Jump to content

[Επίσημο] HTC Touch HD (Blackstone)

stark
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

τα wm δεν ειναι nokia να κανουν μπιπ:lol:

το 1ο ναι

audio notes touch

υποψιν δεν υποστηριζεται σε ολες τις ρομ η καλη εγγραφη και των δυο συνομιλουμενων!!

θελει αλλο τροπο σε τετοια περιπτωση;)

το 2ο οχι:)

ευχαριστώ! ;)

:!:

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

αν μετα απο hard reset συνεχιζει το προβλημα ειναι hardware αρα

-κοιτα αν εχεις την επισημη ρομ

-παρτους τηλεφωνο και πες τους τι κανει ακριβως

και κανε το σταυρο σου

Μάλλον hardware το κόβω.

Η ρομ είναι η επίσημη και το κινητό δεν έχει ούτε δαχτυλιά επάνω του.(700€ είναι αυτά!)

Galaxy Note 2 , Galaxy tab s 10.5

Αναφέρω και εγώ λίγο feedback από τις ρομ που δοκιμάζω.

Έβγαλα την πρόταση του zaharaki, όχι γιατί δεν μου άρεσε, αλλά για να δοκιμάσω και κάποια άλλη! Υπάρχει ένα ωραιότατο backup για άμεση επιστροφή.

Δοκιμάσα την γνωστή Black_Pearl v3.4 WWE GR localization... Τι απογοήτευση ήταν αυτή?! Τρομερά κολλήματα στα πάντα. Και το μόνο που έκανα ήταν να περάσω το backup μου απο τις επαφές και τα μηνύματα(ppc pim backup) και τίποτα άλλο.. Είανι ωραία εμφανισιακά, αλλα αργούσε πάάάρα πολύ. Στα παντα. Στο να πατησω το start menu, να μπω στα προγραμματα, να παω σε άλλο tab στο Manila... Κρίμα...

Πριν απο λίγο έβαλα την 4.3 Final του Dutty... Πάάρα πολύ καλύτερη απο του Πάνου, δυστυχώς, γρήγορη, απλή. Το μόνο που θέλει είτε συνηθεια είτε αλλαγή ειναι το Start Menu...:)

Και τελικα τα νεα πληκτρολογια της HTC ειναι πολυ καλα. Πλησιαζουν σε ευχρηστία το εξαιρετικό Finger Keyboard.. Απλά για τις WWE θέλει ελληνικά, αλλά όλο και κάπου θα υπάρχουν και αυτά! :)

Θα συνεχίσω τις δοκιμές και φαντάζομαι οτι πάλι στην SL του onko θα βρεθώ...:rolleyes:

Αναφέρω και εγώ λίγο feedback από τις ρομ που δοκιμάζω.

Έβγαλα την πρόταση του zaharaki, όχι γιατί δεν μου άρεσε, αλλά για να δοκιμάσω και κάποια άλλη! Υπάρχει ένα ωραιότατο backup για άμεση επιστροφή.

Δοκιμάσα την γνωστή Black_Pearl v3.4 WWE GR localization... Τι απογοήτευση ήταν αυτή?! Τρομερά κολλήματα στα πάντα. Και το μόνο που έκανα ήταν να περάσω το backup μου απο τις επαφές και τα μηνύματα(ppc pim backup) και τίποτα άλλο.. Είανι ωραία εμφανισιακά, αλλα αργούσε πάάάρα πολύ. Στα παντα. Στο να πατησω το start menu, να μπω στα προγραμματα, να παω σε άλλο tab στο Manila... Κρίμα...

Πριν απο λίγο έβαλα την 4.3 Final του Dutty... Πάάρα πολύ καλύτερη απο του Πάνου, δυστυχώς, γρήγορη, απλή. Το μόνο που θέλει είτε συνηθεια είτε αλλαγή ειναι το Start Menu...:)

Και τελικα τα νεα πληκτρολογια της HTC ειναι πολυ καλα. Πλησιαζουν σε ευχρηστία το εξαιρετικό Finger Keyboard.. Απλά για τις WWE θέλει ελληνικά, αλλά όλο και κάπου θα υπάρχουν και αυτά! :)

Θα συνεχίσω τις δοκιμές και φαντάζομαι οτι πάλι στην SL του onko θα βρεθώ...:rolleyes:

το start menu αλλαζει πολυ ευκολα και απλα εχεις το κλασικο ακομη και σε αυτες τις ρομ ;)

οπως επισης και το topaz notification manager (που εμενα μου την δινει....)

απλα διαγραψτε το κλειδι στην registry

NotificationManager.dll

στην διαδρομη

HKEY_LOCAL_MACHINE\Services\NOTIFICATIONMANAGER

και soft reset

δεν θελω να παιδευοσαστε :)

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

Με σκλαβώνεις Δημήτρη...!:O:D

Ευχαριστώ...!:p:happy:

Και πληκτρολόγια?!

Δημήτρη, με κακομαθαίνεις... Θα ξεχάσω με εσένα το «Αναζήτηση σε αυτό το θέμα»...! :lol::lol:

:thanks:

Με σκλαβώνεις Δημήτρη...!:O

Ευχαριστώ...!

Και πληκτρολόγια?!

Δημήτρη, με κακομαθαίνεις... Θα ξεχάσω με εσένα το «Αναζήτηση σε αυτό το θέμα»...! :lol::lol:

:thanks:

μη βιαζεσαι να απαντησεις :p

εκανα edit την ωρα που απανταγες :)

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

παιδια ακουσε κανεις τιποτα για νεο ραδιο 1.17 για το κινητο μας ?:)

HTC_Blacstone_radio__1.17.25.09.rar

πολυ καλο data downloading!καλυτερο απο καθε αλλο που εχω δοκιμασει απο τα απλα ραδιος:)

εγω λογω full unlock hd εχω το 1.14.25.55 kovsky;)

υπαρχει καποιος τροπος για την αναφορα παραδοσης μηνυματος αντι να ερχετε καινουργιο sms απο την υπηρεσια, να "πεταει" απλα ενα pop-up μηνυμα ?
:!:

υπαρχει καποιος τροπος για την αναφορα παραδοσης μηνυματος αντι να ερχετε καινουργιο sms απο την υπηρεσια, να "πεταει" απλα ενα pop-up μηνυμα ?

οτι και να φαινεται,δεν θα παψει ποτε να ειναι ενα νεο μηνυμα απο την υπηρεσια ;)

το δικτυο ""διαβαζει"" οτι παραδοθηκε το μηνυμα και σου στελνει την ενημερωση!!:)

εκτος και αν το κινητο σου ειναι τοσο πολυ εξυπνο που μπορει να ξερει (χωρις την βοηθεια του παροχου σου) τι εγινε με το μηνυμα σου :lol:

HTC_Blacstone_radio__1.17.25.09.rar

πολυ καλο data downloading!καλυτερο απο καθε αλλο που εχω δοκιμασει απο τα απλα ραδιος:)

εγω λογω full unlock hd εχω το 1.14.25.55 kovsky;)

ευχαριστω ζαχαρακις :) δεν χρειαζεται hard reset ετσι ?

Παύλος

ευχαριστω ζαχαρακις :) δεν χρειαζεται hard reset ετσι ?

δεν χρειαζεται μετα απο φλασαρισμα ραδιο :)

φλασαρε οσα θελεις :lol:

οτι και να φαινεται,δεν θα παψει ποτε να ειναι ενα νεο μηνυμα απο την υπηρεσια ;)

το δικτυο ""διαβαζει"" οτι παραδοθηκε το μηνυμα και σου στελνει την ενημερωση!!:)

εκτος και αν το κινητο σου ειναι τοσο πολυ εξυπνο που μπορει να ξερει (χωρις την βοηθεια του παροχου σου) τι εγινε με το μηνυμα σου :lol:

η αναφορά παράδοσης δεν είναι κατ' ανάγκη νέο μήνυμα. Πχ σε κάποια με Symbian δεν έρχεται νέο μήνυμα αλλά popup που λέει πως παραδόθηκε.

Σίγουρα από τις βιβλιοθήκες των win mobile βλέπω πως θα μπορούσε να φτιαχθεί αυτό σαν Popup αλλά ποιός έχει όρεξη να το φτιάξει...

Ας επιχειρήσουμε...

η αναφορά παράδοσης δεν είναι κατ' ανάγκη νέο μήνυμα. Πχ σε κάποια με Symbian δεν έρχεται νέο μήνυμα αλλά popup που λέει πως παραδόθηκε.

Σίγουρα από τις βιβλιοθήκες των win mobile βλέπω πως θα μπορούσε να φτιαχθεί αυτό σαν Popup αλλά ποιός έχει όρεξη να το φτιάξει...

καταλαβα τι ενοεις φιλε μου :)

στα wm αντιθετα,μπορεις να μην στο εμφανιζει καθολου η απλα να εχεις μονο μια απλη ηχητικη ειδοποιηση,χωρις καν pop up μηνυμα στην οθονη σου;)

απλα στα symbian ειναι ετσι κατασκευασμενο να σκαει ενα απλο popup μηνυμα..

αλλα παλι δεν παει να ειναι ενα νεο μηνυμα απο τον παροχο σου!

αν δεν ηταν μηνυμα απο τον διαχειριστη..γιατι τοτε αποθηκευεται στις αναφορες?;)

δεν χρειαζεται μετα απο φλασαρισμα ραδιο :)

φλασαρε οσα θελεις :lol:

χωρις να θελω να σε κουρασω.. το περναω με uspl η χωρις ? για θεμα εγγυησης :)¨

ευχαριστω !!

Παύλος

Γεια σας guys. ΜΟλις εχθες πηρα στα χερια μου το Hd. Κ απο εχθες εχω λιωσει για να το μαθω. Εχω βαλει καποια προγραμματα αλλα ακομη εχω πολυ δρομο..

Θελω να μαθω αν υπαρχει fcbk app me chatbox ενσωματωμενο.

Επισης,συνδεωμαι στο Wlive μεσω wlan και μετα απο ενα min με βγαζει κ πρεπει να κανω παλι εισοδο..ξανα κ ξανα.. any ideas??

Εχω περασει το core και θελω να μαθω αν παιζει wmv..

ακομα, μπορω να χρησιμοποισω την κεραια gps ωστε να μην χρειαζεται να καταναλωνω Mb απο την συνδεση? Το ειχα δει σε ενα φιλαρακι που ειχε ενα NOkia νομιζς Ν95..

Τελος εχω 2 destinator κατεβασμενα. το 7 κ το 8.Ποιο ειναι καλυτερο? Θελει καποια ρυθμιση Com1,2,3..... η απλα ανοιγω την εφαρμογη?

Ευχαριστω πολυ μαγκες!!

ΑΑΑ και κατι καομη.. :) Πωσ κανω zoom σε μια photo? υπαρχει η λειτουργια που εχει κ το iphone για το zoom? το δοκιμασα αλλα δε βλεπω ανταποκριση..:confused:

Υπαρχει καποια εφαρμογη για να μπορω να το κανω?? Thanks again!!!!!

χωρις να θελω να σε κουρασω.. το περναω με uspl η χωρις ? για θεμα εγγυησης :)¨

ευχαριστω !!

Με όποιο τρόπο και να το περάσεις χάνεις την εγγύηση μέχρι να περάσεις πάλι official SPL, radio και rom. Δες τι σε βολεύει εσένα USPL ή HSPL.

Twitter.

[sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club

χωρις να θελω να σε κουρασω.. το περναω με uspl η χωρις ? για θεμα εγγυησης

ευχαριστω !!

για μενα βαλε μια και καλη hard spl να ησυχασεις:)

ουτως η αλλως ειναι αναστρεψιμο οποτε μην ανυσηχεις:)

Γεια σας guys. ΜΟλις εχθες πηρα στα χερια μου το Hd. Κ απο εχθες εχω λιωσει για να το μαθω. Εχω βαλει καποια προγραμματα αλλα ακομη εχω πολυ δρομο..

Επισης,συνδεωμαι στο Wlive μεσω wlan και μετα απο ενα min με βγαζει κ πρεπει να κανω παλι εισοδο..ξανα κ ξανα.. any ideas??

ακομα, μπορω να χρησιμοποισω την κεραια gps ωστε να μην χρειαζεται να καταναλωνω Mb απο την συνδεση? Το ειχα δει σε ενα φιλαρακι που ειχε ενα NOkia νομιζς Ν95..

Τελος εχω 2 destinator κατεβασμενα. το 7 κ το 8.Ποιο ειναι καλυτερο? Θελει καποια ρυθμιση Com1,2,3..... η απλα ανοιγω την εφαρμογη?

Ευχαριστω πολυ μαγκες!!

ΑΑΑ και κατι καομη.. Πωσ κανω zoom σε μια photo? υπαρχει η λειτουργια που εχει κ το iphone για το zoom? το δοκιμασα αλλα δε βλεπω ανταποκριση..

:blink:

αυτο θα πει να χεις αποριες :lol:

λοιπον καταρχην ο γνωστος και μη εξαιρεταιος τροπος να κανεις εισαγωγη σε ενα νεο κινητο....R.T.F.M !

μετα

F.A.Q. it!

HTC_Blackstone_for_noobs

Blackstone Hints & Tips

1.facebook app κατευθειαν απο το site της HTC

2.παιζει o core player wmv files? γιατι δεν το δοκιμαζεις στο τηλ σου ??φυσικα και παιζει!

3.ποιος σου ειπε οτι χρησιμοποιωντας gps στα wm τρως mb απο την συνδεση σου??μεσω προγραμματων πλοηγησης (destinator,igo,garmin.tom-tom,navigo,mio-map κλπ)ειναι δωρεαν !

4.κανενας λογικος ανθρωπος που θελει ενα προγραμμα πλοηγησης να κανει απλα την δουλεια του σιγουρα και αξιοπιστα,ΔΕΝ χρησιμοποιει το dest8 :lol:

στις ρυθμισεις του dest7 βαλε να διαβαζει απο την θυρα com 4!

5.ζουμ σε photo

ανοιξε την φωτο που θελεις απο το almbum και κανε διπλο χτυπημα στην οθονη (απαλα με το δαχτυλο ε???οχι με κανα σφυρι:happy:) και για να την επαναφερεις με τον ιδιο τροπο παλι..

καντε μια αναζητηση πριν ρωτησετε για καποια απορια σας.

φιλικα Δημητρης

Ευχαριστω πολυ μαγκες!!

ΑΑΑ και κατι καομη.. :) Πωσ κανω zoom σε μια photo? υπαρχει η λειτουργια που εχει κ το iphone για το zoom? το δοκιμασα αλλα δε βλεπω ανταποκριση..:confused:

1. Επίσημο FB app με chat δεν υπάρχει. Δες αυτό που δεν είναι επίσημο όμως: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=480365

2. Πέρνα το HD Tweak και βάλε τη ρύθμιση να μη σου κλείνει το wifi μετά από idle

3. Δε θυμάμαι. Γιατί δε δοκιμάζεις; Η ιστοσελίδα της εφαρμογής πάντως λέει ότι παίζει αλλά με κάποια "hardware specific limitations" τα οποία όμως μπορεί να μην αφορούν το HD.

4. Χρειάζεσαι πρόγραμμα πλοήγησης για να μην καταναλώνεις MB όπως κάνει το Google maps. Θες δηλαδή το destinator, το IGO ή το tomtom. Η διαφορά για να σου δώσω να καταλάβεις είναι ότι το πρώτο κατεβάζει On-the-fly τον χάρτη το οποίο είναι και λογικό γιατί έχει όλο τον κόσμο (δεν έχει όμως turn-to-turn navigation) ενώ στα άλλα περνάς ό,τι χάρτη θες.

5. Εγώ λέω το 7. Φρόντισε όμως να έχεις την 7.0.0.588.11. Η ρύθμιση είναι COM 4 - Baud Rate 4800

6. Διπλό κλικ πάνω στη φωτογραφία για να κάνεις zoom έχοντας την ανοίξει με το Άλμπουμ.

Παιδιά από τα πολλά μαγειρέματα μου φαίνεται ότι έχετε ξεχάσει και τον τρόπο των official για ζουμ σε φώτο: έναν δεξιόστροφο ή αριστερόστροφο κύκλο (δεν θυμάμαι ποιό είναι το ζουμ και ποιό το ξεζούμ) με το δάχτυλο πάνω στην φώτο αφού όμως την έχεις ανοίξει με μονό κλικ.

Twitter.

[sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club

Παιδιά από τα πολλά μαγειρέματα μου φαίνεται ότι έχετε ξεχάσει και τον τρόπο των official για ζουμ σε φώτο: έναν δεξιόστροφο ή αριστερόστροφο κύκλο (δεν θυμάμαι ποιό είναι το ζουμ και ποιό το ξεζούμ) με το δάχτυλο πάνω στην φώτο αφού όμως την έχεις ανοίξει με μονό κλικ.

:lol::lol::lol: Μιχάλη έχεις δίκιο. Απλά στις μαγειρεμένες με κάποιες άλλες εκδόσεις του Άλμπουμ δεν έπιανε αυτό. Οπότε ναι, και δεξιόστροφη κίνηση και διπλό κλικ. :ninja:

:lol::lol: Μιχάλη έχεις δίκιο. Απλά στις μαγειρεμένες με κάποιες άλλες εκδόσεις του Άλμπουμ δεν έπιανε αυτό. Οπότε ναι, και δεξιόστροφη κίνηση και διπλό κλικ. :ninja:

εγω δεν εχω κρατησει ποτε official rom πανω απο 1 ωρα καρδια μου :lol:

μαθαμε και κατι καινουριο σημερα:ninja:

που δεν νομιζω οτι θα το χρειαστω ποτε :lol:

4.Θελω να σερφαρω να ανοιγω σελιδες ... οχι να χρησιμοποιω το gps ιγα πλοηγηση.

5. Βασικα εχω και τους χαρτες απο πολλες χωρες.. αν τους βαλω το στο dιrectory¨: DestinatorApps λογικα δεν θα καταναλωνα MB.. E?

6.Εννοω το zoom bar poy exei to diamond to pro.. κατι τετοιο.

μαλλον τοτε εχεις παρει λαθος συσκευη:)

δεν εχει τετοια επιλογη το hd..ειναι θεμα hardware και οχι software ;)

4.Θελω να σερφαρω να ανοιγω σελιδες ... οχι να χρησιμοποιω το gps ιγα πλοηγηση.

5. Βασικα εχω και τους χαρτες απο πολλες χωρες.. αν τους βαλω το στο dιrectory¨: DestinatorApps λογικα δεν θα καταναλωνα MB.. E?

4. Αυτό δεν το κατάλαβα. Να χρησιμοποιείς το gps για να ανοίγεις ιστοσελίδες; Πώς γίνεται αυτό; Ο φίλος σου μάλλον πλάκα σου κανε!

5. Τι εννοείς δεν θα καταναλώνει mb? Όταν έχεις ένα χάρτη έχεις τον χάρτη. Με τα προγράμματα πλοήγησης τύπου Destinator/IGO δεν χρειάζεσαι ιντερνετ ποτέ. Αλλά αυτά είναι προγράμματα πλοήγησης. Δεν έχουν τις ίδιες λειτουργίες με το Google Maps ή το Google Earth.

6. Αυτό δεν υπάρχει. Υπάρχει ένα Project στο xda για να δημιουργήσουν κάτι τέτοιο αλλά εγώ σου λέω μακριά. Ακόμα καλά καλά δεν ξέρεις τη συσκευή σου. Μην ξεκινάς με πειράματα. Γιατί αυτό είναι πείραμα. Το πιθανότερο είναι να μη σου δουλέψει, πολύ περισσότερο δε σε επίσημη ρομ.