Jump to content

[Επίσημο] HTC Touch HD (Blackstone)

stark
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γεια χαρα και παλΙ!!!!!!θα ηθελα να μου προτεινεται μια ROM παιδες που να εχει κατι διαφορετικο απ την μανισια και να ειναι κ καπως πιο γρηγορη...Λεγοντας κατι διαφορετικο διαβαζω για ενα titanium αξιζει να το δοκιμασω η θα θελω να γυρισω στο manilla???Εχω την μανισια φορτωμενη και λεω να παιξω και εγω λιγο!!!!!!!

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

=Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας!!

Να ρωτησω κατι αλλο,εσεις εχετε κανενα προβλημα απο την rom tou Miri πριν την βαλω και εγω?

οπως αυτα που αναφερωνταν και στο αλλο φορουμ?

Για παραδειγμα δεν θα μου αρεσε να αρχισει να χτυπαει το ξυπνητηρι στις 6 το πρωι χωρις να το ρυθμισω και λοιπα προβληματα! :D

Επισης το radio version πως γινετε, 1.14.25.24/52.64.25.34U ??

Ευχαριστω και παλι!!

4. Ξέχνα το SE P1i. Έχουμε δυο PC με το ίδιο λειτουργικό (πχ Vista). Έχουν και τα 2 εγκατεστημένο Outlook. Αν κάνεις copy-paste το αρχείο outlook.pst στο σωστό φάκελο από το πρώτο pc στο δεύτερο, τότε αυτομάτως το δεύτερο pc παίρνει όλα τα emails (εισερχόμενα, απεσταλμένα, φακέλους κλπ). Αυτό θα γίνεται έτσι και μεταξύ PC-HTC; Δηλαδή θα κάνω copy το outlook.pst που έχω στον υπολογιστή μου, paste στο σωστό φάκελο στο HTC HD και αυτομάτως θα έχω όλα τα emails μου στο HTC;

1. Με ποια ROM είπες το βλέπεις;

Javascript, Flash, Ajax. Όχι Joomla...

4. Αυτό που περιγράφω δηλαδή δεν πρόκειται να παίξει ε; Μόνο μεταξύ PC.

1. Για την χρήση που θες μου φαίνεται ότι χρειάζεσαι το adobe flashlite 3.1 και το macromedia flash player 7 εγκατεστημένα. Δεν το έχω δοκιμάσει γιατί χρησιμοποιώ τον Opera mini.

4. Αν μεταφέρεις το .pst αρχείο στον υπολογιστή που θες να κάνεις συγχρονισμό τότε με το Windows mobile device center για τα vista θα σου περάσει στο κινητό τα στοιχεία από το pst που έβαλες.

Twitter.

[sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club

Λοιπον απο οτι διαβαζω ομως τα 6,5 δεν ειναι τοσο σταθερα....Και εχουν και μεγαλη καταναλωση μπαταριας!Τι να βαλω ακομη δεν ξερω....Μια ΡΟΜ ζηταω και εγω σαν μικρο παιδι!!!!

η μονη λυση ειναι να δοκιμασεις και να δεις ποια σου κανει,ολα τα αλλα ειναι θεωρια,ο.τι ειναι για μενα καλυτερο για τον αλλο ειναι το χειροτερο,δυστυχως δεν υπαρχει μαγικη συνταγη

[sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης

rotary power

ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΜΙΑ ΕΚΤΑΚΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!!!!!!!!ΜΟΛΙΣ ΠΕΡΑΣΑ ΤΗΝ ΡΟΜ ΤΗΣ ΜΙΡΙ ΠΡΙΜΟΥΜ ΚΑΙ Η ΟΘΟΝΗ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΩΜΗ ΟΛΑ ΦΙΑΝΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΛΙΑ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΩ ΚΑΡΤΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ!!!!!!!!!!!!!!ΤΙ ΕΚΑΝΑ??????ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ??????

ΝΕΜΟ ξαναπερασε την κανονικη και μαλλον θα φτιαξει.

Σου κολλησε και εσενα στο 0% οταν εκανες flash?

γιατι εμενα λεει 0% και δεν κουνιετε για 5 λεπτα τωρα τι να κανω?

πολυ καλησπερα σας...επειδη το εχω τρελλανει στα hard reset εχει κανεις να προτεινει καποιο full theme εκτος sheel3:κατι ιδιαιτερο?κατι ωραιο?

1. Για την χρήση που θες μου φαίνεται ότι χρειάζεσαι το adobe flashlite 3.1 και το macromedia flash player 7 εγκατεστημένα. Δεν το έχω δοκιμάσει γιατί χρησιμοποιώ τον Opera mini.

Κάποιος που τα έχει δοκιμάσει..;

4. Αν μεταφέρεις το .pst αρχείο στον υπολογιστή που θες να κάνεις συγχρονισμό τότε με το Windows mobile device center για τα vista θα σου περάσει στο κινητό τα στοιχεία από το pst που έβαλες.

Δεν μπορώ να πω ότι κατάλαβα. Έχω τον υπολογιστή με το pst αρχείο. Συνδέω σε αυτόν το κινητό, και...;

Καλησπερα παιδες,

ειμαι ψιλο ασχετος αλλα κατεχω ενα hd.

Μηπως ξερουμε αν υπαρχει καποιο ειδος για καμια καλη εφαρμογη χρονομετρου-ησης?

Ευχαριστω εκ των προτερων.

*Κατι που διαβασα για μια συναντηση με θεμα τις μπυρες και τα τηλεφωνα ισχυει?

Δεν μπορώ να πω ότι κατάλαβα. Έχω τον υπολογιστή με το pst αρχείο. Συνδέω σε αυτόν το κινητό, και...;

Αν έχεις ιντερνετ όταν συνδέσεις το κινητό λογικά θα κατεβάσει και θα εγκαταστήσει το windows update το Microsoft mobile device center.

Διαφορετικά πας εδώ http://www.microsoft.com/windowsmobile/en-us/help/synchronize/device-center-download.mspx και του ορίζεις ποιές πληροφορίες να συγχρονίσει.

Twitter.

[sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club

Tελικα εβαλα αυτη την DUTY κατι πως την λενε ωραια φαινεται εκ πρωτης ωψεως...Τωρα λεω να της φωρτωσω τπτ να δουμε...Ρε παιδια και κατι αλλο αυτες τις λειτουργιες που εχει το iphone με τους σενσορες και κατι αλλα παιχνιδακια υπαρχουν και για το δικο μας??????

το πως το χρησιομοποιεί ο καθένας είναι δικός του λογαριασμός, νομίζω...

Όπως επίσης και γιατί το αγοράζει...

Δεν καταλαβαίνω το νόημα αυτής της επίθεσης. Αυτό που ήθελα να επισημάνω με το post μου, ήταν ότι η rom του Πάνου είναι καταπληκτική, για μένα...

Από κεί και πέρα, ο καθένας βγάζει τα συμπεράσματά του.

Ή μήπως δεν κάνει να λέμε ότι θεωρούμε χρήσιμο?

επ ουδενι δεν ειναι επιθεση φιλε μου :)

σορυ αν παρεξηγηθηκα:O

@Λευτέρη ο Ζαχαράκης δεν είχε πρόθεση να κρίνει την ρομ που φοράς. Νομίζω ότι ήθελε να πει οτι με πραγματική χρήση PPC είναι αδύνατον να κρατήσει η μπαταρία πανω από 12 ώρες.

Σ' αυτό συνυπογράφω κι εγώ.

Αν πεις οτι είσαι κάπου και δεν έχεις pc, αν θελήσεις να κάνεις μέρος όσων κάνεις με το λαπτοπ σου καθημερινά με καμια ρομ δεν θα φτάσεις στο μεσημέρι.

Πολλες φορές στο αεροδρομειο με 2 ώρες σκληρής χρήσης την φτάνω στο 55%.

@Ζαχαράκης

Δημήτρη για όσους σε ξέρουμε καταλαβαίνουμε πως τα λες αλλα κάποιοι παρεξηγούνται. Καλό είναι να είσαι πιο γλυκός:D

Για πες μου τώρα πιο αρχείο opera κρατω backup για να μην περναω κάθε φορά τα αγαπημένα μου?

Η νέα Super lite Onkolog, κάπου δεν μ' αρέσει. Θα παίξω λίγο και αν δεν..... θα ξαναγυρίσω στην προηγούμενη.

Στημένη μου φαίνεται λίγο πιο αργή αν και μοιαζει να εχει βελτιωθεί λίγο η μπαταρία.

ειμαι λιγο παραπανω αποτομος Κωστη ,οχι μονο οπου γραφω αλλα και στην ζωη μου...δεν ειμαι πολυ της πολιτικης και καποιες φορες παρεξηγουμαι...

δεν πειραζει,οσοι με ξερουν με πιανουν:happy:

τωρα για τους αγνωστους...

στα του τηλ τωρα...

εγω φιλε οπως ειπα,δεν ξαναφλασαρω με τα τωρα δεδομενα!

το τηλ δουλευει Α Ψ Ο Γ Α με την προηγουμενη του onko και οπως ειπα παω για μηνα για 1η φορα με την ιδια ρομ !!!

για τον οπερα

εγω κραταω τον windows/opera σαν backup

και τον

my device/application data/Spb Wireless Monitor για το κοστος των δεδομενων μου:)

ειχα κανει backup τον εν λογω φακελο απο την ρομ (2.4Gr) του Πανου και ετσι εχω και τον οπερα παντα ελληνικο:p

αν καποια στιγμη σου φανει οτι μεγαλωνει ο φακελος,μπορεις εναλλακτικα να καθαρισεις την cashe,κατι που εγω ομως δεν κανω ποτε ;)

ps

τον εχει αρπαξει το φορουμ??εχω να παρω ειδοποιηση απο καποια threads κατι μερες:cool:

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

Μην περάσεις το Pst του υπολογιστή στο HD.

Έχεις 2 επιλογές για τα emails:

1. Να συγχρονίσεις τα emails, το οποίο θα γίνει αυτόματα αν το επιλέξεις με το που συνδέσεις πρώτη φορά τη συσκευή. Θα σου περάσει τα πάντα στη συσκευή όπως τα χεις και στον υπλογιστή, ίδιους φακέλους κλπ. Δε σε συμφέρει αν έχεις 5-6 λογαριασμούς email στο outlook και κανένα τεράστιο pst αρχείο γιατί θα γεμίσεις τη συσκευή άδικα. Επίσης όταν σβήνεις κάτι από τη συσκευή θα σβήνει και στον υπολογιστή μετά τον συγκχρονισμό κ.ο.κ.

2. Να περάσεις χειροκίνητα τους λογαριασμούς email που σημαίνει ότι είναι σα να έχεις ένα δεύτερο ανεξάρτητο outlook που μπορείς να σβήνεις χωρίς να σου σβήνει από το άλλο και που μπορείς να του δηλώσεις να σου κατεβάζει τα emails των τελευταίων 30 ημερών και χωρίς όλα π.χ. τα attachments για να μη φορτώνεσαι.

Οι επαφές, τα tasks και το calendar συγχρονίζονται το καθένα ξεχωριστά. Σε κάλυψα?

1. Να συγχρονίσεις τα emails, το οποίο θα γίνει αυτόματα αν το επιλέξεις με το που συνδέσεις πρώτη φορά τη συσκευή. Θα σου περάσει τα πάντα στη συσκευή όπως τα χεις και στον υπλογιστή, ίδιους φακέλους κλπ. Δε σε συμφέρει αν έχεις 5-6 λογαριασμούς email στο outlook και κανένα τεράστιο pst αρχείο γιατί θα γεμίσεις τη συσκευή άδικα. Επίσης όταν σβήνεις κάτι από τη συσκευή θα σβήνει και στον υπολογιστή μετά τον συγκχρονισμό κ.ο.κ.

2. Να περάσεις χειροκίνητα τους λογαριασμούς email που σημαίνει ότι είναι σα να έχεις ένα δεύτερο ανεξάρτητο outlook που μπορείς να σβήνεις χωρίς να σου σβήνει από το άλλο και που μπορείς να του δηλώσεις να σου κατεβάζει τα emails των τελευταίων 30 ημερών και χωρίς όλα π.χ. τα attachments για να μη φορτώνεσαι.

Οι επαφές, τα tasks και το calendar συγχρονίζονται το καθένα ξεχωριστά. Σε κάλυψα?

Με κάλυψες αρκετά! Θα επανέλθω...

Εχω την ROM V13 tou Miri Και εως τωρα ολα πανε καλα.

Δεν εχω δει κανενα προβλημα και το περιβάλλον των 6.5 ειναι πανεμορφο!

Μια ασχετη ερωτηση για τα windows mobile,

γινετε να βαλω καποιο διαφορετικο ηχο για ειδοποίηση καινούργιου sms

εκτος αυτων που εχει των windows?

εψαξα στο google και κατι λεει να αποθηκεύσω τον ηχο που θελω στην storage

αλλα δεν βγενει και παλι στα Notifications sounds.

ξερει καποιος πως γινετε?

ευχαριστω πολυ :)

Εχω την ROM V13 tou Miri Και εως τωρα ολα πανε καλα.

Δεν εχω δει κανενα προβλημα και το περιβάλλον των 6.5 ειναι πανεμορφο!

Μια ασχετη ερωτηση για τα windows mobile,

γινετε να βαλω καποιο διαφορετικο ηχο για ειδοποίηση καινούργιου sms

εκτος αυτων που εχει των windows?

εψαξα στο google και κατι λεει να αποθηκεύσω τον ηχο που θελω στην storage

αλλα δεν βγενει και παλι στα Notifications sounds.

ξερει καποιος πως γινετε?

ευχαριστω πολυ :)

μετετρεψε τους ηχους που θελεις να βαλεις για sms notification σε wav format,κ ριχτους χυμα στον φακελο my documents της καρτας μνημης.

αν δεν στους εμφανισει στις ρυθμισεις τοτε ριχτους χυμα παλι,στον φακελο windows της συσκευης σου.απο εκει θα τους διαβασει σιγουρα.

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

Όπως το λες, έχω δύο λογαριασμούς, έναν που συγχρονίζω με τον υπολογιστή και έναν ανεξάρτητο που λαμβάνω όταν θέλω, εκτός γραφείου.

Σε αυτόν που συγχρονίζει με τον υπολογιστή όμως, δεν έχω όλα μου τα δεδομένα, παρά μόνο μου συγχρονίζει (και βλέπω) κάποια τελευταία email.

Δηλαδή, δεν έχω τους φακέλους μου που έχω στον υπολογιστή στο Outlook...

Και έτσι θεωρούσα οτι λειτουργεί. Έχω λάθος;

HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα...

Όπως το λες, έχω δύο λογαριασμούς, έναν που συγχρονίζω με τον υπολογιστή και έναν ανεξάρτητο που λαμβάνω όταν θέλω, εκτός γραφείου.

Σε αυτόν που συγχρονίζει με τον υπολογιστή όμως, δεν έχω όλα μου τα δεδομένα, παρά μόνο μου συγχρονίζει (και βλέπω) κάποια τελευταία email.

Δηλαδή, δεν έχω τους φακέλους μου που έχω στον υπολογιστή στο Outlook...

Και έτσι θεωρούσα οτι λειτουργεί. Έχω λάθος;

Νομίζω ότι έχει επιλογή πόσα δεδομένα να σου κατεβάσει και οι φάκελοι έχουν να κάνουν και με το πώς ακριβώς είναι στημένο το Outlook στο pc. Έχω χρόνια να συγχρονίσω email μέσω outlook από τότε που είχα μόνο ένα account και όχι custom φακέλους. Τώρα που έχω 6 accounts στο pc και καμιά δεκαριά φακέλους δεν το χω δοκιμάσει. Εξάλλου θεωρώ ότι αν έχεις ιντερνετ στο δρόμο δε χρειάζεται να συγχρονίζεις emails.. Βάλτα να κατεβαίνουν μόνα τους.

Αν κάποιος εξακολουθεί να συγχρονίζει το email με το Pc μπορεί να σου δώσει περισσότερες λεπτομέρειες. Αν κατάλαβα δηλαδή δεν έχεις στη συσκευή τους φακέλους που έχεις και στο PC? Υποφακέλους του Inbox για παράδειγμα?

....................

Αν κάποιος εξακολουθεί να συγχρονίζει το email με το Pc μπορεί να σου δώσει περισσότερες λεπτομέρειες. Αν κατάλαβα δηλαδή δεν έχεις στη συσκευή τους φακέλους που έχεις και στο PC? Υποφακέλους του Inbox για παράδειγμα?

Ακριβώς. Αυτό εννοώ.

HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα...

Έχω ένα θέμα με το built in application για sms του hd. Σε όσα μηνύματα έχει περάσει η ημέρα λήψης τους, εμφανίζει μόνο την ημερομηνία λήψης και όχι την ώρα. Υπάρχει κάπου ρύθμιση ή γίνεται κάπως να εμφανίζει όπως στα wm5 και την ώρα λήψης?

Και κάτι άλλο μια που αναφέρθηκαν τα emails. Η ίδια εφαρμογή για sms/emails που έχει το hd στα emails γίνεται να φέρνει μόνο τα θέματα και να επιλέγεις να κατεβάζεις όποια θέλεις όπως σε άλλες εφαρμογές?

HD2 T-Mobile WM6.5 OS Version: 5.2.21892(21892.5.0.89) - Manila version: 2.5.20121412.2 - ROM version: 2.13.531.1(90963) WWE / 28/04/2010 - Radio version: 2.10.50.26 - Protocol version: 15.39.50.07U

Ακριβώς. Αυτό εννοώ.

Για δες τις οδηγίες εδώ:

http://pocketpccentral.net/help/subfoldsync.htm

Έχω ένα θέμα με το built in application για sms του hd. Σε όσα μηνύματα έχει περάσει η ημέρα λήψης τους, εμφανίζει μόνο την ημερομηνία λήψης και όχι την ώρα. Υπάρχει κάπου ρύθμιση ή γίνεται κάπως να εμφανίζει όπως στα wm5 και την ώρα λήψης?

Και κάτι άλλο μια που αναφέρθηκαν τα emails. Η ίδια εφαρμογή για sms/emails που έχει το hd στα emails γίνεται να φέρνει μόνο τα θέματα και να επιλέγεις να κατεβάζεις όποια θέλεις όπως σε άλλες εφαρμογές?

Το πρώτο δε νομίζω ότι γίνεται... Για το δεύτερο ναι γίνεται, από το setup του account σου στη συσκευή. Ακολούθα το wizard και κάπου έχει ένα more settings ή advanced settings και το κάνεις από κει.

Καλησπερα συναδελφοι :)

Πρωην κατοχος του qtek 9000 και μολις χθες παρελαβα το touch hd απο ace hellas.

Εριξα το τελευταιο ελληνικο firmware και το fix sms 160 χαρακτηρες απο το επισημο forum.

Διαβασα μεσα σε μια μερα πανω απο 250 σελιδες :blink: εδω στο forum, συγχωρεστε με αν ξαναρωτησω κατι που εχει υπωθει στο παρελθον (πολυ συντομα θα το εχω ξεκοκαλισει ολο το forum :blink:)

Μερικες ερωτησουλες :

1) το google maps δουλευει μεσω internet? εχει δηλαδη χρεωση ?

2) Η συσκευη ειχε μεσα το NDrive . Αυτο νομιζω ειναι σιγουρα χωρις χρεωση ! (ετσι ειναι ?)

3) Θα ηθελα να μου πειτε ποια ειναι τωρα τα τελευταια "must have prg" (π.χ. για backup κτλ)

4) θελω να ριξω το destinator και το igo. Ποιες version ειναι τωρα οι καλυτερες για την συσκευη μας για να τις ψαξω στα "γνωστα μαγαζακια" (αν επιτρεπονται links ακομα καλυτερα)

Να ειστε καλα παιδια και συνεχιστε ετσι :)