Jump to content

[Επίσημο] Nokia N79

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

@FilthX Αυτό πάντως με το κλείδωμα του πληκτρολογίου και την απενεργοποίηση του ΒΤ μου ακούγεται κουφό/κουλό, είχα/έχω ακόμα συσκευές που είναι slide (Ν95, Ε66) και ποτέ δεν συνάντησα τέτοιο θέμα. Ακόμα και Ν85 που λειτούργησα για λίγες μέρες με ΒΤ δεν είχα τέτοιο θέμα. Τέλως πάντων μερικά θέματα απλά συμβαίνουν χωρίς να υπάρχει εξήγηση.

Όσο για το ερώτημα ποια συσκευή έχει τα χαρκτηριστικά που αναφέρεις candybar/wifi/gps/smartphone, εκτός απο αυτά που αναφέρει ο dertelous υπάρχουν τα Ε55, Ε71, Ε75. Οπότε δεν είναι λίγες οι λύσεις που έχεις. Πόσο μάλλον όταν τα κινητά της σειράς Ε είναι καλύτερα σε ποιότητα από τα υπόλοιπα της σειράς Ν.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

• Απαντήσεις 2,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

FilthX

Ποιότητα... Δείχνει πλαστικούρα, αλλά στο δικό μου δεν έχει τζόγους, δεν τρίζει τπτ μετά από δύο μήνες.

Το BT δουλεύει κανονικά με ένα SE στερεοφωνικό ακουστικό που έχω και με ένα Samsung μονοφωνικό. Άλλα δεν έχω δοκιμάσει. Δεν χάνονται με το κλείδωμα.

Αργεί όντως ένα δευτερολεπτακι αρκετές φορές, μπερδεύεται και με τον αισθητήρα κλίσης που ακόμα να διορθώσουν... Το κάνει και στα SMS και με εκνευρίζει. Το λειτουργικό του N85 και Ν79 είναι ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο.

Το "μαμά" χάρτες 3 δουλεύει άψογα, άλλο δεν έχω δοκιμάσει.

Για το USB όπως και για το ότι δεν φορτίζει από εκεί, τα έχει πει όλος ο πλανήτης... Από την επόμενη γενιά, αφού υπέγραψαν και τη σχετική συμφωνία.

Από ότι λένε όσοι το δοκίμασαν, αν δεν σε ενδιαφέρει η κάμερα και τόσο πολύ, το Ε52 είναι τέλειο για όσα ψάχνεις.

Παιδιά μου έχει συμβεί αρκετές φορές να βγάλω το κινητό από την τσέπη μου και να είναι ανοιχτή η δεύτερη κάμερα. Ούτε μπορώ να θυμηθώ αν υπήρχε κάποιο μοτίβο σε όλες τις περιπτώσεις ούτε μου φαίνεται πιθανό να πατήθηκαν τόσες φορές όλα τα κουμπιά που χρειάζονται. Μετά την τελευταία αναβάθμιση μου έχει συμβεί ή μία φορά ή καμία (συνολικά μιλάμε για 7-8 φορές). Έχετε κάποια ιδέα του τι φταίει; Είναι κάποιο bug του στιλ έκλεισα γρήγορα την κάμερα και το κλείδωσα αμέσως και άνοιξε και η άλλη; Όχι ότι δημιουργεί κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα ούτε γίνεται κάθε μέρα, απλά να ξέρω γιατί αποφασίζει να μου τρώει μπαταρία!

Δεν το έχω πάθει ποτέ :) Μία φορά την ενεργοποίησα αλλά δεν θυμάμαι πως και γελούσα γιατί ήθελα να βγάλω φωτογραφία και έβλεπα τη φάτσα μου. Αλλά στη φάση "τσέπη" ποτέ.

γεια χαρα παιδια!

ο κολλητος μου εχει ενα χοντρο προβλημα!

Σημερα πηρε το κινητο του απο το σερβις που το ειχε παει γιατι του ειχε ραγισει η οθονη αλλα τα τζιμανια του εκαναν και αναβαθμιση λογισμικου. Αυτο ειχε ως συνεπεια τωρα που εβαλε παλι την καρτα μνημης να νομιζει οτι ειναι αλλο κινητο και να του ζηταει κωδικο!

Εχουμε βαλει τα παντα αλλα δεν καταφεραμε κατι! Καμια ιδεα;

θα παρακαλούσα όσους γράφουν εντυπώσεις, να παραθέτουν και τα προηγούμενα κινητά τους για να έχουμε μια πιο ξεκαθαρη εικόνα για τα οσα λεει ο καθένας. οσοι αναφέρονται σε SoT, να μας λένε και τις ρυθμίσεις που ειχαν, πχ ανοικτο 4g, wifi only, gps, gaming κλπ.

Eγώ το μονο πρόβλημα που έχω με το κινητό ως τώρα είναι όταν ακούω μουσική με το handsfree που έχει τις nokia , και προχωράς τα κομμάτια για να ακούσεις το επόμενο κολλάει μερικές φορες όταν προχωράς γρήγορα τα κομμάτια και πρέπει να αφαιρέσεις το handsfree για να συνεχίσει......

Kαι kati allo ngage-1 παίζει το N79? γιατί τα παιχνίδια του ngage-1 είναι σε biz μορφή

η θέλει κάποια άλλη εφαρμογή εκτος του ngage-2....

Σημερα πηρε το κινητο του απο το σερβις που το ειχε παει γιατι του ειχε ραγισει η οθονη αλλα τα τζιμανια του εκαναν και αναβαθμιση λογισμικου. Αυτο ειχε ως συνεπεια τωρα που εβαλε παλι την καρτα μνημης να νομιζει οτι ειναι αλλο κινητο και να του ζηταει κωδικο!

Από το σέρβις μήπως έχουν κανένα κωδικό ξεκλειδώματος;

Καλησπέρα και απο μένα. Μια ερώτηση στο θέμα της αναβάθμισης. Προσπαθώ μέσω της υπηρεσίας FOTA, βρισκει οτι υπάρχει διαθέσιμο, κατεβάζει το software update version 2, κανει restart και αντι να κανει κανονικά το update μου γραφει restarting και ξαναμπαινει με το παλιο firmware. Αμεσως μετα μου βγαζει το "κουλο" μηνυμα "Phone not updated. The update package is not compatible with the phone. Contact the service provider." Μεσω NSU τα πραγματα ειναι μια απο τα ίδια. Βρισκει, κατεβαζει και οταν παει να κανει το update μου βγάζει μήνυμα update failed.

Δεν το γλυτωνω το nokia club, ε? :( Καμιά παρόμοια εμπειρία?

UPDATE: Βρε καλως τα παιδια! Ψαχνοντας λίγο παραπάνω ριχνω μια ματιά στο product code kai βλεπω οτι δεν έχει σχέση με τα ελληνικα. Μαλιστα βρηκα οτι αυτό το Product code δίνται σε N79 που είναι να διατεθούν απο την T-mobile γερμανιας!!! Το κινητό είναι αγορασμένο απο το Πλαίσιο και την βλεπω την δουλεια πως σημερα θα έχουμε καβγα.. :(

.. Και ειπε ποτέ σου μην κοιτάς τον άλλο μες τα μάτια, γιατι καθρέφτης γίνεσαι και όλοι σε σπαν κομμάτια ..

Καλησπέρα και απο μένα. Μια ερώτηση στο θέμα της αναβάθμισης. Προσπαθώ μέσω της υπηρεσίας FOTA, βρισκει οτι υπάρχει διαθέσιμο, κατεβάζει το software update version 2, κανει restart και αντι να κανει κανονικά το update μου γραφει restarting και ξαναμπαινει με το παλιο firmware. Αμεσως μετα μου βγαζει το "κουλο" μηνυμα "Phone not updated. The update package is not compatible with the phone. Contact the service provider." Μεσω NSU τα πραγματα ειναι μια απο τα ίδια. Βρισκει, κατεβαζει και οταν παει να κανει το update μου βγάζει μήνυμα update failed.

Δεν το γλυτωνω το nokia club, ε? :( Καμιά παρόμοια εμπειρία?

UPDATE: Βρε καλως τα παιδια! Ψαχνοντας λίγο παραπάνω ριχνω μια ματιά στο product code kai βλεπω οτι δεν έχει σχέση με τα ελληνικα. Μαλιστα βρηκα οτι αυτό το Product code δίνται σε N79 που είναι να διατεθούν απο την T-mobile γερμανιας!!! Το κινητό είναι αγορασμένο απο το Πλαίσιο και την βλεπω την δουλεια πως σημερα θα έχουμε καβγα.. :(

Αν στο πούλησαν για ελληνικό μπορείς να καυγαδίσεις λίγο πιο άνετα, αλλιώς δεν ξέρω τι μπορείς να τους πεις.

Αν στο πούλησαν για ελληνικό μπορείς να καυγαδίσεις λίγο πιο άνετα, αλλιώς δεν ξέρω τι μπορείς να τους πεις.

Εννοειται πως το πουλησαν για ελληνικό! Και μάλιστα με εγγυηση απο την επισημη αντιπροσωπία..

.. Και ειπε ποτέ σου μην κοιτάς τον άλλο μες τα μάτια, γιατι καθρέφτης γίνεσαι και όλοι σε σπαν κομμάτια ..

Εννοειται πως το πουλησαν για ελληνικό! Και μάλιστα με εγγυηση απο την επισημη αντιπροσωπία..

Banditόπαιδο εσύ είσαι; Λοιπόν... ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο έπαθα και εγώ, το πήγα πίσω, έκανα λίγη φασαρία (χωρίς φωνές και σκηνικά, απλά δεν δέχτηκα τις χαζές δικαιολογίες), έστειλα και email στην εξυπηρέτηση πελατών και εξήγησα το ότι κατά την γνώμη μου είναι εξαπάτηση του πελάτη να πουλάνε μεταποιημένο προϊόν ως καινούριο, ότι είναι εξαπάτηση να πουλάνε ξένο κινητό ως Ελληνικό και τελικά 6 μέρες μετά, πήγα πάλι στο κατάστημα Μεταμόρφωσης, ανοίξαμε μιά συσκευασία με το κανονικό αυτοκόλλητο (γράφει με ιριδίζοντα γράμματα ΝΟΚΙΑ Sealed) ήταν Ελληνικό (χαραγμένα Ελληνικά και Αγγλικά στα πλήκτρα) και έφυγα. Είχε μέσα και κωδικό αγοράς ενός Ngage παιχνιδιού που δεν είχε η μεταποιημένη συσκευασία! Να το πας πίσω. Αν έχεις περάσει το χρόνο χρήσης όμως (30 λεπτά ή μιά εβδομάδα), δεν επιστρέφεται. Μετά έχει άλλα κόλπα, αλλάζεις το product code μόνος σου, εύκολα. Οδηγίες έχει στο FAQ του Symbian.

γεια χαρα παιδια!

Από το σέρβις μήπως έχουν κανένα κωδικό ξεκλειδώματος;

πηρα τηλ στο nokia shop pου το ειχα παει αλλα και στην alpha copy και μου παν οτι μαλλον δεν σωζεται. Για να ναι σιγουροι μου παν να το παω απο κει να του ριξουν μια ματια.

λετε αν το συνδεσω με card reader στον υπολογιστη να κανω κατι;

θα παρακαλούσα όσους γράφουν εντυπώσεις, να παραθέτουν και τα προηγούμενα κινητά τους για να έχουμε μια πιο ξεκαθαρη εικόνα για τα οσα λεει ο καθένας. οσοι αναφέρονται σε SoT, να μας λένε και τις ρυθμίσεις που ειχαν, πχ ανοικτο 4g, wifi only, gps, gaming κλπ.

δεν αποκλείεται να δουλέψει αυτό. Μια δοκιμή δεν κάνει κακό! :)

Χτες μου στέλνει μιά φίλη ένα SMS. Η αλήθεια είναι ότι από τον Ιούνιο που το πήρα, δεν είχα σβήσει κανένα από μέσα, είχε καμμιά 300αριά σύνολο εισερχόμενα/εξερχόμενα. Πρέπει να βρώ το oxygen... Τέλος πάντων, πάω να ανοίξω το SMS, τίποτα. Βρε καλό μου βρε χρυσό μου, τίιιιποτα. Κλείνω/ανάβω πάλι το τηλέφωνο, όλα τα SMS χαμένα, αλλά οι αναφορές άθικτες. ΝΟΚΙΑ ΘΕΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!

γεια χαρα παιδια!

Ριξε μια ματια στο παρακατω θεμα:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=244944

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Παιδιά από σήμερα έχω ένα πρόβλημα... Στο music player του κινητού δεν μου βρίσκει κανένα τραγούδι... Ούτε με ανανέωση βιβλιοθήκης... Χτες και προχτές τα έβρισκε όλα... Τώρα δε βρίσει ούτε τα τραγούδια του κινητού... Καμιά ιδέα;;;

Υ.Γ: Στη διαχείριση αρχείων τα βρίσκει όλα τα τραγούδια... :blink:

Δοκίμασες να βγάλεις και να βάλεις ξανά τη κάρτα μνήμης;

Αν το αποτέλεσμα είναι και πάλι αρνητικό, κάνε μορφοποίηση τη κάρτα, παίρνοντας πρώτα όλα τα περιεχόμενα της.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Έχει βρει κανείς εφαρμογή για πυξίδα για το κινητό μας; Εννοείται που να δουλεύει ανεξάρτητα από το GPS.

Παιδιά γιατί όποτε προσπαθώ να κάνω κλήση 3G το τηλέφωνό μου αποσυνδέεται, ενώ έχω κάλυψη 3G; Να τη δεχτώ μπορώ κανονικά, ενώ όταν προσπαθώ να καλέσω εγώ το ίδιο τηλέφωνο που με καλεί και τη δέχομαι με αποσυνδέει. Έχω κάρτα COSMOTE WHAT' S UP. Μήπως πρέπει να τις ενεργοποιήσω κάπως;

Παιδια καλησπερα. Θαθελα αν μπορειτε να μου απαντησετε οσοι ξερετε γιατι δεν εχω χρονο να διαβασω ολα τα ποστς,ειμαι φανταρος κ δε λεει να λιωσω στο διαβασμα φορουμ στις εξοδους μου.

Εχω ναγγιξω νοκια απο οταν ειχα το 3310,πριν 7-8 χρονια,απο τοτε κολλησα με τα εριξον,μιας κ στην μεσαια κατηγορια (t68,k750,k810,k850) ηταν πολυ καλυτερα απο τα αντιστοιχα νοκια,με ιδια λεφτα,εχοντας πολυ καλυτερη φωτογραφια (που με ενδιαφερει) κ απιστευτα απλο κ λειτουργικο μενου,κατι που ισχυει ακομα..

το θεμα ειναι οτι η εριξον εχει μεινει εκει,κ στα symbian δεν υπαρχει απλα.εχω το G900 τωρα κ ειναι μαπα για symbian.

ειδα τυχαια το n79 κ πραγματικα,αν κ μισω το μενου της νοκια,γιατι εχει 50000 ασχετες λειτουργιες που ποτε δε χρησιμοποιεις καθως κ σε 30 μεριες το ιδιο πραγμα,μια εικονα πχ (απλα τις χωριζει σε 300 κατηγοριες αναλογα αν ειναι εικονα φοντου,απο καμερα,απο μμσ,απο bluetooth,απο γραφικα κλπ κλπ), ενω σε ενα εριξον,πας απλα αρχεια εικονες κ τελος,ολα εκει ειναι..)

Επισης κανω back up στον υπολογιστη με το my phone explorer,που τα σπαει αλλα ειναι μονο για εριξον.

ηθελα λοιπον να ρωτησω, 1ον, αν μπορω ναχω GPS στο ν79,δωρεαν που να με πηγαινει εκει που θελω χωρις να μπαινει ιντερνετ,ειναι κατι που θα μου χρειαστει μια φορα το χρονο,αλλα θα με σωσει..κ τα εριξον εχουν agps,δλδ δωρον αδωρον..

Επισης αν μπορω να κανω back up καταλογου,με καποιο προγραμμα εκτος outlook που ειναι μαπα,δε το μπορω με τπτ..(κ οποιος εχει δει το my phone explorer θα με καταλαβαινει)..

3ον η καμερα λεει τπτ??

με το κ810 που ειχα εβγαζα νυχτα στα μπουζουκια πχ αψογη φωτο στο τραπεζι,κ πχ με ενα 5800 που δοκιμασα προσφατα,ο κοκος πουχε η φωτο ηταν πιο πολυς απο την φωτο,δλδ για σκοταδι ειναι αχρηστα εντελως,αλλα κ για μερα δε θυμαμαι να ηταν ποτε καλυτερα απο καποιο εριξον,ακομα κ το g900 πουχω τωρα τραβαει πολυ καλυτερες απο το 5800..

Ρωταω πολλα γιατι με νοκια δεν ηθελα ποτε να ασχοληθω,αλλα πραγματικα το Ν79 τα σπαει κ σε ομορφια κ σε συνολικες δυνατοτητες,το θεμα ειναι ομως τι κανει κ στην πραξη που δε τοχω δοκιμασει,εκτος απο θεωρητικα (5 mp κλπ)

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v, iphone 15pm,galaxy s24+,iphone 16 pm, galaxy s24u, pixel 9

1. Μπορεις να βαλεις οχι μια αλλα περισσοτερες εφαρμογες πλοηγησης. Με μια απλη αναγνωση του παρακατω θεματος θα καταλαβεις:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=242776

2. Yπαρχουν αρκετοι τροποι για να παρεις back up τις επαφες σου στο pc οταν παρεις την συσκευη μπορουμε να το συζητησουμε.

3. Για την φωτογραφικη μηχανη καλυτερα να απαντησει καποιος αλλος που εχει την συσκευη.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Και το Ν79 A-GPS έχει, αλλά απενεργοποιείται η λειτουργία που χρεώνεσαι και δουλεύει απλά (βέβαια αν βάλεις κάποια σπασμένη εφαρμογή και να γλυτώσεις το κόστος της αγοράς γίνεται τσάμπα). Για backup του καταλόγου το Outlook με έχει καλύψει προσωπικά, οπότε δεν έχω δοκιμάσει κάτι άλλο. Η φωτογραφική του είναι λίγο καλύτερη από του 5800, αλλά στο σκοτάδι δε νομίζω ότι θα μπορείς να τραβάς όσο καλά θέλεις. Όχι λόγω κόκκου, αλλά λόγω φωτισμού, αλλά στο τραπέζι που είναι όλοι κοντά μπορεί και να είναι κανονική η φωτογραφία. Αν σε νοιάζει τόσο πολύ να τραβήξω την ίδια φωτογραφία στο σκοτάδι με τον κολλητό μου που έχει το G900 να δεις.

1. Μπορεις να βαλεις οχι μια αλλα περισσοτερες εφαρμογες πλοηγησης. Με μια απλη αναγνωση του παρακατω θεματος θα καταλαβεις:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=242776

2. Yπαρχουν αρκετοι τροποι για να παρεις back up τις επαφες σου στο pc οταν παρεις την συσκευη μπορουμε να το συζητησουμε.

3. Για την φωτογραφικη μηχανη καλυτερα να απαντησει καποιος αλλος που εχει την συσκευη.

Επειδη δεν εχω καταλαβει τι παιζει ακριβως με τα GPS,νομιζω οτι απλα στις συσκευες symbian μπορεις να βαλεις οποιον χαρτη θες που υποστηριζει?δλδ πχ μπορεις να βαλεις τον destinaton Πουχει το omnia στο n79??

αν γινεται αυτο τοτε τοχω παρει,γιατι τα ericsson,επειδη εχουν agps κ δεν ειναι symbian (πχ c905 w995),εχω καταλαβει οτι ειναι σα να μην εχεις GPS.

οποτε αυτο εκλεισε,εχω gps αν βρω χαρτες κλπ,σωστα??δλδ συνδεομαι με δορυφορο,εχω δεκτη gps τελος παντων που δουλευει σωστα με σωστους χαρτες..

για back up θαθελα να ξερω αν υπαρχει καποιο προγραμμα απλο στη χρηση,για νοκια που πχ να μπορω συνδεοντας το κιν στο pc να παρω τον καταλαγο οπως ειναι κ μετα να τον ξαναπερασω ετσι,κ τα sms κ το ημερολογιο κλπ..

Και το Ν79 A-GPS έχει, αλλά απενεργοποιείται η λειτουργία που χρεώνεσαι και δουλεύει απλά (βέβαια αν βάλεις κάποια σπασμένη εφαρμογή και να γλυτώσεις το κόστος της αγοράς γίνεται τσάμπα). Για backup του καταλόγου το Outlook με έχει καλύψει προσωπικά, οπότε δεν έχω δοκιμάσει κάτι άλλο. Η φωτογραφική του είναι λίγο καλύτερη από του 5800, αλλά στο σκοτάδι δε νομίζω ότι θα μπορείς να τραβάς όσο καλά θέλεις. Όχι λόγω κόκκου, αλλά λόγω φωτισμού, αλλά στο τραπέζι που είναι όλοι κοντά μπορεί και να είναι κανονική η φωτογραφία. Αν σε νοιάζει τόσο πολύ να τραβήξω την ίδια φωτογραφία στο σκοτάδι με τον κολλητό μου που έχει το G900 να δεις.

το outlook που λες φιλε το δοκιμασα κ στα εριξον,ιδιο ειναι,αλλα πολυ μπερδεμα,αν δε το ψαξεις καλα κ δε προσεξεις μπορει να σου κανει τις επαφες μπαχαλο,ασε που νομιζω οτι μετα δε στις περναει ιδια στο κιν,αλλα αναποδα ονομα επωνυμο...ειδικα αν εσυ στο κιν τα γραφεις ολα στο ονομα απο βιασυνη κ μετα απλα στα αντιστρεφει κ χεσε μεσα..

Οσο για φωτογραφικες,με το 5800 που εβγαλα στο θαλαμο στο στρατοπεδο βραδυ,το G900 ηταν πολυ μπροστα..αν ειχα το κ810 που μου κλεψανε δε θα με ενοιαζε το θεμα φωτο,γιατι χρησιμοποιω 2 συσκευες (καρτα-συνδεση).οποτε θα ειχα σε χρηση κ810 κ Ν79 κ δε θα ρωτουσα καν για φωτο,αλλα τωρα με ψιλονοιαζει,γιατι το φλας του κ810 δεν υπαρχει στα νοκια αυτα...κ ο,τι φωτος εχω εκτυπωσει απο εξοδους κλπ κ απο ταξιδια,δεν εχουν τπτ να ζηλεψουν απο μια ψηφιακη των 150-200 ευρω (χωρις ζοομ κ μεγεθυνση παντα).

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v, iphone 15pm,galaxy s24+,iphone 16 pm, galaxy s24u, pixel 9

Επειδη δεν εχω καταλαβει τι παιζει ακριβως με τα GPS,νομιζω οτι απλα στις συσκευες symbian μπορεις να βαλεις οποιον χαρτη θες που υποστηριζει?δλδ πχ μπορεις να βαλεις τον destinaton Πουχει το omnia στο n79??

αν γινεται αυτο τοτε τοχω παρει,γιατι τα ericsson,επειδη εχουν agps κ δεν ειναι symbian (πχ c905 w995),εχω καταλαβει οτι ειναι σα να μην εχεις GPS.

οποτε αυτο εκλεισε,εχω gps αν βρω χαρτες κλπ,σωστα??δλδ συνδεομαι με δορυφορο,εχω δεκτη gps τελος παντων που δουλευει σωστα με σωστους χαρτες..

Εννοεί πως εγκαθιστάς το ανάλογο πρόγραμμα πλοήγησης (μαζί με τους χάρτες του) και έχεις κανονική πλοήγηση, ακριβώς όπως και στις Win Mobile συσκευές ή στα PNA.

για back up θαθελα να ξερω αν υπαρχει καποιο προγραμμα απλο στη χρηση,για νοκια που πχ να μπορω συνδεοντας το κιν στο pc να παρω τον καταλαγο οπως ειναι κ μετα να τον ξαναπερασω ετσι,κ τα sms κ το ημερολογιο κλπ..

Υπάρχει στο Nokia PC Suite μέσω του οποίου μπορείς να κρατάς αντίγραφα ασφαλείας.

Οσο για φωτογραφικες,με το 5800 που εβγαλα στο θαλαμο στο στρατοπεδο βραδυ,το G900 ηταν πολυ μπροστα..αν ειχα το κ810 που μου κλεψανε δε θα με ενοιαζε το θεμα φωτο,γιατι χρησιμοποιω 2 συσκευες (καρτα-συνδεση).οποτε θα ειχα σε χρηση κ810 κ Ν79 κ δε θα ρωτουσα καν για φωτο,αλλα τωρα με ψιλονοιαζει,γιατι το φλας του κ810 δεν υπαρχει στα νοκια αυτα...κ ο,τι φωτος εχω εκτυπωσει απο εξοδους κλπ κ απο ταξιδια,δεν εχουν τπτ να ζηλεψουν απο μια ψηφιακη των 150-200 ευρω (χωρις ζοομ κ μεγεθυνση παντα).

[ offtopic ]

Δεν έχεις δει το N82...:rolleyes:

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″