andreas1022 Δημ. March 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2009 στο σχολειο μου μας ειπαν πως 15 ειναι τα εσπερινα, 16 τα ημερισια. ........................ ..................................... Nαι κατι τετοιο λεγεται...επισης ακουσα οτι μπορει να γραψουμε και παρασκευη αλλα και σαββατο πραγμα που δεν νομιζω να γινει... Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos 55 Δημ. March 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2009 Βγηκε το αναλυτικο προγραμμα. Αντε και καλη μας επιτυχια! :) http://www.zougla.gr/news.php?id=31087 Παράθεση Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S Current devices: iPhone 6s, Ipad 2 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filipsyros Δημ. March 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2009 τι να πει κανεις??? Kαλη Επιτυχια σε ολους!!..:p.. Παράθεση iPhone 3G ➡ 5S ➡ 6S ➡ 7 Plus ➡ XR ➡ 11 ➡ 12 ➡ 14 Pro Samsung Galaxy A5, S7, S8, S22 Ultra Other phones: LG Optimus L9, Motorola Moto X. Xiaomi Mi 8 Lite, Honor Play, Xiaomi Mi A1, Huawei P20, Google Pixel 6a Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
speed_fire08 Δημ. March 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2009 ευχαριστω..κ επισης!:p επισης και τα μηχανογραφικα βρισκονται αναρτημενα στο ιντερνετ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. March 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2009 ευχαριστω..κ επισης!:p επισης και τα μηχανογραφικα βρισκονται αναρτημενα στο ιντερνετ. Τοσο κακο ειναι σβηνεται αυτο που ρωταω?? Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. March 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2009 τόσο κακό δεν είναι....τόσο αυτονόητο είναι..!!!! τι θα μπορούσε να εννοεί δηλαδή..??? !!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. March 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2009 Δεν ξερω..αν ηξερα δεν θα ρωτουσα... Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teorizo Δημ. March 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2009 ανυπομονώ να αρχίσουν! ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ! Δεύτερη χρονιά δίνω... Θα τους... σκίσω φέτος... Για το σύστημα μιλάω (μην παρεξηγηθώ :p) Παράθεση only crossfit... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros_dl Δημ. April 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2009 Ουυυφ...Δεν μπορώ άλλο!Βαρέθηκα.....Άντε να'ρθει επιτέλους η ώρα να ξεκινήσουμε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jackson_1919 Δημ. April 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2009 Φετος θα ισχυσει το μετρο για την ανάρτηση των θεματων στην ιστοσελιδα του υπουργειου μιση ωρα μετα την εναρξη της εξετασης?Ξερετε και καποιο αλλο site που να βγαζει θεματα και απαντησεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
j0hnn1e Δημ. April 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2009 Μου φαινεται πολυ νωρις 30 λεπτα μετα την εναρξη... Καποια φροντηστηρια τα ανεβαζουν μαζι με λυσεις τα θεματα, το απογευματακι συνθως. Εαν googλαρεις εκεινη την μερα θα βρεις ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros_dl Δημ. April 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2009 Φετος θα ισχυσει το μετρο για την ανάρτηση των θεματων στην ιστοσελιδα του υπουργειου μιση ωρα μετα την εναρξη της εξετασης?Ξερετε και καποιο αλλο site που να βγαζει θεματα και απαντησεις? Ότι ανεβαίνουν στο site του υπουργείου παιδείας είναι σίγουρο αλλά δεν νομίζω μόλις μετά από 30 λεπτά από την έναρξη!Μου φαίνεται λίγο υπερβολικό... Εγώ πέρσι έβλεπα τα θέματα και τις λύσεις στο site της ερτ.Μπορώ να πω ότι ανεβαίναν αρκετά γρήγορα (γύρω στις 11μιση εώς 2 τ μεσημεράκι το πολύ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
metalwar Δημ. April 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2009 Καλή τύχη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. April 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2009 Ότι ανεβαίνουν στο site του υπουργείου παιδείας είναι σίγουρο αλλά δεν νομίζω μόλις μετά από 30 λεπτά από την έναρξη!Μου φαίνεται λίγο υπερβολικό... Εγώ πέρσι έβλεπα τα θέματα και τις λύσεις στο site της ερτ.Μπορώ να πω ότι ανεβαίναν αρκετά γρήγορα (γύρω στις 11μιση εώς 2 τ μεσημεράκι το πολύ) Το λιγοτερο που μας νοιαζει...τλχστν σεμας π δινουμε.. Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fcandreas1990 Δημ. April 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2009 Με το ΑΟΔΕ πως τα πάτε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evi_zoi Δημ. April 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2009 2η φορα και εγω... Θεωρητικη κατευθυνση αλλα δεν ξανακανω φροντιστηρια οποτε δεν ξερω τι γινετε....Ειναι ευκολο να με ενημερωσει καποιος για τα sos? Παράθεση ''Απιστευτο,εσυ να λες αντιο ειναι απιστευτο, που παντοτε φοβοσουνα το αντιθετο, που ετρεμες μην φυγω ξαφνικα... Απιστευτο,εσυ να φευγεις πρωτος ειναι απιστευτο, να ξερεις ομως ειναι ανεπιτρεπτο και αν ακουω για θεατρο γενικα,θα σκεφτομαι εσενα ειδικα!!! '' Γιαννα Τερζη...[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
speed_fire08 Δημ. April 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2009 Με το ΑΟΔΕ πως τα πάτε; teleiwnw 3h epanalhpsh. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThunderFox Δημ. April 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2009 άρχισα τν 5η!!! (επανάληψη) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] My wii number 4822 3681 2073 0582 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. April 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2009 Με 5 επαναληψεις εισαι οκ!! Εγω τοσες το ειχα βγαλει και εγραψα 99!!! Αντε υπομονη παιδια ουτε ενας μηνας δεν εμεινε!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis91 Δημ. April 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2009 Μην τρελενεστε να μετρατε επαναληψεις στο ΑΟΔΕΥ! Δε χρειαζονται και 50 επαναληψεις για να γραψεις καλα...;) Παράθεση Ο έξυπνος παραδέχεται... Ο πονηρός δικαιολογείται... Και ο ηλίθιος επιμένει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filipsyros Δημ. April 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2009 Με το ΑΟΔΕ πως τα πάτε; Εγω τελειωνω την 4η επαναληψη..πιστευω 4-5 ειναι μια χαρα..μετα νομιζω πως παραπαει γιατι ενταξει εχουμε κι αλλα μαθηματα που φωναζουν ''κι εμεις θελουμε επαναληψη!!''.:p:lol:.. Παράθεση iPhone 3G ➡ 5S ➡ 6S ➡ 7 Plus ➡ XR ➡ 11 ➡ 12 ➡ 14 Pro Samsung Galaxy A5, S7, S8, S22 Ultra Other phones: LG Optimus L9, Motorola Moto X. Xiaomi Mi 8 Lite, Honor Play, Xiaomi Mi A1, Huawei P20, Google Pixel 6a Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pierce21 Δημ. April 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2009 Σαν βετερανος πλεον :lol: ,επειδη εχω περασει απο αυτο το καταραμενο σταδιο 3 φορες, μεχρι να μπω στο περιπου εκει που θελω, το μονο που εχω να σας πω, ειναι ψυχραιμια και take it easy, αν τα ξερετε θα σας ερθουν αν ειστε ψυχραιμοι. Σε ολη μας τη ζωη δινουμε εξετασεις και οι συγκεκριμενες ειναι ιδιαιτερα υπερεκτιμημενες για να τραυματιζετε τον ψυχικο σας κοσμο. Τωρα σας ακουγονται βερεσε, σε λιγο καιρο (ελπιζω) θα λετε τα ιδια :) Καλη επιτυχια :) Παράθεση Ericsson R380s ,Sony Ericsson T68 , Sagem MyX6 , Sharp GX30, Sharp V802 ,Sony Ericsson K810i, Motorola Milestone , Motorola Razr, LG Nexus 5, Samsung S8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anna_litsara Δημ. April 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2009 lipon egw dn ime trith likoiu alla exw aderfo ke vlepw ti zori travai efxome se ola ta pedia kali epitixia ke na ekplirwsoun tous stoxous tous!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D::D:D:D:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOPRINIOTIS Δημ. April 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2009 Παιδια εληξε σημερα καμια προθεσμια υποβολης εντυπων για στρατιωτικες σχολες και σχολες αστυνομιας? Παράθεση Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GABRIEL87 Δημ. April 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2009 Αν μπορεις μη γραφεις με greekenglish!!!!!!!!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Η ζωή ειναι πολύ μικρή για να μην την περνάς με τα άτομα που αγαπάς. . . . think positive !!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts