filipsyros Δημ. April 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2009 lipon egw dn ime trith likoiu alla exw aderfo ke vlepw ti zori travai efxome se ola ta pedia kali epitixia ke na ekplirwsoun tous stoxous tous!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D::D:D:D:D Ευχαριστουμε πολυ!!:happy:.. Ναι οντως αν εχεις την δυνατοτητα μην γραφεις με greeklish ειναι δυσκολα στην αναγνωση..:!: Παράθεση iPhone 3G ➡ 5S ➡ 6S ➡ 7 Plus ➡ XR ➡ 11 ➡ 12 ➡ 14 Pro Samsung Galaxy A5, S7, S8, S22 Ultra Other phones: LG Optimus L9, Motorola Moto X. Xiaomi Mi 8 Lite, Honor Play, Xiaomi Mi A1, Huawei P20, Google Pixel 6a Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. April 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2009 Αντε παιδια υπομονη 29 μερες εμειναν!! Ευχομαι καλη επιτυχια σε ολους σας!!!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filipsyros Δημ. April 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2009 Αντε παιδια υπομονη 29 μερες εμειναν!! Ευχομαι καλη επιτυχια σε ολους σας!!!:) Nαι αντε ν'αρχισουμε για να τελειωνουμε..και μετα..καλο καλοκαιρι..:lol::dance: Παράθεση iPhone 3G ➡ 5S ➡ 6S ➡ 7 Plus ➡ XR ➡ 11 ➡ 12 ➡ 14 Pro Samsung Galaxy A5, S7, S8, S22 Ultra Other phones: LG Optimus L9, Motorola Moto X. Xiaomi Mi 8 Lite, Honor Play, Xiaomi Mi A1, Huawei P20, Google Pixel 6a Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. April 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2009 Καλα παιδια το καλοκαιρι μετα της πανελληνιες ειναι τρελα!!!:w00t::yahoo: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
margiannis Δημ. April 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2009 Παιδια μια βοηθεια αν ειναι δυνατον αν και ειναι καπως ασχετο.Μηπως ξερετε κανα φόρουμ απο το οποιο να μπορω να παρω πληροφοριες για πανεπιστημια και τα λοιπα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
speed_fire08 Δημ. April 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2009 στο σαιτ του καθε πανεπιστημιου βρισκεις οτι θες σχετικα με μαθηματα, εξεταστικες κλπ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
livtylerfan Δημ. May 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2009 Καλη επιτυχία ! σε ολους. Παράθεση >Αfternoon delight< Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
speed_fire08 Δημ. May 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2009 να σαι καλα..! ευτυχως μου εφυγε το αγχος που ειχα μεχρι την κυριακη..:O Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. May 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2009 Eγω αυριο θα αρχισω να αποκτω.... Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. May 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2009 Ριλαξ γκάις... εσεις θα γραψετε αυτα που ξερετε,κανενα αγχος,διαβαζετε την εκφωνηση,ξαναδιαβαζεται την εκφωνησηχ5 επειτα σκεφτεστε τη λυση (αν δεν ειστε σιγουρος γραφετε τη λυση στο προχειρο ,κυριως για μαθηματικοφυσικοπρογραμματισμο)και ξεκινατε να γραφεται,,,το αγχος το μονο που δημιουργει ειναι ''θολουρα'' στο μυαλο και ετσι δεν θα σκεφτεστε καθαρα.... θα βλεπετε τις ακησεις αποστασιοποιημενα, σα να λυνατε μια ασκηση μονοι σας στο σπιτι..ετσι λειτουργει καλυτερα αν και θελει λιγη προσπαθεια:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas2419 Δημ. May 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2009 μάγκες για τις πανελλήνιες... εγώ πάω οαεδ, δεν δίνω πανελλήνιες. δουλεύω 3 χρόνια τώρα, του χρόνου θα πάω σε ιεκ του οαεδ πάλι να ενισχύσω το χαρτί μου, δηλαδή άλλα 2 χρόνια δουλειά. σύνολο πάνω κάτω 5 χρόνια πληρόνομαι αυτην την στιγμή με 850 ευρώ τον μήνα +ότι έχω και στην άκρη πόσα που μάζευα μέχρι στιγμης έχω 1800 ένσημα και δεν έχω κλείσει καλά καλά τα 18 +άλλα 1200 από το ιεκ 3000 σύνολο σχεδόν επειδή είμαι και καλός μαθητής στην ειδικότητα μου και σωστός στην δουλειά μου, οι δάσκαλοι μου με έχουν στα ώπα ώπα και μου έχουν πει ότι μπορούν να με βολέψουν για δουλειά μετά την σχολή επειδή με χαρτί ιεκ μπορείς άνετα να γίνεις τεχνίτης, παίρνεις βασικό μισθό γύρω στα 900-1200 ευρώ (δεν χαλιέται κανείς) ασχέτως και από τις δουλειές που μου προσφέρουν στην σχολή, έχω και πρόταση από έναν θείο μου για τεχνίτης στην δική του επειχήρηση και θέλω να καταλήξω. εγώ δεν αγχόνομαι καθόλου για τα τις εξετάσεις ωστε να αρχίσουν να μου πέφτουν τα μαλλιά και να μου κρεμάνε τα αμελέτητα, είναι η καλύτερη μου περίοδος της χρονιάς καθώς το διάβασμα είναι ελάχιστο, έχω ήδη πόσα ένσημα, πέρασα τώρα 3 χρόνια γνωρίζοντας την εργασία, έχω εξασφαλισμένη δουλεία για το μέλλον, και θα έχω δυνατό χαρτί για την ειδικότητα μου (πόσο μάλιστα άμα μου καπνίσει και πάω και σε κανα τει για να ανοίξω και δική μου επειχήρηση) και όταν μεγαλώσω θα έχω ήδη 5 χρόνια προυπηρεσίας δεν θέλει πολλά, απλά λίγη λωκοφαρδία και να δείχνεις εμπιστοσύνη Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilianna Δημ. May 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2009 Εγω τελειωνω την 4η επαναληψη..πιστευω 4-5 ειναι μια χαρα..μετα νομιζω πως παραπαει γιατι ενταξει εχουμε κι αλλα μαθηματα που φωναζουν ''κι εμεις θελουμε επαναληψη!!''.:p:lol:.. :blink:Σοβαρά;; Εγώ γιατί έχω κάνει μόνο 2??? :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filipsyros Δημ. May 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2009 Kαλη επυτχια σε ολους!!!;)..Σε 9 ωρες απο τωρα γραφουμε εκθεση πανελληνιες..:p.. Παράθεση iPhone 3G ➡ 5S ➡ 6S ➡ 7 Plus ➡ XR ➡ 11 ➡ 12 ➡ 14 Pro Samsung Galaxy A5, S7, S8, S22 Ultra Other phones: LG Optimus L9, Motorola Moto X. Xiaomi Mi 8 Lite, Honor Play, Xiaomi Mi A1, Huawei P20, Google Pixel 6a Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. May 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2009 Ευχομαι καλη επιτυχια σε ολο τον κοσμο:) Ψυχραιμια παιδια και θα τα πατε μια χαρα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gavronikos Δημ. May 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2009 Καλή επιτυχία σε όλους.Μακάρι να περάσετε εκεί που θέλετε.Χωρίς άγχος παιδιά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SuPeRsAyIaN Δημ. May 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2009 μάγκες για τις πανελλήνιες... εγώ πάω οαεδ, δεν δίνω πανελλήνιες. δουλεύω 3 χρόνια τώρα, του χρόνου θα πάω σε ιεκ του οαεδ πάλι να ενισχύσω το χαρτί μου, δηλαδή άλλα 2 χρόνια δουλειά. σύνολο πάνω κάτω 5 χρόνια πληρόνομαι αυτην την στιγμή με 850 ευρώ τον μήνα +ότι έχω και στην άκρη πόσα που μάζευα μέχρι στιγμης έχω 1800 ένσημα και δεν έχω κλείσει καλά καλά τα 18 +άλλα 1200 από το ιεκ 3000 σύνολο σχεδόν επειδή είμαι και καλός μαθητής στην ειδικότητα μου και σωστός στην δουλειά μου, οι δάσκαλοι μου με έχουν στα ώπα ώπα και μου έχουν πει ότι μπορούν να με βολέψουν για δουλειά μετά την σχολή επειδή με χαρτί ιεκ μπορείς άνετα να γίνεις τεχνίτης, παίρνεις βασικό μισθό γύρω στα 900-1200 ευρώ (δεν χαλιέται κανείς) ασχέτως και από τις δουλειές που μου προσφέρουν στην σχολή, έχω και πρόταση από έναν θείο μου για τεχνίτης στην δική του επειχήρηση και θέλω να καταλήξω. εγώ δεν αγχόνομαι καθόλου για τα τις εξετάσεις ωστε να αρχίσουν να μου πέφτουν τα μαλλιά και να μου κρεμάνε τα αμελέτητα, είναι η καλύτερη μου περίοδος της χρονιάς καθώς το διάβασμα είναι ελάχιστο, έχω ήδη πόσα ένσημα, πέρασα τώρα 3 χρόνια γνωρίζοντας την εργασία, έχω εξασφαλισμένη δουλεία για το μέλλον, και θα έχω δυνατό χαρτί για την ειδικότητα μου (πόσο μάλιστα άμα μου καπνίσει και πάω και σε κανα τει για να ανοίξω και δική μου επειχήρηση) και όταν μεγαλώσω θα έχω ήδη 5 χρόνια προυπηρεσίας δεν θέλει πολλά, απλά λίγη λωκοφαρδία και να δείχνεις εμπιστοσύνη Φίλε δεν διαφωνώ πως το ΟΑΕΔ μπορεί να είναι καλύτερα ακόμα και απο το ενιαίο!Σήμερα έδωσα πρώτη φορά πανελλήνιες!Ο αδερφός μου όμως θα πάει του χρόνου λύκειο και θέλει να πάει ΟΑΕΔ και επειδή πήγα και ρώτησα εγω προσωπικά μου είπαν πως για να παει ΟΑΕΔ πρέπει την πρώτη χρονιά ή να πάει γενικό λύκειο ή σε ΕΠΑΛ-ΕΠΑΣ και απο β λυκείου να παει για δουλειά όπου θα πέρνει +/- 500 ευρώ!Εσύ γιατί τόσα πολλά και δουλεύεις 3 χρόνια?αν σκεφτεί κανεις πως πας γ λυκείου?Επίσης αυτό που λες με τα ένσημα δεν στέκει γιατί και κάθε μα κάθε μέρα να δουλεύεις ο χρόνος έχει 365 μέρες δηλαδή όλα τόσα ένσημα!3 χρόνια που λες οτι δουλεύεις *365 ενσημα το χρόνο μας κάνουν 1095 και αφαίρεσε όλα τα Σ/Κ και τις μέρες που δεν δουλεύετε!Ο Μ.Ο. ενσημων σου πρέπει να ναι 200 το χρόνο αν σκεφτείς πόσο λειτουργεί το σχολείο δηλαδή 600 ένσημα!πως εσύ τα βγαλες 1800? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas2419 Δημ. May 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2009 Φίλε δεν διαφωνώ πως το ΟΑΕΔ μπορεί να είναι καλύτερα ακόμα και απο το ενιαίο!Σήμερα έδωσα πρώτη φορά πανελλήνιες!Ο αδερφός μου όμως θα πάει του χρόνου λύκειο και θέλει να πάει ΟΑΕΔ και επειδή πήγα και ρώτησα εγω προσωπικά μου είπαν πως για να παει ΟΑΕΔ πρέπει την πρώτη χρονιά ή να πάει γενικό λύκειο ή σε ΕΠΑΛ-ΕΠΑΣ και απο β λυκείου να παει για δουλειά όπου θα πέρνει +/- 500 ευρώ!Εσύ γιατί τόσα πολλά και δουλεύεις 3 χρόνια?αν σκεφτεί κανεις πως πας γ λυκείου?Επίσης αυτό που λες με τα ένσημα δεν στέκει γιατί και κάθε μα κάθε μέρα να δουλεύεις ο χρόνος έχει 365 μέρες δηλαδή όλα τόσα ένσημα!3 χρόνια που λες οτι δουλεύεις *365 ενσημα το χρόνο μας κάνουν 1095 και αφαίρεσε όλα τα Σ/Κ και τις μέρες που δεν δουλεύετε!Ο Μ.Ο. ενσημων σου πρέπει να ναι 200 το χρόνο αν σκεφτείς πόσο λειτουργεί το σχολείο δηλαδή 600 ένσημα!πως εσύ τα βγαλες 1800? καταρχάς έχεις δίκιο :lol: το μήνυμα το έγραψα από ότι βλέπω τώρα στις 3 το βράδυ μέσα στην μαστούρα της νύστας, και τώρα που ξαναβλέπω το μήνυμα όντως υπέρβαλα με τα μαθηματικά μου :lol: οπότε πες γύρω στα 600-700 ένσημα να μαζεψω :) λοιπόν να σου εξηγήσω πως έχει εγώ πήγα στον οαέδ όταν ήταν τεε (πριν αλλάξει) δεν πήγα καθόλου ενιαίο λύκειο, και υποτίθεται ότι τώρα θα είχα χαρτί τεε και θα έδινα και γω πανελλήνιες... δούλεψα από την πρώτη χρονιά (που σύνολο είναι τρεις) και τώρα ίσως να μην χρειαζόμουν το ιεκ όμως η αξιαγάπητη κυρία γιαννάκου, τα έκανε σαν τα μούτρα της, και την χρονιά που πήγα εγώ την μέτρησε ως τεε, και δεν μου επέτρεψε (εμένα και των συμμαθητών όλων των οαεδ) να συνεχίσουμε ως τεε, αλλά ως επας... κατάλαβες; έπεσα πάνω στην αλλαγή του συστήματος Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sugz Δημ. May 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2009 ωραία τα θεματάκια στην Έκθεση....σχετικά εύκολα με ξεκάθαρο θέμα έκθεσης...στα ίδια επίπεδα με πέρυσι...καλή συνέχεια boys & girls! Παράθεση P!nk it Up... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filipsyros Δημ. May 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2009 Ναι οντως ευκολα ηταν..πιστευω πιο ευκολα απο περυσι..ααα να ρωτησω ηθελε τιτλο η εκθεση να υποοθεσω ε???..εγω γμτ ξεχασα να βαλω...:mad: Παράθεση iPhone 3G ➡ 5S ➡ 6S ➡ 7 Plus ➡ XR ➡ 11 ➡ 12 ➡ 14 Pro Samsung Galaxy A5, S7, S8, S22 Ultra Other phones: LG Optimus L9, Motorola Moto X. Xiaomi Mi 8 Lite, Honor Play, Xiaomi Mi A1, Huawei P20, Google Pixel 6a Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
speed_fire08 Δημ. May 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2009 Ναι οντως ευκολα ηταν..πιστευω πιο ευκολα απο περυσι..ααα να ρωτησω ηθελε τιτλο η εκθεση να υποοθεσω ε???..εγω γμτ ξεχασα να βαλω...:mad: ναι ηθελε. πολυ ευκολη η εξεταση.:) καλη συνεχεια σε ολους! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilianna Δημ. May 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2009 Κι εγώ καλά έγραψα,το θέμα μέτριας δυσκολίας,έγραφες καλά αν είχες κριτική σκέψη! :D Μόνο στο φρόνημα έγραψα πίστη, ενώ έχω δει απαντήσεις "αυτοπεποίθηση,ιδανικό,ιδεολογία,πεποιθήσεις"! Μου είπαν ότι ταιριάζει και το δικό μου,αλλά ανάλογα με το πώς θα το δει ο εξεταστής! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katy Δημ. May 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2009 Μόνο στο φρόνημα έγραψα πίστη, ενώ έχω δει απαντήσεις "αυτοπεποίθηση,ιδανικό,ιδεολογία,πεποιθήσεις"! Μου είπαν ότι ταιριάζει και το δικό μου,αλλά ανάλογα με το πώς θα το δει ο εξεταστής! Νομίζω ότι ταιριάζει κ "πίστη"! :) Στο δεύτερο ζητούμενο της έκθεσης τι γράψατε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsatsos_21 Δημ. May 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2009 μάγκες για τις πανελλήνιες... εγώ πάω οαεδ, δεν δίνω πανελλήνιες. δουλεύω 3 χρόνια τώρα, του χρόνου θα πάω σε ιεκ του οαεδ πάλι να ενισχύσω το χαρτί μου, δηλαδή άλλα 2 χρόνια δουλειά. σύνολο πάνω κάτω 5 χρόνια πληρόνομαι αυτην την στιγμή με 850 ευρώ τον μήνα +ότι έχω και στην άκρη πόσα που μάζευα μέχρι στιγμης έχω 1800 ένσημα και δεν έχω κλείσει καλά καλά τα 18 +άλλα 1200 από το ιεκ 3000 σύνολο σχεδόν επειδή είμαι και καλός μαθητής στην ειδικότητα μου και σωστός στην δουλειά μου, οι δάσκαλοι μου με έχουν στα ώπα ώπα και μου έχουν πει ότι μπορούν να με βολέψουν για δουλειά μετά την σχολή επειδή με χαρτί ιεκ μπορείς άνετα να γίνεις τεχνίτης, παίρνεις βασικό μισθό γύρω στα 900-1200 ευρώ (δεν χαλιέται κανείς) ασχέτως και από τις δουλειές που μου προσφέρουν στην σχολή, έχω και πρόταση από έναν θείο μου για τεχνίτης στην δική του επειχήρηση και θέλω να καταλήξω. εγώ δεν αγχόνομαι καθόλου για τα τις εξετάσεις ωστε να αρχίσουν να μου πέφτουν τα μαλλιά και να μου κρεμάνε τα αμελέτητα, είναι η καλύτερη μου περίοδος της χρονιάς καθώς το διάβασμα είναι ελάχιστο, έχω ήδη πόσα ένσημα, πέρασα τώρα 3 χρόνια γνωρίζοντας την εργασία, έχω εξασφαλισμένη δουλεία για το μέλλον, και θα έχω δυνατό χαρτί για την ειδικότητα μου (πόσο μάλιστα άμα μου καπνίσει και πάω και σε κανα τει για να ανοίξω και δική μου επειχήρηση) και όταν μεγαλώσω θα έχω ήδη 5 χρόνια προυπηρεσίας δεν θέλει πολλά, απλά λίγη λωκοφαρδία και να δείχνεις εμπιστοσύνη Το συμπερασμα ποιο ειναι δλδ?Οτι θα δουλεψεις 5 χρονια,θα μαζεψεις 10.000 ένσημα για να μην κατσεις να διαβασεις 5 μηνες και να περασεις καπου? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas2419 Δημ. May 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2009 Το συμπερασμα ποιο ειναι δλδ?Οτι θα δουλεψεις 5 χρονια,θα μαζεψεις 10.000 ένσημα για να μην κατσεις να διαβασεις 5 μηνες και να περασεις καπου? το συμπέρασμα είναι ότι έχω χαρτί ηλεκτρονικού χωρίς να παιδεύομαι και ότι έχω έτοιμη δουλειά έστω και με λίγη τύχη.... Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. May 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2009 το συμπέρασμα είναι ότι έχω χαρτί ηλεκτρονικού χωρίς να παιδεύομαι και ότι έχω έτοιμη δουλειά έστω και με λίγη τύχη.... Τυχη χρειαζεται παντου γιατι πουθενα δεν εισαι εξασφαλισμενος αν δεν εχεις πλατες οποτε πια η διαφορα? Δηλαδη εμεις που δωσαμε πανελληνιες τι εγινε παθαμε κατι? Μην τρελενεστε παδια οι εξετασεις δεν ειναι τιποτα! Ειναι υπερεκτιμημενες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts