Jump to content

[Επίσημο] HTC Touch HD (Blackstone)

stark
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μπορείς δηλαδή να μου βρεις την οδό Φολεγάνδρου στον Καστελόκαμπο της Πάτρας;

Γιατίστο igo απλά δεν υπάρχει.

Υπάρχει, μήπως έψαχνες σαν πόλη το Καστελόκαμπο? Μόλις δώσεις Πατρα την βρίσκει με την μια.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Υπάρχει, μήπως έψαχνες σαν πόλη το Καστελόκαμπο? Μόλις δώσεις Πατρα την βρίσκει με την μια.

:confused::confused:

Αυτός που έχω είναι ο τελευταίος χάρτης;

[sIGPIC][/sIGPIC]

:rolleyes:Πως στελνουμε φωτο και φακελους με bluetooth?

To ρωτησε κι αλλος φιλος στην προηγουμενη σελιδα.Και οντως,οταν κανεις explore device στο my bluetooth places στον υπολογιστη,δεν ανιχνευεται η λειτουργια file transfer.

:rolleyes:δηλαδη ενω επρεπε να βλεπω αυτη την οθονη στο pc...

http://img171.imageshack.us/img171/447/20081230155436wh2.jpg

:mad:εγω βλεπω αυτη που ειναι ελλειπης.

http://img380.imageshack.us/img380/1905/20081230155808ms4.jpg

:OΣημειωτεον οτι το bluetooth το εχω σε visible mode.:

ναι ρε παιδες... απαντηστε plz.. να ξερουμε.. αν δεν μπορεις να στελνεις τις φωτογραφιες ειτε σε pc ειτε σε ενα αλλο κινητο.. κλαφτα χαραλαμπε.. απο ενα κινητο των 700€

[sIGPIC][/sIGPIC]

My Aprilia SXV 450

• Administrators
αν δεν μπορεις να στελνεις τις φωτογραφιες ειτε σε pc ειτε σε ενα αλλο κινητο.. κλαφτα χαραλαμπε.. απο ενα κινητο των 700€

Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Δεν έχω δοκιμάσει σε PC μέσω bluetooth, σε άλλες συσκευές όμως στέλνει κανονικότατα.

Modpic.gif

Δεν με πείθεις θέλω αποδείξεις:D

Δηλαδή συγκεκριμένα πράγματα. Για παράδειγμα τι δεν βρήκες, που σε έδειξε λάθος.

Λες δεν έχει την Βάρκιζα.

Τι είναι η Βάρκιζα? Ονομασία μιας περιοχής είναι. Γιατί αν ζητήσεις πόλη και μετά ένα δρόμο δίπλα από το σημείο του χάρτη που δείχνει την

Βάρκιζα θα διαπιστώσεις το destinator δεν σου δίνει τίποτα, απλά γιατί η περιοχή ανήκει στην Βάρη. Για να βρεις λοιπόν την οδό που θέλεις θα πρέπει να ζητήσεις πρώτα σαν πόλη την Βάρη. ΕΙΚΟΝΑ 1

Ζήτησα ένα δρόμο της περιοχής Βάρκιζας - Βάρης και στα δύο προγράμματα. Το αποτέλεσμα ήταν το ίδιο ακριβώς.

Επέλεξαν την ίδια διαδρομή.

Δεν έχω κανένα συμφέρον, απλά το ψάχνω γιατί ακούω το ένα, ακούω το άλλο και προσπαθώ να διαπιστώσω αν όντως το iGO είναι τόσο κακό όσο το λένε οι περισσότεροι. Και αν η άποψη αυτή έχει βάση.

Μέχρι στιγμής δεν το έχω πιάσει σε φαουλ.

Γι' αυτό λέω να κάνουμε ενα ξεχωριστό θέμα, όπου θα μπαινουν τα σημεία που είναι λάθος για να δούμε τελικά αν όντως υπάρχουν τόσο σημαντικές διαφορές που να καλύπτουν την υπεροχή της εμφάνισης και της χρηστικότητας του IGO.

Δοκιμάζω και τα 3 (και ΜΙΟ) και δεν έχω βρει κάτι που να με κάνει να απορίψω με απόλυτο τρόπο κάποιο από τα 3.

Το Destinator είναι μια χαρά αλλά χρειάζεται άμεσα βελτιώσεις γιατί δεν συμβαδίζει με την εποχή. Είπα για το ΜΙΟ ότι είναι το μοναδικό που σε πάει χωρίς να χρειαστεί να κοιτάξεις την οθόνη γιατί έχει φοβερη φωνιτική καθοδήγηση με σωστούς χρόνους στις εντολές.

Δείτε και τα υπόλοιπα screen shots

Εβαλα και για τα 2 την επιλογή 2D γιατί αν έβαζα το 3D του IGO θα ήταν αθέμητος ανταγωνισμός:shifty:

Προσέξτε οτι στο χάρτη του Destinator δεν εμφανίζονται τα ονόματα των δυο κάθετων δρόμων Σεριφου και Ροδων.

Θα διαφωνισω μαζι σου te salat ,δες τι ηθελα :

Hθελα να παω προχθες στην Βαρκιζα αλλα δεν ηξερα καποιο συγκεκριμενο δρομο,αφου θα εφτανα εκει ,θα μιλουσα με καποιον φιλο στο τηλ.για να μου ελεγε που ακριβως ηταν.

Με ΤΟ iGO δεν υπηρχε καν αυτο το ονομα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!λες και η Βαρκιζα εγινε χτες.

Αναγκαστικα χρησιμοποιησα το Destinator που την ειχε σαν προορισμο κανονικοτατα και με πηγε αψογα εκει.

Ειναι απο ολους παραδεκτο οτι οι χαρτες του Destinator ειναι πολυ καλοι,σπανια δεν θα βρεις αυτο που ψαχνεις,το εχω δοκιμασει και εγω και ενας φιλος μου και σε Αθηνα και σε Κρητη-εξαντλητικα-και σε Κεφαλονια και αλλου.

Απο την αλλη παλι η εμφανιση του iGO μου αρεσει και εμενα ειναι πανεμορφο και εξαιτιας καποιων φιλοτιμων ανθρωπων και εδω αλλα και σε αλλα φορα δουλευει τελεια στο HD που εχω-εχουμε,αλλα μεχρι εκει δεν χρειαζεται να εκθειαζουμε τοσο την εμφανιση ενος προγραμματος οσο θα πρεπει να επικεντρωνομαστε στην ουσια,δηλαδη τον χαρτη,αυτος ειναι το πιο σημαντικο, οχι το μονο, πραγμα σε ενα προγραμμα πλοηγησης.

Οσο για το mio δεν εχω αποψη δεν το εχω δοκιμασει :O ακομα.

Αν σου ειναι ευκολο κανενα λινκ..........

Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Δεν έχω δοκιμάσει σε PC μέσω bluetooth, σε άλλες συσκευές όμως στέλνει κανονικότατα.
:help:Μπορει και καποιος αλλος να δοκιμασει να στειλει σε pc φωτο η' φακελλο για να μας πει αν εγιναν δεκτα?

αν οπως λες σε αλλα κινητα στελνει κανονικοτατα τοτε η λογικη λεει πως θα στελνει και στο pc..

Δλδ μπορεις να στειλεις και φωτογραφιες και τραγουδια με το Touch HD ε?

[sIGPIC][/sIGPIC]

My Aprilia SXV 450

:help:Μπορει και καποιος αλλος να δοκιμασει να στειλει σε pc φωτο η' φακελλο για να μας πει αν εγιναν δεκτα?

Εχω στειλει πολλλες φορες δεν υπαρχει κανενα προβλημα αλλα οχι φακελοι μονο μεμονωμενα αρχεια.

αν οπως λες σε αλλα κινητα στελνει κανονικοτατα τοτε η λογικη λεει πως θα στελνει και στο pc..

Δλδ μπορεις να στειλεις και φωτογραφιες και τραγουδια με το Touch HD ε?

ΝΑΙ ΜΠΟΡΕΙΣ.

εγώ στέλνω κανονικά αρχεία σε pc και σε άλλο κινητό.

πάω με τον file explorer δεξί κλικ στο αρχείο που θέλω να στείλω και send to bluetooth device πατάω αναζήτηση και διαλέγω το pc και το στέλνει.

ΝΑΙ ΜΠΟΡΕΙΣ.

ευχαριστωωωω:p το πηρα..

αν απαντουσατε πως δεν στελνει θα επαιρνα το omnia :p

[sIGPIC][/sIGPIC]

My Aprilia SXV 450

Δεν με πείθεις θέλω αποδείξεις:D

Δηλαδή συγκεκριμένα πράγματα. Για παράδειγμα τι δεν βρήκες, που σε έδειξε λάθος.

Λες δεν έχει την Βάρκιζα.

Τι είναι η Βάρκιζα? Ονομασία μιας περιοχής είναι. Γιατί αν ζητήσεις πόλη και μετά ένα δρόμο δίπλα από το σημείο του χάρτη που δείχνει την

Βάρκιζα θα διαπιστώσεις το destinator δεν σου δίνει τίποτα, απλά γιατί η περιοχή ανήκει στην Βάρη. Για να βρεις λοιπόν την οδό που θέλεις θα πρέπει να ζητήσεις πρώτα σαν πόλη την Βάρη. ΕΙΚΟΝΑ 1

Ζήτησα ένα δρόμο της περιοχής Βάρκιζας - Βάρης και στα δύο προγράμματα. Το αποτέλεσμα ήταν το ίδιο ακριβώς.

Επέλεξαν την ίδια διαδρομή.

Δεν έχω κανένα συμφέρον, απλά το ψάχνω γιατί ακούω το ένα, ακούω το άλλο και προσπαθώ να διαπιστώσω αν όντως το iGO είναι τόσο κακό όσο το λένε οι περισσότεροι. Και αν η άποψη αυτή έχει βάση.

Μέχρι στιγμής δεν το έχω πιάσει σε φαουλ.

Γι' αυτό λέω να κάνουμε ενα ξεχωριστό θέμα, όπου θα μπαινουν τα σημεία που είναι λάθος για να δούμε τελικά αν όντως υπάρχουν τόσο σημαντικές διαφορές που να καλύπτουν την υπεροχή της εμφάνισης και της χρηστικότητας του IGO.

Δοκιμάζω και τα 3 (και ΜΙΟ) και δεν έχω βρει κάτι που να με κάνει να απορίψω με απόλυτο τρόπο κάποιο από τα 3.

Το Destinator είναι μια χαρά αλλά χρειάζεται άμεσα βελτιώσεις γιατί δεν συμβαδίζει με την εποχή. Είπα για το ΜΙΟ ότι είναι το μοναδικό που σε πάει χωρίς να χρειαστεί να κοιτάξεις την οθόνη γιατί έχει φοβερη φωνιτική καθοδήγηση με σωστούς χρόνους στις εντολές.

Δείτε και τα υπόλοιπα screen shots

Εβαλα και για τα 2 την επιλογή 2D γιατί αν έβαζα το 3D του IGO θα ήταν αθέμητος ανταγωνισμός:shifty:

Προσέξτε οτι στο χάρτη του Destinator δεν εμφανίζονται τα ονόματα των δυο κάθετων δρόμων Σεριφου και Ροδων.

Θα διαφωνισω μαζι σου te salat ,δες τι ηθελα :

Hθελα να παω προχθες στην Βαρκιζα αλλα δεν ηξερα καποιο συγκεκριμενο δρομο,αφου θα εφτανα εκει ,θα μιλουσα με καποιον φιλο στο τηλ.για να μου ελεγε που ακριβως ηταν.

Με ΤΟ iGO δεν υπηρχε καν αυτο το ονομα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!λες και η Βαρκιζα εγινε χτες.

Αναγκαστικα χρησιμοποιησα το Destinator που την ειχε σαν προορισμο κανονικοτατα και με πηγε αψογα εκει.

Ειναι απο ολους παραδεκτο οτι οι χαρτες του Destinator ειναι πολυ καλοι,σπανια δεν θα βρεις αυτο που ψαχνεις,το εχω δοκιμασει και εγω και ενας φιλος μου και σε Αθηνα και σε Κρητη-εξαντλητικα-και σε Κεφαλονια και αλλου.

Απο την αλλη παλι η εμφανιση του iGO μου αρεσει και εμενα ειναι πανεμορφο και εξαιτιας καποιων φιλοτιμων ανθρωπων και εδω αλλα και σε αλλα φορα δουλευει τελεια στο HD που εχω-εχουμε,αλλα μεχρι εκει δεν χρειαζεται να εκθειαζουμε τοσο την εμφανιση ενος προγραμματος οσο θα πρεπει να επικεντρωνομαστε στην ουσια,δηλαδη τον χαρτη,αυτος ειναι το πιο σημαντικο, οχι το μονο, πραγμα σε ενα προγραμμα πλοηγησης.

Οσο για το mio δεν εχω αποψη δεν το εχω δοκιμασει :O ακομα.

Αν σου ειναι ευκολο κανενα λινκ..........

Mάλλον δεν κατάλαβες τι σου είπε ο Κώστας (te salat) και κρίμα στο παληκάρι που έγραψε ολόκληρο κατεβατό για να καταλάβεις.

Με τη δική σου λογική... δεν υπάρχει Τούμπα, δεν υπάρχει Χαριλάου, δεν υπάρχει τίποτα.

Καλά ρε παιδιά λείπει η Θεσσαλονίκη από το χάρτη?:lol::p:lol:

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Tωρα το τι λειπει και τι δεν λειπει το ξερει ο καθενας απο την δικη του προσωπικη εμπειρια.;):lol::X:):lol:

παιδια ψαξτε λιγο και θα δειτε οτι δεν λειπει τιποτα...........η τουλαχιστον ελαχιστα...
Samsung Galaxy S8 plus.....

Tωρα το τι λειπει και τι δεν λειπει το ξερει ο καθενας απο την δικη του προσωπικη εμπειρια.;):lol::X:):lol:

Μάλλον πάλι δεν κατάλαβες...

Τούμπα και Χαριλάου είναι περιοχές στη Θεσσαλονίκη και όχι δήμοι...

Αρα βάζεις πόλη Θεσσαλονίκη και οδό αυτή που είναι είτε Τούμπα είτε Χαριλάου είτε κέντρο είτε οπουδήποτε αλλού στο δήμο Θεσσαλονίκης.

Ετσι και η Βάρκιζα είναι περιοχή στο δήμο Βάρης.

Βάζεις δηλαδή Βάρη και την οδό που είναι στη Βάρκιζα και τέλος.

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Έχω κάποια βιντεάκια σε μορφή avi.Υπάρχει κάποιο player ώστε να τα παίζει κατευθείαν η έστω κάποιο εύκολο πρόγραμμα και free ώστε να τα μετατρέψω σε WMV ή MP4?Παρακαλώ τη βοήθειά σας....
Xiaomi Mi Mix 3

• Administrators
Έχω κάποια βιντεάκια σε μορφή avi.Υπάρχει κάποιο player ώστε να τα παίζει κατευθείαν η έστω κάποιο εύκολο πρόγραμμα και free ώστε να τα μετατρέψω σε WMV ή MP4?Παρακαλώ τη βοήθειά σας....

Core Player v1.2.5 ή v1.3.0

Modpic.gif

Aπ οσο ξερω (χωρις να το εχω παρει ακομα) παιζει τα avi βιντεακια απο μονο του διχως καποιο εξτρα προγραμμα. Δοκιμασε αν θελεις και τον core player. Τα μετατρεπουμε σε MP4 μονο για να εχουμε καλυτερη αποδοση και να μην κολαει σε γρηγορες σκηνες.

Καλη χρονια σε ολους και χρονια πολλα!!!!!

Ελπιζω αυριο να το εχω στα χερια μου..... αυτη η βονταφον με εχει καταστρεψει!!!

Core Player v1.2.5 ή v1.3.0

Που το βρίσκω αυτό?Έβαλα ένα βίντεο avi και ανοίχθηκε με το windows media και δεν έκανε τίποτα.Μέσα στα προγράμματα δε βλέπω να έχει κάποιο άλλο player...

Xiaomi Mi Mix 3

Βρήκα στο TheGT.net κάτι που λέει "CorePlayer v1 2 5 Build 4506 Best Multimedia Player for Pdas".Πιστεύω ότι κάνει.Έτσι δεν είναι?

athanasso θα κοιτάξω και στο ipmart.Thanks για όλα.

Έχω και πολλά mkv αρχεία.Με αυτά γίνεται τίποτα η να μην ασχοληθώ?

Xiaomi Mi Mix 3

Μάλλον πάλι δεν κατάλαβες...

Τούμπα και Χαριλάου είναι περιοχές στη Θεσσαλονίκη και όχι δήμοι...

Αρα βάζεις πόλη Θεσσαλονίκη και οδό αυτή που είναι είτε Τούμπα είτε Χαριλάου είτε κέντρο είτε οπουδήποτε αλλού στο δήμο Θεσσαλονίκης.

Ετσι και η Βάρκιζα είναι περιοχή στο δήμο Βάρης.

Βάζεις δηλαδή Βάρη και την οδό που είναι στη Βάρκιζα και τέλος.

Kοιταξε odytsak δεν χρειαζεται να συμφωνησουμε κιολας , ο καθενας εχει την αποψη του,εδω μεσα.

Και επισης δεν εισαι ο μονος που καταλαβαινει εδω μεσα ,καταλαβαινουν και αλλοι και μαλιστα πολυ καλα.

Σαφως και προκειται περι περιοχων,την ξερω και την Βαρκιζα και την Θεσσαλονικη,το θεμα ειναι να μπορεις να πηγαινεις σε μια περιοχη χωρις απαραιτητα να γνωριζεις εκ των προτερων συγκεκριμενο ονομα οδου,αυτο ειναι τοσο δυσκολο να το καταλαβεις???