιδανικοτερο σε αντιθεση με το πισωκινητο.Αν εχεις τη δυνατοτητα να μπαινεις σε πιστα παιρνεις πισωκινητο οπου εκει μπορεις να κανεις πολλα παιχνιδια και κυριως drifting.Tωρα αν μερικοι νομιζετε οτι ειναι fun to drive να μπεις με το πλαι σε μια στροφη η να κανεις κυκλους σε πλατειες και να φωναζουν ολα τα παιδαρελια ΠΩΠΩ Μ@@@α ειδες πως μπηκε στη στροφη????? δεν μπορω να πω κατι περισσοτερο.

[sIGPIC][/sIGPIC]

γιατι ειναι αμαξαρα....αλλα περα απο την πλακα δε νομιζω οτι αξιζει τα λεφτα του.....με λιιιιιιιιιιγα παραπανω πας σε cayman...η πιο value αγορα ειναι το ΤΤ 2.0 TFSI με DSG και audi magnetic ride...

Across the satellite beams Across the oceans or seas

To the lighthouse I could be I see some soldiers with guns

And they are killing for fun They are killing to entertain me

πιασατε παλι τα ακρα...

ναι,οταν μιλαμε για 1600 κυβικα λ.χ δε παιζει τοσο ρολο ο αξονας μεταδοσης ωστοσο οσο ανεβαινουν τα κυβικα οι επιλογες απλα ειναι 2...ειδικα σε ιπποδυναμεις ανω των 200 αλογων ειναι σχεδον απαγορευτικη η μπροστα κινηση...η υποστροφη θα ειναι παντου και παραδειγματα υπαρχουν πολλα...

ειδικα σε ιπποδυναμεις ανω των 200 αλογων ειναι σχεδον απαγορευτικη η μπροστα κινηση...η υποστροφη θα ειναι παντου και παραδειγματα υπαρχουν πολλα...

Αυτός είναι ένας κανόνας που ίσχυε παλιότερα αν και υπήρχαν εξαιρέσεις όπως το Fiat Coupe που είχε εξαιρετικά κρατήματα. Στη σημερινή εποχή, και για να μιλήσω και με παράδειγμα, του χρόνου θα βγει στην παραγωγή το Peugeot 308 RCZ με περίπου 225 άλογα στα 1.600 κυβικά. Το κράτημά του λένε είναι υποδειγματικό...

Αυτός είναι ένας κανόνας που ίσχυε παλιότερα αν και υπήρχαν εξαιρέσεις όπως το Fiat Coupe που είχε εξαιρετικά κρατήματα. Στη σημερινή εποχή, και για να μιλήσω και με παράδειγμα, του χρόνου θα βγει στην παραγωγή το Peugeot 308 RCZ με περίπου 225 άλογα στα 1.600 κυβικά. Το κράτημά του λένε είναι υποδειγματικό...

φυσικα και υπηρχαν αυτοκινητα,στα οποια ο αξονας δεν εδειχνε τοσο πολυ την ενοχληση του στην υπερφορτωση ροπης στους μπροστινους τροχους, ωστοσο αυτες ειναι οι εξαιρεσεις που επιβεβαιωνουν το κανονα...αν βαλεις δε οτι με τη παροδο του χρονου το βαρος φτανει στα υψη τοτε η κατασταση ειναι ακομα δυσκολοτερη για το μπροστινο συστημα που θα πρεπει να φρεναρει-στριψει-κατευθυνει....το fun to drive στη μπροστινη κινηση το βλεπεις κυριως σε ελαφριες σβελτες κατασκευες οπως τα 106 και 306,το πουμα και μερικα ακομα...εξαλλου και ολες οι εταιριες δεν ειναι χαζες που αν χρησιμοποιουν μπροστινη κινηση στις δυνατοτερες εκδοσεις των μοντελων τους το γυριζουν σε 4wd...

An einai 1600cc kai 225 aloga tote prepei na einai poli piesmeno to moter.

An einai 1600cc kai 225 aloga tote prepei na einai poli piesmeno to moter.

Δεν υπάρχει πιεσμένο εργοστασιακό μοτέρ.

Δεν υπάρχει πιεσμένο εργοστασιακό μοτέρ.

Se sxesi me ena atmosfairiko 1600cc pou vgazei 120 aloga den sigrinetai.Alla me ena 1600cc me turbo pou vgazei 150-160 aloga tote pisteuo einai piesmeno.

Se sxesi me ena atmosfairiko 1600cc pou vgazei 120 aloga den sigrinetai.Alla me ena 1600cc me turbo pou vgazei 150-160 aloga tote pisteuo einai piesmeno.

To Peugeot 207 RC που είναι κανονικά στην παραγωγή βγάζει 175 άλογα. Ο ίδιος κινητήρας με άλλη χαρτογράφηση, λίγο μεγαλύτερη πίεση στην τουρμπίνα και λοιπές μεταβολές από το εργοστάσιο, θα χρησιμοποιηθεί στο 308 RCZ.

To Peugeot 207 RC που είναι κανονικά στην παραγωγή βγάζει 175 άλογα. Ο ίδιος κινητήρας με άλλη χαρτογράφηση, λίγο μεγαλύτερη πίεση στην τουρμπίνα και λοιπές μεταβολές από το εργοστάσιο, θα χρησιμοποιηθεί στο 308 RCZ.

Me tin ennoia piesmeno auto ennoo.Megaliteri turbina ftiagmenes eisagoges aera eksatmisi kai alli xartografisi.

μην συγκρινεις ατμοσφαιρα και τουρμπο.

πιεσμενο θα ηταν να εβγαζε 220 αλογα.

Ναι αλλά η λέξη πιεσμένο προσδίδει κάτι αρνητικό. ;)

Nai sorry gia tin leksi apla ennoousa ton veltiomeno kinitira.

μην συγκρινεις ατμοσφαιρα και τουρμπο.

πιεσμενο θα ηταν να εβγαζε 220 αλογα.

Ma eipa oti den mporeis na ta sigrineis.Ma to moter gia to opoio milame vgazei 225 aloga.

Εμενα παλι ρε παιδια πιο fun to drive μου φαινονται τα 4κινητα! Εχω οδηγησει ενα MX-5 (το μοναδικο πισωκινητο που εχω οδηγησει), εχω να σας πω οτι δεν εκανα παντιλικια (γτ δε ξερω κιολας), αλλα μονο μια φορα μου ανοιξε το πισω μερος και φοβηθηκα! Δε ξερω αλλα τα πισωκινητα πρεπει να ξερεις για να τα χαρεις! Τα προσθιοκινητα ειναι πιο ευκολα στην οδηγηση! Τα 4κινητα βεβαια μπορει να ειναι ειτε υπερστροφικα ειτε υποστροφικα, αναλογα τις ρυθμισεις που εχουν! Ενα EVO για παραδειγμα ειναι πολυ πιο υπερστροφικο απο ενα Quattro!!

Αλλα οπως ειπε κι ενας φιλος πιο πανω, ο ορος fun to drive ειναι υποκειμενικος! Εμενα μου αρεσει πιο πολυ να διατηρεις υψηλη ταχυτητα στη στροφη κι οχι να πηγαινεις με το πλαι!

Hello !

Μετά από βόλτες στην έκθεση αυτοκινήτων και σε αντιπροσωπείες κατέληξα στο peugeot 207 cc!! (επιτέλους!!)

Αλλα... (ως κλασική γυναίκα πάντα βρίσκω ένα πρόβλημα!!) είδα το άσπρο χρώμα σε ένα υβριδικό μοντέλο και έχω πάθει την πλάκα μου...δν θέλω το κρέμ, θέλω το άσπρο.. ξέρετε αν μπορεί να γίνει ειδική παραγγελία στο χρώμα , δεδεμένου ότι το 207 σαν μοντέλο βγαίνει σε άσπρο χρώμα , ενώ το cc μόνο σε κρέμ??

Aν επερνες Ferrari θα σου λεγα οτι μπορεις να δωσεις επιπλεον 8000ευρω:p για να την παρεις σε οποιο χρωμα θελεις που δεν υπαρχει στα στανταρ,αλλα για το pegeuot δεν ξερω.Παντως μου φαινεται περιεργο πως δεν βγαινει σε λευκο,εισαι 100% σιγουρη για αυτο???
[sIGPIC][/sIGPIC]

Μετά από βόλτες στην έκθεση αυτοκινήτων και σε αντιπροσωπείες κατέληξα στο peugeot 207 cc!! (επιτέλους!!)

Αλλα... (ως κλασική γυναίκα πάντα βρίσκω ένα πρόβλημα!!) είδα το άσπρο χρώμα σε ένα υβριδικό μοντέλο και έχω πάθει την πλάκα μου...δν θέλω το κρέμ, θέλω το άσπρο.. ξέρετε αν μπορεί να γίνει ειδική παραγγελία στο χρώμα , δεδεμένου ότι το 207 σαν μοντέλο βγαίνει σε άσπρο χρώμα , ενώ το cc μόνο σε κρέμ??

Όντως δεν βγαίνει σε λευκό. Νομίζω ότι το κρατάνε το λευκό για το Epure.

Δεν χάνεις τίποτα να ρωτήσεις σε μια αντιπροσωπεία. Πολύ φοβάμαι πάντως ότι δεν γίνεται ειδική παραγγελία.

Όντως δεν βγαίνει σε λευκό. Νομίζω ότι το κρατάνε το λευκό για το Epure.

Δεν χάνεις τίποτα να ρωτήσεις σε μια αντιπροσωπεία. Πολύ φοβάμαι πάντως ότι δεν γίνεται ειδική παραγγελία.

Δεν υπάρχει σε άσπρο, μόνο σε κρεμ (κατά τη γνώμη μου απράδεκτο)