Jump to content

arischro

Members
  • Δημοσιεύσεις

    15
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About arischro

  • Ημ. Γέννησης 25/09/1980

arischro's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. καλησπερα. εχω ενα πολυ περιεργο προβλημα τις τελευταιες μερες. οταν ανοιγω τον explorer δω ιστοσελιδες μου εμφανιζει το μηνυμα The page cannot be displayed. Αν ανοιξω τον windows explorer και γραψω εκει την διευθυνση, συνδεεται κανονικα. αλλα προγραμματα οπως messenger, δεν εχουν προβλημα.. Καμια ιδεα? Ευχαριστω
  2. Παει ενας φιλος μου που λετε ενα απογευμα για φαγητο διπλα στη θαλασσα. Οταν λεω διπλα εννοω πως ενα ακομη βημα και θα πατουσε στο νερο. Τελοσπαντων, την ωρα που ετρωγε, σπρωχνει κατα λαθος το κινητο, και μπλουμ! Μην τα πολυλογω, το ανοιξε, το αφησε να στεγνωσει, το εβαλε μπρος, και του εβγαλε το μυνημα: ..αριστερο ηχειο εκτος λειτουργειας..! Παλι καλα που του δουλευε το δεξι :wacko: :blink:
  3. Kage, το καλοκαιρι ειχε φερει ενας φιλος μου ενα scanner, και ολο το βραδυ καναμε scan και ακουγαμε αστυνομιες, ταξι, λιμεναρχειο, μεχρι και πυργο ελεγχου ακουσαμε. Ειχαμε φτιαξει λιστα με καμια 15αρια συχνοτητες αστυνομιας, αλλες τοσες λιμεναρχειου, πυροσβεστικης κλπ. Αυτο που μας κουφανε τελειως, ειναι οτι πιασαμε σημα απο ασυρματο τηλεφωνο!!! Το καταλαβαμε πρωτον γιατι μιλουσαν και οι 2 ταυτοχρονα, και δευτερον ακουγαμε το τουτ τουτ που κανει οταν παιρνεις ενα νουμερο...!! Ετυχε να ειμαστε στο χωριο μου τοτε. Σκεψου αν εισαι στην αθηνα πχ και κανεις scan. Το τι εχεις να ακουσεις δε λεγεται!! Μονο τα ασυρματα τηλεφωνα να βαλεις, φτανει..
  4. evripidis καλή και η transalp, αλλά είναι πιο πολλά κυβικά, είναι πιο ογκώδης, και sorry αλλά η dakar είναι πιο όμορφη νομίζω. Θα ήθελα να μάθω τι αρνητικά έχει αυτή η μηχανή. Οχι φυσικά του στυλ υπάρχουν και πιο γρήγορες, δεν είναι όμορφη κλπ. Αλλά για τη συγκεκριμένη μηχανή καθεαυτού. Πχ, έχει δείκτη βενζίνης ή έστω λαμπάκι? (αλήθεια εχει?)
  5. Και η Duke πέρασε από το μυαλό μου, αλλά την απέκλεισα για τον ίδιο ακριβώς λόγο.
  6. Καλά δεν είπα να την κάνω και motocross. Απλά θέλω να μπορεί να κινηθεί άνετα σε έναν χωματόδρομο. Όσο για τη suzuki, δεν θα έλεγα οτι μου αρέσει και πολύ εμφανησιακά. Τη BMW την λατρεύω σαν εμφάνηση.
  7. Στην αγγλία έχω δει το απόλυτο αυτοκίνητο!! McLaren F1. Δεν κάνω πλάκα
  8. Καλησπέρα, Σκέφτομαι να αγοράσω την BMW GS650 Dakar. Αξίζει λέτε? Έχετε κάτι άλλο να προτείνετε στα 650κ.ε.? Η χρήση για την οποία τη θέλω είναι πρώτον για μετακινήσεις μέσα στην πόλη, δεύτερον να μπορώ να κάνω ένα ταξιδάκι και τρίτον να μπωρώ να κινούμαι και εκτός δρόμου. Κοιτάω μόνο για 650 και κάτω. Την συγκεκριμένη θα την πάρω από φίλο 4500ευρώ. Έχει κάνει 8000χμ. Ευχαριστώ
  9. Γειά σε όλους, Εδώ και κανένα μήνα το ψήνω να αγοράσω ένα φορητό CB. Έχει κάποιος να προτείνει καποιο συγκεκριμένο μοντέλο? Με ενδιαφέρει να ειναι VHF/UHF, να μπορεί να κάνει scan, και φυσικά να είναι οικονομικό. Έχω βρεί αυτό προς το παρόν και θα ήθελα να μου πεί καποιος αν καλύπτει αυτά που προανέφερα. Ευχαριστώ
  10. Παιδιά μπορεί να σας φανεί χαζό αλλά για δοκιμάστε να βάλετε άλλη μνήμη...
  11. ATI 9800xt χωρίς δεύτερη σκέψη! Κατά προτίμηση Sapphire. Ο'τι καλύτερο κυκλοφορεί.
  12. Arva, παρεμπιπτώντως στα σινεμά δεν παίζουν τις ταινίες από dvd αλλά κανόνικα από film reel. Μόνο ο ήχος παίζεται από dvd..
  13. Poso dinoun maximum sthn ellada ayth th stigmh, kai poso kostizei synolika? Rwtaw giati endiaferomai na valw otan gyrisw. skepsou pws niwthw kathe fora pou gyrnaw pisw kai syndeomai me 56k... :angry:
  14. Telewest (UK) 2Mbit... :cool: Apla na pw oti gia ayth th syndesh edw sthn agglia plhrwnw £50.... (egkatastash dwrean). Anarwtiemai an tha to doume ayto sthn ellada pote..
  15. Downstream 2233 Kbps (279.1 KB/sec) 2411 Kbps (inc. overheads) Upstream 238 Kbps (29.8 KB/sec) 257 Kbps (inc. overheads) kai an den pisteyete: http://www.adslguide.org.uk/tools/speedchart.asp?id=b951b865f90f1f3375b951b865
×
×
  • Create New...