Jump to content

Πανελλαδικές εξετάσεις 2009

mi3s
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλή επιτυχία παιδιά.

Ότι και να γίνει, φροντίστε να περάσετε το καλύτερο καλοκαίρι της ζωής σας.

• Απαντήσεις 386
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

πως τα πηγατε?

εβγαλα 16700 και περναω οικονομικο! αρκει βεβαια να δω και σε ποια πολη...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Kαλη επιτυχια σε ολους πιαδια!!! Να περασετε εκει που θελετε!

Δεν εδινα εγω αλλα η κοπελα μου. Πηγε παρα πολυ καλα! Γυρω στα 19100.

Συγγνώμη αλλά μπορείτε να μου δώσετε ένα λίνκ με τις βάσεις για το 2009 ή ακόμα δεν έχουν βγεί??Plz answer............Ψάχνω και δεν βρίσκω κάτι!!
Nokia 7650,7200,6234,n73,n78, Sony Ericsson Satio, Nokia N8, Lenovo A820, A806, Doogee F3 PRO, Ulefone Paris, Xiaomi Redmi 4x, Xiaomi Redmi Note 5 dual camera, Xiaomi Pocophone F1 :happy:

Δεν εχουν βγει ακομα οι βασεις για το 2009.τον αυγουστο βγαινουν.εγω εβγαλα 18108!

Γεια σας. Σήμερα πήρα και εγώ τα αποτελέσματα των πανελληνίων και έβγαλα 14441 μόρια στο 1ο επιστημονικό πεδίο και 13891 μόρια στο 3ο επιστημονικό πεδίο. Επειδή δεν ξέρω και πολλά πράγματα για την επαγγελματική αποκατάσταση που προσφέρει η κάθε σχολή, θα παρακαλούσα όποιος μπορεί να μου πει τις σχολές που έχουν καλή επαγγελματική αποκατάσταση και δυνατότητες ανέλιξης, πάντα σε σχέση με τη βαθμολογία που έβγαλα. Ενδιαφέρομαι μόνο για σχολές στην Αθήνα. Σας ευχαριστώ πολύ!

Παιδιά σώστε με.... ξέρει κανείς τι γίνεται με τα ΤΕΦΑ? πρέπει να πάω πρώτα στο νοσοκομείο για τις εξετάσεις και μετά στην επιτροπή?

[sIGPIC][/sIGPIC]

My wii number 4822 3681 2073 0582

ΟΛΕ!!!!!! 16907 μόρια στο 5ο πεδίο. H ΣΤΥΑ που θέλω να πάω ήταν πέρσι 16115. Ελπίζω να την πιάσω φέτος. :) Καλή επιτυχία σε όλους. Σας εύχομαι να περάσετε στην σχολή που θέλετε. Και για όσους δεν πέρασαν ή δεν έβγαλαν τα μόρια που ήθελαν δεν χάθηκε ο κόσμος. Δεν τελειώνει η ζωή στις πανελλήνιες ;) και εγώ με την δεύτερη έβγαλα ότι έβγαλα. Πίστη και πείσμα χρειάζεται. :)
only crossfit...

• 2 weeks later...

Nα ρωτησω κι εγω...φετος οι βασεις για το 2ο και 4ο επιστημονικο πεδιο τι ακριβως παιζει να κανουν??..εχω διαβασει πολλες εκτιμησεις αλλα δν μπορω να βγαλω καποιο συμπερασμα..:confused::worry:

Ευχαριστω προκαταβολικα..:)

iPhone 3G ➡ 5S ➡ 6S ➡ 7 Plus ➡ XR ➡ 11 ➡ 12 ➡ 14 Pro 

Samsung Galaxy A5, S7, S8, S22 Ultra

Other phones: LG Optimus L9, Motorola Moto X. Xiaomi Mi 8 Lite, Honor Play, Xiaomi Mi A1, Huawei P20, Google Pixel 6a

Nα ρωτησω κι εγω...φετος οι βασεις για το 2ο και 4ο επιστημονικο πεδιο τι ακριβως παιζει να κανουν??..εχω διαβασει πολλες εκτιμησεις αλλα δν μπορω να βγαλω καποιο συμπερασμα..:confused::worry:

Ευχαριστω προκαταβολικα..:)

Να περιμενεις ανοδο μεγαλη στις υψηλοβαθμες σχολες μιας και οι αριστουχοι τις τεχνολογικης αυξηθηκαν κατα πολυ και μια μετρια αυξηση στις μεσαιες σχολες.

Αυτο που λεω δεν ειναι και δεδομενο και να ξερεις μην πολυκοιτας τα προγνωστικα ειδικα των εφημεριδων (πχ εθνος..:fool:)

Να περιμενεις ανοδο μεγαλη στις υψηλοβαθμες σχολες μιας και οι αριστουχοι τις τεχνολογικης αυξηθηκαν κατα πολυ και μια μετρια αυξηση στις μεσαιες σχολες.

Αυτο που λεω δεν ειναι και δεδομενο και να ξερεις μην πολυκοιτας τα προγνωστικα ειδικα των εφημεριδων (πχ εθνος..:fool:)

Μηπως ξερεις πως θα κυμανθουν (στο περιπου παντα) οι βασεις και για τις χαμηλοβαθμες σχολες (τει..κυριως γι'αυτες ενδιαφερομαι)??

Thnx και παλι..:)

Other phones: LG Optimus L9, Motorola Moto X. Xiaomi Mi 8 Lite, Honor Play, Xiaomi Mi A1, Huawei P20, Google Pixel 6a

υπήρχε σε μια εφημερίδα ένας πίνακας αναλυτικός..θα κοιτάξω αν έχω ακόμα την εφημερίδα να στο σκανάρω

Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;)

υπήρχε σε μια εφημερίδα ένας πίνακας αναλυτικός..θα κοιτάξω αν έχω ακόμα την εφημερίδα να στο σκανάρω

Nα σε καλα..thnx a lot!!:D

Μαλλον το Εθνος εννοεις γιατι εκει βρηκα εγω. Καλα οι τυποι ειναι απαραδεκτοι!

Παιζουν με τον πονο τον υποψιφιων για να πουλανε.

Βλεπεις τιτλο Τεραστια ανοδος των βασεων!!! Τι να κανεις πας και την αγοραζεις. Και οταν ανοιξα τι να δω? Δινουν εκτιμησεις με ευρος 500 μορια!!!! Ετσι και γω δινω εκτιμησεις και θα πεσω μεσα!

Γιαυτο μην πολυακουτε τις εφημεριδες.

Πράγματι,το Έθνος ήταν!

Όλα αυτά είναι εικασίες.Όταν κατατεθούν τα μηχανογραφικά,τότε θα μπορέσουν να γίνουν βάσιμες προβλέψεις!Τώρα...τίποτα δεν μπορεί να είναι σίγουρο!

Καλησπερα σε ολους.

Για το τμημα Οικονομικων Επιστημων του Καποδιστριακου Πανεπιστημιου Αθηνων τι γνωμη εχετε? Αναμεσα σε αυτο και το αντιστοιχο της Πατρας ποιο θα επιλεγατε?

στο ΚΕΣΥΠ μου ειπαν πως ολα τα Οικονομικα πανεπιστημια στην Ελλαδα προσφερουν ιδια καταρτηση και ιδια επαγγελματικη αποκατασταση(ανεξαρτητα απο την αναγνωρισιμοτητα τους ως πανεπιστημια). ισχυει?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Για εκτιμήσεις κοιτάξτε κ εδώ... Πηγαίντε εκεί που λέει τάση βάσεων 2009 και κάντε κλικ στο δέυτερο λινκ.. Έχει για όλες τις σχολές.

http://www.orionidef.gr/orion/index.htm

είναι οι εκτιμήσεις που δημοσιεύονται στην Καθημερινή και συνήθως είναι οι πιο έγγυρες..

Παιδιά τι λέτε για το τμήμα αυτοματισμού?Αρχικά ήθελα πάρα πολύ να μπω σ αυτό το τμήμα γιατί ενα βιβλίο με σχολές καθώς και το site της σχολής φαίνετε ενα εξαιρετικά ενδιαφέρον τμήμα!Βασικά σκοπός μου ήταν να μπω και μετά πρώτα ο Θεος να δώσω κατατακτήριες για ΗΜΜΥ κ οτι καταφέρω!Αλλά δυο καλοί μου φίλοι μου είπαν πως ο ένας του είπαν στο φροντ του πως είναι εξαιρετικά χάλια τμήμα και το ίδιο άκουσε στην ΝΕΤ(!) {αυτό μου ακούστηκε περίεργο} και ο άλλος μου φίλος διάβασε παρεμφερεί πράγματα στο Ιnternet!Άκουσε πως δεν μπορείς να γραφτείς στο τεχνικό επιμελητήριο και με λίγα λόγια δεν βρίσκεις δουλειά!!!Γ**ω το ΣΕΠ που μας κάνουν!!Και τώρα αν πέσει τόσο η βάση της σχολής που δεν νομίζω αν δεν μπω δεν ξέρω αν πρέπει να χαρώ ή οχι!Εμένα επαναλαμβάνω απο οδηγούς σπουδών και τέτοια μου φαίνετε καλό!!Περιμένω απόψεις σας!

Σήμερα βγήκαν τα αποτελέσματα στα ειδικά μαθήματα των πανελλαδικών μέσω του site του υπουργείου παιδίας http://www.ypepth.gr

Να ρωτησω το προγραμμα ''δες την ψηφιακα'' θα ισχυει και για φετος??:confused:

Να ρωτησω το προγραμμα ''δες την ψηφιακα'' θα ισχυει και για φετος??:confused:

Ναι...άμα είσαι στους τυχερούς θα σου έρθει και ''χαρτί'' σπίτι από το υπουργείο για να σε ενημερώσει:D