zaharakis Δημ. May 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2009 θα μποροθσα παρακαλω πολυ να εχω κ εγω μνμ?γιατι κ εγω ειμαι νεος με hd. πως πας στην υπογραφη καποιου?ευχαριστω εκ των προτερων... Δυστυχως ο φιλος Ζαχαρακης τωρα δεν εχει κατι στην υπογραφη του.Ελπιζω οταν το δει ο ιδιος η' καποιος αλλος φιλος να μας εξυπηρετησει κι εμας τους """"νεους"""" :wacko: εδω εισαστε :) καποια αρχεια ειναι κοινα μεσα..απλα δεν θυμαμαι ποια ακριβως ειναι http://rapidshare.com/files/192702979/HD_stuff.rar http://rapidshare.com/files/199266382/hd_stuff_2.rar http://rapidshare.com/files/207267401/HD_add_ons_apps.rar Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. May 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2009 καλα αυτος ο miri βγαζει καθε μερα και νεα;χτες εβαλα την νεα του και σημερα εβγαλε αλλη;:blink: Aντε, καλο μας φλασαρισμα :!: :cool: Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. May 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2009 οσαν ασχετος(μια φορα ειπα να αλλαξω rom και κολλησα το μηχανημα) τι ουσιαστικο προσφερουν οι συχνες αλλαγες τις rom ?:confused: μαλλον πιο πολυ ταλαιπωρειτε τα μηχανακια σας:pτους εαυτους μας τιμωρουμε:pτα μηχανακια δεν παθαινουν τιποτα Aντε, καλο μας φλασαρισμα :!: :cool:την εβαλες;:pεγω την κατεβασα τωρα στην δουλεια σε ενα flashaki για να μην χανω χρονο και παω σε λιγο σπιτι να την ριξω:pμην ξεχασεις να αλλαξεις την υπογραφη σου:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milena03 Δημ. May 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2009 Να σου πω. Αυτό που χρειάζεται είναι να βρεις μια καλή topaz να την βάλεις και να τελειώνεις. Απλά για να έχεις το μανιλα της νέας έκδοσης. Τελικά βρήκαν τι έχει η συσκευή σου? την δευτερα θα παμε στην 3 βδομαδα,οχι δεν βρηκαν τι εχει αλλα ειπαν να μου αλλαξουν μητρικη μπας και το φερουν στα ισια του ,ετσι περιμενουμε απο εξωτερικο την καινουρια μητρικη, τι να πει κανεις? τους ειπα να με δωσουν ενα καινουριο για να μην παιδευονται τσαμπα,,,αλλα ειπαν οτι αυτο αποτελει στοιχημα για αυτους ,η επιδιορθωση της.:p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
periptero Δημ. May 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2009 Σ' ευχαριστω πολυ φιλε Zaharakhs να' σαι καλα :) Με ενα registry editor ενεργοποιησα την δυνατοτητα να "ξυπναει" το hd οταν λαμβανει sms. Ομως οταν εστειλα απο αλλο τηλ ενα sms για δοκιμη εγινε το εξης κουφο: Η συσκευη οντος "ξυπνησε" αλλα το sms δεν ηρθε ποτε!!! Ο αποστολεας πηρε ειδοποιηση-αναφορα οτι το μηνυμα εσταλει, αλλα εγω δεν πηρα τιποτα. Αν αυτο παιζει ρολο, στις ρυθμισεις του τηλεφωνου το δικτυο το εχω GSM και οχι auto, ενω η "μπαντα" ειναι στο auto. (δεν με νοιαζουν οι βιντεοκλησεις, ουτε τα mms) Τι να συμβαινει αραγε ? Απενεργοποιησα την δυνατοτητα να "ξυπναει" και ΝΑΙ οταν δοκιμασα ενα sms ηρθε κανονικα, αλλα τα προηγουμενα μηνυματα ΔΕΝ ηρθανε ακομα, και ισως να μην ερθουνε ποτε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. May 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2009 Κάνε τις assign από τη συσκευή μέσω του album και όχι από το outlook ;) οκ το εκανα thx!! και κατι αλλο ..πως ΣΒΗΝΟΥΜΕ μια φωτο απο μια επαφη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. May 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2009 οκ το εκανα thx!! και κατι αλλο ..πως ΣΒΗΝΟΥΜΕ μια φωτο απο μια επαφη? edit την επαφή και remove picture Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. May 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2009 την δευτερα θα παμε στην 3 βδομαδα,οχι δεν βρηκαν τι εχει αλλα ειπαν να μου αλλαξουν μητρικη μπας και το φερουν στα ισια του ,ετσι περιμενουμε απο εξωτερικο την καινουρια μητρικη, τι να πει κανεις? τους ειπα να με δωσουν ενα καινουριο για να μην παιδευονται τσαμπα,,,αλλα ειπαν οτι αυτο αποτελει στοιχημα για αυτους ,η επιδιορθωση της.:p Κωστη πες τους οτι και ο πιο νεος χρηστης του myphone μπορει να το φτιαξει:lol: το να μπορουν να το φτιαξουν αυτοι :pαυτο ειναι στοιχημα για μας :happy: Σ' ευχαριστω πολυ φιλε Zaharakhs να' σαι καλα :) Με ενα registry editor ενεργοποιησα την δυνατοτητα να "ξυπναει" το hd οταν λαμβανει sms. Ομως οταν εστειλα απο αλλο τηλ ενα sms για δοκιμη εγινε το εξης κουφο: Η συσκευη οντος "ξυπνησε" αλλα το sms δεν ηρθε ποτε!!! Ο αποστολεας πηρε ειδοποιηση-αναφορα οτι το μηνυμα εσταλει, αλλα εγω δεν πηρα τιποτα. Αν αυτο παιζει ρολο, στις ρυθμισεις του τηλεφωνου το δικτυο το εχω GSM και οχι auto, ενω η "μπαντα" ειναι στο auto. (δεν με νοιαζουν οι βιντεοκλησεις, ουτε τα mms) Τι να συμβαινει αραγε ? το τηλεφωνο οταν ειναι στην επιλογη auto εχει σαν προεπιλεγμενο το 3g.. αν δεν εχει γυρναει σε απλο gsm και παντα ψαχνει στο παρασκηνιο να βρει 3g... ετσι και βρει 3g γυρναει αυτοματα παλι σε αυτο...εστω και στιγμιαια αν το βρει θα γυρισει... αν τωρα πεσει κληση η sms μεσα στην στιγμη που κανει μεταβαση απο 3g σε gsm και αντιστροφα...τοτε οτι πεσει εκει μεσα παει ...χαθηκε... ειναι η μαυρη τρυπα της κινητης μας τηλεφωνιας :p εγω το εχω παντα gsm και μονο αν χρειαζομαι 3g το γυρναω σε αυτο,κανω την δουλεια μου και παλι πισω... Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. May 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2009 Κωστη πες τους οτι και ο πιο νεος χρηστης του myphone μπορει να το φτιαξει:lol: το να μπορουν να το φτιαξουν αυτοι :pαυτο ειναι στοιχημα για μας :happy: Καλά, αν όντως το πρόβλημα ήταν απλά το λάθος SPL και δε βγήκε τίποτα άλλο στην πορεία από γκαντεμιά τότε μιλάμε ότι τα παλικάρια στο σέρβις είναι για την πλάκα. Αλλά να πάρεις και να τους πεις τι; Αλλάξτε το spl? Πάει η εγγύηση μετά. Οπότε ας τους να παιδεύονται... Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
periptero Δημ. May 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2009 το τηλεφωνο οταν ειναι στην επιλογη auto εχει σαν προεπιλεγμενο το 3g.. αν δεν εχει γυρναει σε απλο gsm και παντα ψαχνει στο παρασκηνιο να βρει 3g... ετσι και βρει 3g γυρναει αυτοματα παλι σε αυτο...εστω και στιγμιαια αν το βρει θα γυρισει... αν τωρα πεσει κληση η sms μεσα στην στιγμη που κανει μεταβαση απο 3g σε gsm και αντιστροφα...τοτε οτι πεσει εκει μεσα παει ...χαθηκε... ειναι η μαυρη τρυπα της κινητης μας τηλεφωνιας :p εγω το εχω παντα gsm και μονο αν χρειαζομαι 3g το γυρναω σε αυτο,κανω την δουλεια μου και παλι πισω... Εχει 2 ενοτητες και ειμαι λιγο μπερδεμενος : 1) επιλεξτε τυπο δικτυου : AUTO-GSM-WCDMA 2) Μπαντα GSM/UMTS : AUTO GSM(900+1800)+UMTS(900+2100) GSM(1900+850)+UMTS(1900+850) UMTS(2100+800) Στην 1 ενοτητα το βαζουμε δηλαδη στο GSM Αλλα στην 2 ενοτητα που πρεπει να το εχω ? (cosmote συνδεση εχω αν παιζει καποιο ρολο) Υ.γ : το δευτερο link απο rapidshare (hd_stuff_2) θελει password... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. May 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2009 Εχει 2 ενοτητες και ειμαι λιγο μπερδεμενος : 1) επιλεξτε τυπο δικτυου : AUTO-GSM-WCDMA 2) Μπαντα GSM/UMTS : AUTO GSM(900+1800)+UMTS(900+2100) GSM(1900+850)+UMTS(1900+850) UMTS(2100+800) Στην 1 ενοτητα το βαζουμε δηλαδη στο GSM Αλλα στην 2 ενοτητα που πρεπει να το εχω ? (cosmote συνδεση εχω αν παιζει καποιο ρολο) Υ.γ : το δευτερο link απο rapidshare (hd_stuff_2) θελει password... στο 1ο βαλε GSM και στο 2ο GSM(900+1800)+UMTS(900+2100) pass για το rar Dimitris :) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. May 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2009 παιδια προσπαθω να περασω την νεα του miri αλλα δεν ξεκιναει και μετα απο λιγο βγαζει error,την προηγουμενη την περασα μια χαρα,πρεπει να τρεχω το uspl 2.5 μηπως καθε φορα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. May 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2009 την εβαλες;:pεγω την κατεβασα τωρα στην δουλεια σε ενα flashaki για να μην χανω χρονο και παω σε λιγο σπιτι να την ριξω:pμην ξεχασεις να αλλαξεις την υπογραφη σου Φιλε μου λαγουδακη, ξανακατεβασε τη γιατι η πρωτη που ανεβασε ο miri ειχε καποια bugs. Ανεβασε καινουρια v 14 κατα τις 17:00, οποτε ξανακατεβασε την. :rolleyes: Αιντε μπρε, καλο φλασααααααααααααααααααααααααααααααααρισμα και ασε τον τε-σαλατα να λεει. Ζουλευει :lol: παιδια προσπαθω να περασω την νεα του miri αλλα δεν ξεκιναει και μετα απο λιγο βγαζει error,την προηγουμενη την περασα μια χαρα,πρεπει να τρεχω το uspl 2.5 μηπως καθε φορα; Φυσικα, σε καθε φλασαρισμα τρεχουμε το USPL 2.5 :cool: Και μην ξεχασεις να κατεβασεις την εκδοση που ανεβασε ο καλο-μιρις κατα τις 5:00 και οχι αυτην που ανεβασε το πρωι :rolleyes: Παω και εγω να φλασαρω, καλη μας επιτυχια :p Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. May 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2009 οκ το εκανα thx!! και κατι αλλο ..πως ΣΒΗΝΟΥΜΕ μια φωτο απο μια επαφη? Χωρίς παρεξήγηση, δεν κάνω ουτε τον ξυπνιο ουτε εχω κακή πρόθεση. Βλέπω ότι πολλοί ρωτούν πράγματα που αναφέρονται στο manual αλλά εκτός αυτού βρίσκονται εύκολα παίζοντας με την συσκευή. Δηλαδή πατόντας εδώ, πατόντας εκεί βλέπεις τι κανει το κάθε τι και δεν παθαίνει τίποτα ούτε χάνεις κάτι γιατί όταν πρόκειται να διαγράψει σε ρωτά. Επειτα καμια φορά αν δεν παιδευτείς λίγο δεν το μαθαίνεις. περνά λίγος καιρός και αν θελήσεις να ξανακάνεις το ίδιο το έχεις ξεχάσει. Ενώ αμα εχεις παιδευτεί δεν το ξεχνας με τίποτα:lol: Μην το φοβάστε το μηχανάκι κάντε ότι θέλετε. Όσο το φοβάστε τόσο θα έχετε προβλήματα. Δεν είμαι παλιός. Απλά εφαρμοσα από την αρχή αυτό και μπορώ να πω ότι καταφερα να μάθω κάμποσα. Φυσικά θα υπάρχουν ερωτήσεις αλλά προσπαθείστε να δουλευετε λίγο πάνω στην συσκευή. Αυτό το νόημα εχουν τα ppc. Πόσες φορές καθόμαστε στο pc χωρίς να έχουμε να κάνουμε κάτι και το σκαλίζουμε ετσι για εξερευνηση. Οταν πρωτοασχολήθηκα υπήρχαν εδω αρκετοι εξυπνάκιδες παλιότεροι που με το παραμικρό την έλεγαν. Τώρα δόξα το θεο έχουν μείνει ολα τα σωστά παιδιά. Δεν κάνω το ίδιο, απλά προτρέπω για περισσότερη ενασχόλιση για να μαθουμε αυτά τα υπέροχα μηχανάκια που κάνουν τα πάντα. Ακόμα και τσαϊ. Ναι, δεν κάνω πλάκα. ;) Αν κάνω πλοήγηση και ταυτοχρονη φόρτιση τώρα με τις ζέστες, χωρίς να το έχω μπροστά στον αεραγωγό, μπορώ να ζεστάνω το τσάϊ μου αν το ακουμπίσω στο κάτω μέρος που ειναι ο επεξεργαστής. :lol: Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. May 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2009 Φιλε μου λαγουδακη, ξανακατεβασε τη γιατι η πρωτη που ανεβασε ο miri ειχε καποια bugs. Ανεβασε καινουρια v 14 κατα τις 17:00, οποτε ξανακατεβασε την. :rolleyes: Αιντε μπρε, καλο φλασααααααααααααααααααααααααααααααααρισμα και ασε τον τε-σαλατα να λεει. Ζουλευει :lol: Φυσικα, σε καθε φλασαρισμα τρεχουμε το USPL 2.5 :cool: Και μην ξεχασεις να κατεβασεις την εκδοση που ανεβασε ο καλο-μιρις κατα τις 5:00 και οχι αυτην που ανεβασε το πρωι :rolleyes: Παω και εγω να φλασαρω, καλη μας επιτυχια :pσοβαρα;αντε παλι απο την αρχη:pκωστα να προλαβουμε γιατι το βραδυ θα ανεβει η v.15:pευχαριστω για την ενημερωση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. May 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2009 σοβαρα;αντε παλι απο την αρχη:pκωστα να προλαβουμε γιατι το βραδυ θα ανεβει η v.15:pευχαριστω για την ενημερωση Ζαχαράκηηηηηηηηηηηη Βάλτους μυαλό. Ρε σεις μ αυτόν που μπλέξατε, δεν θα έχετε ποτέ στημένο τηλέφωνο.:p:p Αμα σας αρέσει μια ρομ κρατήστε και περιμένετε κανα δυο μέρες μέχρι να δείτε αν πάει καλά η νέα για να φλασάρετε. Την V13 την κράτησε κάμποσες μέρες γιατί δεν βάζετε αυτήν αν ήταν τόσο καλή χωρίς bags. Οι cookers πολλες φορές βγάζουν ρομ χωρίς ιδιαίτερο λόγο. Απλά τους κάθησε να προσθέσουν κάτι και την βγάζουν για δοκιμή αυτου που τους καρφώθηκε. Κι εγώ δοκιμάζω αλλά έχω μια στημένη και επιστρέφω σ αυτήν. Να σας πω και κάτι? όταν μια ρομ δουλευει σωστά οι διαφορές δεν είναι ορατές σε σχέση με την επόμενη. Τα πράγματα έχουν κατασταλάξει στις 6.1 τοπαζ υπάρχουν καλές ρομ χωρίς κανένα πρόβλημα. Οι φουλ ειναι μια χαρά γρηγορες στο μανιλα αλλά καθυστερουν λίγο σε βαριά προγράμματα. Οποιος δουλευει απο το κινητό του βαριές εφαρμογές βάζει ρομ χωρίς μανιλα. Αν το δουλευει νορμαλ, δηλαδή τηλέφωνο, mail, internet και καμια πλοήγηση κανενα πρόβλημα. Μια καλή φουλ ή εστω light με μανιλα, είναι μια χαρά. Εγώ αυτό κατάλαβα και το είπα. Με την super lite Onkolog, το IGO με το βαρυ skin gurjon ανοίγει πολύ γρήγορα. Με οποιαδήποτε ρομ με μανιλα θέλει τον χρόνο του. Προσωπικά δεν με πειράζει γιατί πόσες φορές την ημέρα θα ανοίξω το igo. Περισσότερο ανοίγω την μουσική η βλέπω τον καιρό 4-5 περιοχών που με ενδιαφέρουν, πράγμα που δεν μπορώ να κάνω χωρίς μανίλα. Δεν χρησιμοποιώ άλλες βαριές εφαρμογές από το κινητό γιατι όλη μέρα είμαι μπροστά σε pc. Οπότε ότι και να βάλω είμαι καλυμένος. Τελευταία μ' εχει βολέψει η 2.8 light του Πάνου. Γρήγορη για topaz και έχει εξω τις εφαρμογές που δεν με ενδιαφέρουν ενώ υπάρχουν ενσωματομένα όλα όσα θέλω. Δεν χρειάζομαι έξτρα πληκτρολογιο, σημαντικό γιατί τα finger έχουν 2 προβλήματα. Ενα είναι οτι καλύπτουν την κάτω μπάρα και για να κλικάρεις το send να φυγει ένα sms πρέπει πρώτα να κλήσεις το πληκτρολογιο. Δευτερον οταν θες να βρεις το όνομα αυτού που του στέλνεις mail h sms δεν κάνει αναζήτηση. Συν του ότι δεν ανοίγει αυτόματα σε όλες τις εφαρμογές που χρειάζεσαι πληκτρολόγιση. Αμα δείτε το program files μου, θα καταλάβετε πόσες λίγες εφαρμογές έχω βάλει. Αυτό που με ενδιαφέρει στην συγκεκριμένη ρομ, είναι οτι ανοίγει μπαμ το start menu, το settings, το inbox κλπ που χρησιμοποιούμε συνεχώς. Μοναδικό της πρόβλημα ηταν κάποιες φορές το πάγομα μετα το κλεισιμο του οπερα. Παιδική ασθένεια των τοπαζ που λύθηκε μ ενα cabaki. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. May 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2009 τωρα μολις την περασα του miri,μακαρι να ειναι καλη,βεβαια μεχρι αυριο θα εχει βγαλει την V15 οποτε θα ξαναφλασαρουμε:D,te salat βαζουμε miri γιατι θελουμε να φλασαρουμε:p που εισαι ρε ktsak θα μας φανε αυτοι βρε:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vanzelvoul Δημ. May 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2009 Ζαχαράκηηηηηηηηηηηη Βάλτους μυαλό. Ρε σεις μ αυτόν που μπλέξατε, δεν θα έχετε ποτέ στημένο τηλέφωνο.:p:p Αμα σας αρέσει μια ρομ κρατήστε και περιμένετε κανα δυο μέρες μέχρι να δείτε αν πάει καλά η νέα για να φλασάρετε. Την V13 την κράτησε κάμποσες μέρες γιατί δεν βάζετε αυτήν αν ήταν τόσο καλή χωρίς bags. Οι cookers πολλες φορές βγάζουν ρομ χωρίς ιδιαίτερο λόγο. Απλά τους κάθησε να προσθέσουν κάτι και την βγάζουν για δοκιμή αυτου που τους καρφώθηκε. Κι εγώ δοκιμάζω αλλά έχω μια στημένη και επιστρέφω σ αυτήν. Να σας πω και κάτι? όταν μια ρομ δουλευει σωστά οι διαφορές δεν είναι ορατές σε σχέση με την επόμενη. Τα πράγματα έχουν κατασταλάξει στις 6.1 τοπαζ υπάρχουν καλές ρομ χωρίς κανένα πρόβλημα. Οι φουλ ειναι μια χαρά γρηγορες στο μανιλα αλλά καθυστερουν λίγο σε βαριά προγράμματα. Οποιος δουλευει απο το κινητό του βαριές εφαρμογές βάζει ρομ χωρίς μανιλα. Αν το δουλευει νορμαλ, δηλαδή τηλέφωνο, mail, internet και καμια πλοήγηση κανενα πρόβλημα. Μια καλή φουλ ή εστω light με μανιλα, είναι μια χαρά. Εγώ αυτό κατάλαβα και το είπα. Με την super lite Onkolog, το IGO με το βαρυ skin gurjon ανοίγει πολύ γρήγορα. Με οποιαδήποτε ρομ με μανιλα θέλει τον χρόνο του. Προσωπικά δεν με πειράζει γιατί πόσες φορές την ημέρα θα ανοίξω το igo. Περισσότερο ανοίγω την μουσική η βλέπω τον καιρό 4-5 περιοχών που με ενδιαφέρουν, πράγμα που δεν μπορώ να κάνω χωρίς μανίλα. Δεν χρησιμοποιώ άλλες βαριές εφαρμογές από το κινητό γιατι όλη μέρα είμαι μπροστά σε pc. Οπότε ότι και να βάλω είμαι καλυμένος. Τελευταία μ' εχει βολέψει η 2.8 light του Πάνου. Γρήγορη για topaz και έχει εξω τις εφαρμογές που δεν με ενδιαφέρουν ενώ υπάρχουν ενσωματομένα όλα όσα θέλω. Δεν χρειάζομαι έξτρα πληκτρολογιο, σημαντικό γιατί τα finger έχουν 2 προβλήματα. Ενα είναι οτι καλύπτουν την κάτω μπάρα και για να κλικάρεις το send να φυγει ένα sms πρέπει πρώτα να κλήσεις το πληκτρολογιο. Δευτερον οταν θες να βρεις το όνομα αυτού που του στέλνεις mail h sms δεν κάνει αναζήτηση. Συν του ότι δεν ανοίγει αυτόματα σε όλες τις εφαρμογές που χρειάζεσαι πληκτρολόγιση. Αμα δείτε το program files μου, θα καταλάβετε πόσες λίγες εφαρμογές έχω βάλει. Αυτό που με ενδιαφέρει στην συγκεκριμένη ρομ, είναι οτι ανοίγει μπαμ το start menu, το settings, το inbox κλπ που χρησιμοποιούμε συνεχώς. Μοναδικό της πρόβλημα ηταν κάποιες φορές το πάγομα μετα το κλεισιμο του οπερα. Παιδική ασθένεια των τοπαζ που λύθηκε μ ενα cabaki. Κώστα και εγώ αυτη τρεχω με τη διαφορα οτι εχω πεταξει το μανιλα και εχω βαλει spb mobile shell 3!! Δουλευει πολυ ομορφα και γρηγορα πανω στη ρομ του πανου και επισης εχει τρομερη διαφορα στην αυτονομια το κινητο σε σχεση με την super ite onkolog!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kbill84 Δημ. May 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2009 καλησπερα στα ανησυχα παιδια...εχω μια ερωτηση κρισεως.εχω τιε επαφες μυ στην sim.πως μπορω να επιλεξω αν υπαρχει τροπος ποιεσ επαφες θελω να εμφανιζονται sim η συσκευης?πως γινεται αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. May 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2009 καλησπερα στα ανησυχα παιδια...εχω μια ερωτηση κρισεως.εχω τιε επαφες μυ στην sim.πως μπορω να επιλεξω αν υπαρχει τροπος ποιεσ επαφες θελω να εμφανιζονται sim η συσκευης?πως γινεται αυτο? Δεν ξέρω αν γίνεται αυτό. Αλλά από τον καιρό που εφυγα απο τα συμβατικά κινητά, ακολουθώ μια συμβουλή των έμπειρων. Οχι κάρτα με επαφές. Ολες στην συσκευή. Γιατί όλο και θα δημιουργηθούν προβλήματα. Δεν σου παρέχει ασφάλεια η κάρτα για να μην χάσεις τις επαφές σου. Παιρνεις ενα backup καθε τοσο με το pimbackup και δεν χάνεις ποτέ τις επαφές. Αν τώρα εχεις άλους λόγους π.χ. να μην φαινονται ολες σου οι επαφες ;) χμ βρες άλλο τρόπο η μάθε τες απέξω:lol: EDIT Νομιζα οτι ήθελες κάποιες να φαινονται απο την sim και κάποιες από το μνημη του τηλεφώνου @Λαγουδάκης Πλάκα κάνουμε ετσι? Ο Μιρις λογο οτι ξεκινησε πρώτος εχει προχωρήσει πολύ στα 6.5 Εμενα δεν μου εκατσε οσες φορες τον δοκιμασα. Μια ο μανιλα δεν δουλευε σε όλες του τις εφαρμογές και χωρίς μανιλα ηταν αργή για σουπερ light. Ο καθένας βέβαια έχει διαφορετικές προτιμήσεις. Τόσο καιρό που φλασάρω, αντε οι πραγματικά άρτιες ρομ να είναι 4-5. Τις έχω κρατήσει μαζί με τα backup τους αλλα ξεπερνιούνται μετά από κανα μήνα. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kbill84 Δημ. May 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2009 δεν μου εχει ρε λεβεντες επιλογη menu-view k λογικα sim or device.μου λεει προβολη κατα ονομα η εταιρια,.... τιποτα που να λεει κατι για προβολη επαφων sim η συσκευης.κ αν αντιγραψω τις επαφες στην συσκευη τοτε μου τισ εμφανιζει εις διπλουν καρτασ κ συσκευησ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. May 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2009 δεν μου εχει ρε λεβεντες επιλογη menu-view k λογικα sim or device.μου λεει προβολη κατα ονομα η εταιρια,.... τιποτα που να λεει κατι για προβολη επαφων sim η συσκευης.κ αν αντιγραψω τις επαφες στην συσκευη τοτε μου τισ εμφανιζει εις διπλουν καρτασ κ συσκευησ... Όπως είπα δεν έχω ασχοληθεί ποτέ μου. Αντεγραψε τες στο τηλέφωνο, πάρε back για ασφαλεια οπως είναι διπλές. Μετά διέγραψε τες από την sim και εφοσον πανε ολα καλα ξαναπάρε backup για να τις εχεις χωρις να εμφανίζονται διπλές. Δεν κάνεις συχρονισμό με outlook? Αν χρησιμοποιείς την κάρτα και με άλλη συσκευη, πριν τις διαγράψεις από την sim, περασε τες και στην μνήμη αυτού του τηλεφώνου. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kbill84 Δημ. May 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2009 κατεβασα κ σκεφτομαι να βαλω αυτην [ROM][WWE][27.05.2009] Miri WM 6.5 21725 :: V 14.0 .χρειαζομαι καποιο αλλο προγραμμα για να την περασω?με τρωει να το πειραξω λιγο.αξιζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. May 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2009 Δεν ξέρω αν γίνεται αυτό. Αλλά από τον καιρό που εφυγα απο τα συμβατικά κινητά, ακολουθώ μια συμβουλή των έμπειρων. Οχι κάρτα με επαφές. Ολες στην συσκευή. Γιατί όλο και θα δημιουργηθούν προβλήματα. Δεν σου παρέχει ασφάλεια η κάρτα για να μην χάσεις τις επαφές σου. Παιρνεις ενα backup καθε τοσο με το pimbackup και δεν χάνεις ποτέ τις επαφές. Αν τώρα εχεις άλους λόγους π.χ. να μην φαινονται ολες σου οι επαφες ;) χμ βρες άλλο τρόπο η μάθε τες απέξω:lol: EDIT Νομιζα οτι ήθελες κάποιες να φαινονται απο την sim και κάποιες από το μνημη του τηλεφώνου @Λαγουδάκης Πλάκα κάνουμε ετσι? Ο Μιρις λογο οτι ξεκινησε πρώτος εχει προχωρήσει πολύ στα 6.5 Εμενα δεν μου εκατσε οσες φορες τον δοκιμασα. Μια ο μανιλα δεν δουλευε σε όλες του τις εφαρμογές και χωρίς μανιλα ηταν αργή για σουπερ light. Ο καθένας βέβαια έχει διαφορετικές προτιμήσεις. Τόσο καιρό που φλασάρω, αντε οι πραγματικά άρτιες ρομ να είναι 4-5. Τις έχω κρατήσει μαζί με τα backup τους αλλα ξεπερνιούνται μετά από κανα μήνα.και βεβαια πλακα κανουμε:)αλλωστε προσωπικα χτες φλασαρα για πρωτη φορα το hd και η μονη ρομ που δοκιμασα ηταν του miri την v.13 και σημερα την v14 οποτε δεν μπορω να εκφερω γνωμη,μεσα σε 24 ωρες,(για το 9000 μπορω) κατεβασα κ σκεφτομαι να βαλω αυτην [ROM][WWE][27.05.2009] Miri WM 6.5 21725 :: V 14.0 .χρειαζομαι καποιο αλλο προγραμμα για να την περασω?με τρωει να το πειραξω λιγο.αξιζειδεν χανεις τιποτα να δοκιμασεις αν σου αρεσει:) απλα τρεχεις πρωτα το uspl 2.5 και μετα την περνας,για πληροφοριες μπορεισ να βρεις και στο xda αλλα νομιζω(χωρις να ειμαι σιγουρος)οτι εχουν αναφερει τα παιδια εδω μεσα οτι υπαρχουν και στο navimania Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kbill84 Δημ. May 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2009 δεν χανεις τιποτα να δοκιμασεις αν σου αρεσει:) απλα τρεχεις πρωτα το uspl 2.5 και μετα την περνας,για πληροφοριες μπορεισ να βρεις και στο xda αλλα νομιζω(χωρις να ειμαι σιγουρος)οτι εχουν αναφερει τα παιδια εδω μεσα οτι υπαρχουν και στο navimania ευχαριστς ρε λεβεντακο αλλα τι ειναι το uspl 2.5 κ ποθ το βρισκω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts