Jump to content

[Επίσημο] HTC Touch HD (Blackstone)

stark
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Από τη στιγμή που έγινε στην εγγύηση όλα καλά...Και για να αλλάξουν πράγματι motherboard θα υπήρχε κάποιο πρόβλημα σίγουρα

η δεν χρειαζοταν να αλλαχθει οπως λεω εγω..

zaxarakis@ εμεις 2 μερες παντως δεν καταφεραμε να το κανουμε να bootαρει,εσυ εφοσον πιστευεις οτι λυνεται το προβλημα τι αλλο προτεινεις να κανει ο φιλος?

trackera/non_serviam το imei εχει αλλαξει στη πλακετα και η αντικατασταση εγινε στην εγγυηση

αν δεν μπορει να φλασαριστει απο καρτα,καντε φορματ την καρτα σε fat 32 και μετα βαλτε μεσα την ρομ.

φερτε το τηλ σε bootloader και φλασαρετε την ρομ.

εγω στην θεση σας θα φλασαρα την οριτζιναλ ρομ ..

Πάντως η λογική λέει ότι από τη στιγμή που μπαίνει στο bootloader η συσκευή δεν έχει θέμα να φορτώσει τη rom

ακριβως αυτο φωναζω;)

Παιδια καλησπερα μηπως μπορει καποιος να ανεβασει την 1.4.5.1 εκδοση ελληνικων της ace?

Την εχει αποσυρει απο το σιτε και δεν την βρισκω.

απαγορευεται κανονικα ..αλλα κανε γρηγορα :happy:

http://rapidshare.com/files/220184516/HTC_Touch_HD_1.4.0.1GR.rar

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

zaharaki το ιδιο πραγμα λεμε ολοι οι τροποι ειναι 2,οπως ειπα ειχαμε δοκιμασει ολους τους τροπους καρτα και μεσω bootloader και usb την official περνουσε κανονικα αλλα μετα τιποτα κολλημενο στο smart mobility.

[sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης

rotary power

παιδιά θέλω βοήθεια έχω ένα λινκ για ένα θέμα το βρήκα σε αυτό το forum http://www.navimania.gr/showthread.php?t=14048 αλλά δεν μου το ανοίγει για να το κατεβάσω μήπως έχει κανείς αυτο το θέμα να μου δώσει η να μου προτείνει κάτι καλύτερο???? ???:cry::cry:

Guest Tankwart
Αν εχεις router με wifi κανεις share ενα φακελο στο pc σου και με resco file explorer menu-file-network-map drive και βλεπεις τον φακελο στην συσκευη σου.

Ευχαριστω πολυ για την απαντηση φιλε μου.

@zaharakis

Oxi ενταξει το δικο μου ειναι στα καλα του...:) Τουλαχιστον τωρα ,αφου εφαγε δυο απανωτα hard reset λογω αποτυχημενης εγκαταστασης του pocket clock pro.(λαθος αρχειο)..:X:X:X..

παλι καλα που ειχα backup τις επαφες γιατι δεν ξεκολλαγε με τιποτα....ποιος στηνει απ την αρχη τωρα..

BTW για να βαλω την micro sd σε card reader θα χρειαστω ανταπτορακι ετσι?Μα γιατι να μη μας δινουν ενα μαζι με τη συσκευασια?Πρεπει να τρεχουμε να το παρουμε ξεχωριστα?Επισης τωρα καταλαβα τι πλεονεκτημα ειναι να εχει το κινητο δικια του micro sd και οχι ενσωματωμενη μνημη....(βλεπ.Diamond):cool:

BTW για να βαλω την micro sd σε card reader θα χρειαστω ανταπτορακι ετσι?Μα γιατι να μη μας δινουν ενα μαζι με τη συσκευασια?Πρεπει να τρεχουμε να το παρουμε ξεχωριστα?Επισης τωρα καταλαβα τι πλεονεκτημα ειναι να εχει το κινητο δικια του micro sd και οχι ενσωματωμενη μνημη....(βλεπ.Diamond):cool:

μπορεις να αγορασεις ανταπτορα που ειναι για microsd χωρις τη χρηση adaptor

δες εδω

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.553900

η δεν χρειαζοταν να αλλαχθει οπως λεω εγω..

αν δεν μπορει να φλασαριστει απο καρτα,καντε φορματ την καρτα σε fat 32 και μετα βαλτε μεσα την ρομ.

φερτε το τηλ σε bootloader και φλασαρετε την ρομ.

εγω στην θεση σας θα φλασαρα την οριτζιναλ ρομ ..

ακριβως αυτο φωναζω;)

απαγορευεται κανονικα ..αλλα κανε γρηγορα :happy:

http://rapidshare.com/files/220184516/HTC_Touch_HD_1.4.0.1GR.rar

φιλε σε ευχαριστω και θα σου φερνω τσιγαρα στη φυλακη..

χα χα με εσωσες να εισαι καλα

Παιδια καλησπερα μηπως μπορει καποιος να ανεβασει την 1.4.5.1 εκδοση ελληνικων της ace?

Την εχει αποσυρει απο το σιτε και δεν την βρισκω.

γιατι δε βαζεις την νεα εκδοση?

(που λεει οτι διορθωνει και τα sms (160)

ακυρο (ειδα την απαντηση σου στο navimania)

ειχα την 1-4-5-1 και εβαλα την ρομ του πανου 3.3greek αλλα δεν γινοταν εγγραφη του ndrive ξαναγυρισα στην μαμισια και εβαλα το 1.4.5.2 και εκανα buckup με spbbuckup αλλα δεν εκιννουσε το touchflo υποθετω οτι φταιει το smsfix που ειχα βαλει γιαυτο θελω το 1.4.5.1 να ξανακανω restore οπως ειχα κρατησει buckup

Γειά,

συγγνώμη αν έχει ξανα ερωτηθεί κάτι παρόμοιο είμαι καινούριο μέλος και μου είναι αδύνατο να διαβάσω όλη τη συζήτηση πάνω στο HTC HD ..

Μόλις αγόρασα από Αγγλία ένα HTC HT T8282, το οποίο είναι κλειδωμένο στην εταιρία Orange. Μπορεί καποιος να μου πεί ασφαλείς τρόπους για να το ξεκλειδώσω και να βάλω ελληνική sim?

Ευχαριστώ πολύ

Γειά,

συγγνώμη αν έχει ξανα ερωτηθεί κάτι παρόμοιο είμαι καινούριο μέλος και μου είναι αδύνατο να διαβάσω όλη τη συζήτηση πάνω στο HTC HD ..

Μόλις αγόρασα από Αγγλία ένα HTC HT T8282, το οποίο είναι κλειδωμένο στην εταιρία Orange. Μπορεί καποιος να μου πεί ασφαλείς τρόπους για να το ξεκλειδώσω και να βάλω ελληνική sim?

Ευχαριστώ πολύ

Μπορεις απο εδω

http://blackstone.unlock-now.com/sim...-HTC-Touch-HD/

αλλα εχω την εντυπωση οτι πληρωνεις!

Καλωσηρθες λοιπον και μπορεις να ρωτας οτι θελεις!!

Απλα να σου πω οτι αυτο που ρωτησες με ενα απλο search (πχ Orange unlock) στο φορουμ ( "αναζητηση στο θεμα" ) θα το ειχες βρει πολυ ευκολα. Δεν σου τη λεω απλα το αναφερω γιατι ισως να μην το ηξερες!! Φιλικα!

[sIGPIC][/sIGPIC]

zaharaki το ιδιο πραγμα λεμε ολοι οι τροποι ειναι 2,οπως ειπα ειχαμε δοκιμασει ολους τους τροπους καρτα και μεσω bootloader και usb την official περνουσε κανονικα αλλα μετα τιποτα κολλημενο στο smart mobility.

θελει να κανεις extract την official (απο το setup της htc) και να φλασαρεις αυτην :!:

Ευχαριστω πολυ για την απαντηση φιλε μου.

@zaharakis

Oxi ενταξει το δικο μου ειναι στα καλα του... Τουλαχιστον τωρα ,αφου εφαγε δυο απανωτα hard reset λογω αποτυχημενης εγκαταστασης του pocket clock pro.(λαθος αρχειο)..

παλι καλα που ειχα backup τις επαφες γιατι δεν ξεκολλαγε με τιποτα....ποιος στηνει απ την αρχη τωρα..

BTW για να βαλω την micro sd σε card reader θα χρειαστω ανταπτορακι ετσι?Μα γιατι να μη μας δινουν ενα μαζι με τη συσκευασια?Πρεπει να τρεχουμε να το παρουμε ξεχωριστα?Επισης τωρα καταλαβα τι πλεονεκτημα ειναι να εχει το κινητο δικια του micro sd και οχι ενσωματωμενη μνημη....(βλεπ.Diamond)

ποτε δεν κανουμε πειραματα χωρις ενα καλο backup για ασφαλεια!!

οσο για το card reader ειναι γελοιο το κοστος οποτε απλα πηγαινε παρτο..

δεν λες παλι καλα που εχουν και την 8αρα την καρτα μαζι με το τηλ???

παλιοτερα δεν ειχαν τπτ :wacko:

να μην σχολιασω αυτο που λες για το diamond!!ειναι οντως απαραδεκτο...

που να δεις με το iphone σε τετοια περιπτωση τι κανεις....ψαχνεις να βρεις υπολογιστη...αλλιως το πετας στην θαλασσα............

φιλε σε ευχαριστω και θα σου φερνω τσιγαρα στη φυλακη..

χα χα με εσωσες να εισαι καλα

γυρω γυρω το παω να μπω.....:happy: αν καταφερω και το κοψω :worry: θα γλυτωσεις τα εξοδα:p

οχι παλι φυλακη ο ζαχαρακης!!!!τωρα μολις βγηκε:p

μαρτυριαρη :happy:

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

Guest Tankwart

Μια μικρη βοηθεια μετο outlook...

Ειμαι στο λαπτοπ του αδερφου μου ο οποιος εχει καποιες επαφες.Εχω βαλει activesync και παω να κανω sync τις Δικες μου επαφες απο το HD.

ΟΜΩΣ αυτο παει και μου βαζει ολα τα contacts του αδερφου μου στο ΗD.

Δε μπορω στο outlook να δημιουργησω μια υποομαδα στις επαφες ωστε εκει να κανω sync τις δικες μου επαφες απο το HD?

Ευχαριστω.

EDIT:τελικα με λιγο googlαρισμα βρηκα κατι...ειναι οτι μπορεις να χρησιμοποιοεις διαφορα outlook profiles,αφου βεβαια ταεκανα ολα μανταρα πειραματιζομενος με πολλαπλα sync μεσω active sync.Eυτυχως βεβαια χωρις κοστος οι ζημιες :)

vanzelvoul σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Έχω βρεί κι εγώ κάποια από το google, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο είναι ασφαλή γιατί έχω βρεί και μηνύματα τύπου "τα κινητά δεν ξεκλειδώνουν και όποιος προσπάθησε να το κάνει τα χάλασε" :p

και ήθελα να μου προτείνει κάποιος site που δοκίμασε ή που ξέρει ότι είναι ασφαλές!

σας ευχαριστώ πολυ παντώς!!

και καλώς σας βρήκα στην παρεα ;)

Guest lagoudakis
με την orange δεν μπορεις να βγαλεις ακρη;για κανε μια ερωτηση δεν χανεις τιποτα,πες τους οτι εισαι ελλαδα μηπως.....επισης ριξε μια ματια εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=521206

Αν ξέρει κάποιος... Θέλω να βλέπω τις ιστοσελίδες που έχουν και flash. Έβαλα το flash player fp7_ppc_en. Βέβαια βλέπω πιο ολοκληρωμένα τις ιστοσελίδες π.χ. τα banners αλλά κολλάει και με πετάει συχνά έξω από το οπερα. Το απεγκατέστησα και συνήλθε. Ποια είναι η δική σας εμπειρία; Μπήκα στο site της Adobe http://www.adobe.com/products/flashlite/ και για κινητά προτείνει το Flash Lite. Τι λέει αυτό; Υπάρχει κανένα συμβατο πρόγραμμα flash.

Ρε παιδιά βοηθήστε! Έχω ένα HTC HD με κάρτα F2G. Ενεργοποίησα με μήνυμα στο 19349 το wind plus non stop με οδηγίες που βρήκα σε forum (γιατί η wind που τηλεφώνησα δεν ήξερε για HTC). Μπαίνω κανονικά για πλοήγηση σε διάφορες ιστοσελίδες. Πώς μπορώ να μπαίνω στο Wind Plus δηλ. να σερφάρω απεριόριστα σε διάφορες υπηρεσίες χωρίς να αφαιρούνται ΜΒ από τα 40. Βλέπω πχ στο site της wind να λέει "Μπες στο μενού υπηρεσιών WIND Plus, επίλεξε την ενότητα Οικονομία». Πώς γίνεται αυτό στο HD; Δε βλέπω κάποιο μενού. Το μονο που βλέπω είναι ένα εικονίδιο στα Προγράμματα με όνομα TIM Υπηρεσίες αλλά από ό,τι κατάλαβα λειτουργεί με sms. Επίσης, στο site λεέι "Συμπλήρωσε τον αριθμό του κινητού σου και λάβε δωρεάν SMS για να μεταβείς στο mobile site της υπηρεσίας που έχεις επιλέξει" . Το γράφω, αλλά δεν παίρνω SMS.

Ξερει κανεις γιατι δεν μου συνδεεται με 3G (χρησιμοποιω για μοντεμ το τηλεφωνο) ενω εχω το band στο Auto? θελει καποια ιδιαιτερη ρυθμιση; Με gprs μπαινει...

Ξερει κανεις γιατι δεν μου συνδεεται με 3G (χρησιμοποιω για μοντεμ το τηλεφωνο) ενω εχω το band στο Auto? θελει καποια ιδιαιτερη ρυθμιση; Με gprs μπαινει...

Οταν το εχεις στο Auto συνδέεται σε απλό GPRS με ταχυτητες που δεν ξεπαιρνουν τα 40 με 50 kbps. Αντιθετα αν το βαλεις στο WCDMA τοτε θα εχεις υψηλες ταχυτητες που φτανουν και τα 5π0 kbps αν και θα εχεις χειροτερο σημα τηλεφωνου...

HD2 T-Mobile WM6.5 OS Version: 5.2.21892(21892.5.0.89) - Manila version: 2.5.20121412.2 - ROM version: 2.13.531.1(90963) WWE / 28/04/2010 - Radio version: 2.10.50.26 - Protocol version: 15.39.50.07U

παιδια μηπως ξερει κανεις τη διαφορα μεταξυ του adobe reader LE 2.5 και του adobe reader for pocket pc 2 ? τα δοκιμασα και τα δυο προσωπικα και δεν καταλαβα καποια διαφορα .. συστηνετε καποιο απο τα δυο ? :blink:
Παύλος

To exeis akoma to provlima xaxanoula?

An nai, kane install to parakato cab

http://www.navimania.gr/showpost.php?p=186719&postcount=746

(enable PushInternet)

(sorry gia ta greekglish... einai kati pou suxenomai, alla eimai apo kinito online) (on-telecoms@nea makri... gia gera neura)

συγγνώμη για την τόσο αργοπορημένη απάντηση.. Δυστυχώς και με περασμένο το enable PushInternet, το πρόβλημα παραμένει.. Οπότε σκέφτομαι να δοκιμάσω ίσως κάποια άλλη ρομ, όπως είχε προτείνει ο zaharakis.. Αν βάλω αγγλική ρομ, μου θυμίζει κάποιος τι κάνω για να γράφω κ να στέλνω μηνύματα στα ελληνικά;; Επίσης ξέρει κανείς κανένα ελαφρύ πρόγραμμα για κλείδωμα του κινητού με κωδικο, γιατί το S2U2 που έχω μου δημιουργεί προβλήματα;; Τέλος πως αλλάζει κανείς radio;; Είναι δύσκολη διαδικασία;

Ευχαριστώ πολύ!

Καλησπερα εχω δυο θεματα με το HD.Το πρωτο ειναι οτι μου ανοιγει συνεχεια το ActiveSync και ρε παιδια πως γινεται να με ενημερωνει για τα γενεθλια απο τις επαφες; σορρυ αν γινομαι κουραστικος αλλα ειναι λιγακι δυσκολο να διαβασω 563 σελιδες...

Καλησπερα εχω δυο θεματα με το HD.Το πρωτο ειναι οτι μου ανοιγει συνεχεια το ActiveSync και ρε παιδια πως γινεται να με ενημερωνει για τα γενεθλια απο τις επαφες; σορρυ αν γινομαι κουραστικος αλλα ειναι λιγακι δυσκολο να διαβασω 563 σελιδες...

Για το πρώτο υπάρχει κάπου ένας οδηγός για το πως να σκοτώνεις το ActiveSync, δες στο http://www.navimania.gr.

Για το δεύτερο αφού περάσεις τα γεννέθλια σε μια επαφή μετά για να περαστεί στο ημερολόγιο πρέπει να συγχρονήσεις τις επαφές με το Outlook. Kουλό και όμως αληθινό.

Twitter.

[sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club

Μπορεις να με βοηθησεις στο δευτερο γιατι δεν εχω μαζι drivers και δεν εχω συγχρονισει ποτε τις επαφες με το Outlook.

Μηπως θα ηταν καλο να περασω καμια καινουργια ROM;(ετσι για την αναβαθμιση)

Ευχαριστω

Μπορεις να με βοηθησεις στο δευτερο γιατι δεν εχω μαζι drivers και δεν εχω συγχρονισει ποτε τις επαφες με το Outlook.

Μηπως θα ηταν καλο να περασω καμια καινουργια ROM;(ετσι για την αναβαθμιση)

Ευχαριστω

Δεν χρειάζεται drivers απλά εγκαθιστάς στον υ/η το activesync και σε ρωτάει την πρώτη φορά τι ακριβώς να συγχρονίσει. Πρέπει να έχεις το Microsoft Outlook και όχι το Outlook express.

Για νέα rom βάλε την αναβάθμιση που έχει βγεί από την HTC είναι σφαιράτη, αν δεν θέλεις να μπλέξεις με custom roms.

Twitter.

[sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club