Jump to content

margiannis

Members
  • Δημοσιεύσεις

    35
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About margiannis

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 6

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

margiannis's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Παιδια μια βοηθεια αν ειναι δυνατον αν και ειναι καπως ασχετο.Μηπως ξερετε κανα φόρουμ απο το οποιο να μπορω να παρω πληροφοριες για πανεπιστημια και τα λοιπα?
  2. Οντως φίλε εκανα αυτο που ειπες και δουλεψε κανονικα.Αλλα θα πρεπει να θυμαμαι να το κανω αυτο καθε φορα που το ανοιγω?
  3. Παιδια ενω παταω το πληκτρο ληψης φωτογραφιας η καμερα δεν ανοιγει.Εχει συμβει και σε κανενα αλλο?Μπορω να το λύσω καπως?:cry:
  4. Ρε συ φιλαράκι εμενα μου γράφουν τα links ότι αφαιρέθηκαν διοτι ηταν πειρατικο λογισμικο.Αν μπορεις κανε μια καλή και στείλε μου τα με πμ.
  5. όλα οκ παιδια.Βρήκα την επιλογη για το απομακρυσμενο gps όταν γυρισα το κινητο στο πλάϊ!!!Τώρα μου εγραψε αναζητηση δορυφόρων πανω-πανω και μετα χαθηκε μαλλον επειδη ειμαι μεσα στο σπιτι λογικα ετσι;Πιστευω οτι τωρα το μονο που απομενει ειναι να περασω τους χαρτες και τα pois.
  6. Το δοκιμασα και οντως εκοβε ενα ψηφίο αλλα και παλι και με τον σωστο κωδικο παλι δεν ξεκλειδωθηκε. Kανεις?
  7. Οντως παιδια το αρχειο ηταν ακομη .txt αλλα και μετα που το αλλαξα πάλι δεν ξεκλειδώθηκε και επιλογη Χρήση προσαρτημένου/ενσωματωμένου GPS δεν βλέπω οποτε για δωστε καποιες παραπανω πληροφοριες και το τι πρεπει να κανω με το προγραμμα που παραθεσατε πιο πανω αν ειναι δυνατον.
  8. Φίλε για να πω την αληθεια δεν το επιασα αυτο που ειπες αλλα δεν πειραζει.Ειμαι ασχετος τι να κανουμε?Τεσπα κανεις αλλος μήπως εχει να προτεινει κατι?
  9. Τα ιδια.Μήπως πρεπει να περασω τον χαρτη πρώτα?
  10. Λοιπον παιδια εγκατέστησα το garmin αλλα στις πληροφοριες δεν εχει κωδικο ξεκλειδωματος esn και για αυτο χρησιμοποιησα το imei.To εβαλα στο ******,πηρα τον κωδικο περασα και το .unl στον φάκελο garmin.Aλλα όταν ανοιγω το πρόγραμμα δεν βλέπω τις μπάρες του δορυφόρου.Μετα όταν προσπαθησα να το κανω χειροκινητα απο τις εργαλεια-ρυθμισεις-συστημα-χρηση προσαρτημενου/ενσωματωμενου gps δεν υπήρχε η τελευταία επιλογή δηλαδή η χρηση προσαρτημενου/ενσωματωμενου gps.Επισης συνεχως μου λεει για το bluetooth.Tι μπορω να κανω?Δοκιμασα και με την 5.00.30 και με την 5.00.40.
  11. Φίλε για να δεις εαν εχει σχισμή το κινητό πρέπει να ανοιξεις το κουτι και για να ανοιξεις το κουτι πρέπει να το αγοράσεις ουτος η αλλώς.Αλλα σε πληροφορώ ότι αυτή τη σχισμη αν δεν την είχα διαβασει εδω μεσα εγω ουτε που θα την πρόσεχα.
  12. Το 5800 και απο ηχειο και απο ακουστικα ειναι τρομερο απο θεμα ποιοτητας ηχου.Πιστευω βεβαια οτι θα μπορουσαν να προσθεσουν μεγαλυτερη ενταση απο τα ακουστικα.
×
×
  • Create New...