TinaLou Δημ. January 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2009 Το μονο κακο ειναι η ελλειψη των music keys που με βολευουν απιστευτα στο n81 μου..Αλλα ειπαμε με τα nokia ποτε δεν μπορεις να τα εχεις ολα..!!!:mad: Thanx mirror.. Τελικα αυτο μαλλον θα ειναι ο διαδοχος του "81" μου!!!! Παράθεση διατηρήστε καλές σχέσεις με το λεξικό σας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. January 6, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2009 Νέο μαύρο χρωματάκι; Και όπως φαίνεται απο το Nseries.com, έχει και πολύ όμορφα πίσω καλύμματα. http://www.nseries.com/index.html#l=products,n79,landing,news,color-overlay,services Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TinaLou Δημ. January 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2009 αχ ειναι τελειο το μαυροοοοοοοοοοο!!!!Ειπα και εγω ..θα το βγαλουν...δεν θα το βγαλουν....:D:D:D Παράθεση διατηρήστε καλές σχέσεις με το λεξικό σας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfisti43100 Δημ. January 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2009 Τωρα βρηκαν να το βγαλουν που το εχω ηδη αγορασει.Τουλαχιστον ελπιζω να πουλανε τα καλυματα και ξεχωριστα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vromonera Δημ. January 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2009 Γεια σας παιδια θα ηθελα τη γνωμη σας για το κινητο ειμαι αναμεσα σε αυτο και στο ν85 τι προβληματα εβγαλε το ν79 μεχρι τωρα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. January 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2009 Για να μάθεις τα προβλήματα που έχουν παρουσιαστεί μέχρι τώρα τσέκαρε το θέμα. Αλλά για επιλογή συσκευής υπάρχει η ενότητα των Διαξιφισμών. Ανοίγεις ένα νέο θέμα αφού πρώτα έχεις διαβάσει τις οδηγίες και παίρνεις τις απόψεις των μελών. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Loukas_94 Δημ. January 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2009 Τωρα βρηκαν να το βγαλουν που το εχω ηδη αγορασει.Τουλαχιστον ελπιζω να πουλανε τα καλυματα και ξεχωριστα. Δεν είναι καθόλου όμορφο το μαύρο χρώμα. Χίλιες φορές το άσπρο ή το γκρίζο. Καθόλου του γούστου μου. Η άποψη μου... Παράθεση ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΚΑΙ Η ΓΗ ΘΑ ΤΡΕΜΕΙ!!! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
femiros Δημ. January 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2009 ox!καλή φάση και το μαύρο!...το περίμενα πως θα το έβγαζαν και σε μαύρο αλλα.....σαν πολύ μαυρίλα να πέφτει!:S Παράθεση the only way is str8 to the top! Motorola V2288 > Panasonic GD67 > Sony Ericsson K700 > Sony Ericsson W800 > Nokia N90 > Sony Ericsson W710 > Nokia N79 > Samsung Galaxy S > Galaxy SII > Xperia Go > LG G2 > Oneplus 3 totally ninja :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cute_eyes Δημ. January 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2009 Νέο μαύρο χρωματάκι; Και όπως φαίνεται απο το Nseries.com, έχει και πολύ όμορφα πίσω καλύμματα. http://www.nseries.com/index.html#l=products,n79,landing,news,color-overlay,services το link δεν το δείχνει ο browser του κινητού...κρίμα θα το δω το βράδυ :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Loukas_94 Δημ. January 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2009 Το ξαναρώτησα αλλα η απάντηση που πήρα ήταν κάπως ελλειπής για μένα. Που μπορώ να βρώ το κλειδί wep? Παράθεση ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΚΑΙ Η ΓΗ ΘΑ ΤΡΕΜΕΙ!!! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfisti43100 Δημ. January 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2009 Τι κλειδι wep αν δεν το εχεις αλλαξει το γραφει ειτε στο βιβλιαρακι του router ειτε κατω απο το router.Ειναι ο κωδικος ασφαλειας για να συνδεθεις με το router. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. January 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2009 το link δεν το δείχνει ο browser του κινητού...κρίμα θα το δω το βράδυ :( http://farm2.static.flickr.com/1347/3173734545_82bfd46221_o.png Το ξαναρώτησα αλλα η απάντηση που πήρα ήταν κάπως ελλειπής για μένα. Που μπορώ να βρώ το κλειδί wep? Τι ερωτηση ειναι αυτη τωρα και τι αμεση σχεση εχει με το Ν79? :confused: Εφοσων θελεις να συνδεθεις σε δικο σου /γνωστο σου ασυρματο δικτυο γνωριζεις τον κωδικο ασφαλειας του δικτυου ...εφοσων το εχεις ορισει εσυ,ή ειναι καποιο default. http://en.wikipedia.org/wiki/Wired_Equivalent_Privacy Εαν θελεις να συνδεθεις σε κλειδωμενο δικτυο ,εαν δεν ξερεις το wep key δεν μπορεις να συνδεθεις .. Περισσοτερα στην σχετικη ενοτητα.. Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cute_eyes Δημ. January 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2009 τι μαυρίλα είναι αυτή;;τεσπα...η μωβ πρόσοψη φαίνεται πολύ τελεία!ξέρετε πόσο κάνουν οι προσόψεις ξεχωριστά;λέω να τη τσίμπησω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfisti43100 Δημ. January 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2009 κανα 15Ε χωρις μεταφορικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cute_eyes Δημ. January 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2009 κανα 15Ε χωρις μεταφορικα. μεταφορικά;όχι καλέ όταν θα έρθει σε κανένα κατάστημα nokia θα τη πάρω...λέτε να αργήσει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TinaLou Δημ. January 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2009 τι μαυρίλα είναι αυτή;;... ΟΧΙ ΟΧΙ και εγω μαυρο ψηφιζω!!Ειναι φοβερο το κανει πολυ ellegance !!:p Τωρα οταν λεμε προσοψεις,εννοουμε το μπροστα η το πισω?Δηλαδη τι μπορουμε να αλλαξουμε το front ή το back cover? (γιατι νομιζα μονο το πισω) Παράθεση διατηρήστε καλές σχέσεις με το λεξικό σας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. January 6, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2009 Τωρα οταν λεμε προσοψεις,εννοουμε το μπροστα η το πισω?Δηλαδη τι μπορουμε να αλλαξουμε το front ή το back cover? (γιατι νομιζα μονο το πισω) Το πίσω εννοούμε. Το μπροστά δεν αλλάζει - τουλάχιστον με την κλασική έννοια της πρόσοψης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TinaLou Δημ. January 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2009 α οκ γιατι με το "προσοψη" μπερδευτηκα!:happy: Thanx.. Τωρα κατι αλλο...Πηγα στο πλαισιο πριν λιγες μερες να κανω ενα test drive τα καινουρια "Ν" και το 79 μου φανηκε οτι εχει το πιο αργο μενου απο τα υπολοιπα!!Πχ πατησα: menu/επιλογες και η επομενη καρτελα εκανε 2 δευτερολεπτα να εμφανιστει σε σχεση με ενα Ν85 , Ν95 8gb (που δοκιμασα επι τοπου) , οπου σε αυτα την ανοιγε αμεσως!Τετοια καθυστεριση φανταζομαι οτι θα υπαρχει και σε αλλα σημεια , ομως δεν προλαβα να ψαξω..Να υποθεσω οτι αυτο βελτιωνεται με το περιβοητο μεγαλο update του firmware? Παράθεση διατηρήστε καλές σχέσεις με το λεξικό σας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gaoujet Δημ. January 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2009 Τί μαύρο, τί άσπρο, τί γκρί, τα καημένα τα ΝΟΚΙΑ είναι ακόμα ψιλοάσχημα. Αλλά από δυνατότητες... δεν περίμενα ότι θα ήταν τόσο καλό. Είναι το πρώτο ΝΟΚΙΑ κινητό που αγοράζω μετά το 8850 και είναι ότι καλύτερο έχω δοκιμάσει μέχρι σήμερα σε WiFi, GPS, Camera, πολύ καλό ήχο, super task manager, ΚΑΙ office!!!, αχ να δούλευε και ο FM transmitter.. anyway, παίζει κάνα destinator μήπως? ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. January 7, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2009 TinaLou, το Ν79 είναι πολύ γρήγορο. Παίζει στο συγκεκριμένο που δοκίμασες να είχε πόσα προγράμματα ανοιχτά και να προκαλούσε το κόλλημα. Ό,τι και αν συμβαίνει, με την έκδοση 11, θα λυθούν όλα. Gaoujet, το destinator δεν παίζει ακόμα εκτός και αν το αγοράσεις. Σπασμένα έχουμε όλα τα υπόλοιπα. Τα καλύτερα είναι Garmin και Sygic ενώ η μεγάλη έκπληξη είναι το Nokia Maps 3 που πλέον είναι καταπληκτικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TinaLou Δημ. January 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2009 ...αχ να δούλευε και ο FM transmitter.. τοσο χαλια ειναι??Φανταζομαι για το αμαξι λες ε?Καποιος μου ειπε να βγαζω, λεει , την κεραια!!:wacko::wacko: Παράθεση διατηρήστε καλές σχέσεις με το λεξικό σας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cute_eyes Δημ. January 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2009 να δούλευε και ο FM transmitter.. εγώ το δοκίμασα και δούλεψε αλλά καθόμουν στη πίσω θέση ήταν και από πίσω η κεραία... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfisti43100 Δημ. January 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2009 Και εμενα μου δουλευει αλλα πρεπει να το εχεις πολυ κοντα(περιπου 30cm) γιατι αλλιως κανει παρεμβολες και στο τελος δεν πιανει καθολου. Οσο για τη γρηγοραδα δεν εχω λογια.Εμενα ειναι πολυ γρηγορα και δεν μου εχει κολησει ουτεμια φορα,ουτε και η αυτοματη περιστροφη που εχει αναφερθει οτι ψιλοκολαει μερικες φορες. @cute_eyes: Αμα περιμενεις να ερθει Ελλαδα και ειδικα σε Nokia shop πρωτον θα αργησει πολυ οπως το κοβω και δευτερον θα την εχουν κανα 25-30Ε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StavRosA Δημ. January 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2009 και εγω το δοκιμασα σε 2 αυτοκινητα. στο ενα επαιζε κανονικα γιατι η κεραια ηταν σε εμφανη σημειο και στο αλλο δεν επαιζε με πολυ παρεμβολη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gaoujet Δημ. January 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2009 mirrorofsorrow Thanks!! Το Νokia Μaps 3 θέλει συνδρομή στο nokia club να υποθέσω ε, δεν είναι εντελώς free? TinaLou, cute_eyes, alfisti43100 Θα δοκιμάσω να πλησιάσω το κινητό στη κεραία (του αυτοκινήτου φυσικά), ευχαριστώ. Από θέμα ταχύτητας κι' εμένα μου φαίνεται πολύ γρήγορο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts