nikos_kallithea Δημ. September 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2008 Έχει εισάγει κανείς σελιδοδείκτες απο τον firefox στον chrome, γιατί έμενα βγάζει στην εισαγωγή σελιδοδεικτών, password, κλπ μόνο τον explorer και επίσης δεν βρήκα πουθενά εισαγωγή σελιδοδεικτών από αρχείο. Αν και μόλις τώρα τον εγκατέστησα. . Δεν το έχει κάνει κάνεις το παραπάνω???? για να βρούμε καμιά λύση ή είναι bug. . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. September 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2008 Οτι θελει κανει η google. εφερε 2.500υπαλληλους της απο ολο τον κοσμο για το συνεδριο της στη Ροδο(καναν κ ρεκορ γκινες στο.. συρτακι) κ δε πηρε κανεις χαμπαρι. http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&ct=1&artid=85127 Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. September 4, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2008 Δεν το έχει κάνει κάνεις το παραπάνω???? για να βρούμε καμιά λύση ή είναι bug. . Kαι όταν τον εγκαθιστάς σου βγάζει μήνυμα εισαγωγής σελιδοδεικτών αλλά και μετά,στη μπάρα πάνω δεξιά,έχει "Άλλοι σελιδοδείκτες"-"Εισαγωγή από Firefox". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. September 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2008 Kαι όταν τον εγκαθιστάς σου βγάζει μήνυμα εισαγωγής σελιδοδεικτών αλλά και μετά,στη μπάρα πάνω δεξιά,έχει "Άλλοι σελιδοδείκτες"-"Εισαγωγή από Firefox". Στον δικό μου υπολογιστή δεν μου δίνει την δυνατότητα εισαγωγής σελιδοδεικτών κλπ από τον firefox ούτε στην εγκατάσταση ούτε μετά. Τον αγνοεί τελείως τον firefox. Τι λειτουργικό έχετε, εγώ έχω XP Profesional . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Scottas Δημ. September 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2008 kalos kai grigoros o neos browser alla mou krasare 2 fores kai epestrepsa ston opera... Παράθεση Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. September 4, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2008 εμένα δεν έχει κρασάρει ούτε μια φορά...για light use είναι ότι πρέπει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. September 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2008 Beta είναι ακόμα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. September 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2008 Beta είναι ακόμα. Καλός είναι μόνο επειδή είναι γρήγορος. Κατά τα άλλα δεν έχει τίποτα ένα ξερό παράθυρο για μια απλή περιήγηση, ελπίζω να τον βελτιώσουν. . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest cos Δημ. September 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2008 Για beta πολύ καλά τα πάει. Άντε να τον δούμε και σε Linux. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
answer13 Δημ. September 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2008 καλος browser και αρκετα γρηγορος..... βεβαια , εμενα τρωει κατι κολληματα οταν μπαινει σε site που θελουν java !!! αλλα ειναι αρκετα νωρις, ειναι δοκιμαστικη εκδοση οποτε καλα τα παει !!! Παράθεση LG G2 32GB WHITE, 1+ 5T WHITE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. September 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2008 Μια χαρα ειναι.Και απο ταχυτητα για εκδοση beta ικανοποιητικη! Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2008 μιας και ανακαλυψα πριν λιγο τον google chrome,θελω να κανω μια ερωτηση.οταν ανοιγω το hotmail δεν με βαζει στα mail,καθως χρειαζεται λεει αλλος browser.υπαρχει καμια λυση?το αντιμετωπιζει κανεις αλλος αυτο το προβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. November 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2008 Εμένα μου ανοίγει το Hotmail και γράφοντας www.hotmail.com και πηγαίνοντας στο Hotmail μέσω του MSN.com.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filipsyros Δημ. November 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2008 Επειδη κι εγω εβαλα τον google chrome γινεται να μεταφερω με καποιο τροπο τα αγαπημενα απ'τον οπερα στον google chrome..?..μονο του ie7 μεταφερε τα οποια εινα σχετικα παλια.. Παράθεση iPhone 3G ➡ 5S ➡ 6S ➡ 7 Plus ➡ XR ➡ 11 ➡ 12 ➡ 14 Pro Samsung Galaxy A5, S7, S8, S22 Ultra Other phones: LG Optimus L9, Motorola Moto X. Xiaomi Mi 8 Lite, Honor Play, Xiaomi Mi A1, Huawei P20, Google Pixel 6a Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. November 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2008 Επειδη κι εγω εβαλα τον google chrome γινεται να μεταφερω με καποιο τροπο τα αγαπημενα απ'τον οπερα στον google chrome..?..μονο του ie7 μεταφερε τα οποια εινα σχετικα παλια.. Αν διαβασεις λιγο πιο πανω θα δεις οτι και εγω ειχα αυτο το προβλημα και για αυτο τον πεταξα. FIREFOX FIREFOX FIREFOXXXXXXX :yahoo: . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filipsyros Δημ. November 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2008 Οντως που τον δουλεψα κι εγω λιγο διαπιστωσα οτι δεν προσφερει τιποτε παραπανω..:(...οποτε τον εβγαλα.. Ελπιζω η τελικη εκδοση του google chrome να περιεχει περισσοτερα και πραγματικα τοτε να αξιζει.. Παράθεση iPhone 3G ➡ 5S ➡ 6S ➡ 7 Plus ➡ XR ➡ 11 ➡ 12 ➡ 14 Pro Samsung Galaxy A5, S7, S8, S22 Ultra Other phones: LG Optimus L9, Motorola Moto X. Xiaomi Mi 8 Lite, Honor Play, Xiaomi Mi A1, Huawei P20, Google Pixel 6a Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempo Δημ. November 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2008 ερώτηση: πως σβήνουμε όλα τα Favorites απο τον chrome? η μόνη ενέργεια που μπορώ να κάνω είναι να σβήνω ένα-ένα, ούτε καν ολόκληρο φάκελο δεν μπορώ να σβήσω... Παράθεση η παιδεία απλά... https://www.ipedia.gr η γνώμη σου μετράει... https://www.24net.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. November 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2008 Πιστεύω ότι ο Google Chrome είναι καλύτερος σε σχέση με τον Mozilla Firefox σε θέμα χώρου γιατί ο Mozilla ''τρώει'' περισσότερο χώρο με την ''Ασφαλή λειτουργία''.:cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjPaN_ Δημ. November 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2008 Από ότι βλέπω το google chrome αργεί περισσότερο όταν έχω πολλές καρτέλες ανοιχτές από ότι στο mozzila.. Παράθεση .!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanish1 Δημ. November 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2008 Τον έβαλα μόλις σήμερα. Αρκετά γρήγορος και πολύ ελαφρύς!! Αλλά ρε παιδιά ένα πρόβλημα. Μόλις μπώ σε κάποια site μου βγάζει κάποια παράθυρα που γράφουν πάνω ότι χρειάζεται να γίνει εγκατάσταση κάποιου στοιχείου. Πατά λήψη αλλά μάταια. Μου βγάζει παράθυρο με το εξής μύνημα The following aplications need to be dosed before the adobe flash player lpugin can be installed. Πατά try again αλλα τίποτα. Ξέρει κανείς τίποτα?? Παράθεση Τα πάντα για τον ερασιτέχνη αγρότη!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. December 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2008 Nai kleise tis efarmoges pou sou leei prin pathseis try again. Kleise kai ton chrome ennoeitai Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. December 12, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2008 Βγήκε ο Chrome 1.0. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilov Δημ. January 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2009 loipon brika tropo gia ayto pou lete gia to firefox to katebazete sta agklika kai oraia ua sas pei na meteferete ta arxeia sas kai sto firefox (ekei poy lete ston explorer)kai meta ama uelete ellinika patΑΤΕ sto ergaleio πατάτε options και μετά πάτε στην δεύτερή καρτέλα μετα λεει change language settings and Font και μετα πσαχνετε ελληνικα και ειστε οκ Παράθεση η αγωνια,η γυμναστκη και ο ερωτας ειναι η ζωη οχι τα λεφτα:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilov Δημ. February 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2009 exo dyo problimata me to chrome.1) den mporo na do tis kainoyrgies enhmerosis,2) den mporo na riumiso tin selida moy. ti na kano Παράθεση η αγωνια,η γυμναστκη και ο ερωτας ειναι η ζωη οχι τα λεφτα:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. February 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2009 για να δεις ενημερωσεις πρεπει να πας στο βοηθεια -> περι chrome ->και εκει θα ελεγξει για ενημερωσεις.το εχεις κανει αυτο; Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts