Jump to content

[Επίσημο] HTC Touch HD (Blackstone)

stark
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εχω την 2.4 light gr του panosha και πρίν είχα την 2.4 full..Ολοι λένε πως έχει την καλύτερη διαχείρηση ενέργειας..Εμένα πάλι μου τρώει την μπαταρία σε χρόνο μηδέν!!Κυριολεκτικά βλέπω το ποσοστό να πέφτει με την κάθε μου κίνηση!!Ειδικά στη ρομ που φοράω τώρα,δεν εχω εγκαταστήσει απολύτως τίποτα αλλά και πάλι μου δολοφονεί τη μπαταρία!!!Υπαρχει κάποιος ομοιοπαθής εδω μέσα που να έχει βρεί λύση??
Φιλικά, Θάκης

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

WWE-Miri WM 6.5 V 9.1 Premium Link

Η πιο γρηγορη WM 6.5 ROM και με εξαιρετικη σταθεροτητα.

αυτη φοραω τωρα...

Συμφωνω :cool:

Συγγνώμη Κώστα κι αυτήν ο Miri την έκ(λ)ανε:X?:yahoo:

Εγώ προτιμώ αυτές που κ(λ)άνει:X ο Panosha

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Συγγνώμη Κώστα κι αυτήν ο Miri την έκ(λ)ανε:X?:yahoo:

Εγώ προτιμώ αυτές που κ(λ)άνει:X ο Panosha

και εγω μαζι σου Κωστη.

εχω 2 μερες την 2.4 gr του Πανου και μου φαινεται μια χαρα...

κατι δεν μου παει ομως καλα με το Gps....

αργει να κλειδωσει πολυ....και δεν εχω βρει ακομη γιατι...:O

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

Εάν θέλεις τη ROM 1.56 μπορώ να στη στείλω! :)

τα ελληνικα τα κατεβασα αλλα στην ρομ σεεεερνεται!μπορεις να μου την στειλεις πλιζ?

EDIT οκ ηλια κατεβηκε!αρχιζω δουλεια!

και εγω μαζι σου Κωστη.

Με το θέμα της μπαταρίας πως τα πάτε?Πόσο σας κρατάει?Η 2.4gr είναι όλα τα λεφτά,ειδικα οι συντομεύσεις που έχει προσθέσει!!Αν δεν είχα και το θέμα της αυτονομίας θα ήταν η ιδανική!!!!

Φιλικά, Θάκης

και εγω μαζι σου Κωστη.

Δημήτρη δεν ξέρω εγώ δεν έχω πρόβλημα.

Να φανταστείς εφτασα το απόγευμα στο Κάϊρο και χωρίς να έχω τρέξει το quick gps μια και υπήρξε μεγάλη μετακίνηση, κλήδωσε αμέσως όπως πάντα.

Τι κανουμε στο κυπελο μας βγαλανε την ψυχή οι δικοί σου με τους δικούς μου 4-4 να δουμε θα εχουμε και πεναλτυ?

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Δημήτρη δεν ξέρω εγώ δεν έχω πρόβλημα.

Να φανταστείς εφτασα το απόγευμα στο Κάϊρο και χωρίς να έχω τρέξει το quick gps μια και υπήρξε μεγάλη μετακίνηση, κλήδωσε αμέσως όπως πάντα.

Τι κανουμε στο κυπελο μας βγαλανε την ψυχή οι δικοί σου με τους δικούς μου 4-4 να δουμε θα εχουμε και πεναλτυ?

εμενα αργει πολυ να κλειδωσει και ειναι η 1η φορα που εχω τετοιο προβλημα με το hd :confused:

με τετοιο αγωνα που εγινε,χαλαλι τους οποιος και να το σηκωνε!! το αξιζαν και οι 2 τους !

καιρο ειχαμε να δουμε τετοιο αγωνα...ευγε :!:

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

εμενα αργει πολυ να κλειδωσει και ειναι η 1η φορα που εχω τετοιο προβλημα με το hd :confused:

με τετοιο αγωνα που εγινε,χαλαλι τους οποιος και να το σηκωνε!! το αξιζαν και οι 2 τους !

καιρο ειχαμε να δουμε τετοιο αγωνα...ευγε :!:

ουφ το πήραμε:confused::D

Εμενα δεν με εντυποσιάζει πια καμια ρομ. Λιγο πολυ όλες ίδιες εχουν γινει.

Ειλικρινα αν δεν μου αρεσε τοσο πολυ το τοπαζ θα εμενα με την 1.56

ΑΛΛΑ εχω ενα προβλημα:worry: αμα δεν φλασαρω μια δυο μερες κατι παθαινω και φοβαμαι αν κοψω το φλασαρισμα μην παει και κανω καμια βλακεια και αγοράσω καμια αλλη συσκευη λογω βαρεμαρας.

:lol:

Πλεον αγορασα και τριτη μπαταρια οπότε ειμαι ανετος να το χρησιμοποιώ και σαν λαπτοπ οταν είμαι σε διακοπές.

Μόλις πέρασα τη 9.1 του Μιρι.

Θα σας πω εντυπωσεις για μπαταρια κλπ όταν θα έχω γνώμη

Βαλάντης:lol:

ουφ το πήραμε

Εμενα δεν με εντυποσιάζει πια καμια ρομ. Λιγο πολυ όλες ίδιες εχουν γινει.

Ειλικρινα αν δεν μου αρεσε τοσο πολυ το τοπαζ θα εμενα με την 1.56

ΑΛΛΑ εχω ενα προβλημα:worry: αμα δεν φλασαρω μια δυο μερες κατι παθαινω και φοβαμαι αν κοψω το φλασαρισμα μην παει και κανω καμια βλακεια και αγοράσω καμια αλλη συσκευη λογω βαρεμαρας.

Πλεον αγορασα και τριτη μπαταρια οπότε ειμαι ανετος να το χρησιμοποιώ και σαν λαπτοπ οταν είμαι σε διακοπές.

και μενα αυτο μου την δινει...με το hd...

εχω ενα ψυχολογικο απο τα παλια wm με την ραμ....

και οποτε βλεπω τιμες κατω απο 140-150 ελευθερη...:wacko:με πιανει κατι...

δοκιμαζω τωρα την νεα super light του αραβα φιλου σου :p

ειναι εκπληκτικη η ταχυτητα που μου ανοιγει καθε ρομ του oncolog,τα backup του spb...

με το που το παταω....αμεσα!!:blink: ακαριαια!!!

καμια αλλη ρομ δεν εχει τετοια ταχυτητα....σε αυτην την εργασια....μα καμια....

και δεν ξερω που οφειλεται..ολες θελουν το πασο τους...για να ανοιξουν ενα backup της ταξης των 60+mb....μεχρι τσιγαρο στριβω με μερικες :happy:

ενω με αυτη με το που παταω το exe.. ανοιξε....:blink:

Για σενα ειναι οτι πεις αυτη.

Αλλα ρε Μητσο οσο κι αν προσπαθω δεν μπορω να συμβιβαστω με plugin φτιαγμενα για προηγουμενες γενιές συσκευών.

Μετα ειναι και το άλλο με τις super lite: εχεις την ram αδεια αλλα γεμιζεις τα προγραμματα που φορτωνουμε ειναι περισσότερα και οταν ανοιγεις κατι ψαχνει πάλι μεταξυ πολλων αρχείων.

Μηπως είναι μια η αλλη? Αφου ετσι κι αλλιως τα χρειαζόμαστε τα περισσοτερα που πεταει εξω.

Δεν συμφωνω με τις super lite του στο οτι αφηνει βασικα προγραμματα εξω και μετα για να την στησεις πρεπει να φλασαρεις ενα σορο cab.

Του εχω πει, πετα το μανιλα και κατι αλλες σαχλαμαρες και ασε τα υπολοιπα.

Εμενα η super lite του μου αρεσε στα 6,5 (λογο titanium) αλλα η μπαταρια μου και το σημα ηταν για κλαματα.

Θα δοκιμασω και την σκετη του Κακο-miri :rolleyes: αμα ξαναβαρεθω το μανιλα.

Για σενα ειναι οτι πεις αυτη.

Αλλα ρε Μητσο οσο κι αν προσπαθω δεν μπορω να συμβιβαστω με plugin φτιαγμενα για προηγουμενες γενιές συσκευών.

Μετα ειναι και το άλλο με τις super lite: εχεις την ram αδεια αλλα γεμιζεις τα προγραμματα που φορτωνουμε ειναι περισσότερα και οταν ανοιγεις κατι ψαχνει πάλι μεταξυ πολλων αρχείων.

Μηπως είναι μια η αλλη? Αφου ετσι κι αλλιως τα χρειαζόμαστε τα περισσοτερα που πεταει εξω.

Δεν συμφωνω με τις super lite του στο οτι αφηνει βασικα προγραμματα εξω και μετα για να την στησεις πρεπει να φλασαρεις ενα σορο cab.

Του εχω πει, πετα το μανιλα και κατι αλλες σαχλαμαρες και ασε τα υπολοιπα.

Εμενα η super lite του μου αρεσε στα 6,5 (λογο titanium) αλλα η μπαταρια μου και το σημα ηταν για κλαματα.

Θα δοκιμασω και την σκετη του Κακο-miri :rolleyes: αμα ξαναβαρεθω το μανιλα.

ξαναβαζω του πανου..:happy:

μετα το hard reset κρασαρει η νεα του super light...και δεν του το λεω :lol:

εχεις δικιο τελικα...δωρον- αδωρον ειναι μου φαινεται....:O

παλι καλα που εχω το iphone και παρηγοριεμαι μερικες φορες που απελπιζομαι με το hd..:confused:

Οταν τραβας μια φωτογραφία, σου σώζει μαζι και τις συντεταγμένες που βρισκεσαι. Το πιο απλο που μπορεί σε καποιον να χρησιμεύει αυτο, είναι να βάλεις ενα προγραμμα πλοήγησης να σε πάει στο μέρος που έχεις φωτογραφίσει, εκτός των άλλων.

Ok !! Εχω το Destinator, τι κανω ; :blink:

ρε παιδια περασα την τελευταια ρομ με το αρχειο των ελληνικων αλλα παλι δεν μου βγαζει επιλογη για ελληνικη γραφη στα sms!που ειναι?EDIT:δεν ειχα κανει το τελευταιο hard reset που ελεγε!ολα οκ!

-το κουμπι της ενεργοποιησης της οθονης πανω δεξια δεν εχει καλη αισθηση στο πατημα η εμενα εχει προβλημα?δεν κανει κανενα κλικ να καταλαβω οτι το πατησα.

Ποτέ δεν μου άρεσαν οι light roms, θεωρώ οτι είναι για καποιους που θέλουν να τρέχουν συγκεκριμένες εφαρμογές και χρειάζονται μνήμη κλπ.

Λιγο πολύ, ολοι θέλουμε να έχουμε περασμένες τουλαχιστον μερικές βασικες και καλες εφαρμογές στη συσκευή μας.

@ ilka71: μήπως κατι δεν βλεπεις; Πατώντας το βελακι δεξιά απο το πληκτρολόγιο, δεν βλέπεις στο μενου την γλώσσα;

@ biker: οταν τραβηξεις gps φωτο, θα δεις στις λεπτομέρειες - στοιχεία της φωτο, τις συντεταγμένες. Αυτές θα βάλεις ως προορισμο στο dest. Αυτος ειναι ο πιο απλος τρόπος.

Παντως εγω με την 2.4 αγγλική του Πάνου, δεν έχω κανένα προβλημα με το gps, και με την μπαταρία θεωρώ οτι ειμαι καλα.

HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα...

• Administrators
Ναι, στο /My Documents της κύριας μνήμης αποθηκεύονται, αλλά μπορούμε να το κάνουμε να έρχονται κατευθείαν στην /Storage Card με το Obex Inbox.

Modpic.gif

μπορει καποιος να μου με βοηθησει με το sys.txt του igo8 και ενα σκιν για destinator?

Σχετικά με το Skin θα πρέπει να περιμένεις μέχρι το βράδυ εκτός και εάν κάποιος άλλος με προλάβει!

Σχετικά με προηγούμενη ερώτηση για το που πάνε τα αρχεία που μεταφέρονται μέσω bluetooth, μπορεί να επιλεγεί ο προορισμός και με το resco explorer.... είναι μια πολύ καλή επιλογή κατά την άποψή μου ;)

Και κάτι άσχετο.... γίνομαι λίαν συντόμως (δόθηκε η παραγγελία ήδη στην expansys) κάτοχος ενός hd και μια και θα είναι αγγλικό, θα ήθελα κάποια λινκς για το τι χρειάζεται να βάλω από πληκτρολόγιο για sms και 160 χαρακτήρες....

Κάπου είχα δει το Γιάννη να δίνει ένα λινκ αλλά το έχασα..... μπορείτε μήπως να βοηθήσετε?

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων ;)

οκ βρήκα αυτό: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2769217 απλά μια επιβεβαίωση ότι δεν χρειάζομαι κάτι άλλο και θα εμφανίζονται παντού οκ οι ελληνικοί χαρακτήρες....?

HD2 T-Mobile WM6.5 OS Version: 5.2.21892(21892.5.0.89) - Manila version: 2.5.20121412.2 - ROM version: 2.13.531.1(90963) WWE / 28/04/2010 - Radio version: 2.10.50.26 - Protocol version: 15.39.50.07U

Guest lagoudakis
Σχετικά με προηγούμενη ερώτηση για το που πάνε τα αρχεία που μεταφέρονται μέσω bluetooth, μπορεί να επιλεγεί ο προορισμός και με το resco explorer.... είναι μια πολύ καλή επιλογή κατά την άποψή μου ;)

Και κάτι άσχετο.... γίνομαι λίαν συντόμως (δόθηκε η παραγγελία ήδη στην expansys) κάτοχος ενός hd και μια και θα είναι αγγλικό, θα ήθελα κάποια λινκς για το τι χρειάζεται να βάλω από πληκτρολόγιο για sms και 160 χαρακτήρες....

Κάπου είχα δει το Γιάννη να δίνει ένα λινκ αλλά το έχασα..... μπορείτε μήπως να βοηθήσετε?

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων ;)

οκ βρήκα αυτό: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2769217 απλά μια επιβεβαίωση ότι δεν χρειάζομαι κάτι άλλο και θα εμφανίζονται παντού οκ οι ελληνικοί χαρακτήρες....?

μια χαρα θα εισαι με αυτο:)