giopap87 Δημ. April 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2010 Όταν το τηλέφωνο είναι κλείστο και κάποιος καλεί δεν θα έπρεπε να έρθει αναφορά όταν το ανοίξω; Το δοκιμάζω συνεχεία αλλά δεν μου έχει έρθει ποτέ έδω και κανά 5μηνο που χρησιμοποιώ μονο ρομ του kwbr (topix). Μήπως είναι υπηρεσία και απενεργοποιήθηκε; Παλιότερα ερχόταν σίγουρα με την ίδια καρτά (Cosmote). Την έβαλα και σε nokia σήμερα και ούτε εκεί έπαιξε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
staurakis Δημ. April 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2010 Όταν το τηλέφωνο είναι κλείστο και κάποιος καλεί δεν θα έπρεπε να έρθει αναφορά όταν το ανοίξω; Το δοκιμάζω συνεχεία αλλά δεν μου έχει έρθει ποτέ έδω και κανά 5μηνο που χρησιμοποιώ μονο ρομ του kwbr (topix). Μήπως είναι υπηρεσία και απενεργοποιήθηκε; Παλιότερα ερχόταν σίγουρα με την ίδια καρτά (Cosmote). Την έβαλα και σε nokia σήμερα και ούτε εκεί έπαιξε... Ναι αυτό που περιγράφεις είναι υπηρεσία δικτύου και είτε είναι ενεργοποιημένη και δουλεύει είτε όχι. Η συσκευή απλά δέχεται το μήνυμα (μήνυμα είναι τουλάχιστον στην vodafone που έχω), δεν κάνει κάτι άλλο..... Παράθεση HD2 T-Mobile WM6.5 OS Version: 5.2.21892(21892.5.0.89) - Manila version: 2.5.20121412.2 - ROM version: 2.13.531.1(90963) WWE / 28/04/2010 - Radio version: 2.10.50.26 - Protocol version: 15.39.50.07U Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giopap87 Δημ. April 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2010 Όταν το τηλέφωνο είναι κλείστο και κάποιος καλεί δεν θα έπρεπε να έρθει αναφορά όταν το ανοίξω; Το δοκιμάζω συνεχεία αλλά δεν μου έχει έρθει ποτέ έδω και κανά 5μηνο που χρησιμοποιώ μονο ρομ του kwbr (topix). Μήπως είναι υπηρεσία και απενεργοποιήθηκε; Παλιότερα ερχόταν σίγουρα με την ίδια καρτά (Cosmote). Την έβαλα και σε nokia σήμερα και ούτε εκεί έπαιξε... Ναι αυτό που περιγράφεις είναι υπηρεσία δικτύου και είτε είναι ενεργοποιημένη και δουλεύει είτε όχι. Η συσκευή απλά δέχεται το μήνυμα (μήνυμα είναι τουλάχιστον στην vodafone που έχω), δεν κάνει κάτι άλλο..... Όντως είναι υπηρεσία.. Το βρήκα από εδώ.. Αναλυτικές πληροφορίες για όποιον έχει το ίδιο πρόβλημα... Ειδοποίηση Κλήσεων Προσωπικός Τηλεφωνητής Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evagelos Δημ. April 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2010 Γεια σας παιδιά. Είναι νέος στο HTC. Πήρα απο ένα παιδί εδώ το HD. Εχει αγγλικό μενού αλλά δεν υπάρχει πουθενα να γράψω ελληνικά γράμματα. Δηλαδή δεν μπορώ να αναζητήσω μια επαφή με ελληνικά γράμματα Τι μπορώ να κάνω; Ευχαριστώ Παράθεση Οι υπογραφές μπορούν να περιέχουν 1 εικόνα, η οποία ωστόσο δεν θα πρέπει να έχει διαστάσεις μεγαλύτερες από 420 x 150 pixels και το μέγεθός της δεν θα πρέπει να ξεπερνά τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
staurakis Δημ. April 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2010 Γεια σας παιδιά. Είναι νέος στο HTC. Πήρα απο ένα παιδί εδώ το HD. Εχει αγγλικό μενού αλλά δεν υπάρχει πουθενα να γράψω ελληνικά γράμματα. Δηλαδή δεν μπορώ να αναζητήσω μια επαφή με ελληνικά γράμματα Τι μπορώ να κάνω; Ευχαριστώ Έχεις 'γυρίσει' τα regional settings σε Ελλάδα? (Πας Start --> Settings --> System --> Regional Settings και επιλέγεις Greek. Κανονικά θα πρέπει να σου γυρίσει πολλά πράγματα σε ελληνικά (ημερομηνίες, μενού κλπ). Σχετικά με το γράψιμο τώρα των ελληνικών, θέλεις ένα ελληνικό πληκτρολόγιο (θα βρεις αν κοιτάξεις εδώ στο thread) και σχετικά με το ψάξιμο στις επαφές σου θέλεις πάλι ένα fix...το οποίο επίσης αναφέρεται εδώ στο thread και λέγεται Xavier Random Access Greek (ή κάπως έτσι). :) Παράθεση HD2 T-Mobile WM6.5 OS Version: 5.2.21892(21892.5.0.89) - Manila version: 2.5.20121412.2 - ROM version: 2.13.531.1(90963) WWE / 28/04/2010 - Radio version: 2.10.50.26 - Protocol version: 15.39.50.07U Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 7, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2010 Πάντως το ελληνικό πληκτρολόγιο το δίνω μία σελίδα πίσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evagelos Δημ. April 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2010 (edited) Πάντως το ελληνικό πληκτρολόγιο το δίνω μία σελίδα πίσω. Το είδα αυτό. Το έκανα copy στο κινιτο, το έκανα install, αλλά και πάλι δεν βλέπω κάτι. Μήπως πρέπει να το ενεργοποιήσω ή κάτι τέτοιο; Έχεις 'γυρίσει' τα regional settings σε Ελλάδα? (Πας Start --> Settings --> System --> Regional Settings και επιλέγεις Greek. Κανονικά θα πρέπει να σου γυρίσει πολλά πράγματα σε ελληνικά (ημερομηνίες, μενού κλπ). Σχετικά με το γράψιμο τώρα των ελληνικών, θέλεις ένα ελληνικό πληκτρολόγιο (θα βρεις αν κοιτάξεις εδώ στο thread) και σχετικά με το ψάξιμο στις επαφές σου θέλεις πάλι ένα fix...το οποίο επίσης αναφέρεται εδώ στο thread και λέγεται Xavier Random Access Greek (ή κάπως έτσι). :) Οταν ανοίγει η συσκευή γράφει "xannystech's evolution" Παίζει αυτό κάποιο ρόλο; --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων. Edited April 8, 2010 by athanaso77 Δεν γράφουμε συνεχόμενα μηνύματα. Κάνε χρήση της "Τροποποίησης" ή της "Πολλαπλής Παράθεσης" Παράθεση Οι υπογραφές μπορούν να περιέχουν 1 εικόνα, η οποία ωστόσο δεν θα πρέπει να έχει διαστάσεις μεγαλύτερες από 420 x 150 pixels και το μέγεθός της δεν θα πρέπει να ξεπερνά τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
staurakis Δημ. April 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2010 Το είδα αυτό. Το έκανα copy στο κινιτο, το έκανα install, αλλά και πάλι δεν βλέπω κάτι. Μήπως πρέπει να το ενεργοποιήσω ή κάτι τέτοιο; Ναι πρέπει να το επιλέξεις (με το κάτω βελάκι εκεί που επιλέγεις πληκτρολόγιο) ώστε να το χρησιμοποιήσεις. Οταν ανοίγει η συσκευή γράφει "xannystech's evolution" Παίζει αυτό κάποιο ρόλο; Ναι αυτό λογικά πρέπει να είναι κάτι....ROM...?? Δεν το έχω ακούσει ούτε λίγο που το έψαξα βρήκα κάτι..... Παράθεση HD2 T-Mobile WM6.5 OS Version: 5.2.21892(21892.5.0.89) - Manila version: 2.5.20121412.2 - ROM version: 2.13.531.1(90963) WWE / 28/04/2010 - Radio version: 2.10.50.26 - Protocol version: 15.39.50.07U Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evagelos Δημ. April 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2010 Ναι αυτό λογικά πρέπει να είναι κάτι....ROM...?? Δεν το έχω ακούσει ούτε λίγο που το έψαξα βρήκα κάτι..... Μπορώ να βάλω την αρχική ROM? Απου που την κατεβάζω; Υπάρχει κατι σαν manual ή υπάρχουν οδηγίες γιατί δεν έχω βρει κάτι εδω Παράθεση Οι υπογραφές μπορούν να περιέχουν 1 εικόνα, η οποία ωστόσο δεν θα πρέπει να έχει διαστάσεις μεγαλύτερες από 420 x 150 pixels και το μέγεθός της δεν θα πρέπει να ξεπερνά τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
staurakis Δημ. April 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2010 Μπορώ να βάλω την αρχική ROM? Απου που την κατεβάζω; Υπάρχει κατι σαν manual ή υπάρχουν οδηγίες γιατί δεν έχω βρει κάτι εδω Σε αυτό το thread δεν έχεις βρει κάτι για άλλη ή την original ROM???!!!! εγώ γιατί έχω την αίσθηση ότι μόνο για τέτοια μιλάμε?!?! :lol: Χωρίς πλάκα θα βγει ο athanasso (και όχι μόνο) που του έχει μαλιάσει η γλώσσα να μας βαράει......;) Πάντως κατά την γνώμη μου πρέπει πρώτα να δεις σίγουρα όταν ξεκινάει τι είδους και version ROM φοράς, τι 'καταγωγής' είναι το κινητό (αγγλικό για παράδειγμα?) έτσι ώστε και να δεις που βρίσκεσαι αλλά και ποια είναι η κατάλληλη original ROM να πας (αν επιλέξεις να πας). Και κάτι άλλο, αυτό που σου είπα με τα regional settings το έκανες? Δεν είπες τι έγινε? Ό,τι ROM και να φοράς αυτό θα πρέπει να υπάρχει και να λειτουργεί σωστά....:worry: Παράθεση HD2 T-Mobile WM6.5 OS Version: 5.2.21892(21892.5.0.89) - Manila version: 2.5.20121412.2 - ROM version: 2.13.531.1(90963) WWE / 28/04/2010 - Radio version: 2.10.50.26 - Protocol version: 15.39.50.07U Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evagelos Δημ. April 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2010 Σε αυτό το thread δεν έχεις βρει κάτι για άλλη ή την original ROM???!!!! εγώ γιατί έχω την αίσθηση ότι μόνο για τέτοια μιλάμε?!?! :lol: Χωρίς πλάκα θα βγει ο athanasso (και όχι μόνο) που του έχει μαλιάσει η γλώσσα να μας βαράει......;) Πάντως κατά την γνώμη μου πρέπει πρώτα να δεις σίγουρα όταν ξεκινάει τι είδους και version ROM φοράς, τι 'καταγωγής' είναι το κινητό (αγγλικό για παράδειγμα?) έτσι ώστε και να δεις που βρίσκεσαι αλλά και ποια είναι η κατάλληλη original ROM να πας (αν επιλέξεις να πας). Και κάτι άλλο, αυτό που σου είπα με τα regional settings το έκανες? Δεν είπες τι έγινε? Ό,τι ROM και να φοράς αυτό θα πρέπει να υπάρχει και να λειτουργεί σωστά....:worry: Το έκανα αυτό. Γράφει Greek. Αλλά ελληνικά όχι. Οσον αφορά το μοντελο κλπ: OS 5.2.23529 Manila version 2.5.20121412.1 ROM version : EVOLUTION 2.1 WWE ROM date : 21/02/10 Radio version 1.14.25.24 Protocol Version 52.64.25.34U Ειναι ενημερωμένα ή προ χριστού; Παράθεση Οι υπογραφές μπορούν να περιέχουν 1 εικόνα, η οποία ωστόσο δεν θα πρέπει να έχει διαστάσεις μεγαλύτερες από 420 x 150 pixels και το μέγεθός της δεν θα πρέπει να ξεπερνά τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
staurakis Δημ. April 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2010 Το έκανα αυτό. Γράφει Greek. Αλλά ελληνικά όχι. Οσον αφορά το μοντελο κλπ: OS 5.2.23529 Manila version 2.5.20121412.1 ROM version : EVOLUTION 2.1 WWE ROM date : 21/02/10 Radio version 1.14.25.24 Protocol Version 52.64.25.34U Ειναι ενημερωμένα ή προ χριστού; Ναι αν κρίνω από την ημερομηνία της ΡΟΜ είναι πολύ καινούργια.... Τώρα πώς βρίσκεις τι είναι η συσκευή ε.......κάπου στην HTC αν πας και βάλεις serial number θα σου πει λογικά πια είναι η σχετική της ROM (αγγλική, ελληνική κλπ). Νομίζω αυτό θα ήταν μια καλή αρχή..... Τώρα για το πώς την περνάς, έχει ξαναρωτηθεί σε αυτό το thread πολλές φορές (πώς ξαναπερνά κανείς την original ROM) οπότε ένα search θα σε πείσει ;) Εκτός από αυτό δυστυχώς δεν μπορώ να βοηθήσω γιατί από αλλαγές της ROM, Hard και Soft SPL είμαι στουρνάρι.......:lol: δεν έχω ασχοληθεί ποτέ γιατί ποτέ δεν με ενδιέφερε :rolleyes: Παράθεση HD2 T-Mobile WM6.5 OS Version: 5.2.21892(21892.5.0.89) - Manila version: 2.5.20121412.2 - ROM version: 2.13.531.1(90963) WWE / 28/04/2010 - Radio version: 2.10.50.26 - Protocol version: 15.39.50.07U Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 8, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2010 Μπορώ να βάλω την αρχική ROM? Απου που την κατεβάζω; Υπάρχει κατι σαν manual ή υπάρχουν οδηγίες γιατί δεν έχω βρει κάτι εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3128594#post3128594 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evagelos Δημ. April 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2010 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3128594#post3128594 Σορρυ σας έχω ζαλίσει αλλά οδηγίες δεν βρίσκω. Παράθεση Οι υπογραφές μπορούν να περιέχουν 1 εικόνα, η οποία ωστόσο δεν θα πρέπει να έχει διαστάσεις μεγαλύτερες από 420 x 150 pixels και το μέγεθός της δεν θα πρέπει να ξεπερνά τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 8, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2010 Συνδέεις τη συσκευή σου, το τρέχεις από τον υπολογιστή και ακολουθείς τα βήματα στην οθόνη. Δεν χρειάζεσαι κάτι παραπάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evagelos Δημ. April 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2010 (edited) Ναι πρέπει να το επιλέξεις (με το κάτω βελάκι εκεί που επιλέγεις πληκτρολόγιο) ώστε να το χρησιμοποιήσεις. Πάντως εξακολουθώ να μην μπορώ να γράψω ελληνικά Edited April 8, 2010 by evagelos Παράθεση Οι υπογραφές μπορούν να περιέχουν 1 εικόνα, η οποία ωστόσο δεν θα πρέπει να έχει διαστάσεις μεγαλύτερες από 420 x 150 pixels και το μέγεθός της δεν θα πρέπει να ξεπερνά τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 8, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2010 Γίνε πιο αναλυτικός αν θέλεις αλλιώς δεν βγάζουμε άκρη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evagelos Δημ. April 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2010 (edited) Γίνε πιο αναλυτικός αν θέλεις αλλιώς δεν βγάζουμε άκρη. Εβαλα το αρχείο που μου είπατε "Blackstone Greek Keyboards.cab" αλλά δεν μπορώ και πάλι να βρω ελληνικά γράμματα για τα μυνηματα (sms) και για την αναζήτηση των επαφών μου. Τελικά κατέβασα ελληνικη ROM και τα είδα όλα στα Ελληνικά Ευχαριστώ (προς το παρών) Edited April 9, 2010 by athanaso77 Δεν γράφουμε συνεχόμενα μηνύματα. Κάνε χρήση της "Τροποποίησης" ή της "Πολλαπλής Παράθεσης". Παράθεση Οι υπογραφές μπορούν να περιέχουν 1 εικόνα, η οποία ωστόσο δεν θα πρέπει να έχει διαστάσεις μεγαλύτερες από 420 x 150 pixels και το μέγεθός της δεν θα πρέπει να ξεπερνά τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddion40 Δημ. April 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2010 Είμαι κάτοχος του HTC HD ένα χρόνο και έχω αλλάξει 3 ROM. Σε όλες (ακόμα και στην επίσημη) το ξυπνητήρι κτυπάει μόνο αν είναι ανοικτή η συσκευή. Έτσι πρέπει να είναι; Αναρωτιέμαι, γιατι σε όσα κινητά έχω χρησιμοποιήσει παλιότερα το ξυπνητήρι κτυπούσε και με κλειστή τη συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
l3ft3r1s Δημ. April 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2010 Είμαι κάτοχος του HTC HD ένα χρόνο και έχω αλλάξει 3 ROM. Σε όλες (ακόμα και στην επίσημη) το ξυπνητήρι κτυπάει μόνο αν είναι ανοικτή η συσκευή. Έτσι πρέπει να είναι; Αναρωτιέμαι, γιατι σε όσα κινητά έχω χρησιμοποιήσει παλιότερα το ξυπνητήρι κτυπούσε και με κλειστή τη συσκευή. Προφανώς τα προηγούμενα κινητά σου δεν ήταν windows mobile :) Γι αυτό, get used to it! ;) Αν θες, μπορείς να το βάλεις σε airplane mode. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. April 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2010 Υπαρχει τροπος να φυγει η ενδειξη καιρου απο την αρχικη οθονη στη ρομ της υπογραφης μου; ή εστω να δειχνει σωστη τοποθεσια... πως ρυθμιζεται; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 9, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2010 Είμαι κάτοχος του HTC HD ένα χρόνο και έχω αλλάξει 3 ROM. Σε όλες (ακόμα και στην επίσημη) το ξυπνητήρι κτυπάει μόνο αν είναι ανοικτή η συσκευή. Έτσι πρέπει να είναι; Αναρωτιέμαι, γιατι σε όσα κινητά έχω χρησιμοποιήσει παλιότερα το ξυπνητήρι κτυπούσε και με κλειστή τη συσκευή. Σε καμία windows mobile συσκευή δεν λειτουργεί το ξυπνητήρι όταν είναι εντελώς κλειστή (εκτός του Omnia II). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evagelos Δημ. April 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2010 Γεια σας παιδιά. Που μπορώ να βρώ παιχνίδια για το HD? Ευχαριστώ Παράθεση Οι υπογραφές μπορούν να περιέχουν 1 εικόνα, η οποία ωστόσο δεν θα πρέπει να έχει διαστάσεις μεγαλύτερες από 420 x 150 pixels και το μέγεθός της δεν θα πρέπει να ξεπερνά τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos2k5 Δημ. April 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2010 Υπαρχει τροπος να φυγει η ενδειξη καιρου απο την αρχικη οθονη στη ρομ της υπογραφης μου; ή εστω να δειχνει σωστη τοποθεσια... πως ρυθμιζεται; Με ενδιαφέρει και μένα, αν το έχει βρει κανείς πώς ρυθμίζεται Πώς υποτίθεται ότι λειτουργούν τα weather location services? Όπου και να παει κανείς, το ίδιο σημείο δείχνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 10, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2010 Πώς υποτίθεται ότι λειτουργούν τα weather location services? Μέσω internet βρίσκει την τοποθεσία σου και αναλόγως τον καιρό για την περιοχή σου. Βάσει της έκδοσης του manila που φοράει η rom σου δεν γίνεται να μην δείχνει τον καιρό καθόλου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts