loftys Δημ. May 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2009 Ναι μπορεί να φάει όλη τη μπαταρία σε μια νύχτα...όχι όμως το activesync ακριβώς... Μου έχει συμβεί μερικές φορές με το ipaq 6815 που είχα και ουσιαστικά είχα παρατηρήσει ότι δεν έφταιγε ακριβώς το process του activesync αλλά περισσότερο προκαλούσε ένα power drain όπως λέμε σαν να γείωνες φαντάσου τους πόλους της μπαταρίας σου..... Αυτό το καταλαβαίνεις και όταν κάποιες φορές η μπαταρία είναι ζεστή (άρα παράγει έργο) με το τηλέφωνο κλειστό...... Τι έκανα για να φτιάξει? Έβγαζα την μπαταρία, την άφηνα έξω για 5 λεπτά και μετά πάλι μέσα. Σε αυτό τώρα το τηλέφωνο που έχει και shutdown, φαντάζομαι ότι και αυτό για μερικά λεπτά θα σου επαναφέρει τη συσκευή στα φυσιολογικά.... Λογικά πάντως δεν πρέπει να σου συμβαίνει συχνά και είναι μάλλον τυχαίο γεγονός...... αλλιώς θα είχε αναφερθεί από πολλούς αν έφταιγε για παράδειγμα η ROM...... ;) ευχαριστώ staurakis:) φαίνεται ότι δεν θα επαναληφθεί, τό έχω από το πρωϊ και το παρακολουθώ και η ρυθμός κατανάλωσης είναι φυσιολογικός...Ιδωμεν... Παράθεση Λευτέρης iPhone 3GS 32gb back in black iPhone 4 32gb black, iPhone 4S 16gb black, samsung galaxy note, iPhone 4S 16gb white, iPhone 5 64gb space grey, Hawai 5-0 P10 lite, iPhone 6 16gb gold, iPhone 8 64gb black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. May 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2009 ευχαριστώ staurakis:) φαίνεται ότι δεν θα επαναληφθεί, τό έχω από το πρωϊ και το παρακολουθώ και η ρυθμός κατανάλωσης είναι φυσιολογικός...Ιδωμεν... 1--για τριτη φορα ρωταω....τα γραμματα στα μενου πχ παμε στις επαφες και παταμε το κατω δεξια πληκτρο "μενου" στο pop up μενου τα γραμματα ειναι πολυ μεγαλα.στην 1.56 την μαμισια γινεται να μικρυνουν?απο το μενου settings>screen>text size παντως δεν μικραινουν.. 2--υπαρχει εφαρμογη που με μια κινηση να απενεργοποιω το G prs?εχω το spb phone suite αλλα εχει μονο για bt και wifi. 3-- ο οπερα browser ειναι προεπιλεγμενος.πως γινεται πχ να προεπιλεξω τον explorer χωρις tweaks Κλπ ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
staurakis Δημ. May 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2009 1--για τριτη φορα ρωταω....τα γραμματα στα μενου πχ παμε στις επαφες και παταμε το κατω δεξια πληκτρο "μενου" στο pop up μενου τα γραμματα ειναι πολυ μεγαλα.στην 1.56 την μαμισια γινεται να μικρυνουν?απο το μενου settings>screen>text size παντως δεν μικραινουν.. 2--υπαρχει εφαρμογη που με μια κινηση να απενεργοποιω το G prs?εχω το spb phone suite αλλα εχει μονο για bt και wifi. 3-- ο οπερα browser ειναι προεπιλεγμενος.πως γινεται πχ να προεπιλεξω τον explorer χωρις tweaks Κλπ ευχαριστω! Καλησπέρα, 1) ό,τι ξέρω ότι αλλάζει γίνεται από το text size όπως λες. Αν δεν γίνεται από εκεί ίσως μπορεί να γίνει με κάποιο άλλο πρόγραμμα όπως sk tools ή κάποιο άλλο που αλλάζει τα πάντα όμως..... Γενικά όχι χωρίς κάποιο άλλο πρόγραμμα.... 2) Το πρόγραμμα με το οποίο ελέγχεις ποιες συνδέσεις να 'αφήσεις' και ποιες όχι (MMS, GPRS) είναι το nodata και υπάρχει αν το ψάξεις παντού μέσα στο φόρουμ.... Αν δεν το βρεις πες και θα ψάξω να σου βρω και link. 3) Λογικά πρέπει να υπάρχει επιλογή μέσα στον IE. Οχι δεν υπαρχει στον PIE. Το βρήκα σαν επιλογη μεσα στο sktools... Αυτο θα σου προτεινα για να μην αρχισουμε να ψαχνουμε τετοια ωρα registry keys :) Παράθεση HD2 T-Mobile WM6.5 OS Version: 5.2.21892(21892.5.0.89) - Manila version: 2.5.20121412.2 - ROM version: 2.13.531.1(90963) WWE / 28/04/2010 - Radio version: 2.10.50.26 - Protocol version: 15.39.50.07U Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. May 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2009 1--για τριτη φορα ρωταω....τα γραμματα στα μενου πχ παμε στις επαφες και παταμε το κατω δεξια πληκτρο "μενου" στο pop up μενου τα γραμματα ειναι πολυ μεγαλα.στην 1.56 την μαμισια γινεται να μικρυνουν?! Για δοκίμασε αυτό: [HKEY_LOCAL_MACHINE\System\GWE\Menu\PopFnt] Στο "Ht"=dword:700 (Δηλαδή άλλαξε την τιμή όσο μικρότερη τόσο μεκροτερα και τα γράμματα. Αν έχει 1100 κάντο 700 η 800) Βεβαια θα μικρίνουν παράλληλα και οι γραμματοσειρες των υπόλοιπων μενου. Πάντως πληροφοριακά, επειδή με βοευει το start menu για άμεση πρόσβαση, εγώ μεγαλώνω την γραμματοσειρά ώστε να πατιέται σωστά η εφαρμογή που θέλω. Αν εσένα δεν σε βολευει.... Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. May 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2009 Ποια εκδοση του shell 3 εχεις εγω εχω βρει την Spb Mobile Shell v.3.0.1 Build 6488 αλλα δεν την εχω βαλει ακομα και θελω να σε ρωτισω αυτο το today screen που δειχνεις ειναι ετσι λογω φλασαρισμενης rom γιατι εγω εχω την μαμα !!! βάλε την τελευταία που θα βρεις γιατί θα έχει όλο και περισσότερα bug fixes. Η ρομ που έχεις δεν έχει σχέση μιας και το πρόγραμμα το διαμορφώνεις εσύ πώς θες να είναι. Δες κανένα βίντεο στο youtube που δείχνει πώς γίνεται να τα πειράξεις. Πανεύκολο είναι. Ζαχαράκη πως σου φαίνεται ετσι η souper lite? Καθόλου βαρύ το shell 3 Σε παρακαλώ αν έχει το txt με τον αριθμό ;) αυτου του προγράμματος αριστερα με το ρολόϊ, στείλε μου τον. Είναι υπέροχη εφαρμογή. http://www.image-upload.net/images/noi0lbf3co8yl864n3k8.jpg Κώστα έχεις κάνει Integrate το SPB Weather? Το χω περάσει κι εγώ αλλά δεν είμαι και 100% ευχαριστημένος για τις προβλέψεις που κάνει. Βοηθάει πολύ όμως το meteo.gr για ελληνικές πόλεις και πολύ καλές προβλέψεις. (edit.. άκυρο. άλλο πρόγραμμα εννοείς εσύ - αλήθεια ποιό είναι; ) Για το IGO που έλεγες πριν, και γω την Αφροδίτη έχω στο TTS. Δεν την έχω χρησιμοποιήσει Ελλάδα μόνο Βέλγιο, Ολλανδία, Γαλλία και Γερμανία. Αν και συνήθως τις κάνει άνω κάτω τις ξένες οδούς (ειδικά αυτά τα ολλάνδικά και τα γερμανικά) βοηθάει αρκετά. Στα Αραβικά θα έχει ακόμα περισσότερο πλάκα είμαι σίγουρος. Και κάτι τελευταίο. Είχες πει ότι είχες πάρει 2 έξτρα μπαταρίες. Από πού; Ευχαριστημένος; Edit.. Για δείτε τι έρχεται: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=515701 Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. May 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2009 Καλησπέρα, 1) ό,τι ξέρω ότι αλλάζει γίνεται από το text size όπως λες. Αν δεν γίνεται από εκεί ίσως μπορεί να γίνει με κάποιο άλλο πρόγραμμα όπως sk tools ή κάποιο άλλο που αλλάζει τα πάντα όμως..... Γενικά όχι χωρίς κάποιο άλλο πρόγραμμα.... 2) Το πρόγραμμα με το οποίο ελέγχεις ποιες συνδέσεις να 'αφήσεις' και ποιες όχι (MMS, GPRS) είναι το nodata και υπάρχει αν το ψάξεις παντού μέσα στο φόρουμ.... Αν δεν το βρεις πες και θα ψάξω να σου βρω και link. 3) Λογικά πρέπει να υπάρχει επιλογή μέσα στον IE. Οχι δεν υπαρχει στον PIE. Το βρήκα σαν επιλογη μεσα στο sktools... Αυτο θα σου προτεινα για να μην αρχισουμε να ψαχνουμε τετοια ωρα registry keys :) σε ευχαριστω για τις απαντησεις...για το 2) εννοω εφαρμογη που στην today(δεν χρησιμοποιω touchflo) να εχει εναν indicator απο τον οποιο να κλεινω το Gprs.δηλαδη θελω on και Off μονο .εχω αλλη εφαρμογη που με ενα κλικ ΑΝΟΙΓΕΙ το wifi και το ΚΛΕΙΝΕΙ.απλα on -off θελω οχι το nodata και να μπλεξω με αυτο: "Here's a quick, handy little application i've rustled up as i'm off abroad for a few days soon, and don't want to run up a huge GPRS bill. It lists your GPRS connections, and allows you to disable them so that they won't be used. Disable your connections before you leave, re-enable them when you return - piece of cake with MoDaCo NoData tongue.gif Note that if you get bizarre registry errors on toggling, you need to app unlock your device (e.g. with SDA Application Unlocker)." tesalat thx also Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garefal Δημ. May 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2009 Παιδια καλησπερα. Με πεισατε να το αγορασω!( αν και αρχικα ελεγα να περιμενω το HD 2). Μπορειτε να μου πειτε αν τα μαγαζια στο skroutz ειναι της προκοπης η να παω στη δοκιμασμενη λυση του expansys? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasd13 Δημ. May 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2009 Καλησπέρα παιδιά ειμαι σχετικά νέος στο αθλημα και θέλω να ρωτήσω κατι. Προχτές απόκτησα το hd και θελω να ρωτήσω αν υπάρχει τρόπος να πετάω συντομεύσεις διαφορων προγραμματων (που δεν έχουν γίνει install αλλά copy paste στο pda) στη περιοχή που είναι όλα τα προγράμματα ώστε να μη χρειάζεται κάθε φορά να ψάχνω και να ανοίγω το φάκελο όπου έχω το πρόγραμμα.Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. May 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2009 Παιδια καλησπερα. Με πεισατε να το αγορασω!( αν και αρχικα ελεγα να περιμενω το HD 2). Μπορειτε να μου πειτε αν τα μαγαζια στο skroutz ειναι της προκοπης η να παω στη δοκιμασμενη λυση του expansys? To skroutz γενικά έχει αξιόπιστα καταστήματα. Δεν είναι κατάστημα το ίδιο. Απλά σου συγκρίνει τιμές. Από κει και πέρα πρέπει να επιλέξεις αν το θες ελληνικό (με εγγύηση της ACE Hellas) ή όχι. Τα ελληνικά είναι πιο ακριβά αλλά έχεις εγγύηση στην Ελλάδα. Αν δεν πάρεις ελληνικό η ACE θεωρητικά σε καλύπτει σε θέματα hardware (μόνο). Για να το πούμε απλά, το τι συσκευή θα πάρεις εξαρτάται από το πόσο έχεις όρεξη να τη σκαλίσεις (αν είσαι γνώστης του αντικειμένου ή θέλεις να γίνεις οπότε να φλασάρεις όλη την ώρα άλλες ρομ τότε δε χρειάζεται να πάρεις ελληνικό) και πόσο σε ενδιαφέρει η τιμή και η ευκολία μεταπώλησης (οι ελληνικές συσκευές μεταπωλούνται πολύ πιο εύκολα και σε πιο ψηλές τιμές). Καλησπέρα παιδιά ειμαι σχετικά νέος στο αθλημα και θέλω να ρωτήσω κατι. Προχτές απόκτησα το hd και θελω να ρωτήσω αν υπάρχει τρόπος να πετάω συντομεύσεις διαφορων προγραμματων (που δεν έχουν γίνει install αλλά copy paste στο pda) στη περιοχή που είναι όλα τα προγράμματα ώστε να μη χρειάζεται κάθε φορά να ψάχνω και να ανοίγω το φάκελο όπου έχω το πρόγραμμα.Ευχαριστώ Copy το .exe με έναν file explorer (resco, total commander όχι πάντως αυτόν που έχει μέσα) και μετά paste shortcut στο windows/start menu/programs. Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
staurakis Δημ. May 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2009 σε ευχαριστω για τις απαντησεις...για το 2) εννοω εφαρμογη που στην today(δεν χρησιμοποιω touchflo) να εχει εναν indicator απο τον οποιο να κλεινω το Gprs.δηλαδη θελω on και Off μονο .εχω αλλη εφαρμογη που με ενα κλικ ΑΝΟΙΓΕΙ το wifi και το ΚΛΕΙΝΕΙ.απλα on -off θελω οχι το nodata και να μπλεξω με αυτο: "Here's a quick, handy little application i've rustled up as i'm off abroad for a few days soon, and don't want to run up a huge GPRS bill. It lists your GPRS connections, and allows you to disable them so that they won't be used. Disable your connections before you leave, re-enable them when you return - piece of cake with MoDaCo NoData tongue.gif Note that if you get bizarre registry errors on toggling, you need to app unlock your device (e.g. with SDA Application Unlocker)." tesalat thx also οκ τοτε κάτι σαν το phonealarm σου κάνει. Εχει πολλά skins που ανοιγοκλείνουν το wifi. Σίγουρα θα υπάρχουν και αλλες εφαρμογες που θα κάνουν μονο αυτο.... Παράθεση HD2 T-Mobile WM6.5 OS Version: 5.2.21892(21892.5.0.89) - Manila version: 2.5.20121412.2 - ROM version: 2.13.531.1(90963) WWE / 28/04/2010 - Radio version: 2.10.50.26 - Protocol version: 15.39.50.07U Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasd13 Δημ. May 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2009 Eπειδή όπως εξήγησα είμαι ωέος στο άθλημα μπορείς σε παρακαλώ να μου πεις ποιο ειναι το πιο καταλληλο πρόγραμμα γι αυτή τη δουλειά και που θα το βρω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. May 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2009 οκ τοτε κάτι σαν το phonealarm σου κάνει. Εχει πολλά skins που ανοιγοκλείνουν το wifi. Σίγουρα θα υπάρχουν και αλλες εφαρμογες που θα κάνουν μονο αυτο.... βρε συ για το gprs θελω να το ανοιγω κλεινει με ενα κλικ οχι το wifi!! στο igo8 μου δινει καποιος ενα φουλ sys.txt για το HD? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. May 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2009 Eπειδή όπως εξήγησα είμαι ωέος στο άθλημα μπορείς σε παρακαλώ να μου πεις ποιο ειναι το πιο καταλληλο πρόγραμμα γι αυτή τη δουλειά και που θα το βρω? Κατεβάζεις αυτό: http://ghisler.fileburst.com/ce/tcmdpocketarm.cab Το πετάς στη συσκευή σου στην κάρτα και το τρέχεις για να κάνεις εγκατάσταση. Μετά κάνεις αυτό που σου είπα (Σου δίνω αυτό το πρόγραμμα που είναι free. Ο τρόπος που σου πα παραπάνω είναι από το άλλο το πρόγραμμα. Αν θυμάμαι όμως καλά και σε αυτό με τον ίδιο ακριβώς τρόπο γίνεται). Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
staurakis Δημ. May 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2009 βρε συ για το gprs θελω να το ανοιγω κλεινει με ενα κλικ οχι το wifi!! στο igo8 μου δινει καποιος ενα φουλ sys.txt? κατάλαβα..οκ :) λοιπόν άλλο πρόγραμμα από το nodata για να ελέγχεις το GPRS εγώ δεν έχω δει. Το GPRS ανοίγει και κλείνει on demand όπως λέμε....όταν δηλαδή δεν υπάρχει άλλο δίκτυο διαθέσιμο και ανοιχτό τότε αυτόματα ανοίγει και κατεβάζει δεδομένα από εκεί.....εσύ δεν κάνεις τίποτα...για αυτό και ο λόγος ύπαρξης του nodata :) Δεν έχω καταλάβει όμως γιατί να το ανοίγεις και να το κλείνεις εσύ manualy αφού γίνεται μόνο του όταν χρειάζεται δεδομένα..... :blink: Επίσης το κλείνεις πατώντας στο εικονίδιο που εμφανίζεται πάνω στην μπάρα και κάνοντας disconnect. Παράθεση HD2 T-Mobile WM6.5 OS Version: 5.2.21892(21892.5.0.89) - Manila version: 2.5.20121412.2 - ROM version: 2.13.531.1(90963) WWE / 28/04/2010 - Radio version: 2.10.50.26 - Protocol version: 15.39.50.07U Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasd13 Δημ. May 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2009 Κατεβάζεις αυτό: http://ghisler.fileburst.com/ce/tcmdpocketarm.cab Το πετάς στη συσκευή σου στην κάρτα και το τρέχεις για να κάνεις εγκατάσταση. Μετά κάνεις αυτό που σου είπα (Σου δίνω αυτό το πρόγραμμα που είναι free. Ο τρόπος που σου πα παραπάνω είναι από το άλλο το πρόγραμμα. Αν θυμάμαι όμως καλά και σε αυτό με τον ίδιο ακριβώς τρόπο γίνεται). Το πρόβλημα λύθηκε ευχαριστώ πολύ!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. May 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2009 κατάλαβα..οκ :) λοιπόν άλλο πρόγραμμα από το nodata για να ελέγχεις το GPRS εγώ δεν έχω δει. Το GPRS ανοίγει και κλείνει on demand όπως λέμε....όταν δηλαδή δεν υπάρχει άλλο δίκτυο διαθέσιμο και ανοιχτό τότε αυτόματα ανοίγει και κατεβάζει δεδομένα από εκεί.....εσύ δεν κάνεις τίποτα...για αυτό και ο λόγος ύπαρξης του nodata :) Δεν έχω καταλάβει όμως γιατί να το ανοίγεις και να το κλείνεις εσύ manualy αφού γίνεται μόνο του όταν χρειάζεται δεδομένα..... :blink: Επίσης το κλείνεις πατώντας στο εικονίδιο που εμφανίζεται πάνω στην μπάρα και κάνοντας disconnect. Γιατί μπορεί να έχει βάλει να ελέγχει τα email του manually και απλά να θέλει να ανοίξει να τα δει και μετά να κλείσει. Αν δεν το κάνει μέσω του comm manager τότε θα ανοίξει μόνη της η σύνδεση, θα πάρει email και μετά θα μείνει ανοιχτή. Ο μόνος τρόπος να γλιτώσει από το κλείσιμο είναι με το hdtweak να βάλει να κλείνει η σύνδεση μετά από κάποια λεπτά αδράνειας. Και αυτό με το task bar γίνεται αλλά θέλει το stylus. Το πρόβλημα λύθηκε ευχαριστώ πολύ!!!!!!! :) Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. May 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2009 Γιατί μπορεί να έχει βάλει να ελέγχει τα email του manually και απλά να θέλει να ανοίξει να τα δει και μετά να κλείσει. Αν δεν το κάνει μέσω του comm manager τότε θα ανοίξει μόνη της η σύνδεση, θα πάρει email και μετά θα μείνει ανοιχτή. Ο μόνος τρόπος να γλιτώσει από το κλείσιμο είναι με το hdtweak να βάλει να κλείνει η σύνδεση μετά από κάποια λεπτά αδράνειας. Και αυτό με το task bar γίνεται αλλά θέλει το stylus. :) ακριβως!θελω να το ανοιγοκλεινω manually οπως κανει o comm manager!απλα θελω μια εφαρμογη που θα εχει ενα εικονιδιο στην today! παιδια θελω ενα φουλ(με ρυθμισεις tts κλπ) sys.txt για το igo8!προσπαθω να ρυθμισω την αναλυση και μια ειναι τεραστιο το igo8 και μια μικροτερο απο την οθονη! τωρα εχω αυτο το sys Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WebViRuS Δημ. May 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2009 άντε πέρασα απο δω, να σας πω και εσάς τους καημένους με το HD ότι θα πάρετε λίγη δόξα απο το D2 :D http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=515701 σας έρχεται zoombar και στο HD όπως το D2. για όσους δεν το καταλάβουν αμέσως αυτό κυρίως σημαίνει ότι μπορείτε να έχετε 2 way Hardware D-Pad και στο HD (δηλαδή Πάνω - Κάτω) :) Παράθεση D2 Review: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2778790#post2778790 D2 Great Cooked Rom Tweaks: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3316992#post3316992 D2 Battery Solution (για 6.1 κυρίως) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2804314#post2804314 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DoctorM Δημ. May 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2009 πολυ καλη εφαρμογη ξερει κανεις εαν η 6.5 ρομ εχουν φθασει σε καλο επιπεδο?? Παράθεση Ειμαι gadgetakias και ειμαι καλα :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmihalis Δημ. May 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2009 Παιδιά γεια σας και απο εμένα. Εχω ένα πρόβλημα με το wifi του HD μου. Εδώ και μια εβδομάδα περίπου άνοιγα το wifi έμπαινα σέρφαρα κανονικά και μετά απο κάποια ώρα έκλεινε μόνο του. Δεν έδωσα σημασία μιας και θεώρησα οτι ίσος να φταίει κάποιο πρόγραμμα μου εγκατέστησα και δεν είχα όρεξη να βάζω και να βγάζω εφαρμογές ή να κάνω hard reset. Εδώ και 2 μέρες όμως δεν μου ανοίγει καθόλου. Πηγαίνω στο comm manager πατάς wlan και δε συγκινήται. Δε κάνει τίποτα. Έκανα hard reset αλλά και πάλη τίποτα. Τι να κάνω ρε παιδιά, τα έχω παίξει. Είναι Ελληνικό απο Ace και με περασμένη τη τελευταία αυθεντική rom απο το site της htc. Παράθεση Γεννήθηκα χωρίς να θέλω. Θα πεθάνω χωρίς να θέλω. Αφήστεμε να ζήσω όπως θέλω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. May 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2009 αν δεν διορθωνεται ουτε με h/r τοτε πρεπει να το πας για service.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. May 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2009 Παιδιά γεια σας και απο εμένα. Εχω ένα πρόβλημα με το wifi του HD μου. Εδώ και μια εβδομάδα περίπου άνοιγα το wifi έμπαινα σέρφαρα κανονικά και μετά απο κάποια ώρα έκλεινε μόνο του. Δεν έδωσα σημασία μιας και θεώρησα οτι ίσος να φταίει κάποιο πρόγραμμα μου εγκατέστησα και δεν είχα όρεξη να βάζω και να βγάζω εφαρμογές ή να κάνω hard reset. Εδώ και 2 μέρες όμως δεν μου ανοίγει καθόλου. Πηγαίνω στο comm manager πατάς wlan και δε συγκινήται. Δε κάνει τίποτα. Έκανα hard reset αλλά και πάλη τίποτα. Τι να κάνω ρε παιδιά, τα έχω παίξει. Είναι Ελληνικό απο Ace και με περασμένη τη τελευταία αυθεντική rom απο το site της htc. δοκιμασε να ξαναπερασεις την επισημη ρομ που εχεις παλι και ξανακοιταξε το. αν δεν αλλαξει κατι τοτε λογικα ειναι hardware και δεν γλυτωνεις το σερβις..:O αλλα φαινεται περιεργο...λεγοντας εκανες hard reset, ενοεις επαναφορα της συσκευης στην αρχικη της κατασταση η επανεκινηση απο το κουμπακι μεσα απο το καπακι της μπαταριας? ? Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmihalis Δημ. May 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2009 Εναρξη-ρυθμήσεις-Σύστημα-Διαγραφή Μνήμης Παράθεση Γεννήθηκα χωρίς να θέλω. Θα πεθάνω χωρίς να θέλω. Αφήστεμε να ζήσω όπως θέλω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. May 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2009 Οποτε κανεις αυτο που λεει ο ζαχαρακης και αν δεν...σερβις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmihalis Δημ. May 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2009 Σας ευχαριστώ ρε παιδιά για την άμεση ανταπόκριση. Παράθεση Γεννήθηκα χωρίς να θέλω. Θα πεθάνω χωρίς να θέλω. Αφήστεμε να ζήσω όπως θέλω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts