miky7 Δημ. September 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2009 εγω δεν εχω κρατησει ποτε official rom πανω απο 1 ωρα καρδια μου :lol: μαθαμε και κατι καινουριο σημερα:ninja: που δεν νομιζω οτι θα το χρειαστω ποτε :lol: :lol: :lol: :lol: και αυτή η ώρα να υποθέσω ήταν η ενδιάμεση μεταξύ rom για να περάσεις SPL μήπως;;; Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimpanos Δημ. September 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2009 4.Δεν θυμαμαι ****το ακριβως.. Ναι να σερφαρω σε σελιδες.. με ποιο αργη speed απο κεραια gps χρησιμοποιωντας το καταλληλο progrm. 5. οποτε για πλοηγηση θα χρησιμοποιω μονο κεραια gps και οχι MB εκτος κ αν χασω το σημα. 6.Αρα ξεχναω το zoom στη συσκευη μου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. September 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2009 :lol: :lol: :lol: και αυτή η ώρα να υποθέσω ήταν η ενδιάμεση μεταξύ rom για να περάσεις SPL μήπως;;; Τι να την κάνει την επίσημη για να περάσει SPL? Οι κινήσεις όταν αγοράστηκε το HD ήταν κάπως έτσι (και φαντάζομαι και του Δημήτρη) 1. Σύνδεση με τον υπολογιστή για να έχει μπαταρία 2. Άνοιγμα της συσκευής μέχρι να κάνει μόνη της το σετάρισμα 3. Πέρασμα HSPL 4. Πέρασμα Cooked Rom 5. Σετάρισμα συσκευής Από κει και πέρα με το HSPL δεν ξαναπερνάς SPL και κάνεις τη δουλεία σου μπαμ μπαμ και με φλασάρισμα μέσω κάρτας. :lol::lol: 4.Δεν θυμαμαι ****το ακριβως.. Ναι να σερφαρω σε σελιδες.. με ποιο αργη speed απο κεραια gps χρησιμοποιωντας το καταλληλο progrm. 5. οποτε για πλοηγηση θα χρησιμοποιω μονο κεραια gps και οχι MB εκτος κ αν χασω το σημα. 6.Αρα ξεχναω το zoom στη συσκευη μου? 4. Πρώτη φορά το ακούω και για να είμαι ειλικρινής μου φαίνεται αδύνατο. Δεν είμαι μηχανικός ή ειδικός δικτύων, αλλά το πώς το GPS μπορεί να σου δώσει τη δυνατότητα να κάνεις browsing στο Internet διαφεύγει των γνώσεων και της αντίληψής μου. 5. Ναι 6. Έτσι όπως το ζητάς ναι. Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. September 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2009 :lol: :lol: :lol: και αυτή η ώρα να υποθέσω ήταν η ενδιάμεση μεταξύ rom για να περάσεις SPL μήπως;;; που το καταλαβες??:lol::lol::lol: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. September 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2009 4.Δεν θυμαμαι ****το ακριβως.. Ναι να σερφαρω σε σελιδες.. με ποιο αργη speed απο κεραια gps χρησιμοποιωντας το καταλληλο progrm. 5. οποτε για πλοηγηση θα χρησιμοποιω μονο κεραια gps και οχι MB εκτος κ αν χασω το σημα. 6.Αρα ξεχναω το zoom στη συσκευη μου? Προφανώς τόση ώρα εννοείς GPRS, το μόνο που χρειάζεται είναι πρόγραμμαα δεδομένων από την εταιρεία σου και τις κατάλληλες ρυθμίσεις.΄ Δημήτρη θυμάμαι τότε που είχε βγεί η νέα official rom κάτι έπαιζε με το SPL για να βάλεις πάλι cooked. Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. September 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2009 Προφανώς τόση ώρα εννοείς GPRS, το μόνο που χρειάζεται είναι πρόγραμμαα δεδομένων από την εταιρεία σου και τις κατάλληλες ρυθμίσεις. Δημήτρη θυμάμαι τότε που είχε βγεί η νέα official rom κάτι έπαιζε με το SPL για να βάλεις πάλι cooked. Ε εντάξει. Αν έλυσες το γρίφο τότε :respect: Καλά θυμάσαι. Ήθελε καινούριο HSPL ή USPL. Οι πρώτες ROM ήθελαν το 1.14 και οι υπόλοιπες που βασίζονταν στην επίσημη 1.56 ήθελαν το 1.54. Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. September 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2009 Είπα να τον βγάλω από το μαρτύριο που τον αφήνετε τόση ώρα να υπομένει. Το Bad Boys (the song) μου φαίνεται γράφτηκε για κάποιους εδω μέσα :lol: :lol: :lol: Και είμαι ακόμη στο γραφείο και με κοιτάνε περίεργα που γελάω μόνος μου :lol: :lol: :lol: Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. September 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2009 Δημήτρη θυμάμαι τότε που είχε βγεί η νέα official rom κάτι έπαιζε με το SPL για να βάλεις πάλι cooked. αν λεμε το ιδιο,μιλας για την περιοδο με τα αλλοιωμενα χρωματα? τοτε που η Ace Hellas αλλαζε τις motherboard για να λυσει το προβλημα??:lol::lol: τελειως ξεφτιλα ειχαν γινει τοτε :p:happy: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. September 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2009 τοτε που η Ace Hellas αλλαζε τις motherboard για να λυσει το προβλημα??:lol::lol: τελειως ξεφτιλα ειχαν γινει τοτε :p:happy: Καλά μιλάμε ζωγραφίζετε σήμερα :lol: :lol: :lol: Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. September 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2009 αν λεμε το ιδιο,μιλας για την περιοδο με τα αλλοιωμενα χρωματα? τοτε που η Ace Hellas αλλαζε τις motherboard για να λυσει το προβλημα??:lol::lol: τελειως ξεφτιλα ειχαν γινει τοτε :p:happy: Καλά αυτό είχε ξεπεράσει κάθε φαντασία. Να κάνει ο άλλος μακακία στο πέρασμα cooked rom, να το πηγαίνει στο service γιατί χαλάσανε τα χρώματα (απλά επειδή δε διάβασε σωστά ποιο SPL έπρεπε να περάσει πρώτα) και να παίρνει πίσω συσκευή με καινούρια μητρική αντί να φάει κλώτσιές... :lol::lol::lol: Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. September 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2009 Ε εντάξει. Αν έλυσες το γρίφο τότε :respect: Καλά θυμάσαι. Ήθελε καινούριο HSPL ή USPL. Οι πρώτες ROM ήθελαν το 1.14 και οι υπόλοιπες που βασίζονταν στην επίσημη 1.56 ήθελαν το 1.54. η απλα να φλασαρεις την επισημη με το 1.54 και μετα καθε cooked ρομ με το spl 1.56 κατι που τα σαινια της Ace δεν μπηκαν καν στον κοπο να το ψαξουν.... Είπα να τον βγάλω από το μαρτύριο που τον αφήνετε τόση ώρα να υπομένει. Το Bad Boys (the song) μου φαίνεται γράφτηκε για κάποιους εδω μέσα :lol: Και είμαι ακόμη στο γραφείο και με κοιτάνε περίεργα που γελάω μόνος μου :lol: ποσες φορες εχω ερθει σε αυτη την θεση Μιχαλη.... και συνηθως (ασχετα με εμας :rolleyes:) 2 γελανε? κατι ξερουν... ενας γελαει? τρελος ειναι :lol: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. September 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2009 Καλά μιλάμε ζωγραφίζετε σήμερα :lol: εχουμε ρεντα :lol::lol: Καλά αυτό είχε ξεπεράσει κάθε φαντασία. Να κάνει ο άλλος μακακία στο πέρασμα cooked rom, να το πηγαίνει στο service γιατί χαλάσανε τα χρώματα (απλά επειδή δε διάβασε σωστά ποιο SPL έπρεπε να περάσει πρώτα) και να παίρνει πίσω συσκευή με καινούρια μητρική αντί να φάει κλώτσιές... :lol: μα καλα ρε Νικο.....:worry: xda δεν διαβαζει κανεις τους??:lol: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. September 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2009 μα καλα ρε Νικο.....:worry: xda δεν διαβαζει κανεις τους??:lol: :lol::lol::lol: Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. September 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2009 μα καλα ρε Νικο.....:worry: xda δεν διαβαζει κανεις τους??:lol: Αν έπρεπε να ποντάρω κάπου τα λεφτά μου τότε σίγουρα θα πόνταρα στο ΟΧΙ. Και στην τελική το θεωρούν και άχρηστο. Το 95%* των συσκευών που λαμβάνουν για service δεν έχουν απολύτως τίποτα και είναι απλά προβλήματα που δημιουργήθηκαν από το πέρασμα μιας εφαρμογής. Παίρνουν λοιπόν τη συσκευή, κάνουν ένα hard reset, περνάνε και την τελευταία επίσημη rom σε περίπτωση που δεν είχε περαστεί για να πουν ότι έκαναν αναβάθμιση και έξω από την πόρτα. Το υπόλοιπο 4% είναι συσκευές που έχουν φάει σαβούρα και πάνε για αλλαγή οθόνης, πλαστικών, κλπ... και φαντάζομαι ότι μόνο το υπόλοιπο 1% αφορά σοβαρά προβλήματα. Οπότε γι' αυτούς το xda θεωρείται άχρηστο. Εξάλλου μια βόλτα αν κάνει κανείς από το φόρουμ της ACE αντιλαμβάνεται πολύ εύκολα με τι προβλήματα ασχολούνται καθημερινώς. *Οι στατιστικές που παρουσιάζονται στο παρόν ποστ δεν είναι από κάποια επίσημη πηγή και αποτελούν αποκύημα της φαντασίας μου που δε νομίζω να απέχει και πολύ όμως από την πραγματικότητα.:lol: Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. September 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2009 *Οι στατιστικές που παρουσιάζονται στο παρόν ποστ δεν είναι από κάποια επίσημη πηγή και αποτελούν αποκύημα της φαντασίας μου που δε νομίζω να απέχει και πολύ όμως από την πραγματικότητα.:lol: εχω λιωσει στο γελιο μιλαμε!!!!!:lol::lol::lol: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellas200 Δημ. September 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2009 Αναφέρω και εγώ λίγο feedback από τις ρομ που δοκιμάζω. Θα συνεχίσω τις δοκιμές και φαντάζομαι οτι πάλι στην SL του onko θα βρεθώ...:rolleyes: βλεπω ηταν να μην αρχισεις :lol: δοκιμασε και αυτη Topix 2.9.4 HD και πες μου εντυπωσεις http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=460640 http://blog.celogeek.com/mobile/mobile-blackstone/mirror-for-kwbrs-roms/ τη θεωρω πολυ καλη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. September 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2009 Αλεξανδρε (Soom ):rolleyes: εχω καποιες ρομ για να παιξεις λιγο αποψε:lol: 1...[ROM][PDAVIET][WWE] BLACKSTONE WM6.5 ROM V61(Core 23047) & V62(23412) w/ LEO-MANILA http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=555137 - V61 Build 23412.5.4.0 - V62 Build 23049.5.3.0 2...του Dutty τις R12/R3 :wacko: htcpedia στο section hd roms .. τις εχω δοκιμασει ολες εκτος του PhamQuang τις v61/62...:p που θα δοκιμασω σημερα το βραδυ :X Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. September 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2009 Τα λόγια είναι περιττά(που λέει και το γνωστό άσμα) για τις τελευταίες 2 σελίδες του thread με αυτά που γράφετε....!:lol::lol: Δημήτρη, την δοκιμάζω σε κανα μισαωράκι...:D 2...του Dutty τις R12/R3 :wacko: htcpedia Αυτην έβαλα σήμερα.. Καλούτσικη είναι. Και τονίζω, ως μέτρο σύγκρισης δεν έχω βάλει του Onko, αλλά την official...:happy: Πω πω πω.. Τι μου κάνατε και οι δύο τώρα...! Backup και δώστου πάλι!:ninja: Edit: 1...[ROM][PDAVIET][WWE] BLACKSTONE WM6.5 ROM V61(Core 23047) & V62(23412) w/ LEO-MANILA http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=555137 - V61 Build 23412.5.4.0 - V62 Build 23049.5.3.0 Κατέβασα απο 56 ως 60 και σημερα που πηγα να δω τι γινεται ειδα 61 και 62 και ειπα να μην τις βάλω και δεν προλάβαινα να τις κατεβάσω, οπότε έβαλα του Dutty που ειχα κατεβάσει νωρίτερα... Γενικά, έχει παααρα πολλες να δοκιμασεις! Αλλα πραγματικά...! Τώρα καταλαβαίνω αυτα που διαβαζα περι φλασαρισματων ανα 2-3 μερες...! ;) βλεπω ηταν να μην αρχισεις δοκιμασε και αυτη Topix 2.9.4 HD και πες μου εντυπωσεις http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=460640 http://blog.celogeek.com/mobile/mobile-blackstone/mirror-for-kwbrs-roms/ τη θεωρω πολυ καλη 2.9.2 2.9.3 2.9.4 τις έχω κατεβάσει και αυτές και είναι στο πρόγραμμα να τις φλασάρω..! Τώρα κατεβαίνουν οι v61 & v62... Ήταν να μην γίνει το HSPL.. Πραγματικά.. Και από αύριο, αυξάνεται ΔΡΑΜΑΤΙΚΑ ο ελευθερος χρόνος μου.. Οποτε και τα φλασαρίσματα...! Μπαίνει και φορτιση για να μην εχουμε κανα αστειακι...! edit: Επειδη διαβαζα στο ναβιμανια για τις ρομ του PhamQuang, θέλει fixes για να δουλέψει σωστά??? Γιατι δεν έβγαλα άκρη στο ναβιμανια...:wacko: Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xet84 Δημ. September 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2009 εγω παντως εχω την [ROM][PDAVIET][WWE] BLACKSTONE WM6.5 ROM V61(Core 23047) & V62(23412) w/ LEO-MANILA και η v62 μου φανηκε η πιο σταθερη και πιο γρηγορη απο ολες που εχω δοκιμασει... δεν ξερω τη γνωμη σας :D Παράθεση Παύλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vanzelvoul Δημ. September 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2009 Εγω η καλυτερη απο PDAVIET που δοκιμασα ηταν η v60! Φανταστικη με πολυ καλη αυτονομια. Τα μονα μελανα σημεια: αργο HTCmessaging και πατωντας το Χ στα προγραμματα δεν κλεινουν παρα μονο αν πας απο τον Task manager. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimpanos Δημ. September 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2009 για μενα βαλε μια και καλη hard spl να ησυχασεις:) ουτως η αλλως ειναι αναστρεψιμο οποτε μην ανυσηχεις:) :blink: αυτο θα πει να χεις αποριες :lol: λοιπον καταρχην ο γνωστος και μη εξαιρεταιος τροπος να κανεις εισαγωγη σε ενα νεο κινητο....R.T.F.M ! μετα F.A.Q. it! HTC_Blackstone_for_noobs Blackstone Hints & Tips 1.facebook app κατευθειαν ......... Τωρα το ειδα!!:O:O:O Το απογευμα ημουν στο τρεξιμο κ ταυτοχρονα εγγραφα κ εδω.. Σε ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες,οπως επισης κ ολους τους υπολοιπους... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. September 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2009 Εγω η καλυτερη απο PDAVIET που δοκιμασα ηταν η v60! Φανταστικη με πολυ καλη αυτονομια. Τα μονα μελανα σημεια: αργο HTCmessaging και πατωντας το Χ στα προγραμματα δεν κλεινουν παρα μονο αν πας απο τον Task manager. Στο Start/Settings/System/Task Manager/Button(tab) ειναι επιλεγμενο το End programs by tapping "X"?? Γιατι ίσως αυτό φταίει.. Αν και προσωπικά, μετα απο προταση βεβαιως του Δημητρη, απενεργοποιω τον default Task Managar και δουλευω αποκλειστικα με WkTask...:cool: Επίσης, το «R.T.F.M» τι είναι Δημήτρη? Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. September 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2009 Επίσης, το «R.T.F.M» τι είναι Δημήτρη? Read The F...ing Manual :lol::lol: Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. September 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2009 Read The F...ing Manual :lol::lol: :lol::lol::lol: Ωραίο...! Σωστός...! :shifty: Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vanzelvoul Δημ. September 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2009 Στο Start/Settings/System/Task Manager/Button(tab) ειναι επιλεγμενο το End programs by tapping "X"?? Γιατι ίσως αυτό φταίει.. Ε ναι το εχει κανει αυτο. Ειναι στα 5 βασικα πραγματα που κανω αφου φλασαρω και αρχιζω να στηνω. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts