Jump to content

[Επίσημο] Nokia N79

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τις περνάς μέσω του SE PC Suite στον υπολογιστή και μετά από τον υπολογιστή μέσω του Nokia PC Suite στο N79.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

• Απαντήσεις 2,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Σε Ν79-Ν85-Ν96, η υπηρεσια της Cosmote λειτουργει αψογα,δοκιμασμενο απο εμενα.Γρηγορη ενναλαγη γραμμων.Επισης πανω αριστερα που ενω σε προηγουμενες μου συσκευες εγραφε 1(γραμμη),ανεξαρτητα αν ειχα ενεργοποιησει την 2η γραμμη,τωρα πια εμφανιζεται ο σωστος αριθμος για την καθε γραμμη.1 η' 2.

Δεν υπήρχε φαντάζομαι και κανένα πρόβλημα στις προωθήσεις κλήσεων από την μια γραμμή στην άλλη εφόσον την διάλεγες να είναι ανοικτή.

Πάντως πραγματικά δεν μπορώ να βγάλω άκρη όταν απαντούν ότι δεν είναι συμβατή σημαίνει ότι δεν είναι στη λίστα των συμβατών συσκευών γιατί δεν έχει ακόμα δοκιμαστεί ή δοκιμάστηκε και δεν πέρασε τα τεστ, παρόλο που προσπάθησα να διευκρινίσω κανείς δεν μπορούσε να απαντήσει.

Κλασική Ελληνική προχειρότητα, κανείς από τους αρμόδιους δεν δεσμεύεται για τίποτα…

Θα βγει και σε μαυρο?

Ξερουμε ποτε?

thanks

O έξυπνος ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, ο πονηρός ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ο ηλίθιος ΕΠΙΜΕΝΕΙ..... Στο τελευταιο θα βαζουμε και nicknames και δεν θα φτάνει το πλαίσιο...

Απ ό,τι φαίνεται ναι, θα βγει.

Τώρα πότε θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα δεν το ξέρουμε.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

Σήμερα προσπάθησα να στείλω στο κινητό καποια τραγούδια (από άλλο κινητό) και μου έβγαλε το μήνυμα ότι η μνήμη είναι πλήρης ενώ έχω μνήμη. Είδα όμως ότι η εσωτερική μνήμη είναι γεματη και σκέφτηκα μήπως έκανα κάτι και χρησιμοποιεί την εσωτερική αυτόματα. Πώς μπορώ να βάλω να χρησιμοποιεί την κάρτα στα γρήγορα?

Ευχαριστώ

ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΚΑΙ Η ΓΗ ΘΑ ΤΡΕΜΕΙ!!! [sIGPIC][/sIGPIC]

Σήμερα προσπάθησα να στείλω στο κινητό καποια τραγούδια (από άλλο κινητό) και μου έβγαλε το μήνυμα ότι η μνήμη είναι πλήρης ενώ έχω μνήμη. Είδα όμως ότι η εσωτερική μνήμη είναι γεματη και σκέφτηκα μήπως έκανα κάτι και χρησιμοποιεί την εσωτερική αυτόματα. Πώς μπορώ να βάλω να χρησιμοποιεί την κάρτα στα γρήγορα?

Ευχαριστώ

ρυθμισεις μηνυματων,αλλο,μνημη σε χρηση:καρτα μνημης

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Απ ό,τι φαίνεται ναι, θα βγει.

Τώρα πότε θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα δεν το ξέρουμε.

Σε μαυρο? wow! πιστευω οτι θα ειναι πολυ καλο :happy: να ερθει να ερθει..

Ευχαριστώ

Ή θα αλλάξεις μνήμη μηνυμάτων όπως σου είπε ο nervous ή θα αποθηκεύεις ένα ένα τα αρχεία που λαμβάνεις απο τα εισερχόμενα και κατόπιν θα τα διαγράφεις για να ελευθερώνεται η μνήμη.

Nokia N79 Eco - buy a phone without a charger

http://www.allaboutsymbian.com/images/news/Nokia-N79-Eco.jpg

http://www.allaboutsymbian.com/news/item/8780_Nokia_N79_Eco-buy_a_phone_with.php

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

απόσπασμα από το παραπάνω άρθρο

"For example between February 2006 and the end of 2007, Nokia shipped 250 million phones in smaller packages resulting in 5,000 fewer truck journeys and saved 100 million Euros. In 2007, Nokia saved 15,000 tonnes of material (that's about 55,000 trees) and 100,000 m3 of water (that's around 18,000,000 toilets flushes)."

:blink::blink:

κ αναρωτιόμουνα γιατι το κουτι του n70 είναι τόσο μπαούλο μπροστα το κουτι του n79

Πολύ μαυρίλα, δεν μου αρέσει το μαύρο. Πάντως τα καλυμματάκια του είναι πάρα πολύ όμορφα.

δεν καταλαβαινω...δεν εχουν μεσα το φορτιστη και κανει τοση διαφορα στο περιβαλλον??οταν παω να τον αγορασω στη νοκια θα ειναι συσκευασμενος σε φυλλο μπανανιας??οχι σε πλαστικο αρα παλι μια απο τα ιδια....

Το πακέτο αγοράς δεν θα περιλαμβάνει καθόλου τον φορτιστή και το καλώδιο tv-out μικραίνοντας έτσι το κουτί. Αν δεν έχεις φορτιστή nokia, πράγμα σπάνιο, αγοράζεις ξεχωριστά.

προσωπικα φορτιστη που να κανει για τη συσκευη δεν εχω στο σπιτι...

ασχετο:το κανονικο κουτι εχει tv-out καλωδιο?????????

Τις περνάς μέσω του SE PC Suite στον υπολογιστή και μετά από τον υπολογιστή μέσω του Nokia PC Suite στο N79.

το έκανα...η τουλάχιστον το προσπάθησα! ενώ συγχρονίστηκαν κανονικά οι επαφές και το ημερολόγιο μου από το sony ericsson με το nokia (μέσω του nokia ovi suite μιλάμε έτσι?) δεν πέρασε τίποτα! παραλείπω κάποια διαδικασία??

the only way is str8 to the top!

Motorola V2288 > Panasonic GD67 > Sony Ericsson K700 > Sony Ericsson W800 > Nokia N90 > Sony Ericsson W710 > Nokia N79 > Samsung Galaxy S > Galaxy SII > Xperia Go > LG G2 > Oneplus 3 totally ninja :ninja:

το έκανα...η τουλάχιστον το προσπάθησα! ενώ συγχρονίστηκαν κανονικά οι επαφές και το ημερολόγιο μου από το sony ericsson με το nokia (μέσω του nokia ovi suite μιλάμε έτσι?) δεν πέρασε τίποτα! παραλείπω κάποια διαδικασία??

pc sync->ρυθμισεις για προχωρημενους->κατευθυνση->ενημερωση μονο των δεδομενων του υπολογιστης στο κινητο τηλεφωνο

"Any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic"-Sir Arthur Clarke

ευχαριστωωωω!!! :)

the only way is str8 to the top!

Motorola V2288 > Panasonic GD67 > Sony Ericsson K700 > Sony Ericsson W800 > Nokia N90 > Sony Ericsson W710 > Nokia N79 > Samsung Galaxy S > Galaxy SII > Xperia Go > LG G2 > Oneplus 3 totally ninja :ninja:

Όχι, κανονικά πλήκτρα είναι.

Τα πλήκτρα είναι αφής;;; Ψήνομαι να το αγοράσω...ελπίζω να βγει καλό!!!

Όχι φυσικά. Αν και όταν άρχισα να το ψαχνω το κινητό από το διαδίκτυο, είδα ότι το naviwheel ήταν αφής. Τώρα που το έχω δεν βλέπω να λειτουργεί και με την αφή.:what:

---------------------------------

Τελικά το έψαξα επι τη ευκαιρία και λειτουργεί. Πολύ δύσκολα όμως. Είναι απλά ένα έξτρα που σε ψήνει να το αγοράσεις.

Όχι φυσικά. Αν και όταν άρχισα να το ψαχνω το κινητό από το διαδίκτυο, είδα ότι το naviwheel ήταν αφής. Τώρα που το έχω δεν βλέπω να λειτουργεί και με την αφή.:what:

Σ'ευχαριστώ...Όπως το βλέπω σε φωτο...τα πλήκτρα φαίνονται "ενιαία" και υπέθεσα ότι είναι αφής! Καλύτερα που δεν είναι..γιατί τα αφής είνα πολύ ευαίσθητα!:)

...Life goes on...;)

Σ'ευχαριστώ...Όπως το βλέπω σε φωτο...τα πλήκτρα φαίνονται "ενιαία" και υπέθεσα ότι είναι αφής! Καλύτερα που δεν είναι..γιατί τα αφής είνα πολύ ευαίσθητα!:)

Πράγματι, και εγώ δεν θα αγόραζα κινητό με πλήκτρα αφής.

Πάντως, στο συνιστώ ανεπιφύλακτα.