honda_100 Δημ. March 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2011 παιδια σε sm απο 450-650 υπαρχει καποιο καλο?? (ακουω προτασεις) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BILLY_89 Δημ. March 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2011 Για μενα honda xr 650r.Ειναι και γιατι χρηση το θελεις.Εννοω αλλο το xr650 και αλλο το crf450. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. June 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2011 Καλησπέρα και από εμένα... Σκέφτομαι να αγοράσω μια μηχανή αλλά όπως κάθε έλληνας, θέλω να δώσω λίγα λεφτά. Η πιό φτηνές που βρήκα είναι η Freewind και η Aprilia Pegaso. Τις δίνουν στα 1.500 ευρώ. Μου έχουν ήδη πει αρκετοί ότι δεν αξίζουν και βγάζουν πολλά προβλήματα αλλά σκέφτομαι από την άλλη ότι το προτιμώ από το να δώσω 2.500+ για να πάρω πιό σοβαρή μηχανή. Είναι τόσο χάλια; Δεν τις θέλω για φοβερά πράγματα.. να πηγαίνω στην δουλειά μου θέλω και άντε ίσως κάποια στιγμή να την πάρω στις διακοπές να πηγαίνω παραλία :) Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voodooman Δημ. June 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2011 Ε, η freewind είναι αποτυχημένο μηχανάκι. H pegaso είναι καλή, αλλά δεν ξέρω τί γίνεται σε ανταλλακτικά και σέρβις. Για να τις δίνουν 1500 ευρώ, κάποιος λόγος θα υπάρχει. Γνώμη μου, ψάξε να βρεις κάποιο XT γύρω στα 2-2.5 χιλιάδες, μακροπρόθεσμα θα βγεις κερδισμένος όχι μόνο στα σέρβις, αλλά και στην ψυχική σου ηρεμία. Εύκολα μηχανάκια, πάμφθηνα και άφθονα ανταλλακτικά, μη μπλέκεις με περίεργες επιλογές, αφού δεν θέλεις κάτι εξεζητημένο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chaosm Δημ. June 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2012 ξαναφέρνω το θέμα για όποιον τον ενδιαφέρει..ένα πολύ αξιόπιστο και δυνατό μοτέρ είναι το versys..οποίος το κάνει test ride θα καταλάβει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Dante_ Δημ. September 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2012 καλησπερα παιδια το δεκεμβρη θα παω για αγορα μεταχειρισμενης μεχρι 3500Ε αυστηρα. σκεφτομαι τα er6n,sv650(s η γυμνο,αν και προτιμω γυμνο) και cagiva raptor 650 παιζει και το versys εαν δεν βρω κατι καλο στα αλλα. οσο αφορα το cagiva raptor επειδη αυτο μου αρεσει πιο πολυ,ξερω οτι εχει μοτερ του sv650 και ηλεκτρολογικα.περιφερειακα ιταλικα.ξερει κανεις τι παιζει με αντιπροσωπεια και τι ανταλλακτικα παιζει να χρειαστω και να μην βρισκω? ολα τα του κινητηρα και ηλεκτρολογικα τα βρισκω απο suzuki.το πισω γραναζι που λενε οτι ειναι θεμα,μπαινει απο hayabusa με πατεντα με μικρο κοστος. κατι αλλο? γενικα ψαχνω για 2κυλινδρο για να εχω επιδοσεις ροπη και οικονομια.και πιο πολυ για μεσα στη πολη αλλα και κανα ταξιδακι θα ειναι η μηχανη αλλα θελω να ειναι οικονομικη(για αυτο δεν κοιταω shiver κτλ κτλ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fragiad Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 650 cc Honda Transalp για απροβλημάτιστα χιλιόμετρα. . . Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 Εγώ πάντως χτύπησα ένα freewind, και τώρα, 2 χρόνα μετά, το Versys! Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts