thakisn Δημ. May 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2009 Εχω την 2.4 light gr του panosha και πρίν είχα την 2.4 full..Ολοι λένε πως έχει την καλύτερη διαχείρηση ενέργειας..Εμένα πάλι μου τρώει την μπαταρία σε χρόνο μηδέν!!Κυριολεκτικά βλέπω το ποσοστό να πέφτει με την κάθε μου κίνηση!!Ειδικά στη ρομ που φοράω τώρα,δεν εχω εγκαταστήσει απολύτως τίποτα αλλά και πάλι μου δολοφονεί τη μπαταρία!!!Υπαρχει κάποιος ομοιοπαθής εδω μέσα που να έχει βρεί λύση?? Παράθεση Φιλικά, Θάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. May 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2009 WWE-Miri WM 6.5 V 9.1 Premium Link Η πιο γρηγορη WM 6.5 ROM και με εξαιρετικη σταθεροτητα. αυτη φοραω τωρα... Συμφωνω :cool: Συγγνώμη Κώστα κι αυτήν ο Miri την έκ(λ)ανε:X?:yahoo: Εγώ προτιμώ αυτές που κ(λ)άνει:X ο Panosha Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. May 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2009 σημερα βρηκε να πεσει ο σερβερ του σαιτ της htc! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasp Δημ. May 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2009 Εάν θέλεις τη ROM 1.56 μπορώ να στη στείλω! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. May 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2009 Συγγνώμη Κώστα κι αυτήν ο Miri την έκ(λ)ανε:X?:yahoo: Εγώ προτιμώ αυτές που κ(λ)άνει:X ο Panosha και εγω μαζι σου Κωστη. εχω 2 μερες την 2.4 gr του Πανου και μου φαινεται μια χαρα... κατι δεν μου παει ομως καλα με το Gps.... αργει να κλειδωσει πολυ....και δεν εχω βρει ακομη γιατι...:O Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. May 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2009 Εάν θέλεις τη ROM 1.56 μπορώ να στη στείλω! :) τα ελληνικα τα κατεβασα αλλα στην ρομ σεεεερνεται!μπορεις να μου την στειλεις πλιζ? EDIT οκ ηλια κατεβηκε!αρχιζω δουλεια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thakisn Δημ. May 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2009 και εγω μαζι σου Κωστη. εχω 2 μερες την 2.4 gr του Πανου και μου φαινεται μια χαρα... κατι δεν μου παει ομως καλα με το Gps.... αργει να κλειδωσει πολυ....και δεν εχω βρει ακομη γιατι...:O Με το θέμα της μπαταρίας πως τα πάτε?Πόσο σας κρατάει?Η 2.4gr είναι όλα τα λεφτά,ειδικα οι συντομεύσεις που έχει προσθέσει!!Αν δεν είχα και το θέμα της αυτονομίας θα ήταν η ιδανική!!!! Παράθεση Φιλικά, Θάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. May 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2009 και εγω μαζι σου Κωστη. εχω 2 μερες την 2.4 gr του Πανου και μου φαινεται μια χαρα... κατι δεν μου παει ομως καλα με το Gps.... αργει να κλειδωσει πολυ....και δεν εχω βρει ακομη γιατι...:O Δημήτρη δεν ξέρω εγώ δεν έχω πρόβλημα. Να φανταστείς εφτασα το απόγευμα στο Κάϊρο και χωρίς να έχω τρέξει το quick gps μια και υπήρξε μεγάλη μετακίνηση, κλήδωσε αμέσως όπως πάντα. Τι κανουμε στο κυπελο μας βγαλανε την ψυχή οι δικοί σου με τους δικούς μου 4-4 να δουμε θα εχουμε και πεναλτυ? Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. May 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2009 Δημήτρη δεν ξέρω εγώ δεν έχω πρόβλημα. Να φανταστείς εφτασα το απόγευμα στο Κάϊρο και χωρίς να έχω τρέξει το quick gps μια και υπήρξε μεγάλη μετακίνηση, κλήδωσε αμέσως όπως πάντα. Τι κανουμε στο κυπελο μας βγαλανε την ψυχή οι δικοί σου με τους δικούς μου 4-4 να δουμε θα εχουμε και πεναλτυ? εμενα αργει πολυ να κλειδωσει και ειναι η 1η φορα που εχω τετοιο προβλημα με το hd :confused: με τετοιο αγωνα που εγινε,χαλαλι τους οποιος και να το σηκωνε!! το αξιζαν και οι 2 τους ! καιρο ειχαμε να δουμε τετοιο αγωνα...ευγε :!: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. May 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2009 εμενα αργει πολυ να κλειδωσει και ειναι η 1η φορα που εχω τετοιο προβλημα με το hd :confused: με τετοιο αγωνα που εγινε,χαλαλι τους οποιος και να το σηκωνε!! το αξιζαν και οι 2 τους ! καιρο ειχαμε να δουμε τετοιο αγωνα...ευγε :!: ουφ το πήραμε:confused::D Εμενα δεν με εντυποσιάζει πια καμια ρομ. Λιγο πολυ όλες ίδιες εχουν γινει. Ειλικρινα αν δεν μου αρεσε τοσο πολυ το τοπαζ θα εμενα με την 1.56 ΑΛΛΑ εχω ενα προβλημα:worry: αμα δεν φλασαρω μια δυο μερες κατι παθαινω και φοβαμαι αν κοψω το φλασαρισμα μην παει και κανω καμια βλακεια και αγοράσω καμια αλλη συσκευη λογω βαρεμαρας. :lol: Πλεον αγορασα και τριτη μπαταρια οπότε ειμαι ανετος να το χρησιμοποιώ και σαν λαπτοπ οταν είμαι σε διακοπές. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
subrosamovie Δημ. May 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2009 Μόλις πέρασα τη 9.1 του Μιρι. Θα σας πω εντυπωσεις για μπαταρια κλπ όταν θα έχω γνώμη Παράθεση Βαλάντης:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. May 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2009 ουφ το πήραμε Εμενα δεν με εντυποσιάζει πια καμια ρομ. Λιγο πολυ όλες ίδιες εχουν γινει. Ειλικρινα αν δεν μου αρεσε τοσο πολυ το τοπαζ θα εμενα με την 1.56 ΑΛΛΑ εχω ενα προβλημα:worry: αμα δεν φλασαρω μια δυο μερες κατι παθαινω και φοβαμαι αν κοψω το φλασαρισμα μην παει και κανω καμια βλακεια και αγοράσω καμια αλλη συσκευη λογω βαρεμαρας. Πλεον αγορασα και τριτη μπαταρια οπότε ειμαι ανετος να το χρησιμοποιώ και σαν λαπτοπ οταν είμαι σε διακοπές. και μενα αυτο μου την δινει...με το hd... εχω ενα ψυχολογικο απο τα παλια wm με την ραμ.... και οποτε βλεπω τιμες κατω απο 140-150 ελευθερη...:wacko:με πιανει κατι... δοκιμαζω τωρα την νεα super light του αραβα φιλου σου :p ειναι εκπληκτικη η ταχυτητα που μου ανοιγει καθε ρομ του oncolog,τα backup του spb... με το που το παταω....αμεσα!!:blink: ακαριαια!!! καμια αλλη ρομ δεν εχει τετοια ταχυτητα....σε αυτην την εργασια....μα καμια.... και δεν ξερω που οφειλεται..ολες θελουν το πασο τους...για να ανοιξουν ενα backup της ταξης των 60+mb....μεχρι τσιγαρο στριβω με μερικες :happy: ενω με αυτη με το που παταω το exe.. ανοιξε....:blink: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. May 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2009 και μενα αυτο μου την δινει...με το hd... Για σενα ειναι οτι πεις αυτη. Αλλα ρε Μητσο οσο κι αν προσπαθω δεν μπορω να συμβιβαστω με plugin φτιαγμενα για προηγουμενες γενιές συσκευών. Μετα ειναι και το άλλο με τις super lite: εχεις την ram αδεια αλλα γεμιζεις τα προγραμματα που φορτωνουμε ειναι περισσότερα και οταν ανοιγεις κατι ψαχνει πάλι μεταξυ πολλων αρχείων. Μηπως είναι μια η αλλη? Αφου ετσι κι αλλιως τα χρειαζόμαστε τα περισσοτερα που πεταει εξω. Δεν συμφωνω με τις super lite του στο οτι αφηνει βασικα προγραμματα εξω και μετα για να την στησεις πρεπει να φλασαρεις ενα σορο cab. Του εχω πει, πετα το μανιλα και κατι αλλες σαχλαμαρες και ασε τα υπολοιπα. Εμενα η super lite του μου αρεσε στα 6,5 (λογο titanium) αλλα η μπαταρια μου και το σημα ηταν για κλαματα. Θα δοκιμασω και την σκετη του Κακο-miri :rolleyes: αμα ξαναβαρεθω το μανιλα. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. May 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2009 και μενα αυτο μου την δινει...με το hd... Για σενα ειναι οτι πεις αυτη. Αλλα ρε Μητσο οσο κι αν προσπαθω δεν μπορω να συμβιβαστω με plugin φτιαγμενα για προηγουμενες γενιές συσκευών. Μετα ειναι και το άλλο με τις super lite: εχεις την ram αδεια αλλα γεμιζεις τα προγραμματα που φορτωνουμε ειναι περισσότερα και οταν ανοιγεις κατι ψαχνει πάλι μεταξυ πολλων αρχείων. Μηπως είναι μια η αλλη? Αφου ετσι κι αλλιως τα χρειαζόμαστε τα περισσοτερα που πεταει εξω. Δεν συμφωνω με τις super lite του στο οτι αφηνει βασικα προγραμματα εξω και μετα για να την στησεις πρεπει να φλασαρεις ενα σορο cab. Του εχω πει, πετα το μανιλα και κατι αλλες σαχλαμαρες και ασε τα υπολοιπα. Εμενα η super lite του μου αρεσε στα 6,5 (λογο titanium) αλλα η μπαταρια μου και το σημα ηταν για κλαματα. Θα δοκιμασω και την σκετη του Κακο-miri :rolleyes: αμα ξαναβαρεθω το μανιλα. ξαναβαζω του πανου..:happy: μετα το hard reset κρασαρει η νεα του super light...και δεν του το λεω :lol: εχεις δικιο τελικα...δωρον- αδωρον ειναι μου φαινεται....:O παλι καλα που εχω το iphone και παρηγοριεμαι μερικες φορες που απελπιζομαι με το hd..:confused: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Biker Δημ. May 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2009 Οταν τραβας μια φωτογραφία, σου σώζει μαζι και τις συντεταγμένες που βρισκεσαι. Το πιο απλο που μπορεί σε καποιον να χρησιμεύει αυτο, είναι να βάλεις ενα προγραμμα πλοήγησης να σε πάει στο μέρος που έχεις φωτογραφίσει, εκτός των άλλων. Ok !! Εχω το Destinator, τι κανω ; :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. May 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2009 ρε παιδια περασα την τελευταια ρομ με το αρχειο των ελληνικων αλλα παλι δεν μου βγαζει επιλογη για ελληνικη γραφη στα sms!που ειναι?EDIT:δεν ειχα κανει το τελευταιο hard reset που ελεγε!ολα οκ! -το κουμπι της ενεργοποιησης της οθονης πανω δεξια δεν εχει καλη αισθηση στο πατημα η εμενα εχει προβλημα?δεν κανει κανενα κλικ να καταλαβω οτι το πατησα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keras Δημ. May 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2009 Ποτέ δεν μου άρεσαν οι light roms, θεωρώ οτι είναι για καποιους που θέλουν να τρέχουν συγκεκριμένες εφαρμογές και χρειάζονται μνήμη κλπ. Λιγο πολύ, ολοι θέλουμε να έχουμε περασμένες τουλαχιστον μερικές βασικες και καλες εφαρμογές στη συσκευή μας. @ ilka71: μήπως κατι δεν βλεπεις; Πατώντας το βελακι δεξιά απο το πληκτρολόγιο, δεν βλέπεις στο μενου την γλώσσα; @ biker: οταν τραβηξεις gps φωτο, θα δεις στις λεπτομέρειες - στοιχεία της φωτο, τις συντεταγμένες. Αυτές θα βάλεις ως προορισμο στο dest. Αυτος ειναι ο πιο απλος τρόπος. Παντως εγω με την 2.4 αγγλική του Πάνου, δεν έχω κανένα προβλημα με το gps, και με την μπαταρία θεωρώ οτι ειμαι καλα. Παράθεση HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. May 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2009 μπορει καποιος να μου με βοηθησει με το sys.txt του igo8 και ενα σκιν για destinator? EDIT ενταξει το βρηκα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thakisn Δημ. May 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2009 Που αποθηκεύονται τα ληφθέντα απο bluetooth??? Παράθεση Φιλικά, Θάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. May 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2009 Που αποθηκεύονται τα ληφθέντα απο bluetooth??? νομιζω στον φακελο της μνημης του κινητου my documents Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 3, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2009 Ναι, στο /My Documents της κύριας μνήμης αποθηκεύονται, αλλά μπορούμε να το κάνουμε να έρχονται κατευθείαν στην /Storage Card με το Obex Inbox. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasp Δημ. May 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2009 μπορει καποιος να μου με βοηθησει με το sys.txt του igo8 και ενα σκιν για destinator? Σχετικά με το Skin θα πρέπει να περιμένεις μέχρι το βράδυ εκτός και εάν κάποιος άλλος με προλάβει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 3, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2009 και ενα σκιν για destinator? Για το 7 εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
staurakis Δημ. May 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2009 Σχετικά με προηγούμενη ερώτηση για το που πάνε τα αρχεία που μεταφέρονται μέσω bluetooth, μπορεί να επιλεγεί ο προορισμός και με το resco explorer.... είναι μια πολύ καλή επιλογή κατά την άποψή μου ;) Και κάτι άσχετο.... γίνομαι λίαν συντόμως (δόθηκε η παραγγελία ήδη στην expansys) κάτοχος ενός hd και μια και θα είναι αγγλικό, θα ήθελα κάποια λινκς για το τι χρειάζεται να βάλω από πληκτρολόγιο για sms και 160 χαρακτήρες.... Κάπου είχα δει το Γιάννη να δίνει ένα λινκ αλλά το έχασα..... μπορείτε μήπως να βοηθήσετε? Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων ;) οκ βρήκα αυτό: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2769217 απλά μια επιβεβαίωση ότι δεν χρειάζομαι κάτι άλλο και θα εμφανίζονται παντού οκ οι ελληνικοί χαρακτήρες....? Παράθεση HD2 T-Mobile WM6.5 OS Version: 5.2.21892(21892.5.0.89) - Manila version: 2.5.20121412.2 - ROM version: 2.13.531.1(90963) WWE / 28/04/2010 - Radio version: 2.10.50.26 - Protocol version: 15.39.50.07U Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. May 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2009 Σχετικά με προηγούμενη ερώτηση για το που πάνε τα αρχεία που μεταφέρονται μέσω bluetooth, μπορεί να επιλεγεί ο προορισμός και με το resco explorer.... είναι μια πολύ καλή επιλογή κατά την άποψή μου ;) Και κάτι άσχετο.... γίνομαι λίαν συντόμως (δόθηκε η παραγγελία ήδη στην expansys) κάτοχος ενός hd και μια και θα είναι αγγλικό, θα ήθελα κάποια λινκς για το τι χρειάζεται να βάλω από πληκτρολόγιο για sms και 160 χαρακτήρες.... Κάπου είχα δει το Γιάννη να δίνει ένα λινκ αλλά το έχασα..... μπορείτε μήπως να βοηθήσετε? Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων ;) οκ βρήκα αυτό: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2769217 απλά μια επιβεβαίωση ότι δεν χρειάζομαι κάτι άλλο και θα εμφανίζονται παντού οκ οι ελληνικοί χαρακτήρες....?μια χαρα θα εισαι με αυτο:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts