nasos206 Δημ. February 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2009 Mporeis kanonika apo to Outlook tis suitas Microsoft Office. Arkei na exeis ti syskevi sou syndedemeni me to PC mesw ActiveSync (ean exeis Windows XP) h' Windows Mobile Device Center (ean exeis Vista). Tha ta breis free sto net. Ta panta sto ipmart-forum.com Ευχάριστω με βοήθησες αρκετά ..ώμος ακόμα ψάχνομαι με τα ονόματα δεν μπορώ να τα φτιάξω στο pc και να τα περάσω μετά στο HD…και αν ξέρεις να μου πεις πώς θα βάλω ένα πρόγραμμα που πέρασα (destinator7)μπροστά στις επιλογές στην έναρξη η στα προγράμματα …. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djvaga Δημ. February 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2009 Γεια σε ολους! Εβαλα πριν απο λιγες ημερες στο hd μου το igo 8.3. Λειτουργει κανονικα αλλα η αναλυση του ειναι καπως θαμπη. Εχω ακουσει ομως οτι εχει εκπλικτικη απεικονιση στο hd. τι πρεπει να κανω για να φτιαξει η απεικονιση του προγραμματος? Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Braveheart1980 Δημ. February 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2009 Ποση ΠΡΑΓΑΜΑΤΙΚΑ διαφορα υπαρχει μεταηυ class 2 και class 4 σχετικα με τις microsd καρτουλες; Ενδιαφερομαι κυριως για αναπαραγωγη βιντεο Παράθεση http://i.imgur.com/xrj2crT.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 3, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2009 Ποση ΠΡΑΓΑΜΑΤΙΚΑ διαφορα υπαρχει μεταηυ class 2 και class 4 σχετικα με τις microsd καρτουλες; Class 2: Ταχύτητα Ανάγνωσης/Εγγραφής: 2ΜΒ/s Class 4: Ταχύτητα Ανάγνωσης/Εγγραφής: 4ΜΒ/s Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 3, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2009 και αν ξέρεις να μου πεις πώς θα βάλω ένα πρόγραμμα που πέρασα (destinator7)μπροστά στις επιλογές στην έναρξη η στα προγράμματα …. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2672675post2672675 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Braveheart1980 Δημ. February 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2009 Class 2: Ταχύτητα Ανάγνωσης/Εγγραφής: 2ΜΒ/s Class 4: Ταχύτητα Ανάγνωσης/Εγγραφής: 4ΜΒ/s Aυτο το γνωριζω Αυτο που ρωτησα ειναι ποση διαφορα εχει (αν εχει) σε πραγματικη χρηση στο ppc και οχι για την μεταφορα πχ αρχειων απο pc σε ppc Παράθεση http://i.imgur.com/xrj2crT.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. February 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2009 παιδια δεν μιλαω για τα αρχεια του manila αλλα για το πρασινο χρωμα που υπαρχει στην μπαρα επιλογησ οταν βρισκομαστες στα προγραμματα η οταν παταμε εναρξη...γιαυτα μιλαω εγω.το manilla το εχω τροποποιησει. Αυτό δεν νομίζω η δεν ξερω αν μπορεί να αλλάξει. Μαλλον πρόκειται για φόντο αποκάτω. Οταν επιλέγεις να ανοίξεις μια εφαρμογή στα προγράμματα, προφανώς "πεφτει" πάνω στο κείμενο ενα διάφανο πλαίσιο που επιτρέπει να φανεί το πράσινο του φόντου. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagos22 Δημ. February 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2009 γεια σας παιδια ειμαι υποψηφιος αγοραστεις επειδη οι σελιδες ειναι παρα πολλες 8α μπορουσε καποιος να μου πει λιγα πραγματα για το κινητο?αν εχει προβληματα τι επε3εργαστει εχει και γενικως εντυπωσεις αν μπορειτε ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 3, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2009 Χαρακτηριστικά είναι πολύ εύκολο να βρεις ακριβώς τι έχει. Προβλήματα δεν έχει και αποτελεί μία από τις καλύτερες προτάσεις της σημερινής αγοράς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 3, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2009 Aυτο το γνωριζω Αυτο που ρωτησα ειναι ποση διαφορα εχει (αν εχει) σε πραγματικη χρηση στο ppc και οχι για την μεταφορα πχ αρχειων απο pc σε ppc Στην αναπαραγωγή video δεν θα καταλάβεις διαφορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karhariasgr Δημ. February 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2009 ρε παιδια.. έχω την εντύπωση ότι την πρώτη φορά που άνοιξα το HD στο Manila είχε ένα extra tab το οποίο λεγόταν Footprints ή κάπως έτσι. Τώρα δε μπορώ να το βρω, αλλά είμαι 100% σίγουρος ότι είδα κάτι τέτοιο. Με απατά η μνήμη μου ??? (δε το περίμενα αυτό από αυτή!! :D) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 4, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2009 ρε παιδια.. έχω την εντύπωση ότι την πρώτη φορά που άνοιξα το HD στο Manila είχε ένα extra tab το οποίο λεγόταν Footprints ή κάπως έτσι. Τώρα δε μπορώ να το βρω, αλλά είμαι 100% σίγουρος ότι είδα κάτι τέτοιο. Xlwmo to blepw. Afto tha yparxei sto eperxomeno Cruise 09. Den yparxei stis mexri twra official ROMs tou HD. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karhariasgr Δημ. February 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2009 δλδ να το είδα σε κάποιο screenshot στο net κ να νόμιζα ότι το είδα στο HD?!?! tespa.. αυτό το Lost θα μας χαζέψει :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigas2178 Δημ. February 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2009 Μου είχαν πεί ότι η συσκευή θα έρθει την Παρασκεύη και τώρα μου λένε ότι η συσκευή θα έρθει στις 17/2. Δεν ξέρω ποιός φταίει (Γερμανός στο Mall ή η ace hellas) πάντως κάποιος απο τους δύο δεν κάνει καθόλου καλά την δουλειά του.:mad: Παράθεση Swift-Red-Arrow:ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 4, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2009 δλδ να το είδα σε κάποιο screenshot στο net κ να νόμιζα ότι το είδα στο HD?!?! Ti na pw... isws! :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. February 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2009 δλδ να το είδα σε κάποιο screenshot στο net κ να νόμιζα ότι το είδα στο HD?!?! tespa.. αυτό το Lost θα μας χαζέψει :Dεχεις αρχισει να βλεπεις οραματα:pνα το προσεξεις τωρα που ειναι νωρις,μην το αφησεις ετσι:p:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karhariasgr Δημ. February 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2009 μαλλον εχει ξεφυγει .. δεν υπάρχει γυρισμος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. February 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2009 εχεις αρχισει να βλεπεις οραματα:pνα το προσεξεις τωρα που ειναι νωρις,μην το αφησεις ετσι:p να συμβαινε σε μας Γιαννη..θα λεγα περασαν τα χρονια...:pπολλα ειναι πιθανα :lol: μαλλον εχει ξεφυγει .. δεν υπάρχει γυρισμος. αλλα εσυ εισαι νεο παιδι :confused: δεν επιτρεπεται :lol: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. February 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2009 λοιπον παλικαρια με λιγα λογια... οσοι θελουν να φλασαρουν το hd τους αφου δοκιμασα ολες !!:wacko: ολες ναι τις ρομ που κυκλοφορουν....:worry::lol: η V7.3 του laurentious ειναι οτι καλυτερο, μα πραγματικα ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ μπορει να φορεθει αυτην την στιγμη στα HD μας!! εγω την δουλευω με το ραδιο 1.10.25.25 και απλα δουλευει αψογα!! μη αρχισετε καποιοι εγω δουλευω αυτη η αυτη και ειναι πιο σταθερη κλπ κλπ.. οταν λεω τις εχω δοκιμασει ολες,το ενοω και με ολα τα διαθεσιμα ραδιος σε καθε μια απο αυτες....και με φουλ στησιμο και λειτουργια αρκετες ωρες ωστε να δω συμπεριφορα κλπ.. αν αυτη η ρομ με αυτο το ραδιο, σε καποιον δεν δουλευει καλα,κατι δεν κανει καλα και το ενοω... Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karhariasgr Δημ. February 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2009 ποιο νέο παιδι.. είναι μη σε βρει, δεν εχει ηλικία η χαζομάρα! :D Λοιπόν σε προηγούμενα post έψαχνα το Change Screen αλλά δε μου απάντησε κανένας. Τελικά το βρήκα κ το ανεβάζω. Μου φάνηκε πολύ καλύτερο από το Gyrator 2 γιατί είναι ποιο εύκολο στις ρυθμίσεις του κ ποιο ελαφρύ στην χρήση του. Νομίζω το Gyrator 2 είναι αρκετά βαρύ. Το πρόγραμμα ειναι free. Να πω μόνο πως παρατήρησα κάποιες φορές να μου κολλάει η μπάρα εργασιών, εκείνη η μπάρα πάνω πάνω που έχει το Start πλήκτρο. Το πρόβλημα είναι ότι κολλάει σε κάποια φάση κ μένει εκέι. Δείχνει ότι έδειχνε, ακόμη κ η ώρα παγώνει. Είσαι στο Home, για παράδειγμα, αλλά σου λέει ότι είσαι στο Phone, γιατί όταν κόλλησε ήταν στο Phone. Αν κολλήσει δε πιάνει το X ή το Start, ο μόνος τρόπος που βρήκα για να ξεκολλήσει είναι να μπω μέσα στις ρυθμίσεις του προγράμματος κ απλά να το κλείσω, δλδ ανοίγω κλείνω το πρόγραμμα χωρίς κάποια αλλαγή στις επιλογές του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motor Δημ. February 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2009 η V7.3 του laurentious ειναι οτι καλυτερο, μα πραγματικα ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ μπορει να φορεθει αυτην την στιγμη στα HD μας!! εγω την δουλευω με το ραδιο 1.10.25.25 και απλα δουλευει αψογα!! μη αρχισετε καποιοι εγω δουλευω αυτη η αυτη και ειναι πιο σταθερη κλπ κλπ μπορείς να μου στείλεις το αρχείο ή το link της με pm? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. February 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2009 μπορείς να μου στείλεις το αρχείο ή το link της με pm? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=465637 Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. February 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2009 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=465637 (πιο γρηγορος ο φιλος :D ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motor Δημ. February 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2009 εύγε είστε σούπερ!!:) επίσης επειδή το HD μου είναι ελληνικό με την 1.14.401.3 μέσα, σε περίπτωση που γίνει καμία στραβή μπορώ να το επαναφέρω και να είμαι οκ με την ace hellas; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Braveheart1980 Δημ. February 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2009 Μου είχαν πεί ότι η συσκευή θα έρθει την Παρασκεύη και τώρα μου λένε ότι η συσκευή θα έρθει στις 17/2. Δεν ξέρω ποιός φταίει (Γερμανός στο Mall ή η ace hellas) πάντως κάποιος απο τους δύο δεν κάνει καθόλου καλά την δουλειά του.:mad: ΔΥΣΤΥΧΩΣ τα ιδια και εδω.... Παω όλος χαρα , αλλα ΑΚΥΡΟ , 17/2 εν τελει..... 2 βδομαδουλες.... Το κρτ μου.... Παράθεση http://i.imgur.com/xrj2crT.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts