ico_13 Δημ. December 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2008 Παιδιά πριν την πρωτοχρονιά λέω να πάω να το πάρω.Έχω δύο ερωτήσεις.1)Επειδή έχω ακούσει διάφορα για την κάρτα λέω να πάρω πριν το χρησιμοποιήσω μία άλλη κάρτα δικής μου επιλογής και μάρκας.Θα χρειαστεί να κάνω format η τίποτα άλλο στην παρεχόμενη κάρτα αν δεν την χρησιμοποιήσω καθόλου?Έχει μέσα ήδη δεδομένα?2)Επειδή μέχρι τωρα όλα τα κινητά μου ήταν SE τα nokia έχουν επιλογή να αποθηκεύονται τα μηνύματα στην κάρτα μνήμης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. December 28, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2008 1. Ότι θέλεις κάνεις. Καλό είναι να κρατήσεις τα δεδομένα που έχει μέσα και να της κάνεις ένα φορματ μέσα απο το τηλέφωνο. 2. Ναι, φυσικά και έχει τέτοια επιλογή. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ico_13 Δημ. December 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2008 Το my view τι είναι ακριβώς?Έχω επιδότηση από cosmote 200 ευρώ.Αν θέλω το επιλέγω?Ευχαριστώ φίλε για την προηγούμενη απάντηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. December 28, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2008 Τι είναι το COSMOTE my view; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ico_13 Δημ. December 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2008 Άψογος THANKS. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolis2000 Δημ. December 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2008 Και όμως, μπορεί να έγιναν πολλά πράπονα για την κατασκευή των πρώτων κομματιών και να βελτιώθηκε η συναρμογή του στις επόμενες παρτίδες. Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό άλλωστε. Πρόσφατα πήγα και είδα καινούριο Ν95 το οποίο είναι άλλο τηλέφωνο απο αυτό που είχα πάρει εγώ όταν πρωτοκυκλοφόρησε. σωστο αυτο πηρε ενας ξαδερφος μου τωρα ενα καινουργιο ν95 και οντως καμια σχεση με τα πρωτα που ειχα πιασει στα χερια μου κ μετα δεν ετυχε να ξαναπιασω Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ·۰•●_N1k0s_●•۰· Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikekap Δημ. December 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2008 Σκέφτομαι να αγοράσω την vodafone live εκδοχή του συγκεκριμένου κινητού..........Θα ήταν καλή επιλογή;;Αν την έχει αγοράσει κανείς ας απαντήσει............... Παράθεση Nokia 7650,7200,6234,n73,n78, Sony Ericsson Satio, Nokia N8, Lenovo A820, A806, Doogee F3 PRO, Ulefone Paris, Xiaomi Redmi 4x, Xiaomi Redmi Note 5 dual camera, Xiaomi Pocophone F1 :happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. December 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2008 Πέρα από τους γνωστούς περιορισμούς ως προς τις αναβαθμίσεις, δεν υπάρχει άλλος λόγος να μην προτιμήσει κανείς μια VL συσκευή εάν υπάρχει κάποιος λόγος, πχ συμβόλαιο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DarthStergius Δημ. December 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2008 και φυσικα το χαζο-logo της vodafone πανω στην συσκευη!!:mad: Παράθεση http://www.myspace.com/deadbydawngr Μπορείτε να προσθέσετε μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laonikos Δημ. December 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2008 Επειδή ενδιαφέρομαι να αγοράσω το Ν85 θέλω να ρωτήσω κάτι...πως μπορώ να καταλάβω αν είναι πρόσφατο κομμάτι ωστε να έχει πιο καλή συναρμολόγηση? υπάρχει κάποιος που να ξέρει κάποιο μαγαζί στη Θεσσαλονίκη ώστε να το αγοράσω από εκεί? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmarccos Δημ. December 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2008 Επειδή ενδιαφέρομαι να αγοράσω το Ν85 θέλω να ρωτήσω κάτι...πως μπορώ να καταλάβω αν είναι πρόσφατο κομμάτι ωστε να έχει πιο καλή συναρμολόγηση? υπάρχει κάποιος που να ξέρει κάποιο μαγαζί στη Θεσσαλονίκη ώστε να το αγοράσω από εκεί? Το καλύτερο θα είναι αν μπορέσεις να δεις μερικά ανοικτά ώστε να πάρεις κάποιο που δεν έχει τζόγο, αλλά δε ξέρω αν θα σου δώσουν αυτή τη δυνατότητα Παράθεση 3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlesg Δημ. December 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2008 Το καλύτερο θα είναι αν μπορέσεις να δεις μερικά ανοικτά ώστε να πάρεις κάποιο που δεν έχει τζόγο, αλλά δε ξέρω αν θα σου δώσουν αυτή τη δυνατότητα Ετσι ακριβως... αυτο πρεπει να κανεις και αν δεν το δεχτουν να επιμεινεις αλλιως να πας σε αλλο μαγαζι. Εγω δοκιμασα 3 συσκευες, η μια ηταν τρισαθλια, η αλλη νταμαμ και η τριτη αψογη, σε θεμα τζογου μιλαω παντα. Ολες με ελληνικα product codes εννοειται απο το ιδιο μαγαζι. Βγαλε συμπερασμα τωρα... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelispyro Δημ. December 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2008 Τελικα το πηρα και εγω σημερα! Μετα απο κουβεντα που ειχα προ ημερων με το φιλο Rostopol προ ημερων με τα λεγομενα του με επεισε και ειπα να ξανα δοκιμασω σε συμπιαν! Πρωτες εντυπωσεις,ευτυχως το slide δεν ειναι σα το 1ο πριν σχεδον 2 μηνες που ειχα δοκιμασει σε 1 καταστημα και ηταν βαρκα γυαλο! Αυτο ειναι οσο πρεπει σφιχτο,δε παρατηρω διαφορα απ το SE C905 που εχω. Βεβαια τα υλικα του 905 ειναι καλυτερα και δειχνη πιο στιβαρο! Η οθονη ειναι καλη,για κανονικο κινητο εχει ΠΟΛΥ καλο μεγεθος,αλλα εχω μαθει σε μεγαλυτερες και δε με εντυπωσιαζει. Παντος αναλογια διαστασεων κινητου,μεγεθους οθονης ειναι πρωτο. Τα χρωματα της ζεστα παραπανω απ το κανονικο αλλα δειχνουν ωραια. Μου αρεσει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ η δυνατοτητα να βλεπεις τις ενδειξεις ωρας,αναπαντητων,μνμ κ.α. οταν ειναι κλειστη. Για μενα αυτο επρεπε να υπηρχε σε ΟΛΑ τα κινητα,και ηταν βασικος λογος που το πηρα.Μου θυμισε το αξεχαστα Siemens που εβλεπες ΠΑΝΤΑ την ωρα και τα συμβαντα με κλειστη την οθονη(βεβαια το S65 το εχω ακομα σα το ΚΥΡΙΟΣ τηλεφωνο μου!!) Καμερα δε με απασχολη και ιδιατερα,παντος τη δουλεια της την κανει αρκετα καλα. Κατι νυχτερινες πιο πολυ απο περιεργια που εβγαλα στο σπιτι μου αποψε με πολυ χαμηλο φωτισμο σε συγκριση με το 905 που επισεις εχω μου εδειξαν οτι το 2πλο λεντ ειναι καλο αλλα ΔΕ φτανει! Παντως αν δεν εχεις απαιτησεις ολα οκ!:) Ηχο εχει αρκετα δυνατο σα το Ν78 που ειχα,και λιγο πιο τσιριχτο απ του 905 που ειναι πολυ μπασος. Το μεγαλο μου προβλημα ειναι το κεντρικο πληκτρο που ειναι ΠΟΛΥ σκληρο ειδικα το κατω πατημα του και το οτι η περιστροφη(navi wheel)δε δουλευει σε ολα τα μενου που αυτο θα εσωζε καπως τη κατασταση. Ειναι ο μονος λογος για το αν θα το κρατησω για αντικαταστατη του Siemens αλλα και του 905 γιατι ειναι πολυ σπαστικη και κουραστικη η πλοηγηση στο μενου του! Παντος το μεγεθος του σε σχεση με τις δυνατοτητες του ειναι κορυφη:) Νεοτερα εις..αυριον: να σε ρωτησω κατι φιλε μου?στο SE c905 που εχεις μπορεις να κανεις βιντεοκληση?σκεφτομαι να τοπαρω στην κοπελια μου αλλα καπου διαβασα οτι εχει μια καμερα και δεν εξυπηρετει,αληθευει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. December 31, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2008 διαβασα οτι εχει μια καμερα και δεν εξυπηρετει,αληθευει? Αληθεύει. Δεν έχει μπροστινή κάμερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelispyro Δημ. December 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2008 Αληθεύει. Δεν έχει μπροστινή κάμερα. και πως γινεται τοτε η βιντεοκληση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. December 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2008 και πως γινεται τοτε η βιντεοκληση? Με τη πισω τη κανονικη και..ζογκλερικα!!!:lol: Αν το θες για βιντεοκληση ΔΕΝ ειναι πρακτικο,παρε κατι αλλο και πιο φθηνο!!:) Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. December 31, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2008 Το θέμα έχει συζητηθεί άπειρες φορές στο παρελθόν, ειδικά στο θέμα της συσκευής για την οποία μιλάμε. Τελοσπάντων, ας το πούμε άλλη μία φορά. Η βιντεοκλήση δεν προϋποθέτει δεύτερη κάμερα, γίνεται και με την πίσω. Συνέχεια στο άλλο θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. December 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2008 Κατι θεματακια μονοχρωμα και κυριως το Large time(Tnx to Rostropol)και το κινητο ηδη δειχνει πιο ομορφο! Αλλα ρε παιδια σιγουρα ΔΕ καιει μπαταρια που μενει ετσι ανοικτη η ωρα? Αν οχι οπως εχω ενημερωθει τοτε η οθονε OLED ΛΕΝΕ ΠΟΛΥ!!:D Το FS Clock που ειχα σε παλιοτερα συμπιαν δουλευει στη συσκευη,το εχει βαλει κανενας?? Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. December 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2008 guys, σορρυ αν εχει ξανα αναφερθει, αλλα στο Ν85 της αδερφης μου καποιες φορες οταν μπαινω στη μουσικη, δεν ανοιγει τα τραγουδια, ουτε με το πολυπληκτρο, ουτε με το πληκτρο play, δεν κανει τιποτα. με επανεκκινηση συνερχεται...bug ειναι αυτο; ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑΑΑΑΑΑ!!!!! :D :D :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wolfmandim Δημ. January 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2009 Εχω κατεβάσει κάποια θέματα και θέλω να τα επεξεργασθώ (π.χ. rename). Δεν τα βλέπω στην κάρτα μνήμης ούτε και στην μνήμη τηλεφώνου. To PC Suite δεν βοηθάει στην συγκεκριμένη περίπτωση. Γνωρίζει κάποιος πως μπορώ να το κατωρθώσω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. January 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2009 guys, σορρυ αν εχει ξανα αναφερθει, αλλα στο Ν85 της αδερφης μου καποιες φορες οταν μπαινω στη μουσικη, δεν ανοιγει τα τραγουδια, ουτε με το πολυπληκτρο, ουτε με το πληκτρο play, δεν κανει τιποτα. με επανεκκινηση συνερχεται...bug ειναι αυτο; ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑΑΑΑΑΑ!!!!! :D :D :D Μάλλον είναι bug,μήπως να ξαναπέρναγες και το firmware με το NSU,μπορεί και να στρώσει-πάντως εγω σε τρια διαφορετικά Ν85 δεν έχω συναντήσει τέτοιο bug. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VEGETTO Δημ. January 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2009 εμεναμου κανει το κουλο καμια φορα...εκει που αλλαζω τραγουδι η οταν παω να επιλεξω τραγουδι κολλαει ολη η μουσικη και στις 2 περιπτωσεις...σε ολα τα νοκια το χα παθει...μου ειχε πει καποιο παιδι απο εδω οτι ισως φταιει η εργοστασιακη η καρτα...ετσι ειναι? Καλη χρονια σε ολους! Παράθεση Γραμμη δεξια μετα αριστερα, λιγο πανω δεξια, ενα αλφα και μουτζουρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. January 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2009 Εχω κατεβάσει κάποια θέματα και θέλω να τα επεξεργασθώ (π.χ. rename). Δεν τα βλέπω στην κάρτα μνήμης ούτε και στην μνήμη τηλεφώνου. To PC Suite δεν βοηθάει στην συγκεκριμένη περίπτωση. Γνωρίζει κάποιος πως μπορώ να το κατωρθώσω; Τι εννοείς θέλεις να τα κάνεις μετονομασία…; Τα έχεις εγκαταστήσει; Ή απλά θέλεις το sis να μετονομάσεις, κάτι το οποίο δεν θα αλλάξει το όνομα που φαίνεται στις ρυθμίσεις "Θέματα" εφόσον αυτό εγκατασταθεί. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. January 1, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2009 μου ειχε πει καποιο παιδι απο εδω οτι ισως φταιει η εργοστασιακη η καρτα...ετσι ειναι? Χρόνια πολλά. Καλή χρονιά. Ναι, πολύ πιθανό να οφείλεται στην κακής ποιότητας κάρτα που βάζει η nokia στην συσκευασία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARGINOS Δημ. January 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2009 Παιδιά ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ! ! !:):):) Είμαι απο εχθές νέος κάτοχος ενός Ν85.Θα ήθελα να ρωτήσω πρώτον εαν υπάρχει κάποιο firmware που πρέπει να κατεβάσω η γενικότερα κάποιο update, και κατά δεύτερον αν υπάρχει κάποιο προγραμματάκι μετρητή ομιλίας.Και γενικότερα αν κάπιος μπορεί να μου πει εστω με pm προγράμματα,παιχνιδια και διάφορα καλούδια σχετικά με το νέο μου εργαλίο.Είμαι αρχάριος με τα Nokia.Ήμουν κάτοχος ενός windows mobile HTC P3600. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts