johntfsi Δημ. December 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2009 Την έβαλα εγώ τη 31.002 ! Δε ξέρω τι προσφέρει, πάντως δεν είδα καμία διαφορά στο κινητό σε ταχύτητα. Πάλι κολλάει με τα μυνήματα, όπως και πριν, όταν έχω πάνω απο 150 μυνήματα αποθηκευμένα. Τι είναι κι αυτό πάλι ένας Θεός ξέρει... Παράθεση Hello ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. December 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2009 Ουτε εγω καταλαβα καποια διαφορα,γιαυτο ρωτησα. Εχει βγαλει η νοκια καμια ανακοινωση για την καινουρια αναβαθμιση; πολυ παραξενο αυτο που λες με τα μηνυματα. Εγω εχω αποθηκευμενα πανω απο 2500 μηνυματα και δεν εχει το παραμικρο προβλημα.κρατα ενα αντιγραφο ασφαλειας και κανε ενα χαρντ ρισετ μηπως και στρωσει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosmp_ Δημ. December 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2009 Καλησπερα και καλως σας βρηκα σαν καινουριο μελος, αν και σας διαβαζω παρα πολύ καιρο. Ειμαι κατοχος nokia n85 και μετα από μια ταλαιπωρια 3+ μηνων μου αλλαξαν το τηλεφωνο. Το βρισκω τελειο σε όλα του εκτος από των ηχο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. December 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2009 Καλησπερα και καλως σας βρηκα σαν καινουριο μελος, αν και σας διαβαζω παρα πολύ καιρο. Ειμαι κατοχος nokia n85 και μετα από μια ταλαιπωρια 3+ μηνων μου αλλαξαν το τηλεφωνο. Το βρισκω τελειο σε όλα του εκτος από των ηχο. τι σε ταλαιπωρησε? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosmp_ Δημ. December 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2009 τι σε ταλαιπωρησε? Το ειχα στείλει να το ελέγξουν για την ποιότητα του ήχου γιατι έξυνε και παραμορφωνε το ακουστικο ειχε τζιτζικια. Μετα από 1,5 μηνες που το παρελαβα εκανε επανεκκίνησης (μονο του –στην φορτιση-και όταν το χειριζομουν). Παλι nokia και παλι το πηρα με επανεκκίνησης την ίδια ωρα το ξανα παρελαβαν και μου το αντικατεστησαν με καινουριο μετα απο 2 εβδομαδες.Συνολο 3+ μηνες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. December 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2009 Το ειχα στείλει να το ελέγξουν για την ποιότητα του ήχου γιατι έξυνε και παραμορφωνε το ακουστικο ειχε τζιτζικια. Μετα από 1,5 μηνες που το παρελαβα εκανε επανεκκίνησης (μονο του –στην φορτιση-και όταν το χειριζομουν). Παλι nokia και παλι το πηρα με επανεκκίνησης την ίδια ωρα το ξανα παρελαβαν και μου το αντικατεστησαν με καινουριο μετα απο 2 εβδομαδες.Συνολο 3+ μηνες. εχει διαφορα το καινουριο με το παλιο στο κοματι του ηχου? ο μηχανισμος slide πως ειναι?χαλαρωσε καθολου? σε μενα ελαχιστα αλλα δεν κανω και πολυ βαρια χρηση Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosmp_ Δημ. December 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2009 Φιλε σε ενταση ειναι χαμηλο,σε σχέση με το 6131 το 6110 και το 5800,σε ξύσιμο είναι ενταξει και στο ακουστικο. Ειναι μια χαρα δεν εχει καθολου τζογους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johntfsi Δημ. December 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2009 Και σε εμενα ο μηχανισμος slide δεν εχει χαλαρωσει καθολου... Παράθεση Hello ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosmp_ Δημ. December 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2009 Ξέχασα το καινουριο τηλεφωνο που παρελαβα από την nokia δεν είναι πια MADE IN FINLAND αλλα made china. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. December 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2009 Ξέχασα το καινουριο τηλεφωνο που παρελαβα από την nokia δεν είναι πια MADE IN FINLAND αλλα made china. παιζει καποιο ρολο αυτο? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreastc Δημ. December 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2009 καλησπερα, εκανα αναβαθμιση λογισμικου στο κινητο μου. ολα καλα εως εδω. δοκιμασα μετα hard reset ( με τα γνωστα *#7370# και *#7780#) αλλα δεν μου σβηνει τιποτε. εννοω οτι θελω να κανει reset τα παντα, εφαρμογες, επαφες κ.λ.π κ.λ.π. το αναθεματισμενο τα κραταει ολα. Κατι σαν format στον Η/Υ που κανουμε, θελω. Γινεται τελικα ή εχουν αλλαξει τα πραγματα στα FP2 κινητα, πλεον ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosmp_ Δημ. December 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2009 pexths Πιστευω πως όχι Για την εταιρεια περισσοτερο κερδος σιγουρα. Δεν υπαρχει επιλογη να διαλεξεις γιατι είναι τωρα όλα made in china. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. December 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2009 καλησπερα, εκανα αναβαθμιση λογισμικου στο κινητο μου. ολα καλα εως εδω. δοκιμασα μετα hard reset ( με τα γνωστα *#7370# και *#7780#) αλλα δεν μου σβηνει τιποτε. εννοω οτι θελω να κανει reset τα παντα, εφαρμογες, επαφες κ.λ.π κ.λ.π. το αναθεματισμενο τα κραταει ολα. Κατι σαν format στον Η/Υ που κανουμε, θελω. Γινεται τελικα ή εχουν αλλαξει τα πραγματα στα FP2 κινητα, πλεον ? Καλησπέρα.:) Φυσικά και γίνεται,δεν έχει αλλάξει κάτι.Από τα γραφόμενά σου καταλαβαίνω,συγνώμη αν κάνω λάθος,ότι έκανες φορμάτ στο τηλέφωνο μόνο και όχι στην κάρτα μνήμης. Πως κάνω format στο κινητό και στη κάρτα μνήμης; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. December 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2009 pexths Πιστευω πως όχι Για την εταιρεια περισσοτερο κερδος σιγουρα. Δεν υπαρχει επιλογη να διαλεξεις γιατι είναι τωρα όλα made in china. εγω και να ειχα την δυνατοτητα της επιλογης δεν θα διαλεγα καποιο με βαση καποιο κριτηριο. νομιζω οτι οπου και να ειναι φιαγμενο υπαρχουν τα ιδια στανταρ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosmp_ Δημ. December 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2009 pexths Σωστα αφου το made in Finland θεωρειται σαν εργοστασιακο καλυτερο και αντιμετωπησα προβληματα δεν πρεπει να είναι κριτηριο η χωρα κατασκευης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreastc Δημ. December 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2009 Καλησπέρα.:) Φυσικά και γίνεται,δεν έχει αλλάξει κάτι.Από τα γραφόμενά σου καταλαβαίνω,συγνώμη αν κάνω λάθος,ότι έκανες φορμάτ στο τηλέφωνο μόνο και όχι στην κάρτα μνήμης. Πως κάνω format στο κινητό και στη κάρτα μνήμης; κι ομως φιλε, εχω κανει format και στην καρτα και στο κινητο. αλλα οι εφαρμογες που ειναι εγκατεστημενες στην μνημη του κινητου δεν διαγραφονται οπως και οι επαφες!!! αυτο ειναι το παραξενο της υποθεσης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johntfsi Δημ. December 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2009 Ρε παιδια πως θα κανω hard reset στο Ν85? Παταω οταν ειναι κλειστο πρασινο πληκτρο κλησης, *, 3 και μετα το ανοιγω αλλά τίποτα..... Ανοίγει κανονικά και μπαίνει σε δίκτυο... Παράθεση Hello ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mbisko Δημ. December 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2009 κι ομως φιλε, εχω κανει format και στην καρτα και στο κινητο. αλλα οι εφαρμογες που ειναι εγκατεστημενες στην μνημη του κινητου δεν διαγραφονται οπως και οι επαφες!!! αυτο ειναι το παραξενο της υποθεσης. Πάντως εγώ είχα κάνει hard format λίγο παλιότερα και σβήστηκαν όλα δες post 1664 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. December 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2009 The Nokia N85 gets a Firmware update to version 31.002 http://zomgitscj.com/the-nokia-n85-gets-a-firmware-update-to-version-31-002/ Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Vatanen_ Δημ. December 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2009 Καλησπερα σε ολους καταρχην και να πω ενα μεγαλο ευχαριστω στα παιδια και τους οδηγους τους καθως με εχουν βοηθησει επιτυχως να "χακαρω" το Ν85 μου. Βεβαια τωρα, δεν ειμαι σιγουρος αν το ρωταω στο σωστο τοπικ και διορθωστε με αν ειμαι λαθος. Ισως να εχει ερωτηθει ξανα και να εχει απαντηθει......εψαξα σε σελιδες του παροντος τοπικ οπως και στο Εφαρμογες Symbian..... Δεν βρηκα ομως κατι σχετικο. Εχω το Ν85 μου με εκδοση λογισμικου 11,047. :blink: Ξερω ειναι παλια, το εχω αγορασει εδω και περιπου 1,5 χρονο, το εχω χακαρει και ετσι εχει μεινει εκτοτε. Θελω να του κανω update αλλα επειτα απο αυτο θα πρεπει να ξανακανω καποια διαδικασια στο κινητο για να περναω εφαρμογες κλπ ? Επισης μπορω να βρω καπου τι προσφερει το συγκεκριμενο update ? (με λιγα λογια τι αλλαγες θα δω στο κινητο μου τηλεφωνο ?) Ευχαριστω προκαταβολικα Παράθεση ---VW Beetle 1303LS--- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. December 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2009 Με την αναβάθμιση δεν χάνεις απολύτως τίποτα. Όλα θα μείνουν στη θέση τους. Ακόμη και το hack. Τώρα ότι αφορά τις διαφορές, συνήθως λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση της νέας έκδοσης βγαίνει και ένα change log. Η τελευταία έκδοση όπως αναφέρεται και πιο πάνω είναι η 31.002. Η αλλαγές της δεν είναι γνώστες, αλλά να είσαι σίγουρος πως ειδικά εσύ με τη τόσο παλιά έκδοση λογισμικού που έχεις θα δεις διαφορές στην απόκριση του κινητού γενικότερα. Νέα χαρακτηριστικά δεν γνωρίζω. Αξίζει να προχωρήσεις σε αναβάθμιση. Και κάτι τελευταίο. Μετά από την αναβάθμιση καλό είναι να προχωρήσεις σε hard format της συσκευής καθώς και μορφοποίηση της κάρτας μνήμης ώστε να καθαρίσεις τη συσκευή από περιττά βάρη που σίγουρα θα έχει μαζέψει τόσο καιρό. Αν τελικά το κάνεις, μην ξεχάσεις να κρατήσεις back up των δεδομένων σου, χωρίς όμως να συμπεριλάβεις και τις ρυθμίσεις. --------- hard format, μορφοποίηση κάρτας μνήμης & back up: βλέπε FAQ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
abyssaki Δημ. December 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2009 Γεια σας παιδιά και χρόνια πολλά! Πήρα μόλις χτες το Ν85. Είχα το Ν78 αλλά μου το έκλεψαν οπότε το ν85 το πήρα λίγο βεβιασμένα, χωρίς να το ψάξω και πολύ. Ελπίζω να μου βγει σε καλό. Γενικά, "σκαμπάζω" από τεχνολογία αλλά το θέμα των κινητών δεν το έχω ψάξει και γενικά είμαι κάπως άσχετη. Θέλω τη βοήθειά σας. Το Ν85 που πήρα έχει έκδοση λογισμικού 11.047.233.6 και δυστυχώς είναι vodafone live. Επίσης το product code δεν είναι 0560508 που δίνετε εδώ, αλλά 0574185. Η αλλαγή αυτή είναι γιατί το τηλεφωνο ειναι customized? Πάντως έχει ελληνικά πλήκτρα.. Τώρα εσείς τι με συμβουλεύετε να κάνω? Να ξεκινήσω αναβάθμιση; Γίνεται ή δημιουργεί πρόβλημα το VL? και αυτο, μπορώ να το βγάλω εντελώς από το τηλέφωνο; Δώστε μου τα φώτα σας, γιατί δεν τα πάω και πολύ καλά από μόνη μου.. Επίσης, κάτι πολύ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ! Έχω παρατηρήσει πως τις αναπάντητες κλήσεις ή τα μηνύματα μου τα δείχνει μόνο με συμβολάκι πάνω αριστερά, δεν το εμφανίζει στην οθονη ως "1 αναπάντητη κλήση" κτλ. Αλλάζει αυτο???? Ευχαριστώ εκ των προτερών και καλως σας βρήκα! Και κάτι που παρατήρησα μόλις τώρα! Πριν λίγο εβγαλα την μπαταρία για να δω τον κωδικό, και τώρα πάω να το ανοίξω, κάνει αυτή τη μικρή δόνηση και μετά δεν ανοίγει. Όσες φορές και να το ξαναπατήσω να ανοίξει, τίποτα. Αν βγάλω την μπαταρία και την ξαναβάλω, τότε ανοίγει... Τι είναι αυτο???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Vatanen_ Δημ. December 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2009 Με την αναβάθμιση δεν χάνεις απολύτως τίποτα. Όλα θα μείνουν στη θέση τους. Ακόμη και το hack. Τώρα ότι αφορά τις διαφορές, συνήθως λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση της νέας έκδοσης βγαίνει και ένα change log. Η τελευταία έκδοση όπως αναφέρεται και πιο πάνω είναι η 31.002. Η αλλαγές της δεν είναι γνώστες, αλλά να είσαι σίγουρος πως ειδικά εσύ με τη τόσο παλιά έκδοση λογισμικού που έχεις θα δεις διαφορές στην απόκριση του κινητού γενικότερα. Νέα χαρακτηριστικά δεν γνωρίζω. Αξίζει να προχωρήσεις σε αναβάθμιση. Και κάτι τελευταίο. Μετά από την αναβάθμιση καλό είναι να προχωρήσεις σε hard format της συσκευής καθώς και μορφοποίηση της κάρτας μνήμης ώστε να καθαρίσεις τη συσκευή από περιττά βάρη που σίγουρα θα έχει μαζέψει τόσο καιρό. Αν τελικά το κάνεις, μην ξεχάσεις να κρατήσεις back up των δεδομένων σου, χωρίς όμως να συμπεριλάβεις και τις ρυθμίσεις. --------- hard format, μορφοποίηση κάρτας μνήμης & back up: βλέπε FAQ Ωραια, φορματ καρτας μνημης κινητου και update εγινηκαν με επιτυχια. Μονο που τελικα σβηστηκαν ολα, γιατι τα ειχα εγκατεστημενα στην καρτα μνημης :lol: δεν πειραζει ομως. Θα τα κανω ολα απο την αρχη τωρα που τα εχω μαθει καλα! Καμια συμβουλη προς το παρον ? Αρχισαν οι αποριες : Απορια Νο1 : πριν το κανω φορματ, update κλπ κλπ οταν το εβαζα στον φορτιστη και οταν τελειωνε η μπαταρια η η φορτιση του κλπ το ειχα ρυθμισει απο καπου και μιλουσε. Ελεγε "Charge complete", "Battery low" κλπ κλπ.........Γιατι δεν μπορω να το ξαναβρω αυτο πουθενα ? :worry: Απορια Νο2 : Ο αρχικος κωδικος ασφαλειας τηλεφωνου ποιος ειναι ? (ναι, κοιταξα στο μανουαλ και δεν υπαρχει). Μου τον ζηταει καθε φορα που ανοιγει.....ασε που μολις βαζω κατι (νομιζω δοκιμασα 12345 & 0000) μου λεει "Security code entered 5 times wrong and will unlock in 5 minutes"...... κατι τετοιο τεσπα. Ομως το θεμα ειναι οτι εγω μονο μια φορα δοκιμαζω :blink: Παράθεση ---VW Beetle 1303LS--- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mevan Δημ. December 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2009 Καλησπέρα και χρόνια πολλά! Ερώτηση: Προσπαθώ να συνδέσω τον υπολογιστή στο internet μέσω του 3g της wind. Το κινητό απο μόνο του συνδέεται κανονικά, όταν όμως το συνδέω στον υπολογιστή δεν κάνει τίποτα. Συγκεκριμένα, με την εφαρμογή one touch access του ovi μου λεει οτι δεν βρέθηκε δίκτυο. Ξέρει κανείς ακριβώς τι ρυθμίσεις πρέπει να κάνω στον υπολογιστή και στο τηλέφωνο; Το συνδέω με καλώδιο usb, έχω windows vista και στο τηλέφωνο επιλέγω "PC Suite". ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Vatanen_ Δημ. December 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2009 Ρε παιδια πως θα κανω hard reset στο Ν85? Παταω οταν ειναι κλειστο πρασινο πληκτρο κλησης, *, 3 και μετα το ανοιγω αλλά τίποτα..... Ανοίγει κανονικά και μπαίνει σε δίκτυο... Κρατα τα πατημενα για αρκετηηηηηηηηηηηηη ωρα, μεχρι να ανοιξει κανονικα. Και εγω στην αρχη το εκανα 2 φορες και δεν επιασε! Την 3η ομως τα κρατησα μεχρι να ανοιξει κομπλε και voila! :) Παράθεση ---VW Beetle 1303LS--- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts