cute_eyes Δημ. August 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2009 καλημερα ολη μερα!!!!τωρα στις ερωτησεις: 1) εχει πολλα πλαστικα μερη και μπορει να σου φανει καπως ΑΛΛΑ ειναι ανθεκτικο και δεν ξεβαφει 2)δεν εχω ιδεα παντως στη δικη μου περιπτωση που χρησιμοποιω το κανονικο handsfree περνα ολους τους ηχους 3) και παλι στο απλο οχι στο αλλο δεν ξερω 4) το χρησιμοποιω καθεμερινα για gps-internet-μουσικη-παιχνιδια(σκληρη χρηση) και αντεχει 2 με 3 ημερες 5) αστερι,κλειδωνει γρηγορα και με το καταλληλο προγραμμα σε παει παντου.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. August 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2009 Καλημέρα σε όλους, 2) Όταν συνδέεται με το ΒΤ handsfree, περνάει όλους τους ήχους (κλικ πλήκτρων κτλ) στο handsfree χωρίς να ακούγωνται απο το κινητό; Θέλω να το χρησιμοποιήσω με itech handsfree (naro πιο συγκεκριμένα). 3) Όταν κλειδώνει το πληκτρολόγιο αποσυνδέεται απο το handsfree; 2) Ναι όλοι οι ήχοι περνάνε από το BT ακουστικό. Αυτό γίνεται σε όλα τα Nokia όπως γίνεται και στο Ν85 που είχες. Το Α2DP είναι μόνιμα ενεργοποιημένο χωρίς να υπάρχει ακόμα επιλογή στο να το απενεργοποιήσεις. 3) Όχι όταν κλειδώνεις το πληκτρολόγιο δεν αποσυνδέεται ούτε το ΒΤ ακουστικό ούτε όποιοδηποτε άλλο hands-free. Και γιατί να το κάνει άλλωστε?:confused: (ρητορική ερώτηση, δεν χρήζει απάντησης :)). Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
exelix Δημ. August 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2009 Απλά να διευκρινίσω ότι περνάνε οι ήχοι αλλά χτυπάει και το κινητό, δε χάνεται αυτό. Δύο φίλοι εδώ μέσα αντιμετώπισαν πρόβλημα με το Bluetooth Handsfree τους (εγώ κανένα) οπότε για σιγουριά ρίξε μια ματιά στη λίστα συμβατότητας της συσκευής σου. Το GPS δουλεύει μια χαρά, απλά για άγνωστους σε εμένα λόγους, το Garmin αργεί πολύ να κλειδώσει τους δορυφόρους, αλλά μετά καμπάνα (το κάνει και σε φίλο με το 5800), ενώ το NDrive κλειδώνει αμέσως. Τα πλαστικά είναι πολύ καλά και δεν τρίζουν και μόνο το ασημί πλαίσιο να σου ξεφτίσει με τον καιρό. Αν κάτι έχεις να συνηθίσεις στο κινητό είναι το πληκτρολόγιό του και στο λέω επειδή το έχουν πει πολύ ότι τους πήρε λίγο καιρό, εμένα για παράδειγμα καθόλου. Πρόσεχε, άμα αποφασίσεις να το πάρεις, να μην είναι παραεισαγωγής και άλλα δύο πράγματα που διάβασα εδώ πρόσφατα, δηλαδή η οθόνη να μην είναι ελάχιστα αποκεντραρισμένη και όταν το ανοίξεις να δείχνει σωστά και να μην έχει ένα ξεβαμένο πλαισιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FilthX Δημ. August 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2009 2) Ναι όλοι οι ήχοι περνάνε από το BT ακουστικό. Αυτό γίνεται σε όλα τα Nokia όπως γίνεται και στο Ν85 που είχες. Το Α2DP είναι μόνιμα ενεργοποιημένο χωρίς να υπάρχει ακόμα επιλογή στο να το απενεργοποιήσεις. 3) Όχι όταν κλειδώνεις το πληκτρολόγιο δεν αποσυνδέεται ούτε το ΒΤ ακουστικό ούτε όποιοδηποτε άλλο hands-free. Και γιατί να το κάνει άλλωστε?:confused: (ρητορική ερώτηση, δεν χρήζει απάντησης :)). 2) Κακό αυτό αλλά το έχω αναλύσει παραπάνω για το A2DP. 3) To N85 πάντως φίλε όταν κλείδωνες το πληκτρολόγιο (κάνωντας slide π.χ.) το ΒΤ αποσυνδεόταν με αποτέλεσμα πολλές φορές να ψάχνεις να απαντήσεις το τηλ μέσα σε χαρτοφύλακες, τσέπες, αυτοκίνητο κλπ. Ένω έχεις ξενιάσει υποτίθεται με το ΒΤ στο αυτί. Απαράδεκτο κατα την άποψή μου. Το χειρότερο είναι πως το λέει και το manual. Τέλος πάντων δυστυχώς το samsung i7110 που είναι το ίδιο (και ίσως πιο όμορφο αλλά σίγουρα πιο καλοφτιαγμένο) κινητό, δεν φαίνεται να κυκλοφορεί με ελληνικά, μάλλον δεν κυκλοφορεί γενικά Ελλάδα, οπότε κάτι σε: candybar wifi gps smartphone δε φαίνεται να υπάρχει και αυτό είναι κάπως κακό. Με εκτίμηση, FilthX Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dertelous Δημ. August 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2009 Tα Νοκια N82 και E52.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. August 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2009 @FilthX Αυτό πάντως με το κλείδωμα του πληκτρολογίου και την απενεργοποίηση του ΒΤ μου ακούγεται κουφό/κουλό, είχα/έχω ακόμα συσκευές που είναι slide (Ν95, Ε66) και ποτέ δεν συνάντησα τέτοιο θέμα. Ακόμα και Ν85 που λειτούργησα για λίγες μέρες με ΒΤ δεν είχα τέτοιο θέμα. Τέλως πάντων μερικά θέματα απλά συμβαίνουν χωρίς να υπάρχει εξήγηση. Όσο για το ερώτημα ποια συσκευή έχει τα χαρκτηριστικά που αναφέρεις candybar/wifi/gps/smartphone, εκτός απο αυτά που αναφέρει ο dertelous υπάρχουν τα Ε55, Ε71, Ε75. Οπότε δεν είναι λίγες οι λύσεις που έχεις. Πόσο μάλλον όταν τα κινητά της σειράς Ε είναι καλύτερα σε ποιότητα από τα υπόλοιπα της σειράς Ν. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amyroukai Δημ. August 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2009 FilthX Ποιότητα... Δείχνει πλαστικούρα, αλλά στο δικό μου δεν έχει τζόγους, δεν τρίζει τπτ μετά από δύο μήνες. Το BT δουλεύει κανονικά με ένα SE στερεοφωνικό ακουστικό που έχω και με ένα Samsung μονοφωνικό. Άλλα δεν έχω δοκιμάσει. Δεν χάνονται με το κλείδωμα. Αργεί όντως ένα δευτερολεπτακι αρκετές φορές, μπερδεύεται και με τον αισθητήρα κλίσης που ακόμα να διορθώσουν... Το κάνει και στα SMS και με εκνευρίζει. Το λειτουργικό του N85 και Ν79 είναι ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο. Το "μαμά" χάρτες 3 δουλεύει άψογα, άλλο δεν έχω δοκιμάσει. Για το USB όπως και για το ότι δεν φορτίζει από εκεί, τα έχει πει όλος ο πλανήτης... Από την επόμενη γενιά, αφού υπέγραψαν και τη σχετική συμφωνία. Από ότι λένε όσοι το δοκίμασαν, αν δεν σε ενδιαφέρει η κάμερα και τόσο πολύ, το Ε52 είναι τέλειο για όσα ψάχνεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
exelix Δημ. August 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2009 Παιδιά μου έχει συμβεί αρκετές φορές να βγάλω το κινητό από την τσέπη μου και να είναι ανοιχτή η δεύτερη κάμερα. Ούτε μπορώ να θυμηθώ αν υπήρχε κάποιο μοτίβο σε όλες τις περιπτώσεις ούτε μου φαίνεται πιθανό να πατήθηκαν τόσες φορές όλα τα κουμπιά που χρειάζονται. Μετά την τελευταία αναβάθμιση μου έχει συμβεί ή μία φορά ή καμία (συνολικά μιλάμε για 7-8 φορές). Έχετε κάποια ιδέα του τι φταίει; Είναι κάποιο bug του στιλ έκλεισα γρήγορα την κάμερα και το κλείδωσα αμέσως και άνοιξε και η άλλη; Όχι ότι δημιουργεί κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα ούτε γίνεται κάθε μέρα, απλά να ξέρω γιατί αποφασίζει να μου τρώει μπαταρία! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amyroukai Δημ. August 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2009 Δεν το έχω πάθει ποτέ :) Μία φορά την ενεργοποίησα αλλά δεν θυμάμαι πως και γελούσα γιατί ήθελα να βγάλω φωτογραφία και έβλεπα τη φάτσα μου. Αλλά στη φάση "τσέπη" ποτέ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cute_eyes Δημ. August 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2009 δεν μου εχει τυχει και εμενα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iGNiTEd Δημ. August 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2009 αν ανοιγοκλεισεις το κλειστρο της κάμερας, ανοιγει η μπροστα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis_the_fraud Δημ. August 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2009 γεια χαρα παιδια! ο κολλητος μου εχει ενα χοντρο προβλημα! Σημερα πηρε το κινητο του απο το σερβις που το ειχε παει γιατι του ειχε ραγισει η οθονη αλλα τα τζιμανια του εκαναν και αναβαθμιση λογισμικου. Αυτο ειχε ως συνεπεια τωρα που εβαλε παλι την καρτα μνημης να νομιζει οτι ειναι αλλο κινητο και να του ζηταει κωδικο! Εχουμε βαλει τα παντα αλλα δεν καταφεραμε κατι! Καμια ιδεα; Παράθεση θα παρακαλούσα όσους γράφουν εντυπώσεις, να παραθέτουν και τα προηγούμενα κινητά τους για να έχουμε μια πιο ξεκαθαρη εικόνα για τα οσα λεει ο καθένας. οσοι αναφέρονται σε SoT, να μας λένε και τις ρυθμίσεις που ειχαν, πχ ανοικτο 4g, wifi only, gps, gaming κλπ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mix22 Δημ. August 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2009 Eγώ το μονο πρόβλημα που έχω με το κινητό ως τώρα είναι όταν ακούω μουσική με το handsfree που έχει τις nokia , και προχωράς τα κομμάτια για να ακούσεις το επόμενο κολλάει μερικές φορες όταν προχωράς γρήγορα τα κομμάτια και πρέπει να αφαιρέσεις το handsfree για να συνεχίσει...... Kαι kati allo ngage-1 παίζει το N79? γιατί τα παιχνίδια του ngage-1 είναι σε biz μορφή η θέλει κάποια άλλη εφαρμογή εκτος του ngage-2.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amyroukai Δημ. August 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2009 Σημερα πηρε το κινητο του απο το σερβις που το ειχε παει γιατι του ειχε ραγισει η οθονη αλλα τα τζιμανια του εκαναν και αναβαθμιση λογισμικου. Αυτο ειχε ως συνεπεια τωρα που εβαλε παλι την καρτα μνημης να νομιζει οτι ειναι αλλο κινητο και να του ζηταει κωδικο! Εχουμε βαλει τα παντα αλλα δεν καταφεραμε κατι! Καμια ιδεα; Από το σέρβις μήπως έχουν κανένα κωδικό ξεκλειδώματος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
symplektis Δημ. August 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2009 Καλησπέρα και απο μένα. Μια ερώτηση στο θέμα της αναβάθμισης. Προσπαθώ μέσω της υπηρεσίας FOTA, βρισκει οτι υπάρχει διαθέσιμο, κατεβάζει το software update version 2, κανει restart και αντι να κανει κανονικά το update μου γραφει restarting και ξαναμπαινει με το παλιο firmware. Αμεσως μετα μου βγαζει το "κουλο" μηνυμα "Phone not updated. The update package is not compatible with the phone. Contact the service provider." Μεσω NSU τα πραγματα ειναι μια απο τα ίδια. Βρισκει, κατεβαζει και οταν παει να κανει το update μου βγάζει μήνυμα update failed. Δεν το γλυτωνω το nokia club, ε? :( Καμιά παρόμοια εμπειρία? UPDATE: Βρε καλως τα παιδια! Ψαχνοντας λίγο παραπάνω ριχνω μια ματιά στο product code kai βλεπω οτι δεν έχει σχέση με τα ελληνικα. Μαλιστα βρηκα οτι αυτό το Product code δίνται σε N79 που είναι να διατεθούν απο την T-mobile γερμανιας!!! Το κινητό είναι αγορασμένο απο το Πλαίσιο και την βλεπω την δουλεια πως σημερα θα έχουμε καβγα.. :( Παράθεση .. Και ειπε ποτέ σου μην κοιτάς τον άλλο μες τα μάτια, γιατι καθρέφτης γίνεσαι και όλοι σε σπαν κομμάτια .. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
exelix Δημ. August 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2009 Καλησπέρα και απο μένα. Μια ερώτηση στο θέμα της αναβάθμισης. Προσπαθώ μέσω της υπηρεσίας FOTA, βρισκει οτι υπάρχει διαθέσιμο, κατεβάζει το software update version 2, κανει restart και αντι να κανει κανονικά το update μου γραφει restarting και ξαναμπαινει με το παλιο firmware. Αμεσως μετα μου βγαζει το "κουλο" μηνυμα "Phone not updated. The update package is not compatible with the phone. Contact the service provider." Μεσω NSU τα πραγματα ειναι μια απο τα ίδια. Βρισκει, κατεβαζει και οταν παει να κανει το update μου βγάζει μήνυμα update failed. Δεν το γλυτωνω το nokia club, ε? :( Καμιά παρόμοια εμπειρία? UPDATE: Βρε καλως τα παιδια! Ψαχνοντας λίγο παραπάνω ριχνω μια ματιά στο product code kai βλεπω οτι δεν έχει σχέση με τα ελληνικα. Μαλιστα βρηκα οτι αυτό το Product code δίνται σε N79 που είναι να διατεθούν απο την T-mobile γερμανιας!!! Το κινητό είναι αγορασμένο απο το Πλαίσιο και την βλεπω την δουλεια πως σημερα θα έχουμε καβγα.. :( Αν στο πούλησαν για ελληνικό μπορείς να καυγαδίσεις λίγο πιο άνετα, αλλιώς δεν ξέρω τι μπορείς να τους πεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
symplektis Δημ. August 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2009 Αν στο πούλησαν για ελληνικό μπορείς να καυγαδίσεις λίγο πιο άνετα, αλλιώς δεν ξέρω τι μπορείς να τους πεις. Εννοειται πως το πουλησαν για ελληνικό! Και μάλιστα με εγγυηση απο την επισημη αντιπροσωπία.. Παράθεση .. Και ειπε ποτέ σου μην κοιτάς τον άλλο μες τα μάτια, γιατι καθρέφτης γίνεσαι και όλοι σε σπαν κομμάτια .. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amyroukai Δημ. August 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2009 Εννοειται πως το πουλησαν για ελληνικό! Και μάλιστα με εγγυηση απο την επισημη αντιπροσωπία.. Banditόπαιδο εσύ είσαι; Λοιπόν... ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο έπαθα και εγώ, το πήγα πίσω, έκανα λίγη φασαρία (χωρίς φωνές και σκηνικά, απλά δεν δέχτηκα τις χαζές δικαιολογίες), έστειλα και email στην εξυπηρέτηση πελατών και εξήγησα το ότι κατά την γνώμη μου είναι εξαπάτηση του πελάτη να πουλάνε μεταποιημένο προϊόν ως καινούριο, ότι είναι εξαπάτηση να πουλάνε ξένο κινητό ως Ελληνικό και τελικά 6 μέρες μετά, πήγα πάλι στο κατάστημα Μεταμόρφωσης, ανοίξαμε μιά συσκευασία με το κανονικό αυτοκόλλητο (γράφει με ιριδίζοντα γράμματα ΝΟΚΙΑ Sealed) ήταν Ελληνικό (χαραγμένα Ελληνικά και Αγγλικά στα πλήκτρα) και έφυγα. Είχε μέσα και κωδικό αγοράς ενός Ngage παιχνιδιού που δεν είχε η μεταποιημένη συσκευασία! Να το πας πίσω. Αν έχεις περάσει το χρόνο χρήσης όμως (30 λεπτά ή μιά εβδομάδα), δεν επιστρέφεται. Μετά έχει άλλα κόλπα, αλλάζεις το product code μόνος σου, εύκολα. Οδηγίες έχει στο FAQ του Symbian. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis_the_fraud Δημ. August 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2009 γεια χαρα παιδια! ο κολλητος μου εχει ενα χοντρο προβλημα! Σημερα πηρε το κινητο του απο το σερβις που το ειχε παει γιατι του ειχε ραγισει η οθονη αλλα τα τζιμανια του εκαναν και αναβαθμιση λογισμικου. Αυτο ειχε ως συνεπεια τωρα που εβαλε παλι την καρτα μνημης να νομιζει οτι ειναι αλλο κινητο και να του ζηταει κωδικο! Εχουμε βαλει τα παντα αλλα δεν καταφεραμε κατι! Καμια ιδεα; Από το σέρβις μήπως έχουν κανένα κωδικό ξεκλειδώματος; πηρα τηλ στο nokia shop pου το ειχα παει αλλα και στην alpha copy και μου παν οτι μαλλον δεν σωζεται. Για να ναι σιγουροι μου παν να το παω απο κει να του ριξουν μια ματια. λετε αν το συνδεσω με card reader στον υπολογιστη να κανω κατι; Παράθεση θα παρακαλούσα όσους γράφουν εντυπώσεις, να παραθέτουν και τα προηγούμενα κινητά τους για να έχουμε μια πιο ξεκαθαρη εικόνα για τα οσα λεει ο καθένας. οσοι αναφέρονται σε SoT, να μας λένε και τις ρυθμίσεις που ειχαν, πχ ανοικτο 4g, wifi only, gps, gaming κλπ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amyroukai Δημ. August 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2009 δεν αποκλείεται να δουλέψει αυτό. Μια δοκιμή δεν κάνει κακό! :) Χτες μου στέλνει μιά φίλη ένα SMS. Η αλήθεια είναι ότι από τον Ιούνιο που το πήρα, δεν είχα σβήσει κανένα από μέσα, είχε καμμιά 300αριά σύνολο εισερχόμενα/εξερχόμενα. Πρέπει να βρώ το oxygen... Τέλος πάντων, πάω να ανοίξω το SMS, τίποτα. Βρε καλό μου βρε χρυσό μου, τίιιιποτα. Κλείνω/ανάβω πάλι το τηλέφωνο, όλα τα SMS χαμένα, αλλά οι αναφορές άθικτες. ΝΟΚΙΑ ΘΕΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. August 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2009 γεια χαρα παιδια! ο κολλητος μου εχει ενα χοντρο προβλημα! Σημερα πηρε το κινητο του απο το σερβις που το ειχε παει γιατι του ειχε ραγισει η οθονη αλλα τα τζιμανια του εκαναν και αναβαθμιση λογισμικου. Αυτο ειχε ως συνεπεια τωρα που εβαλε παλι την καρτα μνημης να νομιζει οτι ειναι αλλο κινητο και να του ζηταει κωδικο! Εχουμε βαλει τα παντα αλλα δεν καταφεραμε κατι! Καμια ιδεα; Ριξε μια ματια στο παρακατω θεμα: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=244944 Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_25 Δημ. August 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2009 Παιδιά από σήμερα έχω ένα πρόβλημα... Στο music player του κινητού δεν μου βρίσκει κανένα τραγούδι... Ούτε με ανανέωση βιβλιοθήκης... Χτες και προχτές τα έβρισκε όλα... Τώρα δε βρίσει ούτε τα τραγούδια του κινητού... Καμιά ιδέα;;; Υ.Γ: Στη διαχείριση αρχείων τα βρίσκει όλα τα τραγούδια... :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. August 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2009 Δοκίμασες να βγάλεις και να βάλεις ξανά τη κάρτα μνήμης; Αν το αποτέλεσμα είναι και πάλι αρνητικό, κάνε μορφοποίηση τη κάρτα, παίρνοντας πρώτα όλα τα περιεχόμενα της. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agelosmas Δημ. August 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2009 Έχει βρει κανείς εφαρμογή για πυξίδα για το κινητό μας; Εννοείται που να δουλεύει ανεξάρτητα από το GPS. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_25 Δημ. August 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2009 Παιδιά γιατί όποτε προσπαθώ να κάνω κλήση 3G το τηλέφωνό μου αποσυνδέεται, ενώ έχω κάλυψη 3G; Να τη δεχτώ μπορώ κανονικά, ενώ όταν προσπαθώ να καλέσω εγώ το ίδιο τηλέφωνο που με καλεί και τη δέχομαι με αποσυνδέει. Έχω κάρτα COSMOTE WHAT' S UP. Μήπως πρέπει να τις ενεργοποιήσω κάπως; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts