gpou Δημ. February 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2009 Προσπάθησα να κάνω αναβάθμιση σε RC33 αλλά από ότι κατάλαβα επειδή έχω αγγλικό τηλέφωνο δεν γίνετε...Επίσης ξέρει κανείς σε ποιό format να μετατρέπω τις ταινίες και με ποιό πρόγραμμα να τις βλέπω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmavr8 Δημ. February 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2009 Για να βαλεις rc33 σε αγγλικο θελει να αλλαξεις πολλά νομίζω. Μπορείς όμως εύκολα να βάλεις rc8, που είναι το αντίστοιχο αγγλικό! Δες εδώ (διάβασε τι άλλο πρέπει να κάνεις πριν το βάλεις) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fonaklas Δημ. February 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2009 paidia xreoni kanenan to msn pu xrisimopia sto g1? emena me kataxreose... Ε προφανώς. Δεν διακινούνται δεδομένα? Χωρίς data plan δεν αξίζει το g1. Με data plan είναι ΘΕΙΚΟ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teacake Δημ. February 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2009 Γεια χαρα. Ξέρει κανείς αν υπάρχει τελικά option αποστολής για Ελλάδα στο Android Market σχετικά με το Android Dev Phone 1 ? Δυστυχώς η Ελλάδα δεν υπάρχει ακόμη στη λίστα των χωρών που μπορεί να αποσταλθεί. Μάλλον θα πάρει μερικούς μήνες μέχρι να μπορούμε να πάρουμε το Developer Phone, ίσως όταν γίνουν διαθέσιμα και τα κανονικά τηλέφωνα με android στην Ελλάδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpou Δημ. February 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2009 me rc8 to exw. alla h rc33 exei nea pragmata...opws to latitude... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmavr8 Δημ. February 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2009 paidia xreoni kanenan to msn pu xrisimopia sto g1? emena me kataxreose... Μπαίνει msn με το δικό του client? Παράξενο, μόνο στην αμερική έμπαινε ως τώρα... Σε εμάς δε δούλευε. Μόνο το msn σε καταχρεώνει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmavr8 Δημ. February 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2009 me rc8 to exw. alla h rc33 exei nea pragmata...opws to latitude... Το νέο rc8, ή εν πάση περιπτώσει το αντίστοιχο του rc33 για αγγλικά κινητά υπάρχει στο λινκ που έδωσα! Διάβασε λίγο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dlar2 Δημ. February 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2009 Γεια σας και πάλι τελικά κατέληξα στο g1 αντί για το diamond. Θα το πάρω από το Αγγλικό ebay 350€ θέλω την γνώμη σας από των seller γιατί θα είναι η πρώτη μου αγορά, αν ξέρετε σε πόσες μέρες θα μου έχει έρθει. Σκέφτομαι τη Δευτέρα να το αγοράσω :D http://cgi.ebay.co.uk/HTC-ANDROID-G1-GOOGLE-PHONE-brand-new_W0QQitemZ290297577741QQcmdZViewItemQQptZUK_MobilePhones_MobilePhones?hash=item290297577741&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=66%3A2|65%3A16|39%3A1|240%3A1318#ShippingPayment Και κάτι ακόμα το κινητό είναι κλειδωμένο μπορεί εύκολα να ξεκλειδωθεί ?:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmavr8 Δημ. February 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2009 Λίγο χαμηλό feedback για να σκάσεις 350 ευρώ σε μεταχειρισμένο.... Για το ξεκλείδωμα ψάξε λίγο στο thread! έλεος... (20 ευρω) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dlar2 Δημ. February 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2009 Λέει ότι είναι χρησιμοποιημένο 1 μέρα μόνο και είναι και 100% postive Όσο για το ξεκλείδωμα τα είδα τα προηγούμενα απλά δν ξέρω κατά πόσο θα είναι αξιόπιστα αυτά τα site Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmavr8 Δημ. February 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2009 Ναι απλά εχει λίγες πωλήσεις (κατω από 1000). Από Αμερική έχει ΠΟΛΛΕΣ επιλογές, αλλά υπάρχει ο φόβος του τελώνα... Τί θα πει αξιόπιστα? Αφου τα δοκιμάσαν διάφοροι εδώ και δουλεύουν! Θα εμπιστευτείς 350 ευρώ σε κάποιον άγνωστο στο ebay και δε δίνεις 20 ευρώ σε κάποιον που έχει .com domain? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dlar2 Δημ. February 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2009 Δηλαδή δεν είναι έμπιστος να μην το πάρω από αυτόν ? Από Αμερική είναι το τελωνείο και ότι για να το αποφύγεις πρέπει να πάρεις ρίσκο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmavr8 Δημ. February 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2009 Από αμερική: 305 με 395 (αν σου βαλουν +30% στο τελωνείο) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dlar2 Δημ. February 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2009 Καταρχήν ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια Όταν λέει express δηλαδή πόσο γρήγορα θα το έχω ? Πρέπει να του πω κιόλας να το μαρκάρει σαν δώρο και να βάλει την τιμή μέσα στο κουτί και να γράψει από έξω ότι η άξια του είναι 40 δολάρια ? Και κάτι ακόμα αυτός έχει 453 και είναι 100% postive ενώ ο άλλος έχει 800+ και έχει και αυτός 100% postive βλέπω και κάτι άλλο για να δω αν είναι καλώς εκτός από αυτά ? Και πάλι ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmavr8 Δημ. February 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2009 Ναι, λάθος μου, 450 είναι λίγα. Δες λίγο εδώ, έχει setαρισμένο shipping to greece, sort by price, μόνο buy-it-now κ.α. Λίγα δεν είναι από αμερική. Express μάλλον ισχύει μόνο για αμερική, δεν το έχω κάνει ποτε. Δες στους όρους της δημοπρασίας. Αν χαθεί και έχει αξία $40, θα πάρεις μόνο τα $40? Δεν την έχω πατήσει ποτέ έτσι.. Θα έγραφα φουλ αξία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dlar2 Δημ. February 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2009 Αν γράψω φουλ άξια θα πληρώσω και τα κερατιατικα του τελωνείου που είναι +30% τις άξιας του μαζί με τα ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ:X, αν γράψω πάλι 40 δολάρια ότι είναι η άξια του και χαθεί θα πάρω όπως λες 40δολαρα πίσω και να το κάνω δεν είναι 100% σίγουρο ότι θα γλιτώσω το τελωνείο γιαυτο είπα να το πάρω από Αγγλια αλλά λες ότι δν είναι καλός ο seller και δν το διακινδυνεύω γιατί αν γίνει καμία μαμακια θα με κυνηγάνε οι γονείς μου:p Γιαυτο ρωτάω και ξαναρωτάω για να μην την πατήσω :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmavr8 Δημ. February 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2009 Σπάσανε τα μη US και UK G1! Root για όλους! Οπότε: Γερμανία, 330-370 ευρώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpou Δημ. February 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2009 κατάφερε κανείς τελικά τίποτε με τα mms???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fonaklas Δημ. February 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2009 Σπάσανε τα μη US και UK G1! Root για όλους! Οπότε: Γερμανία, 330-370 ευρώ Δυστυχώς το πρόγραμμα που έκανε την δουλεία , το αφαιρέσανε πριν προλάβω να κατεβάσω την έκδοση που κάνει goldcard.. :( Αν κάποιος πρόλαβε να το κατεβάσει χτές που έκανε την δουλεία, please pm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmavr8 Δημ. February 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2009 Ενημερώνω ότι υπάρχει τρόπος να έχουμε msn μέσω gprs/3g. (Κανονικά ελέγχει αν έχουμε κάρτα t-mobile μέσα και δεν αφήνει login) (requires root access και δουλεύει μόνο για modified RC30 προς το παρόν) Το εργαλείο λέγεται droidsans tweaks στο market, και έχει και επιλογή για μόνιμο auto rotation. (που το βρισκω σπαστικό αλλά μπορεί κάποιος να το θέλει) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpou Δημ. February 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2009 Ενημερώνω ότι υπάρχει τρόπος να έχουμε msn μέσω gprs/3g. (Κανονικά ελέγχει αν έχουμε κάρτα t-mobile μέσα και δεν αφήνει login) (requires root access και δουλεύει μόνο για modified RC30 προς το παρόν) Το εργαλείο λέγεται droidsans tweaks στο market, και έχει και επιλογή για μόνιμο auto rotation. (που το βρισκω σπαστικό αλλά μπορεί κάποιος να το θέλει) Δουλεύει και με modified RC8 jf. Πλέον μπαίνει κανονικά στο msn. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiog Δημ. February 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2009 Καλα...μιλαμε δεν παιζεται το κινητο..... Αντε να βρουμε κ τα mms settings κ θα πεταει!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varvag Δημ. February 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2009 Ξαφνικα ειπα να μπω να ριξω μια ματια και μαλλον ηταν λαθος γιατι τωρα θελω και γω Android. Εγω θέλω να ρωτησω 2 πραγματακια. Απο ανοιχτη ακροαση πως τα παει; Δηλαδη μεσα σε αυτοκινητο μπορεις να συννενοηθεις η μπα; και 2ον επειδη απο την προηγουμενη εμπειρια μου με τετοιου ειδους συσκευες ( συσκευες οχι λογισμικο ) ειδα οτι τα 256Mb Rom που εχει παραπανω το G2 ισως να κανουν την διαφορα απο το G1. Εσεις τι λετε; Ξερετε εχω κι αυτο το κολλημα να παιρνω παντα το τελευταιο μοντελο αλλα θελω και πληκτρολογιο... Παράθεση http://cpt-soa.mybrute.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpou Δημ. February 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2009 Ξαφνικα ειπα να μπω να ριξω μια ματια και μαλλον ηταν λαθος γιατι τωρα θελω και γω Android. Εγω θέλω να ρωτησω 2 πραγματακια. Απο ανοιχτη ακροαση πως τα παει; Δηλαδη μεσα σε αυτοκινητο μπορεις να συννενοηθεις η μπα; και 2ον επειδη απο την προηγουμενη εμπειρια μου με τετοιου ειδους συσκευες ( συσκευες οχι λογισμικο ) ειδα οτι τα 256Mb Rom που εχει παραπανω το G2 ισως να κανουν την διαφορα απο το G1. Εσεις τι λετε; Ξερετε εχω κι αυτο το κολλημα να παιρνω παντα το τελευταιο μοντελο αλλα θελω και πληκτρολογιο... Η ανοιχτή ακρόαση δεν έχει κανένα πρόβλημε ακόμα και μέσα σε αμάξι. Επίσης το κινητό στα μενού δεν κολάει καθόλου ακόμε και με αρκετές εφαρμογές στο background...Οπότε μη το σκέφτεσε καθόλου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Seniior_Juan Δημ. February 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2009 Εγω πάντως ειμαι μεταξυ του Dream και του Magic,και σκεφτομαι να περιμενω να παρω το Magic(G2) ,εσεις τι λετε ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts