Jump to content

[Επίσημο] HTC Touch HD (Blackstone)

stark
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Φυσικά και επηρεάζει ο καιρός το σήμα του GPS ;) Ξέρεις όμως τι άλλο επηρεάζει το σήμα του GPS? Η μετακίνησή σου πριν η συσκευή σου κλειδώσει τουλάχιστον 4 δορυφόρους. Με λίγα λόγια καλό είναι πρώτα να περιμένεις να κλειδώσει η συσκευή σου σε 3d σήμα και μετά να ξεκινάς. Επίσης ένα πολύ καλό και κατατοπιστικό faq περι gps μπορείς να δεις εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=80597

Αυτο που αναφερεις για την στασιμοτητα το γνωριζω. Το εχω παρατηρησει και εγω.

Και στην προκειμενη το εφαρμοσα. Απλα μου εκανε τρομερη εντυπωση οτι η κακοκαιρια μπορει να επηρεάσει τόσο πολύ το σήμα...

Κάτι δεν μου κάθεται καλά βέβαια για το πως το επηρεάζει. Θα το ερευνήσω βαθύτερα...

Οσο για το faq, το ειχα βρει σε ενα αλλο φόρα, δεν ξέρω ποιο ειναι το original, και ειναι εξαιρετικα ενδιαφερον! Πολύ ωραίες πληροφορίες ειναι αυτες!

Σε ευχαριστώ πάντως...!:O

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

παιδια υπαρχει softkey manager για το manilla 2.5????windows 6.5...

Γιατί δεν το κάνεις απευθείας στη registry;

HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\HTC\Manila

Άλλαξε την τιμή για κάθε key LSK για το αριστερό Soft Key, RSK για το δεξιό Soft Key).

HomeLSKPath - Διαδρομή για το πρόγραμμα με "" π.χ. "\Windows\calendar.exe"

HomeLSKText - Κείμενο που εμφανίζεται π.χ. Ημερολόγιο

Γιατί δεν το κάνεις απευθείας στη registry;

HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\HTC\Manila

Άλλαξε την τιμή για κάθε key LSK για το αριστερό Soft Key, RSK για το δεξιό Soft Key).

HomeLSKPath - Διαδρομή για το πρόγραμμα με "" π.χ. "\Windows\calendar.exe"

HomeLSKText - Κείμενο που εμφανίζεται π.χ. Ημερολόγιο

Αχ ρε Νίκο.. Πότε θα τα μάθουμε και εμείς τα paths στην registry να τα χειριζόμαστε τόσο καλά..! Μετά απο HR, και όταν θέλω να επαναφέρω κάποιο setting πρέπει να ανοίγω τις σημειώσεις μου να το βρω! :)

Αχ ρε Νίκο.. Πότε θα τα μάθουμε και εμείς τα paths στην registry να τα χειριζόμαστε τόσο καλά..! Μετά απο HR, και όταν θέλω να επαναφέρω κάποιο setting πρέπει να ανοίγω τις σημειώσεις μου να το βρω! :)

Δε χρειάζεται να μάθεις τίποτα απ' έξω. Δύο σελίδες από τα xda/navimania αν βάλεις σε bookmark στο pc και στον opera (φαντάζομαι σου είπε ο Δημήτρης πώς να τσιμπάς τον όπερα μετά από Hard Reset για να μην χάνεις bookmarks, stored passwords, etc...) θα είσαι καλυμένος. Πέρα από αυτά, 2-3 paths θα τα μάθεις αν τα χρησιμοποιείς πολύ. Και γω δεν έκατσα μια μέρα να διαβάσω και να μάθω απ' έξω "Registry Paths 1.0.1" λες και θα έγραφα διαγώνισμα.

Δε χρειάζεται να μάθεις τίποτα απ' έξω. Δύο σελίδες από τα xda/navimania αν βάλεις σε bookmark στο pc και στον opera (φαντάζομαι σου είπε ο Δημήτρης πώς να τσιμπάς τον όπερα μετά από Hard Reset για να μην χάνεις bookmarks, stored passwords, etc...) θα είσαι καλυμένος. Πέρα από αυτά, 2-3 paths θα τα μάθεις αν τα χρησιμοποιείς πολύ. Και γω δεν έκατσα μια μέρα να διαβάσω και να μάθω απ' έξω "Registry Paths 1.0.1" λες και θα έγραφα διαγώνισμα.

Αυτό έχω κάνει, αλλά αντί για bookmarks, έχω ένα αρχείο word που τα γραφω ολα εκει μεσα..

Ξερω να τα κραταω αυτα, ναι! Ενας φάκελος ειναι! Απλα, επειδη καιρο πειραματίζομαι με διαφορα, ποτε δεν εκατσα να τα φτιαχνω ξανα και ξανα...

Τωρα, ετσι οπως ειμαι, μαλλον θα μεινω για καιρο.. οποτε τωρα θα τα φτιαξω και θα τα κρατησω σε ενα αρχειακι τα bookmarks, passwords και τετοια..;)

Ευχαριστω πάντως!

Και ενα ακόμα: Οταν συνδεω τα Hands Free, οι ήχοι περνάνε και ακούγονται μόνο μέσα απο τα Hands Free? Και αν ναι, πως το αλλάζω αυτό?

Και ενα ακόμα: Οταν συνδεω τα Hands Free, οι ήχοι περνάνε και ακούγονται μόνο μέσα απο τα Hands Free? Και αν ναι, πως το αλλάζω αυτό?

Τι θες να κάνεις δηλαδή; Να σε παίρνουν τηλέφωνο και να μιλάς στο ακουστικό και αυτός που σε καλέι να ακούγεται και στο ακουστικό και στο ηχείο; Για ποιό λόγο να κάνεις κάτι τέτοιο;

Τι θες να κάνεις δηλαδή; Να σε παίρνουν τηλέφωνο και να μιλάς στο ακουστικό και αυτός που σε καλέι να ακούγεται και στο ακουστικό και στο ηχείο; Για ποιό λόγο να κάνεις κάτι τέτοιο;

Οχι αυτο.

Οταν με παιρνουν τηλεφωνο να ακουγεται απο το ηχειο, και οχι αποκλειστικα απο τα ακουστικα. Γιατι ειχα αυτο το θεμα με το Xperia, και για αυτο δεν εχω ποτε συνδεδεμενα τα κουστικα στο HD.;)

Οχι αυτο.

Οταν με παιρνουν τηλεφωνο να ακουγεται απο το ηχειο, και οχι αποκλειστικα απο τα ακουστικα. Γιατι ειχα αυτο το θεμα με το Xperia, και για αυτο δεν εχω ποτε συνδεδεμενα τα κουστικα στο HD.;)

Εννοείς το κουδούνισμα δηλαδή; Προφανώς και χτυπάει και στα 2.

Εννοείς το κουδούνισμα δηλαδή; Προφανώς και χτυπάει και στα 2.

Θα το κοιταξω και θα επανελθω οταν παω σπιτι, γιατι τα ακουστικα δεν τα εχω μαζι μου... Αν εχω προβλημα θα σας το πω;)...

Ευχαριστω πάντως Νίκο..:):happy:

Για το κλείσιμο του opera, στο HTC HD,

μήπως μπορει να γίνει κάτι;

Βρηκα αυτο

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2781748#post2781748

Αλλά οταν πήγα να το αλλάξω ηταν το value sto 1

τελικά κατέληξα στην τελευταία SL rom του onko ....και έχω μόνο τα απολύτως απαραίτητα....και ολα δουλεύουν γρήγορα και σταθερά....

τα πολλά εφε στην τελική μάλλον δεν τα χρειαζόμαστε....:D;):)

Υ.Γ. ξερω ξερω Δημητρη (Zaxarakis) τα εχεις πει πολλε φορες....!!!:D:D:D:D

Για το κλείσιμο του opera, στο HTC HD,

μήπως μπορει να γίνει κάτι;

Βρηκα αυτο

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2781748#post2781748

Αλλά οταν πήγα να το αλλάξω ηταν το value sto 1

Task manager έχεις βάλει; Βάλε και το WKTask και μετά θα είσαι οκ. Αν το έχεις περασμένο ήδη τι παραπάνω θες; Τι δεν κάνει ήδη όταν πατάς το Χ για να κλείσει;

Βρήκα κάτι πολύ ενδιαφέροντα βίντεο στο YouTube, από τον Brandon Miniman του pocketnow.com, που κάνει μια σύγκριση στα Windows Mobile του 2000 και στα Windows Mobile 6.5 του 2009.

Ειπα να σας τα παραθέσω και εδώ για να τα δείτε και εσείς. Προφανώς οι παλαιότεροι θα τα έχετε υπόψιν σας, αλλά είναι ενδιαφέροντα για εμάς τους νεώτερους που δεν τα είδαμε αυτά!

Task manager έχεις βάλει; Βάλε και το WKTask και μετά θα είσαι οκ. Αν το έχεις περασμένο ήδη τι παραπάνω θες; Τι δεν κάνει ήδη όταν πατάς το Χ για να κλείσει;

Μπα! εχει μουλαρώσει,

και πατώντας το Χ του WKTask καθώς και το close all, κλείνουν ολα εκτος του opera.....

Καλα εσας κλείνει ο opera;;;;;στο htc HD; χωρις να κάνετε restart;

Βρήκα κάτι πολύ ενδιαφέροντα βίντεο στο YouTube, από τον Brandon Miniman του pocketnow.com, που κάνει μια σύγκριση στα Windows Mobile του 2000 και στα Windows Mobile 6.5 του 2009.

Ειπα να σας τα παραθέσω και εδώ για να τα δείτε και εσείς. Προφανώς οι παλαιότεροι θα τα έχετε υπόψιν σας, αλλά είναι ενδιαφέροντα για εμάς τους νεώτερους που δεν τα είδαμε αυτά!

Πωπω ρε συ Αλεξ, τι μου θύμισες!!! Το iPAQ 3650 ήταν το πρώτο PPC που έπιασα στα χέρια μου. Το χε ο πατέρας του κολλητού μου και το χε φέρει από έξω μετά από επαγγελματικό ταξίδι και του το χε δώσει γιατί μάθαινε προγραμματισμό! Και μου το δειχνε.. Εκεί να δεις γέλια. Να τρέχεις τελευταία στιγμή να βρεις μπριζα για να μη σου τα σβήσει όλα!! :lol::lol::lol::lol:

Πάντως αν το δει κανείς σοβαρά βλέπει πόσες λίγες βελτιώσεις έχουν γίνει στο λειτουργικό μέσα σε 9 χρόνια. Τραγικό.

Μπα! εχει μουλαρώσει,

και πατώντας το Χ του WKTask καθώς και το close all, κλείνουν ολα εκτος του opera.....

Μια χαρά μου έκλεινε εμένα.

Πωπω ρε συ Αλεξ, τι μου θύμισες!!! Το iPAQ 3650 ήταν το πρώτο PPC που έπιασα στα χέρια μου. Το χε ο πατέρας του κολλητού μου και το χε φέρει από έξω μετά από επαγγελματικό ταξίδι και του το χε δώσει γιατί μάθαινε προγραμματισμό! Και μου το δειχνε.. Εκεί να δεις γέλια. Να τρέχεις τελευταία στιγμή να βρεις μπριζα για να μη σου τα σβήσει όλα!! :lol::lol::lol::lol:

Πάντως αν το δει κανείς σοβαρά βλέπει πόσες λίγες βελτιώσεις έχουν γίνει στο λειτουργικό μέσα σε 9 χρόνια. Τραγικό.

Αισθητικα, οπως αναφερει και ο Brandon, δεν εχουν γινει πουθενα. Ουτε στο πληκτρολογιο(δεν νομιζω οτι απεκτησε ελαφρως 3D εμφανιση να κανει διαφορα), ουτε στο ημερολογιο(εδω δεν εχει σχεδον καμια), ουτε στις επαφες(ουτε εδω εχει διαφορες), ουτε στην today screen(ουτε εδω)...

Το ειδα αυτο και λεω:

Μα καλα, 10 χρονια σχεδον εχουν περασει απο τοτε. Τα σημερινα ppc εχουν τα τεχνικα χαρακτηριστικα των τοτε PC, και τωρα πρεπει ενα χρονο να περιμενουμε τα 6.5 για να δουμε τον Φλεβαρη(και αν) τα Windows 7, τα οποια θα εχουν και πολυ καλη συνεργασια με τα Windows 7 στα PC.

Μου εκανε πολυ μεγαλη εντυπωση, και περισσοτερο αρνητικη. Γιατι στην ουσια, οι βελιτωσεις που εχουν γινει, δεν εχουν γινει απο την ιδια την Microsoft, αλλα απο τις εταιριες που χρησιμοποιουν την πλατφορμα.:wacko:

Τι να πεις...:rolleyes:

Αισθητικα, οπως αναφερει και ο Brandon, δεν εχουν γινει πουθενα. Ουτε στο πληκτρολογιο(δεν νομιζω οτι απεκτησε ελαφρως 3D εμφανιση να κανει διαφορα), ουτε στο ημερολογιο(εδω δεν εχει σχεδον καμια), ουτε στις επαφες(ουτε εδω εχει διαφορες), ουτε στην today screen(ουτε εδω)...

Το ειδα αυτο και λεω:

Μα καλα, 10 χρονια σχεδον εχουν περασει απο τοτε. Τα σημερινα ppc εχουν τα τεχνικα χαρακτηριστικα των τοτε PC, και τωρα πρεπει ενα χρονο να περιμενουμε τα 6.5 για να δουμε τον Φλεβαρη(και αν) τα Windows 7, τα οποια θα εχουν και πολυ καλη συνεργασια με τα Windows 7 στα PC.

Μου εκανε πολυ μεγαλη εντυπωση, και περισσοτερο αρνητικη. Γιατι στην ουσια, οι βελιτωσεις που εχουν γινει, δεν εχουν γινει απο την ιδια την Microsoft, αλλα απο τις εταιριες που χρησιμοποιουν την πλατφορμα.:wacko:

Τι να πεις...:rolleyes:

Και γι' αυτό βγάζεις μια συσκευή από το κουτί και χωρίς να την πειράξεις σέρνεται. Γιατί προσπαθούν οι εταιρίες να καλύψουν από πάνω αυτή την αηδία που δεν έχει αλλάξει τόσα χρόνια με αποτέλεσμα οι συσκευές να πηγαίνουν αργά. Καμία ουσιαστική βελτίωση από τη Microsoft. Περιμέναμε να δούμε τα 6.5 και αυτό που είδαμε ήταν απλά μια "αισθητική" βελτίωση χαμηλής ποιότητας και τίποτα άλλο.

Και γι' αυτό βγάζεις μια συσκευή από το κουτί και χωρίς να την πειράξεις σέρνεται. Γιατί προσπαθούν οι εταιρίες να καλύψουν από πάνω αυτή την αηδία που δεν έχει αλλάξει τόσα χρόνια με αποτέλεσμα οι συσκευές να πηγαίνουν αργά. Καμία ουσιαστική βελτίωση από τη Microsoft. Περιμέναμε να δούμε τα 6.5 και αυτό που είδαμε ήταν απλά μια "αισθητική" βελτίωση χαμηλής ποιότητας και τίποτα άλλο.

Αυτο ειναι το βασικοτερο.. Βεβαια, οπως θα εχεις δει, με το τελευταιο update απο την HTC το HD μας πηγαινε θαυμασια χωρις πειραγματα. Αλλα, ακριβως αυτο.. Απο την HTC...

Συμφωνω οτι αναβαθμιση στην ουσια δεν υπαρχει ακομα. Το Titanium μαζι με μεγαλυτερα και πιο ομορφα menus δεν ειναι τιποτα.

Και οπως διαβασα σημερα στο internet εδώ: Σύμφωνα με αρκετούς παρατηρητές, η συγκεκριμένη έκδοση δεν αποτελεί παρά μία προσπάθεια προκειμένου η Microsoft να παραμείνει στο προσκήνιο όσον αφορά τα κινητά τηλέφωνα μέχρι τον Φεβρουάριο.

Τότε αναμένεται η επίσημη παρουσίαση των νέων Windows Mobile 7 ή Windows Phone, τα οποία και αναμένεται να συνεργάζονται άψογα με τα επερχόμενα Windows 7 που είναι, φυσικά, για προσωπικούς υπολογιστές....

Αν σκοπεύει να «κλεψει» μεριδιο απο τους χρηστες BB OS, MAC OS, πρεπει να κανει μεγαλα και γοργα βηματα.

φιλε Αλεξη,το hd ποτε δεν δουλεψε σωστα με oem rom...

αν το εχω τοσο καιρο ειναι μονο και μονο γιατι εκατσε ενας developer να βγαλει μια ρομ που με βολευε και γιατι μετα απο τοσα χρονια εχω (πιστευω) μαθει τι χρειαζεται και τι οχι σε ενα wm ωστε να δουλευει οσο γινεται πιο σωστα...

τα wm βρωμανε και απλα τα δουλευουμε ακομη, γιατι τα εχουμε συνηθισει...τουλαχιστον αυτο ισχυει για εμενα....

για αυτον τον λογο και δεν μπορω να συνηθισω το iphone κι τα android (ακομη....)

γιατι εχω συνηθισει να κανω καποια πραγματα αλλιως...

ειμαι και σε μια ηλικια που δεν αλλαζεις ευκολα συνηθειες...οποτε ...

απλα περιμενω hardwer-ικα να δυναμωσουν ωστε να καλυψουν καπως τις (πολλες )ατελειες τους στο λογισμικο....:confused:

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

φιλε Αλεξη,το hd ποτε δεν δουλεψε σωστα με oem rom...

Χωρις να θελω να σε προσβάλω, μετα απο τοσο καιρο απασχόλησης στα WM, δεν εισαι ο μεσος χρηστης. Εσυ ξερεις πολυ περισσοτερα απο πολλους χρηστες HD. Και εκτος αυτου, εχοντας δουλεψει ενα HD, με την SL, τοτε σιγουρα οτι αλλο ειναι βαρετα αργο.;)

τα wm βρωμανε και απλα τα δουλευουμε ακομη, γιατι τα εχουμε συνηθισει...τουλαχιστον αυτο ισχυει για εμενα....

για αυτον τον λογο και δεν μπορω να συνηθισω το iphone κι τα android (ακομη....)

γιατι εχω συνηθισει να κανω καποια πραγματα αλλιως...

Οτι βρωμανε λιγο σε σχεση με τον ανταγωνισμο, δεν το αρνούμαι καθόλου. Απεναντίας.

Αλλα ειναι αυτο. Η συνηθεια. Για εμενα σε μικροτερο βαθμο. Για εσενα περισσοτερο. Αλλα εχω ασχοληθει και διαβασει τοσο πολυ για τα WM, οπου αλλα OS απλα μου φαινονται λαβύρινθος(βλ ΒΒ, symbian). Μονο το iPhone με κερδιζει εκει λογο απλοτητας, αλλα χανομαι στο JB(ισως λογο καθαρης και απολυτης αγνοιας προς το συγκεκριμενο, δεν αρνουμαι οτι θα ειναι εξισου απλο, ίσως και απλουστερο, απο το HSPL στα δικα μας;))

Εγω θα προσθεσω και εναν ακομη λογο. Η αναπτυξη εφαρμογων. Μονο το AppStore συγκρινω αυτην την στιγμη, αλλα εχω πανω απο 6 μηνες να το δω για να δω σε τι επιπεδα κυμαίνονται οι εφαρμογες, και αρκούμαι στα λογια των υπολοιπων χρηστών που λενε οτι το επιπεδο εχει ανεβει.

ειμαι και σε μια ηλικια που δεν αλλαζεις ευκολα συνηθειες...

:blink::blink:

:rolleyes:

Νεος ανθρωπος εισαι...! :happy:

απλα περιμενω hardwer-ικα να δυναμωσουν ωστε να καλυψουν καπως τις (πολλες )ατελειες τους στο λογισμικο....

Να καλυφθουν οι ατέλειες ομως πως? Με 3rd party apps που θα το αλλαξουν?

Εγω προσωπικά κραταω καπως ορισμενες επιφυλάξεις για τα 6.5 και περιμένω την επισημη παρουσιαση τους για να βγαλω ενα συμπερασμα.

Οταν με το καλο βγουν, θα μπουν στο κινητο μου(αφου πρωτα ασχοληθει καποιος dev), και τοτε θα τα κρινω. Μεχρι τοτε θα ειναι σιγουρα ασταθη, αργα και γεματα bugs.;)

Υπαρχει το SIPChange που επιλεγεις ποιο πληκτρολογιο θα θελεις να εχει σαν προεπιλεγμένο.;)

Δεν ειναι κατι που εχει μονο η ρομ του Onko. Ολες το ιδιο έχουν.;)

Βαλε το Sip Change που δινει ο zaharakis και ειναι πληρως απεγκαταστησιμο σε περιπτωση που δεν το θελεις.

Επισης, κατα την πλοηγηση, χανεις το πληκτρολογιο. Επειδη το ιδιο παθαινα, αν το χανεις, απλα κανεις «tap» καπου που μπορεις να γραψεις αν θελεις να γραψεις.

Υπαρχει το SIPChange που επιλεγεις ποιο πληκτρολογιο θα θελεις να εχει σαν προεπιλεγμένο.;)

Δεν ειναι κατι που εχει μονο η ρομ του Onko. Ολες το ιδιο έχουν.;)

Βαλε το Sip Change που δινει ο zaharakis και ειναι πληρως απεγκαταστησιμο σε περιπτωση που δεν το θελεις.

Επισης, κατα την πλοηγηση, χανεις το πληκτρολογιο. Επειδη το ιδιο παθαινα, αν το χανεις, απλα κανεις «tap» καπου που μπορεις να γραψεις αν θελεις να γραψεις.

σε ευχαριστω Αλεξανδρε.....:)

και συγνωμη που σβηστηκε καταλαθος το post μου απο εμενα....

Μπα! εχει μουλαρώσει,

Σε ορισμένες ρομ δεν κλείνει. Ποια έχεις?

manila_full_hd

http://rapidshare.com/files/213952791/manila_full_hd.rar

HTC_Dialer.cab(για να εχετε οσοι την θελετε και βιντεοκληση)

http://rapidshare.com/files/215735055/HTC_Dialer.cab.zip

επειδη τα λινκ δεν δουλεύουν μπορούν να ξανανεβουν ?

ευχαριστω πολυ...:)