speed_fire08 Δημ. September 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2008 την house μουσικη την εχω χωρισμενη σε ετη (2006,2007,2008...) και μετα το καθε ενα σε υποενοτητες(progressive, electro κλπ). τα υπολοιπα(ελληνικα, ροκ, μεταλ κοκ) τα εχω ανα καλλιτεχνη και ανα αλμπουμ. τωρα τα περισσοτερα τα θυμαμαι απ εξω που ειναι. αλλιως και το ψαχτηρι των vista με βολευει πολυ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
caramela21 Δημ. September 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2008 ...στον σκληρο δισκο. ελληνικα και ξενα. αν και ειναι αρκετοι φακελοι, με βοηθουν τα εξωφυλλα στην αναζητηση... Παράθεση "We should all start to live before we get too old. Fear is stupid. So are regrets." - Marilyn Monroe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c00kiE Δημ. September 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2008 Σε φακέλους ανά καλλιτέχνη και δίσκο..Μέσες άκρες θυμάμαι που βρίσκεται το κάθε τραγούδι και έτσι δεν πολυψάχνω να το βρω..Επίσης έχω διαμορφωμένες playlists τις οποίες αλλάζω κατά καιρούς και έτσι απλά πατάω ανάλογα με το τι θέλω να ακούσω.. Παράθεση 2 hearts are beating together, I'm in love I'm in love Is this forever and ever ?? I'm in love I'm in love Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mbokota Δημ. September 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2008 WMP. Περνάω και τα στοιχεία καλλιτέχνη και τα εξώφυλλα άλμπουμ στη βιβλιοθήκη και ανα πάσα στιγμή με την μπάρα αναζήτησης βάζω keywords και βρίσκω ό,τι τραγούδι θέλω από τη συλλογή μου. Παράθεση Ας μη το κρύβουμε. Διψάμε για ουρανό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. September 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2008 εχω δοκιμασει πολλες φορες αλλα ματαια..ειδικα αν κατεβαζεις νεα κομματια house κτλ ,που αρκετα τα ρεμιξαρουν καποιοι μονοι τους,οχι απαραιτητα επωνυμοι..εκει τι μπορεις να κανεις?τιποτα!οποτε τα βαζω στο σκληρο σε φακελους και υποφακελους..ετσι βγαινει μια ακρη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b744pilot Δημ. September 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2008 Σκέτη οργάνωση σε φακέλους στο σκληρό δίσκο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. September 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2008 Σκέτη οργάνωση σε φακέλους στο σκληρό δίσκο,ο καλυτερος τροπος για μενα Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjPaN_ Δημ. September 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2008 Μέσα σε φακέλουσ στο σκληρό και τα παίζω με winamp. Παράθεση .!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts