Jump to content

[Επίσημο] HTC Touch HD (Blackstone)

stark
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πριν κανα δυο μερες εκανα διαμορφωση της sd καρτας μου γιατί ηθελα να την καθαρίσω.

Ναι μεν καθαρισε, κερδισα χωρο αλλα απο τοτε είναι εξαιρετικά αργή στο γράψιμο.

Χωρίς το αρχειακι που την κάνει ταχύτερη σερνεται εντελώς.

Με το SD TuneUP διπλασιάζεται η ταχύτητα αλλα σε καμια περίπτωση δεν φτάνει τις επιδώσεις που είχε πριν.

Γινεται ευκολα αντιληπτή η διαφορά, αλλά και με τα benchmark οι παλιές μου μετρήσεις ήταν πάνω από 600 ενώ τώρα με το ζόρι φτάνω τα 400.

Η διαμόρφωση 'εγινε με τοποθέτηση της κάρτας στο pc

Υπάρχει κάποιος τρόπος να επανέλθει?

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

και εγω μια απο τα ιδια te_salat με το sdtune up ειδα 1φορα 1700 και μετα 600-640,προσπαθησα και format απο sktools αλλα δεν γινεται,με official δεν ειχα κανει μετρηση να συγκρινω αποτελεσματα

[sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης

rotary power

• Administrators
Πριν κανα δυο μερες εκανα διαμορφωση της sd καρτας μου γιατί ηθελα να την καθαρίσω.

Ναι μεν καθαρισε, κερδισα χωρο αλλα απο τοτε είναι εξαιρετικά αργή στο γράψιμο.

Χωρίς το αρχειακι που την κάνει ταχύτερη σερνεται εντελώς.

Με το SD TuneUP διπλασιάζεται η ταχύτητα αλλα σε καμια περίπτωση δεν φτάνει τις επιδώσεις που είχε πριν.

Γινεται ευκολα αντιληπτή η διαφορά, αλλά και με τα benchmark οι παλιές μου μετρήσεις ήταν πάνω από 600 ενώ τώρα με το ζόρι φτάνω τα 400.

Η διαμόρφωση 'εγινε με τοποθέτηση της κάρτας στο pc

Υπάρχει κάποιος τρόπος να επανέλθει?

Είσαι σίγουρος ότι την φόρμαρες σε FAT32?

Modpic.gif

Είσαι σίγουρος ότι την φόρμαρες σε FAT32?

Γιαννη καλημέρα,

Ναι σε FAT32 εκανα την διαμορφωση. Φαίνεται άλλωστε και από το SkTools αν πας στο Storage Card όπου σου βγάζει τα στοιχία της κάρτας και τι είδους διαμόρφωση εχει.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Γιαννη καλημέρα,

Ναι σε FAT32 εκανα την διαμορφωση. Φαίνεται άλλωστε και από το SkTools αν πας στο Storage Card όπου σου βγάζει τα στοιχία της κάρτας και τι είδους διαμόρφωση εχει.

ξανακαντην φορματ Κωστη απο το pc σου σε επιλογη fat32 ;)

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

• Administrators
Γιαννη καλημέρα,

Εάν δεν το έχεις κάνει... θα συνιστούσα να το κάνεις και με τη βοήθεια ενός card reader σε PC.

Modpic.gif

ξανακαντην φορματ Κωστη απο το pc σου σε επιλογη fat32 ;)

Στο laptop την είχα βάλει που δέχεται κάρτες χωρίς εξτρα reader.

Υποπτευομαι ότι με το που τελείωσε η διαμόρφωση της έκανα επιδιόρθωση κατεστραμένων περιοχών.

Εχω κρατήσει το backup και θα την ξανακάνω μια φορά ακόμα.

Στο laptop την είχα βάλει που δέχεται κάρτες χωρίς εξτρα reader.

Υποπτευομαι ότι με το που τελείωσε η διαμόρφωση της έκανα επιδιόρθωση κατεστραμένων περιοχών.

Εχω κρατήσει το backup και θα την ξανακάνω μια φορά ακόμα.

Κωστη ΜΗΝ βαλεις γρηγορη διαμορφωση ;)

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

Παιδια να ρωτησω και εγω τωρα για το προβλημα μου.

Οπως ειπα και πριν η συσκευη μου εχει μεσα στην storage card το NDrive!

Το προβλημα ειναι οτι την πρωτη φορα που μπηκα για να τρεξω το προγραμμα στον Φακελο 2577 οπως μου ελεγε και μετα στον υποφακελο Autorun μπηκε κανονικα και μου ζητησε serial number αλλα εκανα λαθος και μετα ξανα απο την αρχη!Τωρα ομως δεν μου το τρεχει καθολου...ουτε καν μου ανοιγει τον φακελο Autorun για να ξανα κανω την ιδια διαδικασια!

Το εκανα restart αλλα τιποτα....τι μπορει να φταιει??ξερει κανεις??

[sIGPIC][/sIGPIC]

15 Σεπτεμβριου 2008 εστειλα το Diamond για αντικατασταση λογω προβληματοσ οθονης.

9 Φεβρουαριου 2009 παρελαβα το HD!!! νομιζω αξιζε η αναμονη.....

αντε τωρα να αρχισει το στρωσιμο!!

Επισκέπτης
Δεν ξερω αν εχει αναφερθει ηδη αλλα να ρωτησω κατι. Στελνω μεσω bluetooth αρχεια χρησιμοποιωντας τον Resco explorer σε omnia i 900 και η διαμεταγωγη ειναι το πολυ 25 kb/sec - το ιδιο ισχυει και απο το omnia στο HD μου. Γιατι τοσο χαμηλη ταχυτητα οταν με το n95-2 8GB στελνω με 200 kb/sec στο HD μου?

15 Σεπτεμβριου 2008 εστειλα το Diamond για αντικατασταση λογω προβληματοσ οθονης.

Καλορίζικο,

Λιγο ακομα και θα ήταν κανονική εγκυμοσύνη:lol:

Το σίγουρο είναι, με τόσο που έχεις παρακολουθήσει το φορουμ, θα είναι σαν να το γνωρίζεις και δεν θα δυσκολευτείς σε τίποτα.

Σήμερα έβαλα την γνήσια ρομ για να περάσω το αρχικό radio. Εριξα για πλάκα ενα backup που είχα από μεσα Νοέμβρη. Είμαστε πολύ πίσω τότε. Τώρα πια έχουν λυθεί σχεδόν όλα τα προβλήματα.

Παρεπιπτόντως το γνήσιο radio 1.09.25.14 52.49a.25.26U έχει την καλύτερη διαχε'ιρηση ενέργειας και δεν διαφέρει σε τίποτα από το 25.25 σε ποιοτητα σηματος.

Τι περίεργο τύπο; Ένα απλό .cab αρχείο είναι. Το πετάς μέσα στη συσκευή σου και το τρέχεις από εκεί με ένα απλό click στον file explorer της συσκευής σου.

Το αρχειο είναι .zip το τρέχω στο pc και παράγει ενα αρχείο με καταληξη .1

Δεν βρήκα κανένα .cab αρχειο, μηπως δεν καταλαβαίνω κάτι σωστά;; :worry: :worry:

Edit: ΟΚ με λιγο παιδεμα τα καταφερα τελικά και το εγκατεστησα

Ευχαριστώ

Καλορίζικο,

Λιγο ακομα και θα ήταν κανονική εγκυμοσύνη:lol:

Το σίγουρο είναι, με τόσο που έχεις παρακολουθήσει το φορουμ, θα είναι σαν να το γνωρίζεις και δεν θα δυσκολευτείς σε τίποτα.

ευχαριστω πολυ!!! βρηκα τα πρωτα χρησιμα προγραμματακια απο τον Ζαχαρακη στο ipmart και ειμαστε κομπλε..... Μετα την εξεταστικη θα ψαχτουμε και με ρομ κλπ.

Ερωτηση:

μπηκα σε ενα σαιτ με τσατ σε java και δεν το ανοιγε.... πρεπει να εγκαταστησω java runtime enviroment?

Flash player βαζουμε κανονικα ε?

Σωστος!!!

Απο μονοι τους σου το αλλαξαν λογω υπερβολικης αναμονης? Η τους το ζητησες εσυ κ πληρωσες τη διαφορα?

s21 ultra 256

Σωστος!!!

Απο μονοι τους σου το αλλαξαν λογω υπερβολικης αναμονης? Η τους το ζητησες εσυ κ πληρωσες τη διαφορα?

Δευτερα 15Σεπτεμβριου το εστειλα και υποτιθεται θα μου εστελναν το καινουριο μεχρι την Παρασκευη. Αφου περνουσαν οι μερες (και στη συνεχεια οι μηνες) ειπα οτι δεν το θελω πια και να παρω το HD οταν θα βγει και μου ειπαν οκ. Και εδωσα 85€ παραπανω (συν 580€ του diamond). Βγηκε τοσο λογω του ΦΠΑ 13%.

Δευτερα 15Σεπτεμβριου το εστειλα και υποτιθεται θα μου εστελναν το καινουριο μεχρι την Παρασκευη. Αφου περνουσαν οι μερες (και στη συνεχεια οι μηνες) ειπα οτι δεν το θελω πια και να παρω το HD οταν θα βγει και μου ειπαν οκ. Και εδωσα 85€ παραπανω (συν 580€ του diamond). Βγηκε τοσο λογω του ΦΠΑ 13%.

Μια χαρα σου εκατσε... Βεβαια ησουν τοσουσ μηνες χωρις συσκευη αλλα το καλο πραγμα αργει! :lol:

s21 ultra 256

Σημερα πηρα και εγω το δικο μου με το ndrive το οποιο ομως δεν μου αρεσε πολυ.Μαλλον θα μεινω στο κλασικο destinator 7 :P Καμμια προταση παιδια για αλλα προγραμματακια που ισως ειναι σημαντικα? Και κατι ακομα.Στο Μio μου ειχα το εξης προβλημα.Οταν ανοιγα live messenger μου περναγε στις επαφες ολα τα contacts μου!!!!Ξερει κανεις πως μπορω να το αποφυγω αυτο? (Εχω 300+ contacts στο msn!!!)

Επισης μια ερωτηση που πιθανων εχει απαντηθει και πιο πανω αλλα εγω την κανω: Κλεινει τελειως το κινητο η απλα standby μπαινει και με ενα πατημα του κουμπιου επανερχεται οπως ηταν πριν?Γιατι δεν ειναι και το καλυτερο να το εχεις ανοιχτο ολη νυχτα οταν κοιμασαι...

Μάριος...

• Administrators
Κλεινει τελειως το κινητο η απλα standby μπαινει και με ενα πατημα του κουμπιου επανερχεται οπως ηταν πριν?

Κλείνει τελείως.

Modpic.gif

Είμαι κι εγώ κάτοχος ενός HD από το Σάββατο.Οι πρώτες εντυπώσεις πολύ θετικές, χρειάζεται βέβαια πολύ ψάξιμο. Το μόνο αρνητικό μέχρι τώρα...το φορτίζω 2 φορές τη μέρα.Ακόμα και όταν δεν ασχολούμαι συνέχεια με αυτό, όπως την πρώτη μέρα, βλέπω να πέφτει πολύ γρήγορα η μπαταρία. Χτες και σήμερα π.χ. το φόρτισα μεσημέρι και βράδυ.Έχω διαβάσει για τη μπαταρία του,όχι όμως έτσι..Βέβαια είναι και οι πρώτες φορτίσεις, ελπίζω να στρώσει στη συνέχεια.

Παιαδια εγω ακομα δεν το εχω πιασει στε χερια μου, αλλα το σκεφτομαι πολυ σοβαρα απο Μαρτιο που εχω επιδοτηση να το χτυπησω. Αυτο που ηθελα να ρωτησω ειναι ενα θα υπαρχει δυνατοτητα να του περασω αργοτερα τα Windows Mobile 6.5 η ακομα και σε κανα χρονο οπως παει τα WM 7! Ευχαριστω εκ των προτερων!
[sIGPIC][/sIGPIC]

Εμενα παντως σημερα με λιωσιμο και ολη την ωρα ανοιχτο το wifi η μπαταρια αψογη.......

• Administrators
2 φορές την ημέρα φόρτιση για το HD δεν είναι φυσιολογικό. Μήπως σου τρέχει κάτι ανοιχτό μονίμως στο background και "τρώει" τη μπαταρία;

Modpic.gif

Guest lagoudakis
Παιαδια εγω ακομα δεν το εχω πιασει στε χερια μου, αλλα το σκεφτομαι πολυ σοβαρα απο Μαρτιο που εχω επιδοτηση να το χτυπησω. Αυτο που ηθελα να ρωτησω ειναι ενα θα υπαρχει δυνατοτητα να του περασω αργοτερα τα Windows Mobile 6.5 η ακομα και σε κανα χρονο οπως παει τα WM 7! Ευχαριστω εκ των προτερων!
αυτο κανεις δεν το γνωριζει ακομα φιλε μου;)