vatan Δημ. February 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2009 volvo!.........! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest17 Δημ. April 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2009 e apo tote ta skoda eixan germanikes prodiagrafes....:!: Απο τοτε που βλεπεις TOYOTA στο δρομο και κανεις μιση ωρα να καταλαβεις αν ειναι Ιαπωνικο η απο αλλη χωρα της Απω Ανατολης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Diplomat Δημ. April 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2009 Αν ηταν να παρω μεγαλο οικογενειακο τωρα θα επελεγα η το c5 με υδροπνευματικη (οποιος εχει οδηγησει ξερει) ή το Superb το οποιο θεωρω κορυφαιο value for money (δεν εχω δει ακομα το insignia ομως). Παράθεση A man is walking home one dark night in Belfast. Suddenly a figure with a gun moves out of the shadows and says: "What religion are you?" The fellow replies "I'm an atheist", to which the gunman replies, "Yeah, but a catholic or protestant atheist?" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. April 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2009 Αν ηταν να παρω μεγαλο οικογενειακο τωρα θα επελεγα η το c5 με υδροπνευματικη (οποιος εχει οδηγησει ξερει) ή το Superb το οποιο θεωρω κορυφαιο value for money (δεν εχω δει ακομα το insignia ομως). το ισιγκνια ειναι στενο πισω. τωρα η σεατ εχει και 10% εκπτωση και το freetrack ερχεται στα 24,5 Κ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. April 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2009 Αν ηταν να παρω μεγαλο οικογενειακο τωρα θα επελεγα η το c5 με υδροπνευματικη (οποιος εχει οδηγησει ξερει) ή το Superb το οποιο θεωρω κορυφαιο value for money (δεν εχω δει ακομα το insignia ομως). Με τον 1.6Τ θα ηταν καλή επιλογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts