jog Δημ. June 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2009 Καλή επιτυχία παιδιά. Ότι και να γίνει, φροντίστε να περάσετε το καλύτερο καλοκαίρι της ζωής σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
speed_fire08 Δημ. June 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2009 πως τα πηγατε? εβγαλα 16700 και περναω οικονομικο! αρκει βεβαια να δω και σε ποια πολη... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. June 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2009 Kαλη επιτυχια σε ολους πιαδια!!! Να περασετε εκει που θελετε! Δεν εδινα εγω αλλα η κοπελα μου. Πηγε παρα πολυ καλα! Γυρω στα 19100. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikekap Δημ. June 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2009 Συγγνώμη αλλά μπορείτε να μου δώσετε ένα λίνκ με τις βάσεις για το 2009 ή ακόμα δεν έχουν βγεί??Plz answer............Ψάχνω και δεν βρίσκω κάτι!! Παράθεση Nokia 7650,7200,6234,n73,n78, Sony Ericsson Satio, Nokia N8, Lenovo A820, A806, Doogee F3 PRO, Ulefone Paris, Xiaomi Redmi 4x, Xiaomi Redmi Note 5 dual camera, Xiaomi Pocophone F1 :happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Dante_ Δημ. June 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2009 Δεν εχουν βγει ακομα οι βασεις για το 2009.τον αυγουστο βγαινουν.εγω εβγαλα 18108! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. June 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2009 Στο ιντερνετ ποτε βγαινουν?? Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. June 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2009 Yποτιθεται θα επρεπε να ειχαν ηδη βγει αλλα στο σαιτ του υπουργειου τιποτα ακομη!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foreverfreak Δημ. June 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2009 Εγω εβγαλα 18228!! Πρεπει να το πιανω το παιδαγωγικο!! Τωρα σε ποια πολη δεν ειναι σιγουρο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaRkWeAvEr Δημ. June 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2009 Γεια σας. Σήμερα πήρα και εγώ τα αποτελέσματα των πανελληνίων και έβγαλα 14441 μόρια στο 1ο επιστημονικό πεδίο και 13891 μόρια στο 3ο επιστημονικό πεδίο. Επειδή δεν ξέρω και πολλά πράγματα για την επαγγελματική αποκατάσταση που προσφέρει η κάθε σχολή, θα παρακαλούσα όποιος μπορεί να μου πει τις σχολές που έχουν καλή επαγγελματική αποκατάσταση και δυνατότητες ανέλιξης, πάντα σε σχέση με τη βαθμολογία που έβγαλα. Ενδιαφέρομαι μόνο για σχολές στην Αθήνα. Σας ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi3s Δημ. June 19, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2009 Εγώ έβγαλα 15426.Αρκετά ικανοποιημένος είμαι ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThunderFox Δημ. June 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2009 Παιδιά σώστε με.... ξέρει κανείς τι γίνεται με τα ΤΕΦΑ? πρέπει να πάω πρώτα στο νοσοκομείο για τις εξετάσεις και μετά στην επιτροπή? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] My wii number 4822 3681 2073 0582 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teorizo Δημ. June 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2009 ΟΛΕ!!!!!! 16907 μόρια στο 5ο πεδίο. H ΣΤΥΑ που θέλω να πάω ήταν πέρσι 16115. Ελπίζω να την πιάσω φέτος. :) Καλή επιτυχία σε όλους. Σας εύχομαι να περάσετε στην σχολή που θέλετε. Και για όσους δεν πέρασαν ή δεν έβγαλαν τα μόρια που ήθελαν δεν χάθηκε ο κόσμος. Δεν τελειώνει η ζωή στις πανελλήνιες ;) και εγώ με την δεύτερη έβγαλα ότι έβγαλα. Πίστη και πείσμα χρειάζεται. :) Παράθεση only crossfit... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filipsyros Δημ. July 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2009 Nα ρωτησω κι εγω...φετος οι βασεις για το 2ο και 4ο επιστημονικο πεδιο τι ακριβως παιζει να κανουν??..εχω διαβασει πολλες εκτιμησεις αλλα δν μπορω να βγαλω καποιο συμπερασμα..:confused::worry: Ευχαριστω προκαταβολικα..:) Παράθεση iPhone 3G ➡ 5S ➡ 6S ➡ 7 Plus ➡ XR ➡ 11 ➡ 12 ➡ 14 Pro Samsung Galaxy A5, S7, S8, S22 Ultra Other phones: LG Optimus L9, Motorola Moto X. Xiaomi Mi 8 Lite, Honor Play, Xiaomi Mi A1, Huawei P20, Google Pixel 6a Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. July 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2009 Nα ρωτησω κι εγω...φετος οι βασεις για το 2ο και 4ο επιστημονικο πεδιο τι ακριβως παιζει να κανουν??..εχω διαβασει πολλες εκτιμησεις αλλα δν μπορω να βγαλω καποιο συμπερασμα..:confused::worry: Ευχαριστω προκαταβολικα..:) Να περιμενεις ανοδο μεγαλη στις υψηλοβαθμες σχολες μιας και οι αριστουχοι τις τεχνολογικης αυξηθηκαν κατα πολυ και μια μετρια αυξηση στις μεσαιες σχολες. Αυτο που λεω δεν ειναι και δεδομενο και να ξερεις μην πολυκοιτας τα προγνωστικα ειδικα των εφημεριδων (πχ εθνος..:fool:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filipsyros Δημ. July 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2009 Να περιμενεις ανοδο μεγαλη στις υψηλοβαθμες σχολες μιας και οι αριστουχοι τις τεχνολογικης αυξηθηκαν κατα πολυ και μια μετρια αυξηση στις μεσαιες σχολες. Αυτο που λεω δεν ειναι και δεδομενο και να ξερεις μην πολυκοιτας τα προγνωστικα ειδικα των εφημεριδων (πχ εθνος..:fool:) Μηπως ξερεις πως θα κυμανθουν (στο περιπου παντα) οι βασεις και για τις χαμηλοβαθμες σχολες (τει..κυριως γι'αυτες ενδιαφερομαι)?? Thnx και παλι..:) Παράθεση iPhone 3G ➡ 5S ➡ 6S ➡ 7 Plus ➡ XR ➡ 11 ➡ 12 ➡ 14 Pro Samsung Galaxy A5, S7, S8, S22 Ultra Other phones: LG Optimus L9, Motorola Moto X. Xiaomi Mi 8 Lite, Honor Play, Xiaomi Mi A1, Huawei P20, Google Pixel 6a Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virginia285 Δημ. July 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2009 υπήρχε σε μια εφημερίδα ένας πίνακας αναλυτικός..θα κοιτάξω αν έχω ακόμα την εφημερίδα να στο σκανάρω Παράθεση Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filipsyros Δημ. July 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2009 υπήρχε σε μια εφημερίδα ένας πίνακας αναλυτικός..θα κοιτάξω αν έχω ακόμα την εφημερίδα να στο σκανάρω Nα σε καλα..thnx a lot!!:D Παράθεση iPhone 3G ➡ 5S ➡ 6S ➡ 7 Plus ➡ XR ➡ 11 ➡ 12 ➡ 14 Pro Samsung Galaxy A5, S7, S8, S22 Ultra Other phones: LG Optimus L9, Motorola Moto X. Xiaomi Mi 8 Lite, Honor Play, Xiaomi Mi A1, Huawei P20, Google Pixel 6a Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. July 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2009 υπήρχε σε μια εφημερίδα ένας πίνακας αναλυτικός..θα κοιτάξω αν έχω ακόμα την εφημερίδα να στο σκανάρω Μαλλον το Εθνος εννοεις γιατι εκει βρηκα εγω. Καλα οι τυποι ειναι απαραδεκτοι! Παιζουν με τον πονο τον υποψιφιων για να πουλανε. Βλεπεις τιτλο Τεραστια ανοδος των βασεων!!! Τι να κανεις πας και την αγοραζεις. Και οταν ανοιξα τι να δω? Δινουν εκτιμησεις με ευρος 500 μορια!!!! Ετσι και γω δινω εκτιμησεις και θα πεσω μεσα! Γιαυτο μην πολυακουτε τις εφημεριδες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros_dl Δημ. July 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2009 Πράγματι,το Έθνος ήταν! Όλα αυτά είναι εικασίες.Όταν κατατεθούν τα μηχανογραφικά,τότε θα μπορέσουν να γίνουν βάσιμες προβλέψεις!Τώρα...τίποτα δεν μπορεί να είναι σίγουρο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
speed_fire08 Δημ. July 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2009 Καλησπερα σε ολους. Για το τμημα Οικονομικων Επιστημων του Καποδιστριακου Πανεπιστημιου Αθηνων τι γνωμη εχετε? Αναμεσα σε αυτο και το αντιστοιχο της Πατρας ποιο θα επιλεγατε? στο ΚΕΣΥΠ μου ειπαν πως ολα τα Οικονομικα πανεπιστημια στην Ελλαδα προσφερουν ιδια καταρτηση και ιδια επαγγελματικη αποκατασταση(ανεξαρτητα απο την αναγνωρισιμοτητα τους ως πανεπιστημια). ισχυει? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. July 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2009 Για εκτιμήσεις κοιτάξτε κ εδώ... Πηγαίντε εκεί που λέει τάση βάσεων 2009 και κάντε κλικ στο δέυτερο λινκ.. Έχει για όλες τις σχολές. http://www.orionidef.gr/orion/index.htm είναι οι εκτιμήσεις που δημοσιεύονται στην Καθημερινή και συνήθως είναι οι πιο έγγυρες.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SuPeRsAyIaN Δημ. July 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2009 Παιδιά τι λέτε για το τμήμα αυτοματισμού?Αρχικά ήθελα πάρα πολύ να μπω σ αυτό το τμήμα γιατί ενα βιβλίο με σχολές καθώς και το site της σχολής φαίνετε ενα εξαιρετικά ενδιαφέρον τμήμα!Βασικά σκοπός μου ήταν να μπω και μετά πρώτα ο Θεος να δώσω κατατακτήριες για ΗΜΜΥ κ οτι καταφέρω!Αλλά δυο καλοί μου φίλοι μου είπαν πως ο ένας του είπαν στο φροντ του πως είναι εξαιρετικά χάλια τμήμα και το ίδιο άκουσε στην ΝΕΤ(!) {αυτό μου ακούστηκε περίεργο} και ο άλλος μου φίλος διάβασε παρεμφερεί πράγματα στο Ιnternet!Άκουσε πως δεν μπορείς να γραφτείς στο τεχνικό επιμελητήριο και με λίγα λόγια δεν βρίσκεις δουλειά!!!Γ**ω το ΣΕΠ που μας κάνουν!!Και τώρα αν πέσει τόσο η βάση της σχολής που δεν νομίζω αν δεν μπω δεν ξέρω αν πρέπει να χαρώ ή οχι!Εμένα επαναλαμβάνω απο οδηγούς σπουδών και τέτοια μου φαίνετε καλό!!Περιμένω απόψεις σας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. July 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2009 Σήμερα βγήκαν τα αποτελέσματα στα ειδικά μαθήματα των πανελλαδικών μέσω του site του υπουργείου παιδίας http://www.ypepth.gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filipsyros Δημ. July 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2009 Να ρωτησω το προγραμμα ''δες την ψηφιακα'' θα ισχυει και για φετος??:confused: Παράθεση iPhone 3G ➡ 5S ➡ 6S ➡ 7 Plus ➡ XR ➡ 11 ➡ 12 ➡ 14 Pro Samsung Galaxy A5, S7, S8, S22 Ultra Other phones: LG Optimus L9, Motorola Moto X. Xiaomi Mi 8 Lite, Honor Play, Xiaomi Mi A1, Huawei P20, Google Pixel 6a Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fcandreas1990 Δημ. July 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2009 Να ρωτησω το προγραμμα ''δες την ψηφιακα'' θα ισχυει και για φετος??:confused: Ναι...άμα είσαι στους τυχερούς θα σου έρθει και ''χαρτί'' σπίτι από το υπουργείο για να σε ενημερώσει:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts