Jump to content

[Επίσημο] Nokia N85

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το πηρα κι εγω προχτες το Ν85.

Πολυ ωραιο κινητο,ομορφο και με μερικες πιο...εξυπνες λειτουργιες απο το Ν95 που ειχα.

Αυτο με το play pause το κανει και σε μενα,αλλα δεν ανησυχω μιας και οι αναβαθμισεις γιαυτο το λογο υπαρχουν.

Εχω μεινει πολυ ικανοποιημενος με την νυχτερινη ληψη φωτογραφιων και ειδικα βιντεο.

Τα λεντακια οντως κανουν δουλεια.

Τζογο δεν εχει ακομα.

Αυτα προς το παρον.

τα δυο βιντεακια difting και ενα αλλο στα παιζει κανονικα η μονο ηχο??? δοκιμασε να παίξεις το travel 3-4 φορες και πες μας αν το παιζει ολο κανονικα η αν κανει κανα restart.

• Απαντήσεις 2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Άλλο ένα review. Βέβαια, ο Θεός να το κάνει review. Είναι φανερό οτι δεν δει καν απο κοντά το τηλέφωνο.

Nokia N85 Ultimate Review

http://www.dialaphone.co.uk/blog/?p=2299

Nokia N85 launching in the UK

http://dailymobile.se/2008/10/30/nokia-n85-launching-in-the-uk/

Τελικά υπάρχει και πιο σφιχτό και σωστό Ν85 και ένα τέτοιο μού΄κατσε και συνειδητοποιώ πως πολλές φορές βιάζομαι στην κρίση μου(ειδικά όταν είναι αρνητική..).

Τα πλήκτρα σχετικά σφιχτά αλλά δουλεύονται μια χαρά,τζόγος σχεδόν καθόλου-το καπάκι της μπαταρίας δεν παίζει καθόλου(καμμία σχέση με το πρώτο Ν85-αυτό ήταν σούργελο),τι να πώ είμαι πολύ τυχερός(να θυμηθώ να πάρω ένα λαχείο:)),από άποψης λογισμικού όλα καλά(ούτε επανεκκινήσεις ούτε τίποτα,σταθερότατο).

Σκέφτηκα πως καλό το 8άρι το Ν95 αλλά κουμούτσα(τουβλάκι κάπως), η μπαταρία δεν κρατάει με την χρήση που του κάνω ΄γω-βέβαια και το Ν85 δεν θα έχει τεράστιες διαφορές αλλά σίγουρα θα κρατάει 40-50 % πιο πολύ(όταν στρώσει η μπαταρία) και σίγουρα έχει πολύ καλύτερη φορητότητα,το δε GPS λοκάρει σε κλάσματα " για πλάκα,μεγάλη διαφορά(αν το συνδυάσεις και με Sygic ειδικά πετάει;),το Garmin στην 5.00 έκδοση είναι κάπως βαρύ πλέον στην πλοήγηση(ή είναι εντύπωση μου:confused:) σε όλα τα 60άρια-fp1,fp2.

Καταλήγω λοιπόν στην αποδοχή του Ν85 ως κύρια συσκευή που συνδυάζει καλή φορητότητα,όλες τις δυνατότητες διασύνδεσης(Wifi,GPS,...) σε πολύ καλύτερη απόδοση και σχετικά χαμηλό sar(0,85),σημασία έχει να σου κάτσει το σωστό από άποψης hardware;)

Τελικά υπάρχει και πιο σφιχτό και σωστό Ν85 και ένα τέτοιο μού΄κατσε και συνειδητοποιώ πως πολλές φορές βιάζομαι στην κρίση μου(ειδικά όταν είναι αρνητική..).

Τα πλήκτρα σχετικά σφιχτά αλλά δουλεύονται μια χαρά,τζόγος σχεδόν καθόλου-το καπάκι της μπαταρίας δεν παίζει καθόλου(καμμία σχέση με το πρώτο Ν85-αυτό ήταν σούργελο),τι να πώ είμαι πολύ τυχερός(να θυμηθώ να πάρω ένα λαχείο:)),από άποψης λογισμικού όλα καλά(ούτε επανεκκινήσεις ούτε τίποτα,σταθερότατο).

Σκέφτηκα πως καλό το 8άρι το Ν95 αλλά κουμούτσα(τουβλάκι κάπως), η μπαταρία δεν κρατάει με την χρήση που του κάνω ΄γω-βέβαια και το Ν85 δεν θα έχει τεράστιες διαφορές αλλά σίγουρα θα κρατάει 40-50 % πιο πολύ(όταν στρώσει η μπαταρία) και σίγουρα έχει πολύ καλύτερη φορητότητα,το δε GPS λοκάρει σε κλάσματα " για πλάκα,μεγάλη διαφορά(αν το συνδυάσεις και με Sygic ειδικά πετάει;),το Garmin στην 5.00 έκδοση είναι κάπως βαρύ πλέον στην πλοήγηση(ή είναι εντύπωση μου:confused:) σε όλα τα 60άρια-fp1,fp2.

Καταλήγω λοιπόν στην αποδοχή του Ν85 ως κύρια συσκευή που συνδυάζει καλή φορητότητα,όλες τις δυνατότητες διασύνδεσης(Wifi,GPS,...) σε πολύ καλύτερη απόδοση και σχετικά χαμηλό sar(0,85),σημασία έχει να σου κάτσει το σωστό από άποψης hardware;)

Πάλι το πήρες?? Άντε να δούμε αύριο τί θα μας λες! :p :lol:

Πάλι το πήρες?? Άντε να δούμε αύριο τί θα μας λες!...

Από ΄δω και πέρα θα σωπαίνω:X(μην με περάσουν και για τρελλό....:confused::wacko:)και για να μην παρεξηγούμαι......:p

Το ξαναπήρες; Ξανακαλορίζικο λοιπόν. :)

Σε ευχαριστώ για τις ευχές σου:)

Τώρα που έχεις και τα 2 μπορείς να γράψεις 1 review/συγκριτικό... Για τα απλά πράγματα...

Θα βοηθούσες και μας...Αφού μας ξενέρωσες τουλάχιστον να μας ξε-ξενερώσεις λίγο...

Δηλαδή υπάρχει ελπίδα να πάρω και εγώ ένα Ν85 της προκοπής. Τέλος τα διλήμματα και τα ''τριλήμματα'' που είχα.........Πάντως συνέχισε να μας γράφεις τις εντυπώσεις σου........:dance:

Nokia 7650,7200,6234,n73,n78, Sony Ericsson Satio, Nokia N8, Lenovo A820, A806, Doogee F3 PRO, Ulefone Paris, Xiaomi Redmi 4x, Xiaomi Redmi Note 5 dual camera, Xiaomi Pocophone F1 :happy:

Τώρα που έχεις και τα 2 μπορείς να γράψεις 1 review/συγκριτικό... Για τα απλά πράγματα...

Θα βοηθούσες και μας...Αφού μας ξενέρωσες τουλάχιστον να μας ξε-ξενερώσεις λίγο...

Το 8άρι το πούλησα,δεν κρατάω ποτέ δύο-τρεις συσκευές μαζί,το Ν85 έχω μόνο.

Συγκριτικά με το 8άρι το Ν85 είναι και πιο γρήγορο πχ. στην εγκατάσταση/εκτέλεση εφαρμογών java σε μεγάλο βαθμό(παρατήρησα ότι στο 8άρι οι εγκατεστημένες εφαρμογές/παιχνίδια java στον σκληρό δίσκο "έτρεχαν" πολύ πιο αργά από αυτές που ήταν στην μνήμη τηλεφώνου-στο Ν85 φυσικά δεν υπάρχει τέτοιο ζήτημα,φυσικά άλλο σκληρός και άλλο κάρτα μνήμης).

Εγγραφή βίντεο πολύ καλή και σίγουρα με τις επόμενες αναβαθμίσεις θα γίνει ακόμα καλύτερη(δίχως ίχνος σπασίματος που ενδέχεται να κάνει σε πολυ μικρό βαθμό όμως-το hardware της κάμερας δεν φαίνεται να έχει μεγάλες διαφορές.),το σημείο όμως που το Ν85 δίνει ρέστα είναι ή ταχύτητα λοκαρίσματος και διατήρησης σταθερού σήματος GPS(έχει μεγάλη σημασία αυτό;)),είναι αμεσότατο και πραγματικά το ευχαριστιέσαι και έιναι πολύ καλό να ξέρεις ότι μπορείς να βασίζεσαι σε αυτό σχεδόν πάντα(με το 8άρι καμμιά φορά έπρεπε να κάνεις λειτανία να σε δούν τα δορυφόρια-τι ανοιξε κλείσε του slide και δεν ξέρω και΄γω τι....) αφού η θέση της κεραίας πλέον δεν είναι κάτω από το πληκτρολόγιο αλλά πάνω απ΄την κάμερα.

Αυτά για τώρα.

Το 8άρι το πούλησα,δεν κρατάω ποτέ δύο-τρεις συσκευές μαζί,το Ν85 έχω μόνο.

Συγκριτικά με το 8άρι το Ν85 είναι και πιο γρήγορο πχ. στην εγκατάσταση/εκτέλεση εφαρμογών java σε μεγάλο βαθμό(παρατήρησα ότι στο 8άρι οι εγκατεστημένες εφαρμογές/παιχνίδια java στον σκληρό δίσκο "έτρεχαν" πολύ πιο αργά από αυτές που ήταν στην μνήμη τηλεφώνου-στο Ν85 φυσικά δεν υπάρχει τέτοιο ζήτημα,φυσικά άλλο σκληρός και άλλο κάρτα μνήμης).

Εγγραφή βίντεο πολύ καλή και σίγουρα με τις επόμενες αναβαθμίσεις θα γίνει ακόμα καλύτερη(δίχως ίχνος σπασίματος που ενδέχεται να κάνει σε πολυ μικρό βαθμό όμως-το hardware της κάμερας δεν φαίνεται να έχει μεγάλες διαφορές.),το σημείο όμως που το Ν85 δίνει ρέστα είναι ή ταχύτητα λοκαρίσματος και διατήρησης σταθερού σήματος GPS(έχει μεγάλη σημασία αυτό;)),είναι αμεσότατο και πραγματικά το ευχαριστιέσαι και έιναι πολύ καλό να ξέρεις ότι μπορείς να βασίζεσαι σε αυτό σχεδόν πάντα(με το 8άρι καμμιά φορά έπρεπε να κάνεις λειτανία να σε δούν τα δορυφόρια-τι ανοιξε κλείσε του slide και δεν ξέρω και΄γω τι....) αφού η θέση της κεραίας πλέον δεν είναι κάτω από το πληκτρολόγιο αλλά πάνω απ΄την κάμερα.

Αυτά για τώρα.

:yahoo::dance::up: Μακάρι να συνεχίζεις να έχεις καλές εντυπώσεις από το Ν85...

Nokia 7650,7200,6234,n73,n78, Sony Ericsson Satio, Nokia N8, Lenovo A820, A806, Doogee F3 PRO, Ulefone Paris, Xiaomi Redmi 4x, Xiaomi Redmi Note 5 dual camera, Xiaomi Pocophone F1 :happy:

Καλά, το Ν95 8GB είχε ίσως τον χειρότερο δέκτη που έχω συνατήσει σε συσκευή. Μου είχε τύχει να το αφήσω ακίνητο για 3 λεπτά και να μην μπορεί να λοκάρει. Αλλά δεν έχει σκληρό. Μην μπερδεύεσαι. Flash ήταν και ο δίσκος του 8αριού.

Όποτε μπορείς ανέβασε κανένα βιντεάκι να δούμε και μεις την ποιότητα του βίντεο. Έχεις τραβήξει σε σκοτάδι για να διαπιστώσεις αν κάνουν δουλειά στην βιντεοσκόποηση τα διπλά led;

Καλά, το Ν95 8GB είχε ίσως τον χειρότερο δέκτη που έχω συνατήσει σε συσκευή. Μου είχε τύχει να το αφήσω ακίνητο για 3 λεπτά και να μην μπορεί να λοκάρει. Αλλά δεν έχει σκληρό. Μην μπερδεύεσαι. Flash ήταν και ο δίσκος του 8αριού.

Όποτε μπορείς ανέβασε κανένα βιντεάκι να δούμε και μεις την ποιότητα του βίντεο. Έχεις τραβήξει σε σκοτάδι για να διαπιστώσεις αν κάνουν δουλειά στην βιντεοσκόποηση τα διπλά led;

Σε μένα πάντως στο λεπτό έπιανε,όταν όμως μουλάρωνε κλάφτα Χαράλαμπε:lol::lol:.

Γράφωντας σκλήρο εννοούσα "σκληρά" τοποθετημένη,αμετακίνητη μνήμη,φυσικά και δεν θα είχε σκληρό δίσκο....

θα ανεβάσω ένα βιντεάκι από γατί "επισκέπτη" στο μπαλκόνι φίλης που τράβηξα σήμερα...η ποιότητα είναι αποδεκτή,καλή VGA και πάντα με περιθώρια βελτιωσης(στις επόμενες αναβαθμισεις).

Edit:Ορίστε και το βιντεάκι.

http://rapidshare.com/files/159352238/31102008002.mp4.html

Πολύ καλό το βίντεο. Ελάχιστα σπασίματα αλλά πολύ καθαρή εικόνα. Τα frames βρίσκονται σε πάρα πολύ καλό επίπεδο. Αν βγει και μια καλή αναβαθμισούλα, μπορεί να γίνει ακόμα καλύτερο.

Απ' ό,τι έχω καταλάβει τελικά, μάλλον το Ν85 σώζει το χαμένο γόητρο της Nokia από τις μέτριες εντυπώσεις που άφησε το Ν96 (όσον αφορά τον λόγο απόδοσης προς τιμή αλλά και όσα έχουμε θίξει στο επίσημο θέμα).

Το Ν85 είναι μια ισορροπημένη συσκευή με πολύ καλές δυνατότητες. Ξαναμεγειά rostropol. :p

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Παραβιασες τα προσωπικα δεδομενα της γατας! :lol:

Απο που πηρες το πρωτο Ν85 και απο που το 2ο?

Ηταν γάτος και ζήτησα την έγκριση του πρώτα:lol::lol:

Το πρώτο από ΝΟΚΙΑ Φαλήρου και το δεύτερο από ΝΟΚΙΑ Κηφισιάς,αν και νομίζω πως δεν έχει και τόση σημασία,στην πρώτη παρτίδα θα έχει αρκετά κομμάτια που χρήζουν επιστροφής από τους αγοραστές τους και μερικά που θα είναι αρκετά καλή η ποιότητα κατασκευής.

Οποιος τελικά το θέλει θα το πάρει(όπως εγώ παρόλο που έκανα την ατυχή πρώτη επαφή) με ρίσκο όμως,έτσι είναι αυτά;)

Απ' ό,τι έχω καταλάβει τελικά, μάλλον το Ν85 σώζει το χαμένο γόητρο της Nokia από τις μέτριες εντυπώσεις που άφησε το Ν96 (όσον αφορά τον λόγο απόδοσης προς τιμή αλλά και όσα έχουμε θίξει στο επίσημο θέμα).

Το Ν85 είναι μια ισορροπημένη συσκευή με πολύ καλές δυνατότητες. Ξαναμεγειά rostropol. :p

Καλά το Ν96 είναι ένα μυστήριο της ΝΟΚΙΑ,πως το έβγαλε έτσι με τόσα μείον δεν το έχω καταλάβει:confused:.

Και πως έτυχε και αποφάσισες να το ξαναπάρεις αφού την πρώτη φορά είχες φάει ήττα; Η απάντησή σου εδώ. :D

Το Ν85 είναι μια ισορροπημένη συσκευή με πολύ καλές δυνατότητες.

Σε αυτα εχω καταληξει και εγω μετα απο μια εβδομαδα χρησης του .

Οσο για το τζογο ,ειναι αποδεκτος τουλαχιστον για μενα .

Για την μπαταρια ,με νορμαλ χρηση αυτες τις μερες ,ξεχασα ποτε το φορτισα .

Και αυτο σε διπλη λειτουργια .

Απο restart ,ενα μεχρι τωρα ...

Γενικοτερα ,Μια αναβαθμιση δεν θα ειναι ασχημη παντως .

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Και λογικα αν ωριμασει λιγακι μετα απο καποια αναβαθμισουλα θα ειναι ακομα καλυτερη.

Παντως πολυ σημαντικος παραγοντας για αρκετο κοσμο ειναι η αυτονομια.

Εχετε δοκιμασει νυχτερινες ληψεις φωτογραφιων και βιντεο να μας πειτε για την αποδοση των LED?

Και πως έτυχε και αποφάσισες να το ξαναπάρεις αφού την πρώτη φορά είχες φάει ήττα; Η απάντησή σου εδώ. :D

Its also called flexibility:D;) (....βέβαια όχι και πολύ ελαστικότητα συνεχώς γιατί θα αρχίσω να αμφιβάλω για το mental state μου:confused:)

Σήμερα μου αρέσει το Ν85 πάντως......πολύ......

Σε αυτα εχω καταληξει και εγω μετα απο μια εβδομαδα χρησης του .

Οσο για το τζογο ,ειναι αποδεκτος τουλαχιστον για μενα .

Για την μπαταρια ,με νορμαλ χρηση αυτες τις μερες ,ξεχασα ποτε το φορτισα .

Και αυτο σε διπλη λειτουργια .

Απο restart ,ενα μεχρι τωρα ...

Γενικοτερα ,Μια αναβαθμιση δεν θα ειναι ασχημη παντως .

Μεγειά και σε σένα Μιχάλη. :)

Εσύ τουλάχιστο έτυχες σε συσκευή με στοιχειωδώς στιβαρό μηχανισμό slide?

btw, μεγειά και η αναβάθμιση, τελικά σου πάνε τα πορτοκαλιά (για το χρώμα γραμματοσειράς του nickname σου εννοώ :p).

Σιδεροκέφαλος στα νέα σου καθήκοντα, άντε και καλά ban-ια. :lol: :lol: :lol:

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Μεγειά και σε σένα Μιχάλη. :)

Εσύ τουλάχιστο έτυχες σε συσκευή με στοιχειωδώς στιβαρό μηχανισμό slide?

btw, μεγειά και η αναβάθμιση, τελικά σου πάνε τα πορτοκαλιά (για το χρώμα γραμματοσειράς του nickname σου εννοώ :p).

Σιδεροκέφαλος στα νέα σου καθήκοντα, άντε και καλά ban-ια. :lol: :lol:

Ευχαριστω και για τα 2 φιλε Πανο :)

(το πορτοκαλι εκατσε τυχαια ,ουτε να το σχεδιαζα ,

μεχρι τουλαχιστον να αλλαξω παλι αβαταρ :p)

Οσο τωρα για το Ν85 ,ειναι στοιβαρη συνολικα σαν συσκευη,

πολυ περισσοτερο καλυτερα ποιοτικα κατασκευασμενη απο το Ν96

(κατα την γνωμη μου παντα)

Το ιδιο και το slide ,καλα σχεδιασμενο αλλα ο τζογος υπαρχει .

Οπως ειπα ομως δεν ειναι κατι που με εκνευριζει προς το παρον.

Το πηρα απαφαση , θελω slide χωρις ψεγαδια περνω Ε.

Το ε65 και το 8800, luna απο s40 ,αθανατα

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Να γιατί δεν μπορείς να το κατεβάσεις:

This file is neither allocated to a Premium Account, or a Collector's Account, and can therefore only be downloaded 10 times.

This limit is reached.