Jump to content

Αγορά αυτοκινήτου: Κατηγορία «Μεγάλα οικογενειακά»

Βασίλης
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δηλαδή στο avensis to 2009 δέν έχουν αλλάξει πολλα;Μου φαίνεται αστείο που συγκρίνεται το Toyota με το Skoda.:D:D

και μενα αστειο μου φαινεται αλλα οχι οπως το εννοεις εσυ....

• Απαντήσεις 104
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δηλαδή στο avensis to 2009 δέν έχουν αλλάξει πολλα;Μου φαίνεται αστείο που συγκρίνεται το Toyota με το Skoda.:D:D

οχι,δεν εχουν αλλαξει,το avensis ειναι τοσα χρονια σταθερα μετριο.

skoda superb 1.8 tsi απο εμενα!Δυσκολα βρισκεις ενα αυτοκινητο σε τετοια τιμη να σου δινει τοσα πολλα!;)
[sIGPIC][/sIGPIC]

skoda superb 1.8 tsi απο εμενα!Δυσκολα βρισκεις ενα αυτοκινητο σε τετοια τιμη να σου δινει τοσα πολλα!;)

γιατι ομως εκει ειναι το θεμα ?

μηπως εχει κανενα κρυμμένο αλλα ?

ναι,οταν κανεις 30.001 χλμ το σασι κοβεται στην μεση!

ας σοβαρευτουμε,η τιμη του ειναι τετοια επειδη ΔΕΝ πληρωνεις ονομα.αν η audi εβγαζε το ΙΔΙΟ αμαξι,θα ηταν 3-4k πιο ακριβο...

οι δυο αυτες εταιριες δεν εχουν καμια σχεση μεταξυ τους δεν μπορει να γινει συγκριση και ολοι φυσικο ειναι να πουνε σκοντα γιατι η τουοτα δεν βγαζει σπορ κινητηρες πλεον. celica και παλι celica!.

και μην ξεχνατε πως ουσιαστικα η συγκριση ως προς την τιμες που ανεφερε ο φιλος (25.000 και τα δυο) αφορουν (περα απο μηχανολογικα, που και παλι το superb ειναι πιο μπροστα) απο τη μια ενα αυτοκινητο που εχει χωρους να παιζεις ποδοσφαιρο μεσα (ειδικα το πισω καθισμα ειναι σαν δυο πολυθροναρες και μια λιγο μικροτερη)..πραγμα φυσιολογικο αφου ειναι σχεδον 5 μετρα αμαξι και ανηκει στη μεγαλη κατηγορια και απο την αλλη ενα αυτοκινητο που κλασσικα ανηκει στη μεσαια κατηγορια.

γιατι αν παμε να συγκρινουμε το octavia 5 με το avensis που ουσιαστικα παιζουν στην ιδια κατηγορια, τη μεσαια, εκει μπορει καποιος παλι να παρει full extra το octavia 5 το rs me 19000 euro (200 αλογατα) η το μικροτερο αδερφακι του με τα 160 με καπου 17500.. αυτο κι αν ειναι αδικια για το avensis! :p

Ericsson GA 628, Ericsson GH 688, Samsung SGH 600, Panasonic GD30, Nokia 8210, Panasonic GD87, Sony Ericsson P800, Siemens CX 65, Sony Ericsson K750i, Motorola V360v, Qtek S110, Samsung ZV30, Nokia N73, LG KS20, Vodafone 541, Samsung Omnia 16GB, HTC Desire, SE Xperia Neo V, HTC Sensation, LG 4X HD, Coolpad F1, Ecoo E04 Plus, Samsung Note 4, Samsung Galaxy S7 Edge, Samsung Note 9 (512/8)

Παίδες εγώ τομόνο κόλημα που έχω για το superb είναι το πόσοθα αντέξουν τα ηλεκτρικά του.Αλλιώς θα το τσίμπαγα αμέσως μιας και αμα τα δεις και τα οδηγήσεις η διαφορά είναι μεγάλη

Παίδες εγώ τομόνο κόλημα που έχω για το superb είναι το πόσοθα αντέξουν τα ηλεκτρικά του.Αλλιώς θα το τσίμπαγα αμέσως μιας και αμα τα δεις και τα οδηγήσεις η διαφορά είναι μεγάλη

τι προβλημα να εχουν τα ηλεκτρικα του? δεν ειναι φιατ 20ετιας.

οτι ηλεκτρικα εχουν τα αουντι και τα vw τα ιδια εχουν και τα σκοντα.

Ρέ παιδιά όλοι ενθουσιάζεστε με ένα αμάξι αντίγραφο του passat.Ποιός έχει μια oktavia έστω με 75000 χλμ που έχω εγώ στο avensis(και πρόγραμμα,παράλληλο εγκέφαλο,εξάτμιση)και μα το θεό μόνο λάδια και φίλτρο αλλάζω.Να φανταστείτε το μεγάλο service μου είπαν απο την TOYOTA είναι στις 100000 χλμ(ιμάντες κ.ά). Όλοι πάτε και κάνετε στα 60000 χλμ και πληρώνετε (400 εuρό για παράδειγμα κάτι φίλοι μου με seat,peugeot.....) Αξιοπιστία εκτός αν σας αρέσει να είστε στα συνεργεία μόνιμοι.και όσο για τις επιδόσεις που λένε, ένα Golf 1,6 115HP δέ με βλέπει.... 2 αυτοκίνητα μπροστά είμαι (Τα tsi πάνε πολύ καλά δέν τα κατηγορώ, αλλά αλλαγή λάδια φίλτρο λαδιου(150 euro)!!!!!!!!!
:thanks:

Ρέ παιδιά όλοι ενθουσιάζεστε με ένα αμάξι αντίγραφο του passat.Ποιός έχει μια oktavia έστω με 75000 χλμ που έχω εγώ στο avensis(και πρόγραμμα,παράλληλο εγκέφαλο,εξάτμιση)και μα το θεό μόνο λάδια και φίλτρο αλλάζω.Να φανταστείτε το μεγάλο service μου είπαν απο την TOYOTA είναι στις 100000 χλμ(ιμάντες κ.ά). Όλοι πάτε και κάνετε στα 60000 χλμ και πληρώνετε (400 εuρό για παράδειγμα κάτι φίλοι μου με seat,peugeot.....) Αξιοπιστία εκτός αν σας αρέσει να είστε στα συνεργεία μόνιμοι.και όσο για τις επιδόσεις που λένε, ένα Golf 1,6 115HP δέ με βλέπει.... 2 αυτοκίνητα μπροστά είμαι (Τα tsi πάνε πολύ καλά δέν τα κατηγορώ, αλλά αλλαγή λάδια φίλτρο λαδιου(150 euro)!!!!!!!!!

εγω ποτε δεν τρεχω στα συνεργεια, και το τολεδο 20vt(προγραμμα, εισαγωγη, εξατμιση) μονο λαδια και βενζινη και τα σερβις του τα προβλεπομενα.

και τωρα με το οκταβια 5 ρσ(προγραμμα εχει) μονο το σερβις του οπως λεει η εταιρεια.

κοστος λαδιων και φιλτρου: 5 κιλα λαδι φουλ συνθετικο 60Ε ,φιλτρο 15Ε περαστικα 10Ε ,συνολο 85Ε.

ναι,οταν κανεις 30.001 χλμ το σασι κοβεται στην μεση!

ας σοβαρευτουμε,η τιμη του ειναι τετοια επειδη ΔΕΝ πληρωνεις ονομα.αν η audi εβγαζε το ΙΔΙΟ αμαξι,θα ηταν 3-4k πιο ακριβο...

οχι αλλα σκοπος ειναι μην γλυτωνουν χρηματα κανοντας το αυτοκινητο χειροτερο σε θεμα ποιοτητας-συναρμολογισης

λιγότερες μονώσεις κτλ κτλ .

οχι αλλα σκοπος ειναι μην γλυτωνουν χρηματα κανοντας το αυτοκινητο χειροτερο σε θεμα ποιοτητας-συναρμολογισης

λιγότερες μονώσεις κτλ κτλ .

Για να βγεί φτηνό αλλιως δε θα ήταν skoda αλλά VW.Αν και πάλι έχω τις επιφυλάξεις μου........

:thanks:

octavia me 75000 para polles!file mas koroideueis?ta octavia einai skulia sketa!!gia mena einai pio axiopisto to kathe skoda apo ta toyota!

Ο Θεος συγχωρει,η kawasaki oχι:hunter:

εμενα ο πατερας μου με 213.000χλμ σε Audi A4 αλλαξε μια φορα ιμαντα χρονισμου.στα συνεργεια δεν πας με τιποτα ουτε με Audi Skoda VW και Seat.το οτι ειναι πιο φτηνο δεν σημαινει οτι δεν ειναι ΚΑΛΟ.ποσα φθηνα αμαξια κυκλοφωρουν που ειναι σκυλια;;;Ελεος μαυτο το κολλημα με τα Toyota.

τo octavia 5 rs κανει 27500

το octavia 4 gt εκανε 19.000

ναι σορυ..το GT εννοουσα...σε διαφημισεις στην τβ αυτες τις μερες ειδα καπου στα 19500 το μεγαλο το GT και φτηνοτερα κανα 1000-1500 το μικροτερο αδερφακι του (το 'απλο' 1.8 TSI με τα 160 αλογα) :)

Ericsson GA 628, Ericsson GH 688, Samsung SGH 600, Panasonic GD30, Nokia 8210, Panasonic GD87, Sony Ericsson P800, Siemens CX 65, Sony Ericsson K750i, Motorola V360v, Qtek S110, Samsung ZV30, Nokia N73, LG KS20, Vodafone 541, Samsung Omnia 16GB, HTC Desire, SE Xperia Neo V, HTC Sensation, LG 4X HD, Coolpad F1, Ecoo E04 Plus, Samsung Note 4, Samsung Galaxy S7 Edge, Samsung Note 9 (512/8)

εμενα ο πατερας μου με 213.000χλμ σε Audi A4 αλλαξε μια φορα ιμαντα χρονισμου.στα συνεργεια δεν πας με τιποτα ουτε με Audi Skoda VW και Seat.το οτι ειναι πιο φτηνο δεν σημαινει οτι δεν ειναι ΚΑΛΟ.ποσα φθηνα αμαξια κυκλοφωρουν που ειναι σκυλια;;;Ελεος μαυτο το κολλημα με τα Toyota.

ειχαμε πεζω 309 αγορασμενο το 1991, το δωσαμε το 2006 και ειχε 130.000χλμ

τα σερβις στην αντιπροσωπεια. το μονο που εβγαλε ηταν προβλημα στη μιζα το οποιο διορθωθηκε με σερβις της. και αλλαξαμε και 2 φορες τελικο καζανακι στην εξατμιση. και το οδηγουσαμε 4 διαφορετικοι ανθρωποι.

σορυ για το οφτοπικ.

Tα SKODA ειναι μια χαρα αυτοκινητα,ουσιαστικα ειναι VW αλλα εχουν ποιο χαμηλη τιμη λογω αλλου εσωτερικου.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Tα SKODA ειναι μια χαρα αυτοκινητα,ουσιαστικα ειναι VW αλλα εχουν ποιο χαμηλη τιμη λογω αλλου εσωτερικου.

και φτηνοτερων εργατικων λογω τσεχιας.

Εγω θα το ξαναπω. Σημερα τα service κοστιζουν.

1. Το service του group VW ειναι αρκετα πιο ακριβο σε σχεση με της Toyota.

2. Τα δυο χρονια εγγυηση που δινει το group σημερα ειναι πολυ λιγα. Ειναι σαφως καλυτερα τα 6 απο την Toyota.

3. Το after sales support που εχει η Toyota δεν το φτανει ουτε με κυαλια το group. Αληθεια ποια εταιρια δινει αυτοκινητο αντικαταστασης για ΟΣΟ ΜΕΙΝΕΙ το αυτοκινητο στο συνεργειο χωρις περιορισμους και διαρκεια ?

4. Πολυ ωραιο το superb αλλα απο μεταπωληση χαλια. Σε 3-4 χρονια ποσο βρισκεις ενα μεταχειρισμενο superb και ποσο ενα avensis ?

5. Ποσο κοστιζει το ετησιo service του superb και ποσο του Avensis ?

Αφου ο Αγγλος δεν γραφει :

“ Χάου αρ γιου”

ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ

“ti kaneis” ?;;;;;;;;;;;?;;;;;;;;;;;;

ΟΧΙ ΑΛΛΑ GREEKLISH!

Εγω θα το ξαναπω. Σημερα τα service κοστιζουν.

1. Το service του group VW ειναι αρκετα πιο ακριβο σε σχεση με της Toyota.

2. Τα δυο χρονια εγγυηση που δινει το group σημερα ειναι πολυ λιγα. Ειναι σαφως καλυτερα τα 6 απο την Toyota.

3. Το after sales support που εχει η Toyota δεν το φτανει ουτε με κυαλια το group. Αληθεια ποια εταιρια δινει αυτοκινητο αντικαταστασης για ΟΣΟ ΜΕΙΝΕΙ το αυτοκινητο στο συνεργειο χωρις περιορισμους και διαρκεια ?

4. Πολυ ωραιο το superb αλλα απο μεταπωληση χαλια. Σε 3-4 χρονια ποσο βρισκεις ενα μεταχειρισμενο superb και ποσο ενα avensis ?

5. Ποσο κοστιζει το ετησιo service του superb και ποσο του Avensis ?

1 εβαλα τιμες για αλλαγη λαδιων-φιλτρου. 85Ε δεν ειναι πολλα.δωσε τιμες γι την τογιοτα.

2. εχεις δικιο. (θελουν 300ε για επεκταση εγγυησης για 3 χρονια)

3.ο Παζα.... απο εκει που το πηρα.(και εχω δωρεαν σερβισ για 5 χρονια η 75.000χλμ)

4.ποιο αυτοκινητο σημερα κραταει την αξια του οπως παλια? αν δεις τιμες μεταχειρισμενων κλαις.(για ολες τις μαρκες ισχυει)

5. ετησιο σερβις αν εννοεις λαδια και φιλτρο ..85Ε