whatsup Δημ. March 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2009 Όταν πάω να συντάξω ένα μήνυμα και γράφω κατά λάθος κάποιον χαρακτήρα και θέλω να τον σβήσω με το c γιατί αντί να τον σβήσει με πετάει στην αρχική οθόνη; Ποιά ρύθμιση πρέπει να κάνω;;; Ευχαριστώ! Παράθεση ...Life goes on...;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Loukas_94 Δημ. March 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2009 Mήπως πατάς καταλάθος το κόκκινο κουμπί...!!! (σίγουρα αυτό είναι) Το παθαίνω συχνά και είναι πολύ σπαστικό!!! Παράθεση ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΚΑΙ Η ΓΗ ΘΑ ΤΡΕΜΕΙ!!! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
whatsup Δημ. March 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2009 Mήπως πατάς καταλάθος το κόκκινο κουμπί...!!! (σίγουρα αυτό είναι) Το παθαίνω συχνά και είναι πολύ σπαστικό!!! Μόλις ανακάλυψα γιατί δεν μπορούσα να το σβήσω...νόμιζα ότι το c είναι απλά χαραγμένο και για να σβήσουμε πάταγα το από πάνω κουμπί και με πέταγε έξω!Τώρα που μου είπες μπας και πατά κατά λάθος το κόκκινο...το δοκίμασα και ok! Thanks! Παράθεση ...Life goes on...;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
exelix Δημ. March 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2009 Θα συμφωνήσω... δυστυχώς λόγω πείρας! edit: Καταραμένος συγχρονισμός! Πάντως δε θα ήταν κακή ιδέα στο καινούργιο firmware όταν και εάν βγει να κρατάει το μήνυμα, όταν πατιέται κατά λάθος το κόκκινο, και να συνεχίζεις από εκεί που ήσουν ή απλά να το αποθηκεύει στα πρόχειρα. Το έκανε το παλιό μου κινητό και ήταν σωτήριο. edit No2: Τελικά μόλις τώρα είδα ότι όντως το βάζει στα Πρόχειρα και μπορείς να συνεχίσεις! Πόσο τυφλός ήμουν τόσο καιρό;! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odontiatros1986 Δημ. March 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2009 Ξέρουμε αν (και πότε) θα φέρει η Alpha Copy το Nokia N79 Eco; Παράθεση http://media.rockstargames.com/rockstargames/img/global/downloads/buddyiconsconavatars/v_franklin_chop2_80x80.jpg Automagic * Automation @ Google Play Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. March 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2009 Θα συμφωνήσω... δυστυχώς λόγω πείρας! edit: Καταραμένος συγχρονισμός! Πάντως δε θα ήταν κακή ιδέα στο καινούργιο firmware όταν και εάν βγει να κρατάει το μήνυμα, όταν πατιέται κατά λάθος το κόκκινο, και να συνεχίζεις από εκεί που ήσουν ή απλά να το αποθηκεύει στα πρόχειρα. Το έκανε το παλιό μου κινητό και ήταν σωτήριο. edit No2: Τελικά μόλις τώρα είδα ότι όντως το βάζει στα Πρόχειρα και μπορείς να συνεχίσεις! Πόσο τυφλός ήμουν τόσο καιρό;! ποσα μηνυματα εχεισ αποθηκευμενα στα προχειρα τωρα που το ανακαλυψεσ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
exelix Δημ. March 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2009 ποσα μηνυματα εχεισ αποθηκευμενα στα προχειρα τωρα που το ανακαλυψεσ? Καμιά δεκαπενταριά... είναι πολλα;! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. March 30, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2009 Όταν πάω να συντάξω ένα μήνυμα και γράφω κατά λάθος κάποιον χαρακτήρα και θέλω να τον σβήσω με το c γιατί αντί να τον σβήσει με πετάει στην αρχική οθόνη; Ποιά ρύθμιση πρέπει να κάνω;;; Ευχαριστώ! Το ίδιο ακριβώς μου συμβαίνει πάρα πολύ συχνά και στο Ν78 και, όπως και στο Ν79, φταίει ο σχεδιασμός και η διάταξη των πλήκτρων κόκκινο ακουστικό και C. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Loukas_94 Δημ. March 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2009 Eγώ που το έχω κανα μήνα + δεν το έχω συνηθίσει ακόμα και δεν το έμαθα καλά καλά. Ακόμα να μάθω όλα τα "κολπάκια" του. ; )- Παράθεση ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΚΑΙ Η ΓΗ ΘΑ ΤΡΕΜΕΙ!!! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsosbb Δημ. March 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2009 Μπορεί να απενεργοποιηθεί ο ήχος της κάμερας του N79?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cute_eyes Δημ. March 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2009 βαλε το κινητο στο αθορυβο και παει ο ηχος....βαλε και ενα μαυρο αυτοκολλητο στο φλας και παει και το κοκκινο φωτακι φιλε παπαρατσι:lol::ninja::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paparopaparounas Δημ. April 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2009 Καλησπέρα παιδιά, μόλις αγόρασα το τηλεφωνάκι απο κατάστημα οτε. Αυτο που θέλω να ρωτήσω είναι αν υπάρχει κάποιος τρόπος να σβήσω όλα αυτά τα "ψιψιψώνια" που εχουν να κάνουν με τα μενού της cosmote? (φόντο, λογότυπα μενού κτλ). Θα καταφέρω κάτι αν κανω φορμάτ η θα τα κάνω χειρότερα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. April 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2009 Για να τα σβήσεις θα πρέπει να ακολουθήσεις αυτή τη διαδικασία, αλλά θα χάσεις την εγγύηση. Τα απλά αρχεία δλδ εικόνες κτλ, μπορείς απλά να τις διαγράψεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagoraja Δημ. April 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2009 Καλημερα σε ολους. Ειμαι εδω και 2 μηνες κατοχος του Ν79 και εχω διαβασει σχεδον τα μισα posts. Χτες ξυπνησα το πρωι και ειδα τον χειροτερο εφιαλτη "Κατεστραμενη Καρτα Μνημης". Δεν την εβλεπε πουθενα. Χαμενα ολα τα αρχεια, φυσικα και οτι ηταν προεγκατεστημενα (πχ χαρτες Νοκια). Εβγαλα την καρτα και την εβαλα σε ενα cardreader. Ηταν σαν να μην εβαλα τπτ μεσα. Δεν εκανε το παραμικρο. Mayday Mayday!!! Τι κανω τωρα? Και πως θα μπορουσα να επαναφερω τα αρχεια? (τα περισσοτερα τα ειχα ειδη αποθυκευμενα, εκτος απο τα πιο προσφατα). Τι μπορει να προκαλεσε αυτη την κατστροφη? Σημειωση: ΔΕΝ το εχω χακαρει. (Εκτος απο αποτυχημενες προσπαθειες μετο drakkarious το οποιο απεγκατεστησα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Balantis7 Δημ. April 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2009 Τα αρχεία λίγο δύσκολο να τα σώσεις... Δεν στο βλέπει καθόλου το card reader ε? Ούτε σαν κατεστραμμένο? Αν την βλέπει το κινητό δοκίμασε να την κάνεις διαμόρφωση από το κινητό. Αλλά όπως τα λες σε βλέπω για καινούργια κάρτα.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagoraja Δημ. April 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2009 Μολις εκανα διαμορφωση. Πριν ακομα φτασει στα μισα, σταματαει και λεει Αφαιρεση καρτας μνημης. Την βγαζω και την ξαναβαζω. Ε, αυτο ηταν. Τετελεστε. Τωρα δεν την βλεπει ουτε το κινητο. Λεει Δεν εχει τοποθετηθει καρτα μνημης. I drink it!!! πιθανων ε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. April 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2009 Probably, yes... Πήγαινε πάρε μια SanDisk να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagoraja Δημ. April 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2009 Το εψαξα ειδη για μια καινουργια, (αυτη ειναι καλη? http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.553901 ) αλλα δεν θα εχει μεσα τους Νοκια χαρτες που ειχε προεγκατεστημενους. Ασε που δεν θα δουλευουν κιολας! Αν παω στο Γερμανο(απο κει που το πηρα) ή σε Νοκια club δεν εχω εγγυηση για αντικατασταση ή οτι αλλο μπορουν να μου κανουν? Να εκανα καλυτερα και ενα post στο "Memory cards, card readers & άλλα αξεσουάρ" μηπως μπορουν εκει να με βοηθησει καποιος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. April 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2009 Καλύτερα αυτή να πάρεις. Τους χάρτες του Nokia Maps μπορείς να τους περάσεις εσύ ο ίδιος. Τσέκαρε το αντίστοιχο θέμα του Nokia Maps και θα δεις το πως. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosrap Δημ. April 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2009 Γειά σε όλους!Χτες αγόρασε ένας φίλος μου το n79 από το e-shop του περιστερίου και το πακέτο ειχε χαλασμένο handsfree.Πήγε σήμερα για αντικατάσταση και τον έγραψαν κανονικά, δεν του αναγνώρισαν την εγγύηση και τον έστειλαν στην νοκια απο όπου εγινε μπαλάκι μία στο e-shop και μια σε διαφορετικα καταστηματα νοκια.Τελικά του το κράτησαν στην νοκια μετα απο καυγάδες και ενας θεός ξέρει ποτε θα του το επιστρέψουν καινούργιο.Επισης ειπαν να τους τηλεφωνησουμε εμεις γιατι μπορει να ξεχασουν να μας παρουν τηλ αυτοι!!!!!!!Μας είπαν πως αν είχε πρόβλημα το κινητό θα το έκαναν αντικατάσταση στο e-shop αλλά τα παρελκομενα καλυπτονται απο την νοκια και το e-shop δεν φέρει ευθύνη!!!Άρα συμβουλή προς όλους:Ενημερωθειτε πλήρως πριν αγοράσετε κατι απο το e-shop για την εγγύηση και ευχηθείτε το νοκια σας μην παθει τιποτα γιατι το service της nokia και η εξυπηρετησή της ειναι άθλια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nobody4 Δημ. April 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2009 Προσωπικά με το eshop μια φορά είχα "συνεργασία" και ήταν πραγματικά άψογη μπορώ να πω. Τώρα βέβαια την εν λόγω εταιρία την έχω συνδιάσει με άλλου είδους αγορές και δεν μπορώ να πιστέψω πως θα αγόραζα κινητό τηλέφωνο από εκεί. Όσον αφορά τον φίλο σου κρίμα γιατί ξεκίνησε έναν Γολγοθά που μακάρι να ξεμπερδέψει γρήγορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. April 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2009 Μια ερώτηση παιδιά.Η συσκευή στον τομέα φωτογραφία πώς τα πάει? Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. April 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2009 Μολις εκανα διαμορφωση. Πριν ακομα φτασει στα μισα, σταματαει και λεει Αφαιρεση καρτας μνημης. Την βγαζω και την ξαναβαζω. Ε, αυτο ηταν. Τετελεστε. Τωρα δεν την βλεπει ουτε το κινητο. Λεει Δεν εχει τοποθετηθει καρτα μνημης. I drink it!!! πιθανων ε? Δοκιμασε να την κανεις format μεσα απο φωτογραφικη μηχανη λογικα θα στρωσει ! Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
whatsup Δημ. April 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2009 Γειά σε όλους!Χτες αγόρασε ένας φίλος μου το n79 από το e-shop του περιστερίου και το πακέτο ειχε χαλασμένο handsfree.Πήγε σήμερα για αντικατάσταση και τον έγραψαν κανονικά, δεν του αναγνώρισαν την εγγύηση και τον έστειλαν στην νοκια απο όπου εγινε μπαλάκι μία στο e-shop και μια σε διαφορετικα καταστηματα νοκια.Τελικά του το κράτησαν στην νοκια μετα απο καυγάδες και ενας θεός ξέρει ποτε θα του το επιστρέψουν καινούργιο.Επισης ειπαν να τους τηλεφωνησουμε εμεις γιατι μπορει να ξεχασουν να μας παρουν τηλ αυτοι!!!!!!!Μας είπαν πως αν είχε πρόβλημα το κινητό θα το έκαναν αντικατάσταση στο e-shop αλλά τα παρελκομενα καλυπτονται απο την νοκια και το e-shop δεν φέρει ευθύνη!!!Άρα συμβουλή προς όλους:Ενημερωθειτε πλήρως πριν αγοράσετε κατι απο το e-shop για την εγγύηση και ευχηθείτε το νοκια σας μην παθει τιποτα γιατι το service της nokia και η εξυπηρετησή της ειναι άθλια... Καλησπέρα! Μάλλον οι υπάλληλοι του συγκεκριμένου e-shop είναι ανίδεοι....γιατί αν πας http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.000400 και κατέβεις λίγο κάτω σου γράφει "DOA 7 ημερών". Αν πατήσεις στο link αυτό και διαβάσεις τί γράφει θα διαπιστώσεις ότι καλύπτεται στην εγγύηση το handsfree γιατί οφείλεται σε ελάττωμα του κατασκευαστή. Παράθεση ...Life goes on...;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spidergr Δημ. April 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2009 χαιρεται, μπορει καποιος να μου πει πως μπορω να κανω update το firmware στο n79 καταφερα αλλαξα το product code αλλα το κινητο εχει simlock και δεν μπορω να το αναβαθμισω με το nokia soft updater καμια ιδεα? οσο ψαχνω ταυτοχρονα ?? Παράθεση http://www.awmn.net http://www.pde.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts